Cum sa treci cu Candy Crush level 97

Este ușor să te blochezi la nivelul 97 din Candy Crush, deoarece nu există multe mișcări cum ar fi să faci bomboane speciale și combinații. Pompele care aruncă în interiorul combinațiilor o fac și mai dificilă. Probabil că ați pierdut niște vieți încercând să treceți de acest puzzle rău. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a afla câteva sfaturi despre cum să treci prin unul dintre cele mai dificile puzzle-uri din Candy Crush Saga.

pași

Imagine cu numele Beat Level 97 on Candy Crush Pasul 1
1
Nu vă faceți griji cu privire la cronometrele. Dacă nu aveți unul care urmează să se încheie cu câteva mișcări, de obicei, puteți ignora cronometrele și să vă concentrați asupra realizării unor mișcări de mare scor. Pompele adesea tind să aibă grijă de ei înșiși, deoarece mai multe bomboane cad.
 • Nu vă faceți griji cu privire la bombe odată ce vă aflați în ultimele 7 mișcări. Deoarece bombele explodează după 8 mișcări, noile bombe care apar după acest punct nu vor exploda înainte de a termina nivelul.
 • Imagine cu numele Beat Level 97 on Candy Crush Pasul 2
  2
  Folosiți pompele în avantajul dvs. Când creați o combinație folosind o bombă, veți primi un bonus de 3000 de puncte bonus. Acest bonus este absolut esențial pentru a finaliza acest nivel, în timp ce trebuie să obțineți în medie 4000 de puncte pe joc pentru a câștiga.
 • Imagine cu numele Beat Level 97 on Candy Crush Pasul 3
  3
  Concentrați-vă pe crearea bomboanelor speciale. Crearea bomboanelor speciale la acest nivel este una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura că scorul dvs. atinge nivelul minim. Bomboane speciale pot șterge un număr mare de bomboane în același timp, compensându-vă cu puncte mai mari. De asemenea, obțineți un scor bonus pentru fiecare bomba curățată într-o explozie de bomboane speciale.
 • Dacă creați combinații speciale de bomboane folosind bombe sau utilizați o bomba pentru a arunca o bomboană specială, obțineți și mai multe puncte bonus. Puteți trece prin acest nivel doar dacă aveți aceste puncte numai dacă puteți crea suficiente bomboane speciale și combinații cu bombe.
 • Încercați să detonați bomboane dungate care sunt în rânduri și coloane care au cel mai mare număr de bombe. Acest lucru vă va ajuta să eliminați pompele care merită mai multe puncte în comparație cu bomboanele simple.
 • Imagine cu numele Beat Level 97 on Candy Crush Pasul 4
  4
  Evitați mișcările simple. Nu aveți multe mișcări disponibile pentru a vă atinge obiectivul de punctaj, deci veți dori să evitați să faceți combinații simple cât mai mult posibil. Acestea nu câștigă multe puncte și sunt o utilizare ineficientă a mișcărilor.


 • Imagine cu numele Beat Level 97 on Candy Crush Pasul 5
  5
  Concentrați-vă pe partea inferioară a plăcii. Dacă nu există o pompă pe care trebuie să o aveți imediat, concentrați-vă asupra creării unor bomboane speciale sau a unor combinații simple pe partea inferioară a plăcii. Acest lucru poate duce la reacții în lanț, deoarece straturile superioare ale bomboanelor se mișcă în jos.
 • Imagine cu numele Beat Level 97 on Candy Crush Pasul 6
  6
  Nu vă faceți griji cu privire la bomboanele rămase. Detonați cât mai multe bomboane speciale pe care le puteți în timpul nivelului, dar orice bomboane rămas va exploda automat la sfârșitul perioadei de zdrobire a zahărului. Acest lucru vă poate ajuta să vă măriți scorul peste scorul minim necesar.
 • Imagine cu numele Beat Level 97 on Candy Crush Pasul 7
  7
  Continuă să încerci. Ca multe dintre nivelurile dificile de Candy Crush, multe dintre rezultatele tale se bazează pe noroc pur. Dacă nu obțineți o bord bună, este posibil să nu fie nimic de făcut pentru a obține scorul minim. Urmați!
 • Noile versiuni ale Candy Crush Saga au facut acest nivel mult mai usor, deci asigurati-va ca actualizati aplicatia, daca nu o aveti de mult timp!
 • sfaturi

  • Dacă nu vă place designul plăcii, lăsați nivelul înainte de a face o mutare și reporniți-l fără a pierde o viață.

  avertismente

  • Trebuie să îndepliniți o cerință minimă pentru a clarifica acest nivel.
  • Există un număr limitat de mișcări disponibile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa trimiteti viata in Candy CrushCum sa trimiteti viata in Candy Crush
  Cum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush SagaCum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush Saga
  Cum se joacă Candy CrushCum se joacă Candy Crush
  Cum se joacă Candy Crush SagaCum se joacă Candy Crush Saga
  Cum sa obtii mai multe vieti in Candy CrushCum sa obtii mai multe vieti in Candy Crush
  Cum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush SagaCum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush Saga
  Cum sa treci nivelul 109 in Candy CrushCum sa treci nivelul 109 in Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 23 de Candy CrushCómo pasar el nivel 23 de Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 29 de Candy CrushCómo pasar el nivel 29 de Candy Crush
  Cum sa treci la nivel 165 de Candy CrushCum sa treci la nivel 165 de Candy Crush
  » » Cum sa treci cu Candy Crush level 97

  © 2011—2020 ertare.com