Cum sa treci la nivel 165 de Candy Crush

În timp ce Candy Crush este un joc deja foarte complicat, nivelul 165 este deosebit de provocator. Nu numai că trebuie să completați o ordine imensă de bomboane albastre, ci și să faceți față cu bombe și prezența eternă a ciocolatei. Pentru a face lucrurile mai dificile, acesta este unul dintre puținele nivele în care cele șase culori de bomboane sunt prezente pe bord, umplând astfel jocul și făcându-l mai haotic. Dacă doriți să obțineți sfaturi despre cum să aveți totul sub control, revizuiți acest ghid din pasul 1.

pași

Imagine cu numele Beat Level 165 on Candy Crush Pasul 1
1
Scapa de toate bombe cat de repede poti. Dacă nu sunt eliminate, pompele la nivelul 165 explodează după 7 mișcări. În caz de explozie, jocul va fi terminat indiferent de ce se întâmplă. Deoarece pompele prezintă un risc atât de mare, eliminarea lor ar trebui să fie prioritatea principală.
 • Pompele au culori și dispar atunci când sunt incluse în realizarea combinațiilor.
 • Imagine cu numele Beat Level 165 on Candy Crush Pasul 2
  2
  Scapă de ciocolată. Ciocolata se înmulțește automat și preia spațiul pe care l-ar putea ocupa bomboanele. Ignorați pentru o clipă ordinele pentru bomboane și concentrați-vă pe dispariția ciocolatei care blochează circulația pe bord. Dacă ați lăsat avansul de ciocolată, consiliul dvs. va fi în curând înghesuiat cu el. Faceți combinații pe partea unui pătrat de ciocolată pentru a scăpa de ea.
 • Este esențial să curățați ciocolata din partea superioară a plăcii. Dacă este blocat, nu veți putea primi bomboane noi.
 • De fiecare dată când faceți o mișcare care nu elimină o ciocolată, această bomboană se va extinde într-o piață nouă.
 • Nu contează dacă ciocolații sunt eliminați în mișcări directe sau indirecte, lucru important este să deschideți spații care să permită circulația bomboanelor noi.
 • Bomboanele brodate și învelite sunt foarte utile pentru a elimina cantități mari de ciocolată într-o singură mișcare.
 • Imagine cu numele Beat Level 165 on Candy Crush Pasul 3


  3
  Scapa de bomboanele albastre. Datorită efectelor de cascadă și altor metode indirecte de curățare a bordului, comenzile pentru bomboane verzi și galbene sunt de obicei efectuate automat. Acest lucru înseamnă că ordinele de bomboane albastre ar trebui să fie prioritatea dvs., deoarece acestea sunt necesare în cantități mult mai mari.
 • Când ați terminat cu câteva blues, faceți combo-uri care pot elimina alte bomboane. Pompele de culoare sunt destul de utile pentru a scăpa de bomboanele inutile, deoarece acestea vor lăsa mai mult spațiu pentru a ajunge la mai multe blues.
 • Imagine cu numele Beat Level 165 on Candy Crush Pasul 4
  4
  Faceți bomboane învelite. Bomboanele învelite (speciale) oferă oportunități mai bune de a trece nivelul. Când faceți bomboane speciale, salvați-i pe unii pentru a scăpa de bomboanele albastre. Astfel vei ajunge la cel mai rapid gol.
 • Puteți face bomboane înfășurate formând un "L" sau un "T" cu cinci bomboane de aceeași culoare.
 • Imaginea intitulată Beat Level 165 on Candy Crush Pasul 5
  5
  Continuă să încerci. Fiecare bord este aleatoriu și există șanse să începeți cu una cu totul complicată. Chiar și unele plăci sunt imposibile, pentru că pur și simplu nu oferă suficiente bomboane albastre pentru a finaliza comanda. Repornirea plăcii vă poate ajuta să aveți o situație mai bună la începutul jocului.
 • Acest nivel este deosebit de complicat, foarte puțini oameni se pot considera norocoși să spună că au trecut pe prima, a doua sau chiar a zecea încercare. Continuă să încerci, cel mai sigur lucru este că mai devreme sau mai târziu o să ating o placă bună care conține suficiente bomboane albastre.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa trimiteti viata in Candy CrushCum sa trimiteti viata in Candy Crush
  Cum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush SagaCum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush Saga
  Cum se joacă Candy CrushCum se joacă Candy Crush
  Cum se joacă Candy Crush SagaCum se joacă Candy Crush Saga
  Cum sa obtii mai multe vieti in Candy CrushCum sa obtii mai multe vieti in Candy Crush
  Cum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush SagaCum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush Saga
  Cum sa treci nivelul 109 in Candy CrushCum sa treci nivelul 109 in Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 23 de Candy CrushCómo pasar el nivel 23 de Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 29 de Candy CrushCómo pasar el nivel 29 de Candy Crush
  Cum sa treci cu Candy Crush level 97Cum sa treci cu Candy Crush level 97
  » » Cum sa treci la nivel 165 de Candy Crush

  © 2011—2020 ertare.com