Cum să treci Frontul de luptă în Pokemon Emerald

Battle Front este o zonă specială de luptă în Pokémon Emerald Versiunea este o extindere a turnului de luptă care există în Pokémon Ruby și Sapphire. În plus față de Turnul luptă, sunt 6 noi arene: Battle Dojo, Fabrica de luptă, Palatul Battle, lupta Dome, The Battle Wurm și Pyramid Battle. Fiecare dintre aceste coliseuri va avea un conducător, numit Asul Frontului. Pentru a cuceri complet Frontul de luptă, trebuie să învingeți fiecare Asul Frontului de două ori.

pași

Metoda 1
Pregătirea pentru luptă

1
Aflați regulile. Deși fiecare coliziune are propriile reguli, următoarele se aplică tuturor:
 • Ouăle nu sunt permise. De asemenea, nu puteți participa cu următoarele Pokémon legendare: mewtwo, Mew, Lugia, Ho-Oh, Celebi, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Deoxys Jirachi și.
 • Pokemon nu trebuie să aibă același obiect echipat: Pokemon înregistrat pentru un duel nu poate avea același obiect echipat. De exemplu, dacă aveți un echipament Pikachu și un dispozitiv Electrike pe echipamentul dvs., ambele nu pot purta magnet. Atâta timp cât această regulă este îndeplinită, toate obiectele sunt permise.
 • Nu veți câștiga bani sau puncte de experiență (EXP) după un duel. Nici un Pokémon pe care l-ați văzut în loc să fie înregistrat în Pokédex, chiar dacă nu l-ați văzut niciodată înainte.
 • În timpul unei bătălii, este interzisă utilizarea rucsacului și a tuturor obiectelor pe care le conține. Oferiți-vă Pokemonului tot ce are nevoie înainte de a începe un duel.
 • 2
  Asigurați-vă că Pokemon-ul dvs. este bine pregătit și instruit. Deoarece Frontul de luptă este o zonă dinamică cu diferite facilități și reguli de luptă, trebuie să vă asigurați că aveți un Pokémon special instruit pentru fiecare Colosseum. Ei trebuie să aibă propriile naturi și mișcări și trebuie să posede și abilități utile. De asemenea, câștigați avantaje dacă pregătiți PE (punctele de efort) ale Pokémonului. Aflați cum să vă antrenați Pokémon aici: cum să-ți antrenezi pokemon-ul.
 • 3
  Perseverează. Pentru a vă confrunta cu Asul Frontului unui coliseu, trebuie să obțineți o anumită sumă de victorii la rând. Potrivit fiecărui coliseu, acest lucru poate implica câștigarea duelurilor consecutiv sau petrecerea unui număr stabilit de camere sau etaje pentru fiecare provocare. Din moment ce rămâne în viață și să păstreze o linie câștigătoare este o sarcină dificilă, este posibil ca ai nevoie de ceva timp pentru a ajunge la un Front As să-l conteste de argint simbolul sau simbolul în aur. Dar nu renunța! Dacă obțineți toate cele 7 simboluri de Aur, cartea dvs. de antrenor va crește în clasament.
 • 4
  Utilizați punctele de luptă (PB) cu înțelepciune. PB sunt obținute după fiecare duel și suma punctelor primite va depinde de coliseu și modul în care ați luptat. Aceste PB pot fi schimbate în serviciul de schimb pentru obiecte, vitamine sau decorațiuni pentru bazele secrete. Utilizați PB pentru a cumpăra elemente utile care vă vor ajuta în duelurile dvs.
 • Metoda 2
  Depășește fabricile de luptă

  1
  Cunoașteți bine locul. În acest coliseu nu vi se permite să utilizați propriul dvs. Pokémon. În schimb, ei vă oferă cu Pokémon împrumutate. Acest coliseum testează nivelul de cunoștințe pe care îl aveți despre dueluri și tipuri de echipamente. Dacă câștigi cele 7 bătălii, vei depăși un nivel.
 • 2
  Alegeți-vă Pokémon și planificați o strategie. Înainte de începerea duelului, un om de știință, în numele coliseumului, vă va duce la Pokemon și vă va da încă 6 din care să alegeți. Dintre acestea, puteți alege 3. Asigurați-vă că verificați datele fiecărui Pokémon, astfel încât să puteți crea cea mai eficientă echipă posibilă. Luați în considerare tipurile, abilitățile, mișcările și obiectele echipate.
 • 3
  Fiți atenți la toate sfaturile pe care vi le dau. Înainte de o bătălie (cu excepția celui care este cu Asul Frontului), un om de știință vă va informa despre stilul de luptă al următorului adversar. Pe baza a ceea ce se spune, adversarul va avea un Pokemon care cunoaște anumite mișcări.
 • De exemplu, este foarte probabil ca un adversar care "Pare a fi dificil, dar defeasabil" au Pokemon cu mișcări puternice, dar cu puțină precizie sau cu pagube mari la recul.
 • Fii flexibil După ce învingeți un antrenor, aveți opțiunea de a schimba unul dintre Pokémon cu unul dintre adversari înainte de a trece la următoarea bătălie. Repetăm ​​din nou, trebuie să țineți cont de strategia dvs. și să decideți în consecință. Aceasta va determina cursul următoarei bătălii.
 • 4
  Învinge Sabino. Asul frontului din fabrică de luptă este Sabino, șeful fabricii. Îl confrunți după ce a câștigat 20 de lupte consecutive (pentru simbolul de argint) și apoi a câștigat 41 de lupte consecutive (pentru simbolul de aur). Aceasta înseamnă că pentru provocarea cu simbolul de argint, Sabino va fi ultimul antrenor al celei de-a treia runde consecutive. Pentru provocarea pentru simbolul de argint, va fi ultimul antrenor al celei de-a șaptea runde consecutive. Ca și tine, vei folosi și Pokemon. Când îl înfrângeți, el vă va da simbolul respectiv (aur sau argint) al cunoașterii.
 • Metoda 3
  Depășiți bătălia Dojo

  1
  Faceți cunoștință cu Coloseumul Bătălia Dojo se află la est de Turnul de luptă și la nord de Palatul de luptă. Aici Pokemon și instructorii se angajează în luptă. În acest coliseu, vei lupta cu 3 dintre Pokemon împotriva unei serii de antrenori. Singura restricție: aveți doar trei rotații pentru a învinge fiecare Pokémon adversar. Dacă nu reușiți să învingeți un Pokemon în timpul prescris, un judecător va decide rezultatul duelului. Repetăm ​​din nou, dacă câștigi toate cele 7 lupte, termini o rundă. Acest coliseum testează puterea și voința dvs. și a Pokémonului. La sfârșitul celor trei transformări într-o bătălie, ambii combatanți sunt evaluați în funcție de următorii factori:
  • Minte. Pentru fiecare atac eficient, Pokemon este atribuit 1 punct în această categorie. Cu toate acestea, nu vor fi acordate puncte în cazul în care mișcarea utilizată necesită mai întâi lovirea utilizatorului (cum ar fi Counter sau Mirror Movement). Un maxim de 2 puncte sunt acordate în această categorie.
  • Îndemânare. Această categorie evaluează precizia unui Pokémon. Un punct este acordat pentru fiecare mișcare reușită. Sunt 2 puncte maxime care pot fi obținute în această categorie.
  • Corp. În această categorie, se măsoară vitalitatea unui Pokémon. PS (punctele de sănătate) ale Pokemonului la finalul celei de-a treia runde sunt comparate cu PS la începutul primului tur. Pokemon cu cel mai bun raport câștigă cele 2 puncte din această categorie.
 • 2
  Invinge Coro. Asul Bataliei din fata Dojo este Coro, Maestrul Dojo. Se confruntă cu ea după ce a câștigat 28 și 56 de lupte consecutive. Aceasta înseamnă că, pentru provocarea pentru simbolul de argint, Coro va fi ultimul antrenor al celei de-a patra runde consecutive. Pentru provocarea pentru simbolul de aur, va fi ultimul antrenor al celei de-a opta runde consecutive. Când o înfrângeți, ea vă va da simbolul de curaj.
 • Metoda 4
  Depășiți Domeul de luptă

  1
  Faceți cunoștință cu Coloseumul Battle Dome, situat în colțul din stânga sus al Frontului de luptă, este un stadion mare unde turneele de lupte sunt ținute. Antrenorii intră în aceste turnee cu speranța de a deveni Campionul Domului. În acest coliseum alegeți 3 Pokémon pentru provocare, dintre care alegeți 2 pentru fiecare bătălie. În fiecare provocare, vă confruntați cu un turneu împotriva altor 15 antrenori. Pentru a trece o rundă în Battle Dome, trebuie să câștigi 4 meciuri. Înainte de fiecare duel, puteți verifica arborele turneului pentru a vedea cine sunt ceilalți antrenori, Pokémon și stilurile lor de luptă. Battle Dome vă testează abilitățile de strateg.
 • 2
  Înfrângerea Tactio. Asul Frontului Battle Dome este Tactio, Astroul Domului. Îl confrunți după ce a câștigat 20 și 40 de lupte consecutive. Aceasta înseamnă că, pentru provocarea cu simbolul de argint, Tactio va fi antrenorul final al celui de-al cincilea campion consecutiv. Pentru provocarea pentru simbolul de argint, el va fi antrenorul final al celui de-al zecelea campionat consecutiv. Când îl înfrângeți, el vă va da simbolul tactici.
 • Metoda 5
  Îi depășește pe Sierpe Batalla

  1


  Faceți cunoștință cu Coloseumul Sierpe Batalla este un șarpe mare proiectat în imaginea unui Seviper. În interior sunt 21 de camere adunate în grupuri de câte trei. După 14 trimestre consecutive, terminați o rundă. Cu 3 din Pokemon, trebuie să alegi una din camerele unui grup pentru a continua. În funcție de alegerea dumneavoastră, puteți ajunge într-o cameră de dueluri cu antrenori, una cu Pokémon sălbatice, una care va vindeca Pokémon sau în cazul în care există un statut antrenor Pokémon care provoca probleme. Batalia Sierpe testează norocul dvs. atunci când ia decizii.
 • 2
  Acordați atenție sfaturilor pe care le primiți. Înainte de a alege o cameră, veți vedea o femeie care stă lângă camere. Dacă vorbiți cu el, vă va da o idee despre ceea ce ați putea găsi într-una din camere. Urmând sfatul său, veți evita luptele inutile sau vă puteți vindeca adesea Pokemon-ul.
 • 3
  Adu-ți boabe care vindecă problemele de stat. Cel mai enervant Wurm Bătălia este atunci când cauza probleme, cum ar fi otrăvirea și starea de paralizie, de aceea este recomandat să ia boabe utile (cum ar fi boabe Zreza sau boabe Meloc) sau de a lua Pokemon sunt imune la anumite condiții de stat. De exemplu, purtarea unui Pokémon de tip oțel previne otrăvirea, deoarece mișcările de tip otravă nu afectează Pokémon de tip oțel.
 • 4
  Înfrângerea Fortunia. Asul Frontului Sierpe Batalla este Fortunia, regina Sierpei. Te confrunți cu ea după trecerea a 27 și 139 de trimestre consecutive. Aceasta înseamnă că, pentru provocarea pentru simbolul de argint, Fortunia va fi în ultimul trimestru al celei de-a doua runde consecutive a lui Sierpe Batalla. Pentru provocarea cu simbolul de aur, va fi în ultimul trimestru al celui de al zecelea turneu consecutiv. După ce o înfrânge, îți va da simbolul norocului.
 • Metoda 6
  Învingeți Palatul de luptă

  1
  Faceți cunoștință cu Coloseumul Palatul Battle este situat la sud de Battle Dojo. Acest coliseu este unic în comparație cu ceilalți, în sensul că tu, antrenorul, nu dai ordine Pokemonului tău în timpul bătăliei. În schimb, Pokemon va lupta singur. În fiecare duel, veți folosi 3 din Pokémon pentru a lupta împotriva antrenorilor. Prin învingerea a 7 adversari succesiv veți termina o rundă în coliseu. Palatul Battle testează apropierea pe care o ai cu Pokemon-ul tău.
 • 2
  Alegeți-vă Pokemon cu înțelepciune. Naturalele și mișcările Pokémonului ales pot determina cursul pe care îl va lua fiecare bătălie. În Palatul Battle, mișcările sunt clasificate în 3 categorii:
 • Mișcări de sprijin: includ mișcări care nu provoacă daune, dar provoacă dificultăți adversarului, cum ar fi probleme de stare, scăderea statisticilor, restricții de mișcare etc. Singurele excepții sunt Counter și Mirror Movement. Deși provoacă daune, o fac prin returnarea atacului, spre deosebire de atacurile care dăunează în mod normal (folosind puterea utilizatorului). Câteva exemple de mișcări de sprijin sunt Praful Poison, Coșmarul și Blestemul.
 • Măsurile de apărare: includ mișcările care beneficiază utilizatorul prin creșterea statisticilor, prin asigurarea protecției împotriva atacurilor, prin restaurarea PS, etc. Câteva exemple sunt Refugiul, Protecția și Cure Bell.
 • Mișcări de atac: ele sunt pur și simplu celelalte mișcări care nu aparțin celor două categorii anterioare. Acestea dau daune directe adversarului. Unele exemple sunt Rayo, Placaje și Fist.
 • 3
  Invinge Aniceto. Asul Frontului Palatului de luptă este Aniceto, Maestrul Palatului. Îl confrunți după ce a câștigat 20 și 41 de bătălii într-un rând (simbol de aur). Aceasta înseamnă că, pentru provocarea cu simbolul de argint, Aniceto va fi antrenorul final al celei de-a treia runde consecutive la Palacio Batalla și, pentru provocarea cu simbolul de aur, va fi antrenorul final al celei de-a șasea runde consecutive. După înfrângerea lui, el vă va da simbolul încurajării.
 • Metoda 7
  Bateți Turnul de luptă

  1
  Faceți cunoștință cu Coloseumul Turnul de luptă, care a apărut în Pokemon Ruby și Sapphire, se întoarce în Pokemon Emerald. Este cel mai simplu coliseu al tuturor, în sensul că nu are nicio regulă specială. Obiectivul este acela de a menține cât mai mult timp o lovitură câștigătoare. Într-un duel în Turnul de luptă, vă veți confrunta cu alți antrenori cu 3 dintre Pokémon. Înfrângerea 7 la rând pentru a trece o rundă. Battle Tower testează capacitatea dvs. de a vă menține seria câștigătoare.
 • 2
  Invinge Destra. Asul Frontului Turnului de Bătălie este Destra, Doamna Turnului. Se confruntă cu ea după ce a câștigat 34 și 69 de bătălii consecutive. Acest lucru înseamnă că Destra va fi antrenorul final al celei de-a cincea și a zecea runde consecutive. Când o înfrângeți, vă va da simbolul abilității.
 • Metoda 8
  Depășiți bătălia cu piramide

  1
  Faceți cunoștință cu Coloseumul Piramida bătăliei, situată în colțul din dreapta sus al Frontului de luptă, este o piramidă imensă portocalie, compusă din 7 nivele înconjurate de întuneric. Cu 3 din Pokemon, trebuie să vă deplasați prin trecerile întunecate și să urcați nivelurile piramidei până ajungeți în vârf. De asemenea, nu veți putea să vă purtați rucsacul. În schimb, veți primi un rucsac special pentru a stoca elementele pe care le găsiți în timpul provocării. În plus față de găsirea obiectelor, veți găsi și antrenori și Pokemon sălbatic. Dacă depășiți cu succes nivelurile de 7 și urcați în partea de sus a Piramidei de Bătălie, veți fi trecut o rundă. De asemenea, de fiecare dată când terminați o rundă, labirintul intern se schimbă. De vreme ce veți merge aproape orb, Batalia Piramidei vă testează curajul de a se confrunta cu necunoscutul.
 • 2
  Căutați obiecte Piramida luptelor este singurul Coliseum unde puteți personaliza liber obiectele pe care le dați Pokémonului. Deoarece nivelurile se schimbă în fiecare rundă, obiectele se vor schimba și ele. Este bine să colectați cât mai multe obiecte diferite, precum și să vă deplasați în sus.
 • 3
  Utilizați Pokémon care se poate adapta. În fiecare rundă, veți găsi un Pokemon sălbatic care va fi de un anumit tip sau care va cunoaște mișcările care produc probleme de stat. Prin urmare, este bine să purtați Pokémon cu abilități sau mișcări care anulează sau contracarează aceste probleme. În ceea ce privește problemele de stat, următoarea listă arată cum să le vindecați sau să le preveniți:
 • Otrare: Berry Meloc, Imunitate de îndemânare
 • Paralizie: Baya Zreza, Flexibilitate în abilități
 • Confuzie: Baya Caquic, Ritmul propriu de îndemânare
 • A dormi: Berry Atania, Abilități Vital Spirit sau Insomnie
 • Arsuri: Safre Berry, Abilitatea Veilului
 • Înghețare: Perasi Berry, Shield Magma Shield
 • Infatuarea: Herbalul mintal, abilitatea respinsă
 • 4
  Înfrângerea lui Valente. Asul luptei din fata piramidei este Valente, regele piramidei. O găsiți după ce ați urcat pe etajele 21 și 70 de ori consecutiv. Aceasta înseamnă că Valente va fi la vârful piramidei în a cincea și a zecea runde consecutive. După ce îl înfrânge, vă va da simbolul valorii.
 • sfaturi

  • Pentru nivelul gratuit, puteți alege Pokémon de orice nivel. Cei dintre adversarii tăi vor avea același nivel cu cel mai puternic Pokémon. De exemplu, dacă cel mai puternic Pokémon este la nivelul 67, toate Pokemon-urile adversarilor tăi vor fi la nivelul 67. Cu toate acestea, nivelurile lor nu vor fi mai mici de 60.
  • În bătălia Dojo, Pokemon-ul tău poate câștiga, pierde sau desena cu Pokemon-ul inamic după verdict. Rețineți că este posibil ca Pokemonul care pierde prin decizia judecătorului să nu fi leșinat. Cu toate acestea, ele nu pot fi folosite din nou pentru restul jocului.
  • Puteți merge la coliseu în orice ordine. Ordinea prezentată în acest ghid a fost aceea pe care Ash Ketchum a continuat să o atace pe Frontul de luptă în anime.
  • Smeargle, fiind un Pokemon versatil, poate fi foarte util cu schema. Le puteți găsi în cantități mari în atelierul de peșteri, situat în apropiere de Palatul Battle.
  • Nu trebuie neapărat să vă antrenați Pokémonul până la nivelul 100 doar pentru a concura în Colosseum. Fiecare coliseum oferă două modalități: nivelul 50 și nivelul gratuit.
  • Notă: pentru provocarea de nivel 50, toate Pokémon care au un nivel mai mare de 50 vor fi supuse unei reduceri de nivel, de până la 50, pe durata provocării. Dacă introduceți un Pokemon la nivel inferior la 50, nu veți primi niciun increment de ajustare.
 • Într-o casă aflată imediat în stânga Battle Dome există doi instructori de mișcare care vor învăța mișcările în schimbul PB. Nu numai că puteți obține mișcări utile aici, dar puteți face și mișcările de învățare Pokemon pe care în mod normal nu le-ar putea învăța - de exemplu, o Typhlosion poate fi învățată Thunder Fist.
 • Hoțul poate fi o mișcare foarte utilă aici. Este foarte probabil că adversarul are Pokemon echipat cu fructe de padure. Le puteți fura și le puteți folosi. Cu toate acestea, hoțul nu va funcționa dacă aveți deja un obiect sau dacă inamicul are capacitatea de vâscozitate. Trucul poate fi de asemenea util, deoarece vă puteți pune adversarul în dificultate schimbând obiectul cu obiectul dăunător pe care l-ați echipat, cum ar fi Toxisfera sau Cinta Elegida.
 • Dacă primiți toate simbolurile de argint și apoi îl veți vedea pe Treto în casa din stânga extremă a Turnului de luptă, vă va oferi un premiu Zonlan Berry. Acesta poate fi foarte util, deoarece crește șansa de lovitură critică atunci când Pokemon-ul care îl poartă are mai puțin de 1/3 din PS-ul său total. În cazul în care veți obține toate simbolurile de aur, vă va oferi un Arabol Berry. Acest boabe mărește semnificativ statisticile Pokemon-ului dvs. dacă are mai puțin de 1/3 din totalul lui PS.
 • Pentru a asigura succesul în Battle Dome, este vital să aveți un Pokémon care să funcționeze bine ca o echipă. Conducerea Pokemonului cu mișcări puternice nu garantează victoria. Luați în considerare Pokémon care sunt de susținere ca cele care vindecă sau provoacă probleme de stat.
 • avertismente

  • "Nu" începe o provocare în cazul în care consola are puține puteri rămase. Loviturile câștigătoare sunt salvate numai când provocarea este finalizată. Dacă provocarea dvs. este brusc întreruptă înainte să o terminați, veți fi descalificat. În consecință, vă veți pierde șirul și va trebui să începeți din nou.
  • Pentru a intra în Frontul de luptă, trebuie să fiți în Hall of Fame. Cu alte cuvinte, trebuie să fi învins Marele Comandament și Campionul Ligii Pokemon. După ce vă întoarceți la Villa Raíz, după ce ați intrat în Hall of Fame, Norman vă va oferi un bilet cu care puteți merge la Frontul de luptă din porturile Ciudad Portual sau Ciudad Calagua. După ce ați ajuns pentru Frontul de luptă pentru prima dată, puteți utiliza zborul pentru a vă întoarce ușor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a prinde Rayquaza în Pokémon Ruby și SapphireCum de a prinde Rayquaza în Pokémon Ruby și Sapphire
  Cum să capturați Kyogre în Pokemon EmeraldCum să capturați Kyogre în Pokemon Emerald
  Cum să capturați Mew în Pokemon Sapphire folosind trucuriCum să capturați Mew în Pokemon Sapphire folosind trucuri
  Cum să capturați Uxie, Mesprit și Azelf în Pokémon Ruby Omega și Alpha SapphireCum să capturați Uxie, Mesprit și Azelf în Pokémon Ruby Omega și Alpha Sapphire
  Cum de a clona Pokémon în Pokemon EmeraldCum de a clona Pokémon în Pokemon Emerald
  Cum să obțineți Waterfall în Pokemon EmeraldCum să obțineți Waterfall în Pokemon Emerald
  Cum se face scufundări în Pokemon EsmeraldaCum se face scufundări în Pokemon Esmeralda
  Cum sa alegi intre Pokemon Ruby, Sapphire si EmeraldCum sa alegi intre Pokemon Ruby, Sapphire si Emerald
  Cum să găsești Rayquaza în Pokemon RubyCum să găsești Rayquaza în Pokemon Ruby
  Cum de a găsi o parte verde în Pokemon EmeraldCum de a găsi o parte verde în Pokemon Emerald
  » » Cum să treci Frontul de luptă în Pokemon Emerald

  © 2011—2020 ertare.com