Cum să treci ca un băiat și să fii încă scena sau emo (pentru adolescenți transsexuali)

Când faceți o tranziție la sexul dvs. țintă, uneori este dificil să vă păstrați stilul personal, mai ales dacă sunteți adolescent transsexual. Vom oferi sfaturi pentru cei care s-au născut ca o femeie, astfel încât ei să se poată prezenta ca un bărbat și să continue să se uite cu un stil "scenă" sau "emo".

pași

Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 1
1
Acceptați că nu veți putea purta multe trucuri de modă care pot fi purtate de bărbați biologici.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 2
  2
  Plasați un pachet. Cel mai bun lucru este să obții un pachet într-un magazin, dar poți folosi o șosete dacă nu ai prea mulți bani. Totuși, rețineți că dacă cineva vă atinge, veți fi descoperit.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau Emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 3
  3
  Luați un sutien bun. Veți avea nevoie de un sutien bine ajustat pentru a vă comprima complet pieptul și pentru a putea purta haine strânse și pentru a rămâne confortabil. În același mod, trebuie să fii discret. Magazinul Underworks vinde niște sutiene grozave care sunt discrete și confortabile. Magazinul T-Kingdom vinde unele bune.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că cămășile nu sunt atât de strânse. Chiar și cel mai bun sutien arată un pic piept, și ar trebui să obțineți o moderată până la strâns, dacă aveți o băutură sau B, un moderat, dacă aveți o C sau cupa D și unul liber, dacă aveți o ceașcă mai mare. Rețineți că tehnic cupa D este o dimensiune medie, dar este probabil să utilizeze o dimensiune foarte mică. Reglați-l dacă este necesar dacă utilizați un dispozitiv de fixare corect. Cu toate acestea, puteți utiliza tricouri strâmte, tank topuri strânse și, dacă aveți un piept T plat.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emoție (pentru adolescenți FTM) Pasul 5
  5
  Ascundeți pieptul Dacă aveți un piept plătat prin natură, prin operarea sau prin sutienul dvs., care vă planează perfect, ceea ce este mai puțin probabil, atunci nu există nici o problemă. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, va trebui să o acoperiți. Pentru aceasta, puteți folosi veste și bluze cu glugă. În același mod, puteți încerca o jachetă din piele sau din piele falsă, care este acoperită cu patch-uri. De preferință, reprezintă mândria gay, trupele sau filmele preferate.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 6
  6
  Dacă sunteți gay, arătați-i, dar într-un mod masculin. Puteți folosi simbolul unui bărbat pe un bărbat sau un triunghi roz. Evitați simbolurile simple ale mândriei homosexuale, cum ar fi curcubeul, deoarece acestea pot face pe oameni să creadă că sunteți lesbiană. Este același lucru dacă ești bisexual: poți folosi un poster al unui bărbat pe un bărbat cu o femeie. Cu toate acestea, un simplu banner bisexual sau "dreptunghiuri" poate face pe oameni să creadă că sunteți o femeie bisexuală.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 7
  7
  Folosește pantofi masculini sau androgini. Pantofii de marcă Doc Martens, cizme de luptă, cizme înalte, cizme pentru motocicliști și cele mai multe cizme industriale au un aspect masculin. Le puteți face să arate mai mult "scenă" atunci când le cumperi în culori luminoase, dar negrul va arata bine cu orice tinuta. Marcajele Black Spots, No Sweat și Converse sunt androgine și masculine, iar mărcile Vans și Keds sunt androgine. Dacă alegeți să utilizați autoutilitare, utilizați numai acele modele cu carouri alb-negru sau modele cu cranii.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau Emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 8
  8
  Asigurați-vă că blugii nu vă fac să arătați feminin. Puteți utiliza blugi și strâns dacă aveți șolduri subțiri și un spate plat. Cu toate acestea, va trebui să se stabilească pentru pantaloni bagat, dacă aveți o femelă de fund sau șolduri largi. O modalitate bună de a păstra o aparență "emo" păstrează zona pelviană a pantalonilor, iar zona picioarelor este ajustată. Puteți vedea "scenă" Dacă se combina cu accesoriile potrivite, păr adecvat și pantaloni largi de camuflaj. Categoric, folosește negrul, deoarece va subțiri totul. Aveți posibilitatea să utilizați blugi strâmți atâta timp cât sunt negri dacă aveți solduri de dimensiuni medii. Indiferent de marimea soldurilor dumneavoastră și fundul, țesături maruntita sunt bune, deoarece acestea par subțire în partea de jos a corpului și de a crește înălțimea dumneavoastră. Tăiați-vă blugi, deoarece este mai masculin, arătați picioarele care nu sunt ras. Evitați sclipirea, imprimarea animalelor, inimile sau culorile tradiționale feminine, cum ar fi roz, lavanda sau purpuriu. În general, este bine să folosiți stele și cranii atât timp cât aveți o șolduri masculine și un fund plat. Evitați pantalonii scurți dacă sunteți mici pentru un băiat, deoarece vă vor face să arătați mai mici. Trebuie să opteze pentru pantaloni scurți la genunchi sau mai jos, acest lucru cu un camuflaj de design, dacă aveți o medie sau de statură înaltă pentru a fi un tip si daca esti un adolescent mai mic de 1,68 cm (5`6") sau un adolescent mai mare de 1,73 cm (5`8)").
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 9
  9
  Pierde o greutate dacă aveți o greutate foarte mare sau o greutate moderată. Acest lucru vă poate ajuta să subțiri șoldurile și fundul dvs., precum și să vă strângeți pieptul. Cu toate acestea, nu pierdeți greutate dacă sunteți deja subțire, deoarece subțire excesivă vă va face să arătați un pic ca o fată și ar putea fi nesănătoase. Asigurați-vă că pierdeți greutatea într-un mod sigur și treptat.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 10
  10
  Nu vă bărbiți brațele, axile sau picioarele. Acesta este feminin. Deși este adevărat că bărbații de cisgadă pot scăpa de ea, majoritatea femeilor care devin bărbați nu pot.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 11
  11
  Utilizați ochelari cu rame groase. Acestea vă vor face să arate mai masculin. Alegeți ochelarii care se potrivesc cu fața. În mod frecvent, acestea sunt, de obicei, opreliile opuse față de cele folosite de persoanele care se identifică ca femei. Optați pentru forme rotunde pentru a oferi un contrast cu unghiurile dvs. dacă aveți o față pătrată sau dreptunghiulară. Încercați ochelari dreptunghiulare dacă aveți o față rotundă sau ovală. Este posibil să încercați numai ramele de argint sau negru.


 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 12
  12
  Consolidați-vă mușchii Chiar daca muschii nu sunt in mod special "scenă", Te poate ajuta să treci ca un băiat. Deși este adevărat că mușchii mari vor arăta ciudați, un pic de tonifiere va fi foarte util. Cel puțin încercați să vă întăriți umerii, deoarece băieții le au de obicei mai largi.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 13
  13
  Fii foarte atent cu machiajul. Machiajul vă poate ajuta să treceți drept copil dacă îl utilizați în mod corect. De exemplu, aplicarea unui dermatograf negru pe interiorul pleoapelor poate face ca ochii să pară mai mici dacă aveți mari. Aplicarea bazei pe buze îi poate face să pară mai puțin roz și mai masculin. Întunecarea sprancenelor cu un creion pentru ochi îi va face să pară mai groase și mai masculine. Nu le depilați decât dacă sunt foarte groase până când nu sunt atractive. Cu toate acestea, eliminați rimelul deoarece genele fac cu siguranță fețele mai feminine. Categoric, evitați genele false. Este posibil să puteți utiliza ochelari de vedere dacă fața dumneavoastră este masculină sau androgină. Cu toate acestea, nu utilizați un design elaborat de la fete "emo" de obicei o fac Puteți utiliza umbra ochilor dacă aveți o față ușor masculină. Cu toate acestea, stick la culorile mai închise, cum ar fi rosu negru, gri și întuneric, cu excepția cazului în fața ta este cu adevărat masculin, astfel încât ai putea folosi nuante luminoase de roz si rosu. Este posibil să puteți folosi verde, dar nu veți putea folosi violet, roz deschis sau orice culoare cu sclipici. Cele mai multe fete care devin bărbați folosesc smalțul atâta timp cât este negru. Ar trebui să evitați folosirea rujului, cu excepția cazului în care fața dumneavoastră este masculină și chiar atunci ar trebui să fie negru sau roșu închis. Evitați machiajul, cu excepția bazei și a concealerului dacă fața este foarte feminină.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 14
  14
  Obțineți mai multe coafuri masculine și "emo". In timp ce parul lung poate fi atractiv la ambele sexe, va face sa arate mai mult ca o fată dacă nu ai o fata cu siguranta masculin, ceea ce nu este, probabil, atât cu excepția cazului în care le-ați consumat testosteron pentru un timp. Probabil că nu poate să scape cu ea daca parul lung este mai lung și se bucură de barbia. Coafurile cu piroane pot să pară masculine, deoarece de obicei fetele nu le fac. De asemenea, parul drept este recomandat deoarece bucle sau valuri tind să facă fețele să arate feminine, ceea ce nu le permite să se uite "scenă". Coafura "frullet", scurt pe spate și lungă pe față, este moderat masculin și extrem "emo", mai ales dacă puneți spatele ușor arătat. Parul cu păr poate arăta bine dacă aveți o față masculină sau androgină. Cu toate acestea, poate fi problematică dacă aveți o față de sex feminin. Coafura "lumânărică" de stil "scenă" Poate fi foarte feminin pentru majoritatea tipilor care au fost fete înainte. Este posibil să trebuiască să alegeți un stil "emo" foarte masculin, ca o coafura "fauxhawk" sau unul similar cu cel al lui Pete Wentz. De asemenea, părul scurt nu este neapărat mai bun, deoarece poate atrage atenția asupra caracteristicilor feminine ale feței. În ceea ce privește culorile, ar trebui să evitați, probabil, culoarea roz sau violet, cu excepția cazului în care fața dumneavoastră este foarte masculină. În plus, păr blond deschis nu este recomandat deoarece majoritatea părului fete "scenă" Ei au acel stil. Cu toate acestea, părul blond cu dungi negre poate să arate bine. Evitați combinațiile de maro și blond de la fete "scenă" De obicei, le au. Cu toate acestea, puteți combina culoarea negru și roșu, deoarece este neobișnuit pentru fete "emo". În plus, culoarea verde este neobișnuită la femei. Petele Pajură ratoni, puncte și dungi sunt bune, dar evită imprimeuri de leopard sau zebră.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 15
  15
  Utilizați haine care vă fac să arătați mai înalt. Puteți avea modele și articole de îmbrăcăminte neagră. Opta monocrom deci, dacă sunt mici de statură, deoarece o cămașă de o culoare diferită de pantaloni împărțit corpul și te fac să arăți mai mici. Puteți utiliza platforme, cizme de stil industrial pentru a arăta mai înalt. Puteți încerca pantofii cu elevatoare înăuntru sau puneți hârtie igienică dacă sunteți rău cu bani. Rețineți că, cu cât priviți mai înalt, cu atât este mai puțin probabil ca oamenii să creadă că sunteți o fată.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 16
  16
  Relaxați-vă când oamenii vă confundă cu o fată sau nu puteți identifica dacă sunteți băiat sau fată. Acest lucru se întâmplă mai multor copii, în special "emo" și "scenă". Cu toate acestea, este foarte dureros pentru o fată care a devenit băiat de când și-a petrecut întreaga viață în mod eronat văzută ca o fată. Amintiți-vă că acest lucru se întâmplă și cu oamenii biologici.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 17
  17
  Utilizați accesorii masculine. Articolele cu barbatii arata masculin. Încălzitoarele și brățările cu brate care au dungi orizontale sunt excelente, deoarece fac ca elementele tale să pară mai mari. Mănușile sunt utile, deoarece fac ca elementele dvs. să pară mai mari, iar gleznele arată masculin. Curelele cu catarame interesante atrage atenția asupra picioarelor dvs., deci folosiți-le numai dacă aveți un pachet în jos. Unele opțiuni bune sunt margini erect, cranii, o bandă și un triunghi roz. Puteți folosi legături deoarece majoritatea femeilor nu le folosesc. De asemenea, ele fac o linie verticală, ceea ce te face să arăți mai înalt. Din acest motiv, puteți utiliza eșarfe. Alegeți legăturile cravate, cu cranii, dungi, vechi și cu modele amuzante. Mănuși de bumbac sunt androgin și te fac să vezi mai mult "scenă", iar mănușile din piele sau piele faux sunt foarte masculine, dar mai mult punk decât "scenă". Evitați utilizarea căștilor deoarece sunt feminine dacă nu le folosiți orizontal ca o panglică de păr. Cu toate acestea, le puteți folosi pe gât, pe buzunar sau pe încheietura mâinii. Ochelarii cu panglici sunt androginici, atâta timp cât nu sunt roz sau violet. Pălării, șepci de baseball, pălării și capace camionagiu cu viziere mici sunt de sex masculin, iar capacele sunt androgin, atâta timp cât acestea nu au urechi de pisică.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 18
  18
  Urmează simbolurile și sloganurile "scenă" mascul și androgin. Evitați Hello Kitty și diamantele. Craniile și craniile de bronz, cu condiția să nu fie cranii drăguțe, tind să fie foarte masculine. Tricouri cu programe de televiziune cult, cum ar fi The Invader Zim și Testoasele Ninja, și filme, cum ar fi The Nightmare Înainte de Crăciun și Rocky Horror Picture Show, tind să fie alegeri bune. Puteți folosi schelete de animale atâta timp cât alegeți versiuni de sex masculin, cum ar fi tuxedo și cămăși de fulger. Roboții și dinozaurii au tendința de a fi androgini. Frazele care spun "brutal". "rawr". "genial" și "hardcore" Ei tind să fie alegeri bune pe tricouri. Evitați tricourile care spun "cutecore". "farmec" sau "Adversarii mei mă fac renumiți".
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 19
  19
  Alegeți cu atenție piercingurile. Evaluați-vă urechile dacă le străpungeți, cu excepția cazului în care fața dumneavoastră este masculină sau androgină. Nu utilizați un piercing Monroe sau burtă, cu excepția cazului în care fața dvs. este cu siguranță masculină. Evitați piercing-ul în nas sau în obraz în cazul în care fața dvs. este de sex feminin. Cu toate acestea, piercing-uri în sept sunt masculi, deși sunt foarte dureroase. Indiferent cât de feminin sau masculin este fața ta, piercing-ul pe sprâncene și pe buză este grozav și te va ajuta să vezi mai mult "scenă", iar fața ta nu va arăta feminină. Piercing-uri pe limba, sprâncene și cartilaj sunt opțiuni bune pentru orice tip de față. Cuțitele sunt utile.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 20
  20
  Utilizați o limbă de corp masculină. În general, femeile iau mai puțin spațiu în comparație cu bărbații. Răspândiți-vă picioarele și, dacă vă traversați picioarele, faceți-o într-un stil păstrat. Deschideți-vă picioarele sau traversați-le într-o formă pătrată. De asemenea, traversați-vă brațele mai sus decât de obicei, deoarece femeile își trag brațele mai jos. În general, evitați să vă puneți mâinile pe șolduri. Fa-o atunci când te gândești dacă o faci și nu când ești supărat. Trageți ușor tocurile atunci când umblați.
 • Imagine intitulată Treci ca un tip și încă fii scenă sau emo (pentru adolescenți FTM) Pasul 21
  21
  Evitați stereotipurile Nu toate femeile care devin bărbați sunt nepoliticoase. Ele pot fi de o varietate diferită și de mai multe nivele de masculinitate ca bărbații biologici. Există transsexuali masculi care sunt artistici, intelectuali și chiar efeminanți. Totuși, nu trebuie să fiți heterosexuali - nu există nici o problemă cu faptul că vă plac bărbații. Orientarea sexuală și orientarea sexuală nu sunt legate. Există mulți transsexuali homosexuali și bisexuali. Știu ce ești și nu încerca să fii mai masculin doar pentru că mass-media îți spune să o faci.
 • sfaturi

  • Cumpărați colonie pentru bărbați, deoarece ajută la obținerea efectului dorit.
  • Dacă sunteți curajoși, încercați să aplicați machiajul pe care oamenii îl folosesc "scenă" sau "emo" Ei o folosesc, dar aveți grijă, deoarece ar putea arăta foarte feminin.
  • Unele branduri de machiaj bune pe care le puteți cumpăra sunt: ​​Livid Thorn, Skelanimals, Drop Dead, Disperare inc. și Fullbleed.
  • Pălării (în special cele cu vizoare, cum ar fi pălării de camioane) te pot ajuta să te vezi cu mai multă masculinitate.
  • Mergeți la o plimbare cu cei mai buni prieteni, îmbrăcați ca un bărbat, și spuneți-le ce faceți și încercați să aveți o atitudine serioasă în legătură cu asta. Poate fi șocant cât de diferit veți fi tratați prin a fi un om!
  • https://t-kingdom.com/ (Prețurile arată foarte alarmant, deoarece sunt exprimate în moneda Taiwanului, deci utilizați un convertor valutar).
  • https://ftm.underworks.com/
  • Unele cămăși bune de cult sunt: ​​Teenage Mutant Ninja Turtles, Power Rangers, Aventurile lui Billy și Mandy, Pokemon, Digimon, Emo Rangers, Naruto, Death Note, Lackadaisy Pisici, Rocky Horror Picture Show, The Nightmare Înainte de Crăciun, mireasa cadavru, Buffy the Vampire Slayer, Austin Powers, Eating Raul, Dependenti, Mallrats și Dogma. Purtați doar cămăși de cult, dacă sunteți familiarizat cu materialul. În caz contrar, arăți ca un nebun dacă cineva te întreabă despre asta.
  • Unele legături foarte utile sunt
  • Nu utilizați blugi de machiaj sau de fată dacă vă simțiți neconfortabil cu acestea. Bărbații transsexuali diferă de ceilalți băieți pentru că și-au petrecut întreaga viață trăind un tratament giric și uneori sunt traumatizați de asta.
  • https://ftmguide.org/
  • https://emobucket.com/

  avertismente

  • Aveți grijă când comprimați pieptul. Ține minte că pieptul tău trebuie să meargă undeva! Nu îl țineți niciodată cu bandă adezivă sau bandaj elastic. Acestea sunt metode periculoase și chiar pot provoca moartea. Îndepărtați imediat hainele strânse dacă simțiți că nu puteți respira. Nu trebuie să țineți pieptul dacă aveți respirație dificilă.
  • Pregătiți-vă pentru a face față intoleranței extreme, indiferent dacă sunt homosexuali sau heterosexuali. Fiind diferită nu este niciodată ușor, iar transsexualii consideră că este dificil să se încadreze undeva, indiferent unde merg. Nu te da Înjurături și abuzuri - păstrați-vă întotdeauna în siguranță și încercați să fiți răbdători cu modul în care lumea și legile vă ajută.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci un sutien sport purtând o scurtăCum să faci un sutien sport purtând o scurtă
  Cum sa te uiti si sa te comporti ca o fata sa faca o gluma (pentru baieti)Cum sa te uiti si sa te comporti ca o fata sa faca o gluma (pentru baieti)
  Cum să reglați breteleleCum să reglați bretelele
  Cum să cumperi primul sutien fiicei taleCum să cumperi primul sutien fiicei tale
  Cum de a alege cizme stil cowboyCum de a alege cizme stil cowboy
  Cum sa alegi sutienul potrivitCum sa alegi sutienul potrivit
  Cum sa faci sani mari arata mai miciCum sa faci sani mari arata mai mici
  Cum sa faci un sutien cu disc discoCum sa faci un sutien cu disc disco
  Cum să arăți frumos dacă ai o figură umpluteCum să arăți frumos dacă ai o figură umplute
  Cum să țineți bretelele la locul lorCum să țineți bretelele la locul lor
  » » Cum să treci ca un băiat și să fii încă scena sau emo (pentru adolescenți transsexuali)

  © 2011—2020 ertare.com