Cum se organizează cu Microsoft Outlook

Cum puteți economisi timp organizând în Microsoft Outlook? Acest lucru necesită disciplină, dar mai importantă organizarea programului și orice ai face cu instrumentele.

conținut

pași

Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 1
1
Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să dezactivați notificarea de e-mailuri noi. Pentru aceasta, deschideți meniul Fișier, selectați Instrumente, selectați Opțiuni, se va deschide fereastra cu opțiuni, în fila Preferințe faceți clic pe butonul "Opțiuni avansate de e-mail". În fereastra de opțiuni care se deschide, faceți clic pe buton "Opțiunile de e-mail. " În fereastra de opțiuni care se deschide, găsiți secțiunea "Atunci când articolele noi ajung în căsuța mea de e-mail" și Debifați toate opțiunile .
 • Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că calendarul dvs. arata ca vizualizarea implicită în Outlook. Vă va da o viziune asupra muncii pentru această zi. Pentru a vă seta calendarul ca vizualizare prestabilită, deschideți meniul Fișier, selectați Instrumente și selectați Opțiuni. În fereastra Opțiuni, selectați fila "alții", apoi faceți clic pe buton "Opțiuni avansate". În fereastră "Opțiuni avansate", uita-te la "Configurație generală" și faceți clic pe Răsfoiți. Selectați folderul deschis, în fereastră "Selectați folderul", selectați "calendar" și faceți clic pe OK de trei ori.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 3
  3
  Pentru a include sarcinile în fereastra implicită, deschideți meniul Fișier și selectați Vizualizare, selectați Tabelul de activități.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 4
  4
  Pentru a vedea doar sarcinile zilei, deschideți meniul Fișier și selectați Vizualizare, apoi selectați "Vizualizare caseta de lucru", selectați "Sarcinile de astăzi".
 • Imaginea intitulată Organizați-vă folosind Microsoft Outlook Pasul 5
  5
  Programați un anumit timp în fiecare zi pentru a vă vedea e-mailurile. Stabiliți-l de 2-3 ori pe zi pentru a lucra cu e-mailurile dvs. și nu trebuie să le vedeți în niciun alt moment. E-mailurile sunt o distragere a atenției și vă împiedică să vă faceți cu adevărat treaba.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 6
  6


  Citiți întotdeauna e-mailurile Curățați întotdeauna căsuța poștală. Nu trebuie să lași nimic la sfârșitul sesiunii de e-mail. Pentru a vă curăța căsuța poștală, trebuie să decideți ce să faceți cu fiecare e-mail. Aveți patru opțiuni: Șterge, amâna, delega sau face.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 7
  7
  Dacă ați avut deja grija de e-mail, ștergeți-l.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 8
  8
  Pentru a amâna un e-mail, creați o sarcină glisați e-mailul la butonul de sarcini din colțul din stânga jos al Outlook. O sarcină va fi creată automat, selectați o dată și o oră de început și o dată și o scadență, salvați-o.
 • Organizarea-te-Using-Microsoft-Outlook-Pas-9-Version-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 9
  9
  Pentru a delega un e-mail, creați o sarcină și alocați sarcina unei alte persoane sau transmiteți e-mailul unei alte persoane.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 10
  10
  Ultima opțiune are sarcina pe care o cere e-mailul. Dacă faceți acest lucru, eliminați-l din căsuța de e-mail sau mutați-l într-un dosar personal în care păstrați e-mailurile vechi pe care le-ați ocupat deja.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă utilizând Microsoft Outlook Pasul 11
  11
  Pentru a bloca timpul din calendar, glisați și fixați un e-mail pe butonul calendar din colțul din stânga jos al Outlook. Se va deschide o notificare de întâlnire. Introduceți ora și data pe care doriți să le blocați, salvați-o. O copie a e-mailului va fi inclusă în notificare. Ștergeți e-mailul din căsuța de e-mail sau mutați-l într-un dosar personal.
 • sfaturi

  • Principalul lucru nu este să fii un sclav al e-mailurilor tale. Prin dezactivarea noii alerte și prin utilizarea calendarului ca afișare prestabilită, puteți să vă concentrați asupra activității dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să accesați Gmail în Outlook 2010Cum să accesați Gmail în Outlook 2010
  Cum se adaugă un folder PST în Outlook 2010Cum se adaugă un folder PST în Outlook 2010
  Cum se adaugă un videoclip într-un e-mailCum se adaugă un videoclip într-un e-mail
  Cum să arhivați articolele în Outlook 2007Cum să arhivați articolele în Outlook 2007
  Cum să blocați o adresă de e-mail pe un iPhoneCum să blocați o adresă de e-mail pe un iPhone
  Modificarea parolei Microsoft OutlookModificarea parolei Microsoft Outlook
  Cum se închide sesiunea în OutlookCum se închide sesiunea în Outlook
  Cum se creează un cont HotmailCum se creează un cont Hotmail
  Cum se creează o semnătură cu fotografii în Outlook Express în Windows VistaCum se creează o semnătură cu fotografii în Outlook Express în Windows Vista
  Cum se dezactivează opțiunea "Lucru offline" în OutlookCum se dezactivează opțiunea "Lucru offline" în Outlook
  » » Cum se organizează cu Microsoft Outlook

  © 2011—2020 ertare.com