Cum să vă organizați imaginile digitale fără niciun program

Acest articol explică cea mai simplă și mai eficientă metodă de organizare a imaginilor digitale fără a utiliza niciun program. Dacă învățați acest mod simplu de a pune numele și structura folderelor de imagini, puteți controla colecția digitală în creștere. Este serios! În acest articol, vom folosi o familie ca exemplu: John, Mary și fiica lor Carly.

pași

Imaginea intitulată Organizarea imaginilor digitale fără software. Pasul 1
1
Aveți un singur folder care conține toate folderele de imagini. Toate aceste dosare trebuie să fie într-un singur director. De obicei, se numește "Documentele mele" sau "Imaginile mele". Trebuie să începeți aici - în caz contrar, veți fi pierduți. În imaginea de la pasul 1, vedeți dosarul din partea de sus a structurii, numit "Imaginile mele finale". Aici vor fi toate dosarele create.
 • Imaginea intitulată Organizarea imaginilor digitale fără software. Pasul 2
  2
  Adăugați un dosar pentru fiecare categorie importantă (de exemplu: Familie, Muncă, Biserică, Prieteni). Urmând exemplul, John și Mary vor crea foldere pentru următoarele categorii: "Carly" (pentru fiica ta), "Family" (pentru toate fotografiile de familie), "Friends" (pentru toate fotografiile primite de la prietenii lor) "Biserica" ​​(pentru toate fotografiile bisericii) și "Lucrarea" (pentru toate fotografiile realizate la evenimentele de lucru ale lui Ioan). Ei vor adăuga, de asemenea, o categorie numită "Diverse" pentru a include imaginile diverse și scanate ale fotografiilor vechi.
 • Imaginea intitulată
  3


  Adăugați un dosar pentru fiecare an. Există ceva care lipsește încă. În timp ce adăugați categorii cu siguranță ajută, dosarul de familie va crește foarte rapid cu timpul trece. Prin urmare, vom face o aluzie la cuvântul "divide și cuceri". Se recomandă să creați dosare pentru fiecare an din dosarul familiei. Probabil că trebuie să adăugați foldere pentru fiecare an în folderele categoriei. Cu toate acestea, poate fi prea mult pentru foldere, cum ar fi "Work", unde pot exista unu sau două evenimente pe an. Cu toate acestea, dacă anticipați că o categorie va crește mult, atunci puteți adăuga dosare pentru fiecare an.
 • Imaginea intitulată Organizarea imaginilor digitale fără software. Pasul 4
  4
  Creați și denumiți folderele. Acesta este cel mai important pas. Structura folderului este coloana vertebrală a acestei metode. Pentru a ne aminti un eveniment, avem nevoie de două lucruri, să punem o dată și o descriere aproximativă. Trebuie să le includeți în numele dosarelor. Trebuie să-i dați numele după cum urmează:
 • 2 cifre pentru anul (de exemplu, 06 pentru 2006)
 • 2 cifre pentru luna (de exemplu 08 pentru august)
 • 2 cifre pe zi. Punerea zilei nu este obligatorie, dar dacă vă aduceți aminte, scrieți-o în numele dosarului. Dacă un eveniment acoperă mai mult de o zi, puneți doar luna.
 • Pentru o descriere corectă, aveți nevoie de două lucruri: o descriere a evenimentului și a locului. Utilizați una sau două cuvinte pentru a descrie evenimentul și una sau două cuvinte pentru a descrie locul.
 • Nu lăsați spațiul alb în numele dosarului, utilizați în schimb un cuvintele (sau simbolul minus) între cuvinte. În acest fel, sistemul dvs. de operare îți va sorta folderele în mod automat și corespunzător.
 • Câteva exemple pentru nume de dosare bune: 06-08-11-ziua de naștere a tatălui în restaurant, 05-07-familie-plimbare-la-California.
 • Câteva exemple pentru descrieri bune: excursii în canion, picnic-de-biserică-pe-plajă, vizită la bunică, ziua de independență "
 • Imaginea intitulată Organizarea imaginilor digitale fără software. Pasul 5
  5
  Fii consistenta Acum, utilizați aceleași tehnici de fiecare dată când transferați mai multe imagini de pe camera dvs. pe computer. Felicitări! Voi deja ați organizat imaginile. Cu toate acestea, este foarte important să fiți consecvenți de fiecare dată când transferați imagini noi pe computer. Dacă te reînsufleți din nou, va trebui să procedați din nou mai târziu. Cu toate acestea, vă va lua mai mult timp pentru că nu vă veți aminti ce a fost organizat și ce nu.
 • avertismente

  • Acest articol vă arată numai o metodă. Trebuie să fiți atent când transferați imaginile dintr-un dosar în altul. Dacă nu sunteți atenți, le puteți elimina accidental.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se deschide un fișier .zip fără WinzipCum se deschide un fișier .zip fără Winzip
  Cum se accesează folderele partajate în Windows 7Cum se accesează folderele partajate în Windows 7
  Modul de editare a imaginilor într-un grup utilizând Editorul de loturi în PhotoscapeModul de editare a imaginilor într-un grup utilizând Editorul de loturi în Photoscape
  Cum să găsiți fotografii digitale pe computerCum să găsiți fotografii digitale pe computer
  Cum să ascundeți imaginile pe AndroidCum să ascundeți imaginile pe Android
  Cum să salvați imagini în format PNGCum să salvați imagini în format PNG
  Cum să trimiteți fotografii prin e-mailCum să trimiteți fotografii prin e-mail
  Cum să ascundeți imaginile pe un Galaxy S4Cum să ascundeți imaginile pe un Galaxy S4
  Cum se comandă marcaje FirefoxCum se comandă marcaje Firefox
  Cum să organizați fișiere de calculatorCum să organizați fișiere de calculator
  » » Cum să vă organizați imaginile digitale fără niciun program

  © 2011—2020 ertare.com