Cum să vă organizați desktop-ul (desktop)

Un desktop electronic pe computerul dvs. este aproape același cu cel fizic - dacă nu îl comandați, acesta va fi cu ușurință adunat. Iată câteva etape pentru a ține biroul în ordine.

conținut

pași

Organizați-ta-desktop-Pas-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Organizați desktopul dvs. Pasul 1
1
Salvați fișierele în dosare. Etichetați-le pe an și "ierarhia dosarelor", adică crearea de subgrupuri în dosar în ordinea importanței fiecărei sarcini. Asigurați-vă că numele pe care le utilizați sunt clare și concise.
 • Organizați-ta-desktop-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Organizați desktopul dvs. Pasul 2
  2
  Culoarea folderelor Utilizați culori în funcție de gradul de importanță. Folosiți culori puternice pentru articole "urgente", culori mai puțin intense pentru sarcini mai puțin urgente.
 • Imaginea intitulată Organizați desktopul dvs. Pasul 3
  3
  Mutați dosarele într-un director de pe hard disk. Plasarea dosarelor pe un hard disk (cum ar fi "Documentele mele") vă va oferi mai mult spațiu pe desktop și vă va da impresia unei ordini mai mari. Dacă doriți, creați comenzi rapide pe desktop, care duc la sarcini în desfășurare, dacă sistemul de operare permite acest lucru.
 • Imaginea intitulată Organizați desktopul dvs. Pasul 4
  4


  Alege imagini de fundal atractive. Dacă aveți un fundal pe care merită să îl priviți, este mult mai probabil să vă păstrați spațiul liber de fișiere și foldere aglomerate. Alegeți o fotografie sau o imagine de preferință, de asemenea, puteți alege imaginile rotative.
 • Organizați-ta-desktop-Pas-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Organizați desktopul Pasul 5
  5
  Curățați periodic. Uitați-vă la fișierele pe care le-ați acumulat pe desktop. Puteți face acest lucru probabil atunci când vă aflați plictisit, obosit sau aveți nevoie de o pauză de a lucra excesiv. Pe de altă parte, acest lucru ar putea fi ceva pe care îl faceți în mod regulat, în funcție de programul dvs. (de exemplu, o dată pe săptămână sau pe lună).
 • Organizați-ta-desktop-Pas-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Organizați desktopul dvs. Pasul 6
  6
  Utilizați "Expertul pentru curățarea desktopului". În sistemul de operare Windows, puteți utiliza acest instrument automat de curățare pe desktop. Mergeți la "Start", "Control Panel". În fila "Desktop", faceți clic pe "Personalizați spațiul de lucru". Apoi alegeți "Clean Desktop Now". De asemenea, puteți rula acest instrument periodic. Asistentul mută articolele puțin utilizate de pe desktop într-un dosar. Acesta este echivalentul digital al aruncării tuturor hârtiei în coșul de gunoi.
 • Imagine cu numele
  7
  Plasați comenzile rapide în altă parte. Utilizați meniurile de pornire sau a complement pentru a rula programele utilizate frecvent, în loc să grăbiți desktopul cu comenzi rapide.
 • sfaturi

  • Organizează fișierele într-un mod care are sens pentru tine. Dacă lucrați ani de zile, organizați-o de ani de zile. Dacă lucrați pentru proiecte, organizați-le prin proiecte. Dacă lucrați pe categorii, organizați-le după categorii și așa mai departe.
  • Dacă pierdeți frecvent fișiere de pe computerul dvs. sau doriți să căutați textul în interiorul fișierelor, obțineți un instrument de browser desktop. Google, Yaho și Copernicus sunt opțiuni bune. Căutați pe internet folosind motorul de căutare preferat.
  • O modalitate ușoară de a păstra toate comenzile rapide de pe desktop organizate este de a plasa anumite pictograme pe fiecare colț. De exemplu, puteți plasa programe importante în colțul din dreapta jos al ecranului și jocuri în colțul din dreapta sus.
  • Cumpărați software care poate curăța și organiza desktopul în mod automat. Există programul Hazel pentru Mac și Clutterkiller pentru Windows.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează o unitate de hard disk externă la un Macbook ProCum se conectează o unitate de hard disk externă la un Macbook Pro
  Cum să copiați muzică pe un computer utilizând Windows Media PlayerCum să copiați muzică pe un computer utilizând Windows Media Player
  Cum se creează o comandă rapidă pe desktopCum se creează o comandă rapidă pe desktop
  Cum se creează un hard disk virtual în Windows 8Cum se creează un hard disk virtual în Windows 8
  Cum să dezactivați notificările pe desktopul GmailCum să dezactivați notificările pe desktopul Gmail
  Cum să eliminați pictograma hard diskului Macintosh de pe desktopCum să eliminați pictograma hard diskului Macintosh de pe desktop
  Cum să ștergeți pictogramele de pe desktop (Windows)Cum să ștergeți pictogramele de pe desktop (Windows)
  Cum să setați o imagine de e-mail ca fundal pentru desktopCum să setați o imagine de e-mail ca fundal pentru desktop
  Cum să formatați un hard disk pe Mac pentru a lucra pe Mac și WindowsCum să formatați un hard disk pe Mac pentru a lucra pe Mac și Windows
  Cum se salvează fișierele pe un hard diskCum se salvează fișierele pe un hard disk
  » » Cum să vă organizați desktop-ul (desktop)

  © 2011—2020 ertare.com