Cum să vă organizați spațiul virtual de lucru

Cu fiecare zi mai mult de munca ta în format virtual, merită să vedem cum profesioniști ocupați își organizează spațiul virtual de lucru. Aceasta devine o problemă importantă pentru lucrătorii din toate tipurile de întreprinderi și industrii. Afacerea computerizată implică faptul că, în loc de fișierele tipărite, funcționează acum cu fișiere de spațiu virtual în sistemele de operare. Iată câteva sfaturi populare care vă vor ajuta să vă organizați spațiul de lucru, fie că este vorba de laptopul unei persoane independente, fie de computerul unui om de afaceri salariat.

pași

Imaginea intitulată Organizați un spațiu virtual de lucru Pasul 1
1
Curățați desktopul virtual Având un birou plin de lucruri este comparabil cu a avea o masă plină de hârtii murdare. De asemenea, vă va face sistemul să meargă mai lent și să contribuie la ineficiența. Ia-ți timp pentru a curăța periodic biroul și de a avea astfel un calculator mai organizat și mai eficient.
 • Unii furnizori de software oferă instrumente speciale pentru a ajuta profesioniștii ocupați. Aceste instrumente virtuale desktop vă pot ajuta când este timpul să faceți o prezentare și desktopul este acoperit cu mai multe fișiere.
 • Imaginea intitulată Organizați un spațiu virtual de lucru Pasul 2
  2
  Pentru freelancerii cu mulți clienți, crearea unui dosar pentru clienți poate ajuta la organizarea acestora fără a avea nevoie de o bază de date. Pur și simplu creați un șablon de dosar și completați-l cu informațiile clienților. Păstrați-le în dosare bine etichetate.
 • Imaginea intitulată Organizați un spațiu virtual de lucru Pasul 3
  3


  Scanați documentele. Scanarea documentelor de hârtie și punerea lor în folderele corecte vă pot ajuta să aveți un spațiu mai organizat, deoarece aveți la fel de multe informații în același folder.
 • Imaginea intitulată Organizați un spațiu virtual de lucru Pasul 4
  4
  Utilizați nume de fișiere bune. Când este timpul să se organizeze, punerea de nume bune este cheia. Cu cât este mai deliberat sistemul de întâlniri, cu atât mai ușor va fi găsirea fișierelor pentru utilizator.
 • Utilizați ordinea alfabetică Alfabetizarea numelor de fișiere va ajuta computerul să facă o mulțime de lucru atunci când trebuie să căutați un anumit document.
 • Utilizați prefixele și sufixele. Prefixele pot fi utile pentru a marca fișierele de către client, iar sufixele pot afișa starea acelui fișier. Din nou, coerența este cheia.
 • Imaginea cu titlul Organizați un spațiu virtual de lucru Pasul 5
  5
  Adăugați instrumente eFax pe desktop. Abilitatea de a trimite și primi faxuri digitale poate împuternici un spațiu virtual de lucru.
 • Imaginea intitulată Organizați un spațiu virtual de lucru Pasul 6
  6
  Arhivați e-mailurile. Când vorbim despre comunicarea esențială, nu ar trebui să ne bazăm pe un furnizor de rețea. Păstrarea e-mailurilor importante poate fi unul dintre cele mai importante și mai utile lucruri pe care un muncitor ocupat le poate face pentru a-și salva informația și pentru a avea întotdeauna la îndemână.
 • Căutați plăți de găzduire web. Firmele care plătesc pentru găzduirea poștei vă oferă liniștea că mesajele dvs. de e-mail vor fi stocate într-o bază de date sigură.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a spori spațiul pe disc în VMwareCum de a spori spațiul pe disc în VMware
  Cum de a cumpăra jocuri Consola Virtual pentru Nintendo WiiCum de a cumpăra jocuri Consola Virtual pentru Nintendo Wii
  Cum se conectează la un server terminal cu un client desktop la distanțăCum se conectează la un server terminal cu un client desktop la distanță
  Cum se creează un hard disk virtual în Windows 8Cum se creează un hard disk virtual în Windows 8
  Cum se creează un spațiu virtual pe MySpaceCum se creează un spațiu virtual pe MySpace
  Cum se creează o rețea privată virtuală cu WindowsCum se creează o rețea privată virtuală cu Windows
  Cum se scrie cu o tastatură virtualăCum se scrie cu o tastatură virtuală
  Modul de a face mai mulți utilizatori ai unui computer Windows să utilizeze aceeași mașină virtualăModul de a face mai mulți utilizatori ai unui computer Windows să utilizeze aceeași mașină virtuală
  Cum se face un tur virtualCum se face un tur virtual
  Cum se face un PC Virtual pe dispozitivul USBCum se face un PC Virtual pe dispozitivul USB
  » » Cum să vă organizați spațiul virtual de lucru

  © 2011—2020 ertare.com