Cum să vă organizați calculatorul

Dacă aveți multe fotografii, documente, muzică și alte fișiere digitale, atunci știți că, în orice moment, acestea pot deveni dezorganizate. Urmați pașii de mai jos pentru a crea un sistem organizațional pe computer care este foarte bun și ordonat. Aceste instrucțiuni sunt pentru utilizatorii de Windows - totuși, după cum se indică la final, acestea pot fi aplicate și altor sisteme de operare.

pași

Imaginea intitulată Organizează computerul dvs. Pasul 1
1
Creați dosare. Dacă aveți fotografii, veți avea nevoie de un dosar foto. Pentru lucrările școlii va fi necesar să creați un dosar și câteva subcategorii. Pentru fotografiile de familie, veți avea nevoie de subcategoriile Călătorii familiale sau Momente familiale. Dacă utilizați și computerul pentru a funcționa, creați un folder de lucrări. Creați dosare pentru tot ce aveți nevoie.
 • Imaginea intitulată Organizați-vă computerul Pasul 2
  2
  Organizați folderele cu pictograme. Faceți clic dreapta pe dosar și mergeți la Proprietăți. Introduceți opțiunea Schimbați pictograma care se află în fila Personalizați și de acolo puteți schimba pictograma obișnuită a dosarului la una personalizată. Dacă lucrați cu fotografii, o idee bună ar putea fi schimbarea pictogramei într-o cameră foto și în mod similar cu alte foldere.
 • Imaginea intitulată Organizează computerul dvs. Pasul 3
  3
  Personalizați calculatorul. Personalizați-vă mai multe vă va ajuta să vă amintiți lucrurile și să le organizați. Explorați lucrurile și faceți clic dreapta peste tot. Panoul de control este cel mai bun loc pentru a începe.
 • Imaginea intitulată Organizează computerul dvs. Pasul 4


  4
  Nu plasați icoanele oriunde. Așezați-le de la stânga la dreapta, începând de la vârf și astfel că vă duceți în jos. Acest lucru poate părea neobișnuit, dar va fi mult mai ușor de vizualizat și va fi mai ordonat.
 • Imaginea intitulată Organizează computerul dvs. Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că aveți dosare și memorii de rezervă în afara rețelei în cazul pierderii de informații.
 • Imaginea intitulată Organizează computerul dvs. Pasul 6
  6
  Eliminați dosarele inutile de pe desktop.
 • sfaturi

  • Găsiți mai multe articole despre cum să personalizați calculatorul.
  • Cel mai simplu mod de a șterge mai multe fișiere și foldere este să țineți apăsat butonul "Ctrl" și să faceți clic pe fișierele pe care nu le doriți. Puteți elimina degetul de pe butonul "Ctrl" înainte de a termina selecția și îl puteți apăsa din nou atunci când doriți să continuați. Apoi apăsați butonul de ștergere și confirmați procesul.
  • Păstrați dosarele personale cu maximum trei subdosare. În acest fel, puteți găsi cu ușurință și memora documentele.
  • Nu vă limitați pur și simplu la a pune diferite litere ca nume într-un folder (de exemplu, hdrukbxawth), deoarece veți considera că este un dosar temporar. Acordați-i întotdeauna un nume adecvat sau creați un alt dosar pe desktop și comandați-l din când în când.
  • Pe un Mac, cel mai simplu mod de a șterge mai multe fișiere și foldere este selectarea tuturor. Pentru a selecta mai multe elemente, faceți clic pe prima și apoi continuați cu ultima, ținând apăsată tasta Shift. Dacă trebuie să eliminați selectarea anumitor elemente, puteți păstra apăsat butonul "Cmd" și faceți din nou clic pe acele elemente. În acest fel, veți păstra selecția în unele dintre ele.

  avertismente

  • Nu ștergeți cheile de registry sau fișierele de sistem importante!
  • Nu ștergeți fișierele de care aveți nevoie.
  • Nu ștergeți fișierele din folderele Program Files, C: WINDOWS, Documents sau Configuration.
  • Poate fi periculoasă organizarea dosarelor numite Temp sau Temporary. Acestea conțin, de obicei, fișiere cu conținut diferit pe care trebuie să le organizați sau să le ștergeți. Dacă utilizați un dosar Temp, asigurați-vă că aveți timp să îl sortați cel puțin o dată pe săptămână.
  • Dacă partajați computerul, nu ștergeți fișiere de la alte persoane.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă un Mac într-un grup de domiciliuCum se adaugă un Mac într-un grup de domiciliu
  Cum se adaugă un hard disk la un Playstation 3Cum se adaugă un hard disk la un Playstation 3
  Cum se partajează fișierele fără firCum se partajează fișierele fără fir
  Cum se creează un dosar invizibilCum se creează un dosar invizibil
  Cum se creează un nou folder pe computerCum se creează un nou folder pe computer
  Cum să găsiți fotografii digitale pe computerCum să găsiți fotografii digitale pe computer
  Cum se activează vizualizarea miniaturilor în Windows 7Cum se activează vizualizarea miniaturilor în Windows 7
  Cum se face folderele ascunse apar în Windows 7Cum se face folderele ascunse apar în Windows 7
  Cum se face un fișier invizibilCum se face un fișier invizibil
  Cum să eliberați spațiu în sistemul de operare OS X cu SqueezeCum să eliberați spațiu în sistemul de operare OS X cu Squeeze
  » » Cum să vă organizați calculatorul

  © 2011—2020 ertare.com