Cum să organizați evenimente pe Facebook

Oamenii folosesc Facebook pentru multe lucruri. Una dintre cele mai populare funcții, care este utilizată recent, este opțiunea de a organiza evenimente. Puteți organiza orice eveniment, indiferent cât de mic sau mare este. Există, de asemenea, o modalitate de a trimite invitații tuturor persoanelor pe care le doriți. Apoi, pot răspunde "da", "nu" sau "poate". Oamenii își pot trimite comentariile pe pagina evenimentului, astfel încât să puteți vedea ce aduc, fie că este vorba de o căsătorie sau de un picnic, de exemplu. Cel mai bun lucru este că dezvoltatorii Facebook au făcut-o ușor de folosit. Oricine poate să înceapă aplicația și să își planifice evenimentul într-un timp scurt.

pași

Imaginea intitulată Organizați evenimentele pe Facebook Pasul 1
1
Conectați-vă la contul dvs. Facebook. Mergeți la facebook.com folosind motorul de căutare pe Internet la alegere și conectați-vă cu numele de utilizator și parola.
 • Imaginea intitulată Organizați evenimentele pe Facebook Pasul 2
  2


  Faceți clic pe butonul "Evenimente". Butonul este în bara de activități din partea stângă sus a ecranului.
 • Imaginea intitulată Organizați evenimentele pe Facebook Pasul 3
  3
  Creați un eveniment Sub bara albastră a Facebookului, în partea de sus a ecranului următor, veți vedea câteva butoane: "Invitații" și "Creați eveniment". Selectați ultima Va apărea o casetă în care puteți scrie informații despre eveniment:
 • Introduceți numele evenimentului. Faceți clic pe caseta de text "Nume" și adăugați numele evenimentului.
 • Introduceți detaliile evenimentului. Faceți clic pe caseta "Detalii" și adăugați detaliile specifice ale evenimentului, cum ar fi motivul evenimentului.
 • Introduceți locația evenimentului. Puteți să etichetați o locație care se află în lista de sisteme sau să creați una proprie.
 • Introduceți data și ora evenimentului. Pentru a alege data, selectați pictograma calendar. Acesta vă va permite să faceți clic pe un calendar de miniaturi. Acum puteți introduce ora. De exemplu, dacă petrecerea începe la ora 16:00. m., pune-l în cutie.
 • Selectați confidențialitatea evenimentului. Faceți clic pe caseta verticală de confidențialitate. Puteți seta opțiunea de a invita numai "Prietenii prietenilor" sau "Public". Fiecare dintre ele permite tot mai multor persoane să vadă un mesaj care să răspundă evenimentului.
 • După ce ați introdus toate informațiile, faceți clic pe butonul "Creați".
 • Imaginea intitulată Organizați evenimentele pe Facebook Pasul 4
  4
  Invitați persoane la evenimentul dvs. După ce ați creat evenimentul, se deschide o pagină separată, unde oamenii pot vedea și vorbi despre eveniment. Faceți clic pe plicul mic care spune "Invitați" pentru a adăuga persoane care vor putea vedea evenimentul.
 • Când selectați "Invitați", o nouă pagină se va deschide cu toți prietenii dvs. Puteți selecta fiecare prieten individual din listă. De asemenea, puteți utiliza bara de căutare pentru a căuta un anumit prieten după nume.
 • Puteți invita grupuri întregi prin meniul derulant "Căutați după nume". Trebuie doar să selectați grupul corespunzător și să căutați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă un buton de donare pe FacebookCum se adaugă un buton de donare pe Facebook
  Cum să adăugați un cont Facebook MessengerCum să adăugați un cont Facebook Messenger
  Cum să ștergeți istoricul căutărilor pe FacebookCum să ștergeți istoricul căutărilor pe Facebook
  Cum se conectează un Yahoo! cu FacebookCum se conectează un Yahoo! cu Facebook
  Cum se creează un card de ziua de naștere pe FacebookCum se creează un card de ziua de naștere pe Facebook
  Cum să vă dezactivați contul FacebookCum să vă dezactivați contul Facebook
  Cum să dezarhivați mesajele pe Facebook MessengerCum să dezarhivați mesajele pe Facebook Messenger
  Cum să deblocați contul dvs. FacebookCum să deblocați contul dvs. Facebook
  Cum să editați o pagină de afaceri pe FacebookCum să editați o pagină de afaceri pe Facebook
  Cum să ștergeți un eveniment pe FacebookCum să ștergeți un eveniment pe Facebook
  » » Cum să organizați evenimente pe Facebook

  © 2011—2020 ertare.com