Cum să organizați conținutul unui iPod

Având informațiile și aplicațiile într-un iPod dezorganizat, acesta pare a fi rău și neprofesional. Dacă organizați toate informațiile de pe iPod-ul dvs., va fi mai ușor să găsiți o melodie, o aplicație, o fotografie sau orice informație pe care ați stocat-o în ea și vă veți bucura de ea mai mult.

conținut

pași

Imaginea intitulată Organizați un iPod Touch Pasul 1
1
Conectați iPod-ul la computer și deschideți iTunes.
 • Imaginea intitulată Organizează un iPod Touch Pasul 2
  2
  Organizați-vă muzica într-o listă de redare. Când folosiți iPod-ul, primul lucru pe care îl căutați este muzica înainte de orice altceva. Având toate muzica dezorganizat poate fi frustrant și mai mult, dacă doriți să puneți un anumit cântec înainte de a merge la alergat sau dacă mergeți în autobuz.
 • Asigurați-vă că toate melodiile sunt organizate de artist. Creați liste de redare cu toate melodiile fiecărui cantaret sau grup. Dacă piesa este un duet sau un acompaniament, atunci puneți cântăreața însoțitoare în paranteze, astfel încât iTunes să nu o clasifice ca independentă și aceeași melodie să apară de două ori.
 • De exemplu:"Avioane (Hayley Williams)" din B.o.B, și nu "avioane" de B.o.B feat. Hayley Williams.
 • Adăugați coperta corespunzătoare fiecărui album muzical. Dacă nu aveți unul, puteți căuta Wikipedia pentru numele albumului și pentru a obține imaginea.
 • Căutați informațiile pentru fiecare melodie, lucruri precum anul și genul. Puteți utiliza Wikipedia pentru a obține aceste informații. Dacă cumpărați muzică la magazinul iTunes, acestea vă oferă de obicei toate informațiile, inclusiv coperta albumului.
 • Imaginea intitulată Organizează un iPod Touch Pasul 3
  3


  Organizați-vă aplicațiile. Puteți face acest lucru din iTunes dacă iPod-ul este conectat la computer sau îl puteți face direct de pe iPod apăsând o aplicație, până când acesta începe să se agită și un cerc apare cu o cruce pe partea stângă sus.
 • Trageți o aplicație și țineți-o peste o altă aplicație pentru a crea un dosar de aplicație. Acest lucru se poate face numai pe iPod-uri care au un sistem de operare "iOS4.2" sau mai recente Numele dosarului va depinde de genul jocului (dacă trageți un joc peste altul, dosarul va fi apelat "Jocuri"), dar nu vă faceți griji, puteți schimba numele dosarului, dacă doriți. În fiecare dosar puteți stoca până la 12 aplicații.
 • Creați dosare de aplicații care au aceeași clasificare. Ar fi ceva de genul, toate aplicațiile de joc pe care le-ați pus într-un dosar comun, toată fotografia într-un singur dosar, toate hărțile și călătoriile într-un dosar egal și așa mai departe.
 • Organizați aplicațiile în ordine alfabetică, de la "A" la "Z".
 • De îndată ce vă dați seama că există o actualizare în App Store, instalați-o. Aceste actualizări sunt importante pentru a rezolva orice eșec sau problema pe care o are aplicația.
 • Puneți cele 4 aplicații pe care le utilizați cel mai mult în bara de aplicații din partea de jos a iPod-ului (în Dock). Trebuie doar să eliminați aplicațiile care apar în mod implicit și să le puneți mai frecvent pe cele pe care le veți folosi.
 • Imaginea intitulată Organizează un iPod Touch Pasul 4
  4
  Ștergeți tot ce nu aveți nevoie și pe care nu îl mai folosiți. Eliminați tot ceea ce nu utilizați sau pe care îl utilizați indiferent dacă sunt melodii, aplicații sau fotografii, acest lucru va elibera spațiu în memorie și va păstra iPod-ul curat și ordonat.
 • Ștergeți e-mailurile pe care le-ați citit deja. Și cei importanți le păstrează într-un dosar pentru a le putea păstra.
 • Ștergeți notele pe care nu mai aveți nevoie. Aceasta este o aplicație instalată în mod prestabilit pe iPod și lucrează pentru a crea note mici sau mementouri - dar pentru a menține ordinea pe iPod-ul dvs., ștergeți notele pe care nu mai aveți nevoie sau pe care le-ați îndeplinit deja.
 • Faceți obiceiul să ștergeți notele imediat după ce ați terminat sarcina sau memento-ul pe care l-ați avut.
 • Salvați fotografiile de pe computer și le ștergeți de pe iPod.
 • Organizați-un-iPod-Touch-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Organizează un iPod Touch Pasul 5
  5
  În cele din urmă, creați copii de rezervă pentru iPod prin sincronizarea acestuia cu computerul. De backup este util în cazul în care aveți nevoie pentru a formata iPod-ul, aveți deja o copie a tuturor informațiilor pe care le-ați avut.
 • sfaturi

  • Se recomandă tuturor celor care au sistemul de operare IOS 4.2 sau mai mare, au organizat iPod-ul după dosare.
  • În iTunes puteți organiza playlisturile pentru iPod de către artist, cântec sau album și puteți șterge sau copia melodiile.
  • Nu toate casetele de album sunt disponibile, așa că nu lăsați-o să vă deranjeze să nu găsiți unul în particular.
  • Încercați să aveți cel puțin două cântece pe album. Nu vedeți prea bine că aveți un album cu o singură melodie.
  • Dacă vă preocupați de confidențialitate, introduceți o parolă astfel încât nimeni să nu poată utiliza iPod-ul. Introduceți setările> general> Blocați cu cod. Inventați o parolă de 4 cifre și activați blocarea automată.
  • Puteți restabili toate setările iPod-ului dvs., mergeți la Setări> general> Reset. În acest fel, veți elimina toate dosarele, iar aplicațiile vor fi sortate în ordine alfabetică.
  • Crearea de liste de redare vă ajută să obțineți ordine și să economisiți timp. Puteți crea liste de redare pentru diferite ocazii, fie pentru antrenament, pentru o duminică de carne de friptură sau pentru o altă activitate.
  • Pentru a șterge aplicațiile, trebuie să lăsați una apăsată până când toate încep să se agite, apoi apăsați pe cruce în colțul din stânga în aplicațiile pe care doriți să le ștergeți. Dacă ștergeți o aplicație din greșeală, puteți conecta iPod-ul la computer și sincroniza-l cu copia de siguranță pe care ați făcut-o.
  • Această procedură este aceeași pentru a organiza informațiile pe un iPhone sau pe un iPad.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă deblocați iPod TouchCum să vă deblocați iPod Touch
  Cum de a debloca un iPhone, iPad sau iPod TouchCum de a debloca un iPhone, iPad sau iPod Touch
  Cum se descarcă Skype pe iPod TouchCum se descarcă Skype pe iPod Touch
  Cum se descarcă driverul iPod pentru Windows XP, Vista și 7Cum se descarcă driverul iPod pentru Windows XP, Vista și 7
  Cum se descarcă muzică gratuită pe iPodCum se descarcă muzică gratuită pe iPod
  Cum să ștergeți albume foto de pe iPod TouchCum să ștergeți albume foto de pe iPod Touch
  Cum să ștergeți fișiere pe un iPod TouchCum să ștergeți fișiere pe un iPod Touch
  Cum se șterge un playlist pe un iPod `Nano`Cum se șterge un playlist pe un iPod `Nano`
  Cum de a extrage muzică de pe iPod cu iTunesCum de a extrage muzică de pe iPod cu iTunes
  Cum să înregistrați propriile melodii pentru iPod-ul dvs.Cum să înregistrați propriile melodii pentru iPod-ul dvs.
  » » Cum să organizați conținutul unui iPod

  © 2011—2020 ertare.com