Cum să organizați biroul calculatorului

Dacă lucrați într-un birou sau acasă, biroul computerului este un magnet pentru dezordinea naturală. Contraatacul și creșterea productivității în timpul organizării. Începeți cu sfaturi de bază pentru a crea un loc pentru tot, și obișnuiți-vă să puneți totul de acolo. De acolo, puteți adapta sistemul astfel încât să se potrivească mai bine nevoilor și dorințelor dvs. personale.

pași

Imaginea intitulată Organizați un birou de birou Pasul 1
1
Plasați patru cutii sau coșuri pe biroul dvs. Sortați toate articolele pe care le utilizați în fiecare zi într-un singur coș și toate elementele pe care le utilizați mai puțin frecvent în coșul următor. Stabiliți toate documentele împrăștiate pe biroul dvs. în al treilea coș pentru o clasificare ulterioară. Tot ceea ce descoperi că știi că nu se va folosi cu adevărat - inclusiv calculatorul suplimentar pe care l-ai aruncat în jurul tău sau creioane și pixuri suplimentare care sunt doar murdare - se duce în al patrulea coș.
 • Curățați și toate sertarele și cabinele de pe birou. Totul se duce într-una din cutii. Orice gunoaie pe care o găsiți merge direct la gunoi, desigur.
 • Imaginea intitulată Organizați un birou pentru calculatoare Pasul 2
  2
  Desemnați un loc specific pentru fiecare element utilizat zilnic. În mod ideal, chiar produsele cu dublă utilizare ar trebui să aibă un sertar desemnat, un compartiment sau un compartiment de depozitare, lăsând biroul cât mai clar posibil. Unele elemente pe care le puteți utiliza în fiecare zi și care necesită acces rapid pot include pixuri, creioane, clipuri pentru liant, capsator, calculator și carnet de chitanțe.
 • Etichetați o notă lipicioasă cu numele fiecărui element de utilizare zilnică, apoi plasați nota lipicioasă în sertarul fiecărui element. De exemplu, dacă decideți să păstrați capsatorul în sertarul din dreapta sus, puneți o notă lipicioasă cu cuvântul "GRAPADORA" în fața sertarului. Păstrarea biroului organizat nu înseamnă numai desemnarea unui loc pentru fiecare articol, ci și despre lucrul la tine pentru a asocia fiecare articol cu ​​noul loc și lăsați-l acolo la sfârșitul zilei. Puteți folosi o mașină de etichetare pentru a face etichete permanente, dacă descoperiți că acest lucru vă poate ajuta sau puteți elimina notele lipicioase, după ce sunteți obișnuiți să păstrați articolele de zi cu zi pe site-ul dvs.
 • Imaginea intitulată Organizează un birou pentru calculatoare Pasul 3
  3
  Sortați articolele din sertar cu elemente mai puțin frecvente. Clasificați în două grupe: articolele pe care le veți utiliza efectiv și cele pe care nu le veți folosi. Bateria celui din urmă intră în cutia de mâncare.
 • Fii cinstit cu tine insuti: Daca ai fi uitat chiar ca ai ceva, apartine sertarului "tulburare".
 • Imaginea intitulată Organizează un birou de birou Pasul 4
  4
  Desemnați un loc de depozitare pentru articolele mai puțin utilizate. Cu cât este mai puțin folosit un element, cu atât poate fi mai bine stocat. Evitați tentația de a umple capacitatea de stocare a biroului până la limită. Dacă nu puteți salva confortabil articole mai puțin utilizate, păstrați articolele pe care le utilizați mai puțin de o dată pe săptămână într-un piept mic sau un coș lângă birou.
 • Imaginea intitulată Organizează un birou de birou Pasul 5
  5


  Creați o stație de sortare în trei părți pentru documentele și e-mailurile primite. Puteți utiliza trei coșuri, un organizator de birou pe trei niveluri sau trei dosare de fișiere într-un suport vertical de fișiere. Etichetați părțile sistemului: citiți, urmăriți și fișierați.
 • Aceasta nu este o stație de stocare, comunicațiile ar trebui să fie stocate în foldere sau în sertare, nu pe birou. Documentele primite și corespondența merg direct în secțiune "citit". Când ați avut timp să le citiți, le puteți pune "urmărire" sau "arhivă".
 • Imaginea intitulată Organizează un birou de birou Pasul 6
  6
  Sortați toate documentele sertarelor dvs. în recipiente "citit" sau "urmărire" din noul dvs. sistem de organizare, după caz. Nu puneți articole în secțiune "arhivă", în loc să le depuneți în acel moment. În caz contrar, veți rearanja doar mizeria.
 • Imaginea intitulată Organizați un birou de birou Pasul 7
  7
  Practicați-vă biroul organizat. Totul trebuie să fie în locul desemnat înainte de a părăsi munca de zi. Începeți ziua cu un birou de birou curat vă va oferi un punct de plecare natural spre productivitate.
 • Imaginea intitulată Organizați un birou de birou Pasul 8
  8
  Păstrați un mic coș de gunoi lângă masă. Dacă se oferă reciclare în zona dvs., plasați un coș sau o mică cutie de reciclare în apropiere. Așezați gunoi și reciclați în recipientul corespunzător, în loc să lăsați-l pe birou.
 • Imaginea intitulată Organizați un birou pentru calculatoare Pasul 9
  9
  Plasați un mic tabel alb pe masă lângă birou pentru a scrie note, teme sau întâlniri. Acest lucru va ajuta la reducerea aglomerației de note și documente lipicioase "auto-memento-uri" care tind să se acumuleze pe biroul unei persoane ocupate. Dacă aveți nevoie de un loc pentru a păstra note de hârtie, cum ar fi cardurile index, cumpărați o tablă magnetică sau un buletin de bord.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • 4 cutii sau coșuri
  • Note adezive
  • Pen sau creion
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați cabluri de calculatorCum să organizați cabluri de calculator
  Cum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birouCum să organizați și să ascundeți cablurile de computer care se află sub birou
  Cum să decorezi un birouCum să decorezi un birou
  Cum să vă păstrați camera fixatăCum să vă păstrați camera fixată
  Cum să elimini dezordineaCum să elimini dezordinea
  Cum să cureți biroulCum să cureți biroul
  Cum să cureți adânc și să vă organizați cameraCum să cureți adânc și să vă organizați camera
  Cum să organizezi rafturile cu coșuri ca depozitare în casăCum să organizezi rafturile cu coșuri ca depozitare în casă
  Cum să vă organizați biroulCum să vă organizați biroul
  Cum să vă organizați cameraCum să vă organizați camera
  » » Cum să organizați biroul calculatorului

  © 2011—2020 ertare.com