Cum să organizați e-mailuri

Inboxul dvs. este un dezastru incontrolabil plin de mesaje necitite și de unică folosință pe care nu doriți să le ștergeți? Curățarea multor e-mail-uri poate părea copleșitoare sau chiar imposibilă, dar nu trebuie să fie așa. Organizați-le simplu și rapid cu ajutorul acestor sfaturi utile.

pași

Partea 1
Organizați o bibliotecă de e-mailuri

Imaginea intitulă Organizați e-mailurile Pasul 1
1
Pregătiți-vă să luați o decizie cu privire la fiecare e-mail pe care îl aveți în căsuța de e-mail. Organizarea acestora înseamnă că în cele din urmă va trebui să decideți ce să faceți cu fiecare dintre acele e-mailuri pe care nu le-ați dorit sau pe care nu le-ați putut face. Pentru a face acest proces simplu, permiteți doar două opțiuni: fișier sau ștergeți. Veți avea nevoie de criterii de selecție pentru a determina ce e-mailuri veți economisi și pe care le veți șterge la sfârșit. Ținând cont de obiectivul dvs. principal vă va ajuta în acest sens.
 • Dacă obiectivul dvs. principal este de a avea o inbox goală în fiecare noapte, va trebui să creați dosare de fișiere care să corespundă e-mailurilor importante și va trebui să fiți dispuși să eliminați multe dintre ele.
 • Pentru a-ți elabora criteriile de selecție, întreabă-te următoarea întrebare: ai luat deja măsuri cu privire la acest e-mail? Există informații importante pe care trebuie să le salvați ca înregistrări? Câți ani este corespondența? Este încă relevantă într-un fel?
 • În general, ar trebui să ștergeți majoritatea e-mailurilor cu vechime mai mare de 30 de zile. Excepțiile sunt mesajele care conțin informații esențiale, cum ar fi corespondența cu supraveghetorul dvs. sau chitanțele. Puteți păstra cele mai multe e-mailuri care au o vechime mai mică de 30 de zile, deoarece este posibil să nu fiți luate măsuri sau să conțină informații importante de care aveți nevoie.
 • Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 2
  2
  Creați dosare pentru a organiza conținutul căsuței de e-mail. Procesul de creare a unei biblioteci de directoare va fi specific în funcție de furnizorul de servicii de e-mail. Cu toate acestea, există o modalitate generală de a le crea, care poate fi aplicată cu ușurință oricare dintre ele, fie Gmail, Hotmail, Yahoo! Mail, Outlook sau iCloud.
 • După ce v-ați conectat la contul dvs. de e-mail, căutați o opțiune de adăugare a unui dosar nou în partea de sus a inbox-ului dvs. sau în panoul din partea stângă. Pentru a găsi această opțiune, este posibil să faceți clic pe o filă care afișează "Foldere" și să deschideți un meniu derulant sau să derulați în panoul din stânga. După ce ați găsit și apăsat opțiunea de a adăuga un nou dosar, o fereastră nouă care vă permite să introduceți numele pus să-l apară. Odată ce ați făcut-o, apăsați "Enter" sau faceți clic pe "Creați" sau "Adăugați" pentru a finaliza crearea noului folder.
 • Dacă aveți e-mail-uri de lungă durată, creați mai întâi dosarele de măturat pentru a da un impuls inițial eforturilor dvs. de organizare și pentru a le simplifica. Aceste dosare vă vor permite să "mătuiți" un număr mare de e-mailuri la un moment dat. Cel mai logic lucru este să le clasificați după dată. Creați dosare noi și denumiți-le în funcție de anii, trimestrele sau de luni, oricare dintre acestea este mai eficientă în cazul dvs. Nu veți avea nevoie de un dosar pentru perioada curentă deoarece tava dvs. va îndeplini această funcție.
 • În cazul e-mailurilor pe care le-ați primit recent și doriți să le salvați, creați dosare pentru a le găzdui în categorii separate. Dacă organizați un e-mail personal, categoriile dvs. generale pot fi Conturi lunare, grădiniță pentru școli sau pentru copii, Oferte și importante. Dacă organizați un e-mail de lucru, unele dosare recomandate pot fi „Întâlniri“, „Conturi“, „Facturi“, „client“ și „importante“. Dacă mesajele dvs. sunt foarte dificil de delimitat, creați numai dosare cu etichetele "Foarte important", "Important" și "Nu este așa de important".
 • Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 3
  3
  Dacă este necesar, creați subfoldere. Este posibil să creați foldere în alte foldere. Este posibil să fie necesar să faceți acest lucru dacă primiți multe e-mailuri care nu pot fi organizate corect în categorii de bază. De exemplu, dacă e-mailul dvs. personal are un dosar numit Încasări, este posibil să aveți nevoie de subdosare pentru a separa cheltuielile de la școală, acasă și recreere. Procesul de creare a unui subfolder nu va fi foarte diferit de cel al unui dosar normal. Repetați procesul de adăugare a unui dosar, însă căutați o opțiune care o plasează într-una deja existentă.
 • Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 4
  4
  Trebuie să știți cum să vă accesați folderele noi. După ce ați creat, acestea ar trebui să apară în panoul pe care scrie „Dosare“, care va fi pe partea stângă a mesajelor primite sau sub tab-ul cu același nume se află la partea de sus. Localizați unde sunteți astfel încât, odată ce ați etichetat sau fișier e-mailurile, știți unde să le găsiți. Puteți naviga între tava și folderele făcând clic pe „Mesaje primite“ pentru a vizualiza e-mailurile care le aveți pe ea și apoi făcând clic pe numele unui dosar pentru a accesa.
 • Imaginea intitulă Organizați e-mailurile Pasul 5
  5
  Schimbați-vă căsuța poștală. Înainte de a începe procesul de golire, ștergeți toate e-mailurile "vechi", astfel încât eforturile organizației dvs. să fie focalizate numai pe cele actuale.
 • Pentru a izola e-mailurile în funcție de dată, va trebui să faceți o căutare avansată în căsuța de e-mail. Găsiți o săgeată în jos lângă extrema dreaptă a barei de căutare și faceți clic pe ea.
 • Dacă programul dvs. de poștă electronică este Outlook, poate fi necesar să plasați cursorul pe bara făcând clic pe acesta. Acum căutați un link care specifică în mod specific "Căutare avansată" sau "Opțiuni de căutare". Faceți clic pe acesta pentru a selecta aceste opțiuni.
 • Găsiți opțiunea de căutare după dată și introduceți intervalul de timp pe care îl preferați. Puteți izola e-mailurile care se află într-un anumit interval de date sau cele trimise într-o anumită zi.
 • Mesajele care rămân în căsuța dvs. poștală vor fi prioritatea eforturilor de organizare pe care le veți desfășura acum. Mai târziu, veți putea să vă ocupați de e-mailurile mai vechi urmând aceleași metode detaliate în acest articol, dar pentru ca acest proces să fie simplu și rapid, ne vom concentra pe e-mailurile curente. Unele dintre cele mai vechi pot fi șterse sau mutate într-un dosar dacă apar în rezultatele căutării în timpul procesului de golire.
 • Partea 2
  Goliți-vă căsuța poștală

  Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 6
  1
  Dezabonați-vă la notificările din rețelele dvs. sociale, buletine de știri și e-mailuri promoționale pe care nu mai doriți să le vedeți. Acest lucru va face ca multe dintre e-mailurile pe care le ștergeți să nu mai ajungă din nou. Unii candidați sunt notificările unor pagini precum Facebook, Twitter și Google+, precum și ofertele de magazine pe care nu le mai vizitați.
  • Pentru a vă dezabona de la un mesaj, deschideți-l mai întâi dând clic pe el. Derulați până la sfârșit și căutați o linie de linkuri subliniate care sunt în litere gri.
  • Faceți clic pe cel care scrie "Dezabonați" sau "Anulați abonamentul". Acest link va deschide o pagină nouă care vă va anunța că cererea dumneavoastră a fost acceptată sau vă va cere să luați mai mulți pași pentru a confirma că doriți să vă dezabonați.
 • Imaginea intitulă Organizați e-mailurile Pasul 7
  2
  Goliți dosarul de spam. Aceste tipuri de mesaje sunt în principiu mesaje nedorite, adică mesaje nedorite pe care oamenii le trimit pentru a vă forța să le furnizați informații personale sau pentru a le face să facă clic pe o legătură care ar putea descărca un program rău intenționat pe computerul dvs. Dacă vreunul dintre aceste mesaje a sosit în căsuța dvs. poștală, este important să le eliminați de acolo.
 • Dacă găsiți un e-mail în căsuța dvs. de e-mail, care este, fără îndoială, spam, dați clic pe mesajul "Notificați" spam care se află în partea de sus a paginii și nu încercați să vă dezabonați. În acest fel, e-mailul va fi transferat automat în dosarul de spam. Apoi faceți o căutare rapidă cu aceeași adresă de e-mail a expeditorului pentru a vedea dacă a apărut vreun alt spam în tava dvs. și trebuie să îl notificați.
 • E-mailurile care sunt notificate sau identificate ca spam se vor afla într-un director separat numit "Spam" sau "Spam". Pentru a goli întregul dosar, selectați toate mesajele făcând clic pe caseta de deasupra primului mesaj sau pe un link care spune "Selectați toate". Apoi dați clic pe "Ștergeți". În cazul anumitor furnizori de e-mail, este posibil să aveți un link care să afișeze "Ștergeți tot."
 • Imaginea intitulată Organizați e-mailurile Pasul 8
  3
  Eliminați e-mailurile pe care nu mai aveți nevoie. În mod normal, va trebui să ștergeți toate cele peste 30 de zile pe care nu le-ați ocupat sau care nu conțin informații importante. Această sarcină poate dura ceva timp, deoarece va trebui să treci încet prin tava ta și să scapi de fiecare e-mail care are aceste caracteristici în mod individual. Cu toate acestea, puteți face acest lucru rapid și simplu prin ștergerea mai multor e-mailuri legate în același timp.
 • Puteți izola mai multe e-mailuri în același timp prin tastarea numelui expeditorului în bara de căutare. Găsiți un buton explodată lângă capătul din dreapta al barei și faceți clic pe el. Dacă programul dvs. de poștă electronică este Outlook, va trebui să puneți cursorul în casetă, ca și cum urmați să introduceți text, făcând clic pe el.
 • Faceți clic pe link-ul Căutare avansată pentru a specifica metoda. Selectați opțiunea de căutare numai după expeditor. Pentru cele mai bune rezultate, copiați și inserați adresa de e-mail, care va izola mesajele care corespund exact.
 • În funcție de programul de poștă electronică pe care îl utilizați, dați clic pe opțiune pentru a le selecta pe toate și apoi faceți clic pe "Ștergeți".
 • Această metodă de selecție va funcționa bine pentru a elimina mesajele de la expeditori pe care le-ați dezabonat.
 • Imaginea intitulă Organizați e-mailurile Pasul 9
  4
  Arhivați mesajele pe care doriți să le salvați. Printre acestea ar putea fi cele pe care nu le-ați citit, dar pe care ar trebui să le adresați, cele promoționale pe care le doriți, registrele achizițiilor recente sau corespondența pe un subiect important. Știind unde să pui fiecare mesaj nu ar trebui să fie dificilă, deoarece deja ți-ai creat dosarele noi.
 • Procesul de mutare a unui mesaj din căsuța dvs. poștală într-un dosar nu este același în toți furnizorii de e-mail, dar această procedură de bază poate fi aplicată în majoritatea cazurilor.
 • Selectați mesajul pe care doriți să îl mutați făcând clic pe caseta din dreptul acestuia sau direct pe ea.
 • Apoi, uitați-vă la panoul din stânga tăvii sau pe panglica care este peste ea. Veți vedea o etichetă care spune "Dosare" sau "Mutare în". Faceți clic pe acesta și selectați numele dosarului la care doriți să trimiteți mesajul în meniul explodat.
 • Imaginea intitulă Organizare e-mailuri Pasul 10
  5
  Mutați mai multe e-mailuri în același timp într-un folder nou. Făcând-o una câte una poate fi o sarcină copleșitoare, dar este posibil să simplificați procesul dacă izolați mai multe mesaje înrudite și le trimiteți simultan în același dosar.
 • Dacă ați primit mai multe mesaje de la același expeditor, puteți introduce numele lor în caseta de căutare pentru a afișa numai acele mesaje. Dacă doriți să mutați toate chitanțele trimise într-un singur director, efectuați o căutare generală cu cuvântul "chitanță" pentru a vedea toate mesajele care o au. Pe de altă parte, dacă doriți să salvați e-mailuri promoționale din magazinul dvs. preferat, introduceți numele în caseta de căutare și faceți clic pe căutare.
 • Odată ce mesajele aferente sunt separate de restul inbox-ului dvs., puteți selecta caseta sau linkul "Selectați toate", apoi faceți clic pe "Mutare în" și numele dosarului pe care doriți să-l vedeți du-te mesajele.
 • Dacă nu puteți izola mesajele legate prin intermediul unei căutări, defilați prin căsuța dvs. poștală și le selectați unul câte unul. Dați clic pe caseta de lângă fiecare mesaj pentru ao selecta. Dacă nu există nicio casetă, faceți clic pe primul mesaj pe care doriți să-l selectați pentru al evidenția. Pentru a selecta mai multe, faceți clic pe ele pe care le-ați apăsat tasta "Control" (dacă aveți un computer Windows) sau "Command" (dacă sunteți pe o mașină Mac).


 • Imaginea intitulă Organizați e-mailurile Pasul 11
  6
  Luați măsuri pentru e-mailurile rămase. Dacă ați arhivat deja e-mailurile pe care le-ați tratat deja, dar a trebuit să păstrați și să le eliminați pe cele care nu mai erau importante, ați rămas cu cei care au mai puțin de 30 de zile și trebuie să răspundeți sau să luați măsuri. Dacă scopul organizării căsuței dvs. poștale este să-l aveți gol, continuați și răspundeți sau luați măsuri bazate pe aceste e-mailuri. Apoi fișierul sau ștergeți-le. Dacă nu aveți probleme în care acestea rămân în tavă, lăsați-le acolo - dar asigurați-vă că le răspundeți cu promptitudine, adică înainte de trecerea a 30 de zile de la primirea acestora.
 • Imaginea intitulă Organizați e-mailurile Pasul 12
  7
  Adăugați adrese de e-mail diferite. Dacă întâmpinați dificultăți în a ține pasul cu mesajele din mai multe conturi de e-mail, asocierea acestora ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs. Nu va trebui să le actualizați cu noile adrese sau să le spuneți prietenilor, familiei sau clienților despre schimbare. Chiar dacă nu vă conectați la vechea adresă de e-mail, aceasta va fi în continuare activă, iar mesajele dvs. vor ajunge la cea pe care preferați să o utilizați.
 • Majoritatea furnizorilor de e-mail vă vor permite să vă înscrieți până la cinci conturi diferite. Dacă aveți mai mult de cinci, puteți face ca mesajele care ajung la vechiul cont să fie redirecționate către cea preferată.
 • Acest proces de bază pentru aderarea la diferite conturi poate fi aplicat în cazul majorității furnizorilor de e-mail. Dați clic pe "Setări" sau pe "Setări", apoi pe "Conturi" și apoi pe "Adăugați cont". Introduceți adresa de e-mail pe care doriți să o conectați la contul dvs. și apoi faceți clic pe "Următorul".
 • Furnizorul va procesa informațiile și va completa automat informațiile rămase de care aveți nevoie. Introduceți parola și apoi faceți clic pe "Următorul" sau pe "Adăugați" pentru a vă conecta conturile de e-mail.
 • Dacă operația a avut succes, ați terminat. În caz contrar, vi se poate solicita să încercați din nou urmând instrucțiunile de pe ecran sau trebuie să conectați manual ambele adrese de e-mail.
 • Din păcate, poșta electronică iCloud nu vă permite să vă înscrieți la adrese de la un alt furnizor.
 • Partea 3
  Păstrați-vă e-mailul curate în viitor

  Imaginea intitulă Organizați e-mailurile Pasul 13
  1
  Utilizați filtre sau reguli pentru a organiza mesajele pe care le primiți în viitor. Menținerea ordonată a căsuței poștale poate deveni un proces care durează mult timp dacă se umple foarte repede. Crearea de filtre pentru mesajele primite va automatiza eforturile dvs. de organizare, ceea ce va va ajuta sa mentineti o tava ordonata si sa va lasati timp liber pentru a va dedica sarcinilor mai importante. Procesul de programare a filtrelor sau a regulilor va depinde de furnizorul de servicii de e-mail.
 • Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 14
  2
  Creați filtre în Gmail. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe săgeata care se află în caseta de căutare. Va apărea o fereastră mai mică și vă va permite să introduceți criteriile de căutare specifice ale e-mailurilor pe care doriți să le filtrați.
 • Să presupunem că doriți să filtrați notificările Netflix. Tastați "Netflix" sau copiați și inserați adresa dvs. de e-mail în casetă. Apoi selectați acțiunile pe care doriți să le adopte filtrul. Doriți ca Gmail să arhiveze și să eticheteze automat mesajele dvs. Neflix? Dacă da, selectați "Săriți primit (Archival)" și aplicați eticheta. Apoi faceți clic pe butonul "Creați".
 • De asemenea, puteți filtra anumite e-mail-uri prin accesarea directă a acestora. După exemplul Netflix, selectați unul vechi, faceți clic pe "Mai multe" și apoi pe "Filtrați mesaje similare". Fereastra criteriilor de filtrare se va deschide din nou și vă va permite să completați informațiile corespunzătoare.
 • Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 15
  3
  Creați reguli în Outlook. În acest program, filtrele sunt numite reguli. Puteți să le creați pentru a trimite automat mesajele primite către un anumit dosar sau pentru a efectua o acțiune, cum ar fi ștergerea anumitor mesaje.
 • Pentru a crea o nouă regulă, deschideți programul Microsoft Outlook, faceți clic pe meniul "Fișier" și apoi pe "Gestionați regulile și alertele". Va fi deschis un dialog "Reguli" care vă va ajuta să creați noile reguli.
 • Selectați condițiile în care doriți să aveți e-mailurile la care se va aplica această regulă sau acțiunile pe care doriți ca Outlook să le întreprindă în legătură cu acestea. Când ați terminat, faceți clic pe "Regula nouă".
 • Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 16
  4
  Creați filtre în Yahoo Mail. Pentru a face acest lucru, selectați meniul de configurare de pe bara superioară de instrumente, apoi faceți clic pe "Setări". Apoi, în categoria "Filtre", dați clic pe "Adăugați" pentru a crea un filtru nou.
 • Pentru a le numi, scrieți-le pe cea pe care o preferați în căsuța "Nume filtru" și apoi introduceți adresa de e-mail a expeditorului sub "De la: conține". Nu bifați caseta care spune "Caz de potrivire", care va face ca Yahoo să aplice filtrul în general.
 • Puteți selecta (sau crea, dacă este necesar) folderul la care doriți să se trimită automat mesajul dacă selectați "Mutați mesajul în acest folder". Când ați terminat, faceți clic pe "Salvați".
 • Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 17
  5
  Creați reguli în iCloud. Acest furnizor folosește de asemenea reguli în loc de filtre pentru a organiza e-mailuri.
 • Pentru a crea o nouă regulă, selectați "Mail", apoi "Preferințe" și, în sfârșit, "Reguli". Selectați "Adăugați regulă" și creați numele pe care îl veți da. Selectați dacă trebuie îndeplinite una sau toate condițiile pentru ca regula să se aplice mesajului. Alegeți condițiile pe care doriți să le aibă regula și apoi specificați acțiunile pe care doriți să le urmați în ceea ce privește mesajele care le respectă.
 • Adăugați mai multe acțiuni făcând clic pe "Adăugați" sau pe semnul plus (+). Pentru a aplica regulile mesajelor, selectați unul, faceți clic pe "Mesaj" și apoi pe "Aplicați regulile".
 • Imaginea intitulă Organizare e-mailuri Pasul 18
  6
  Creați reguli pe care le puteți urma pentru a vă păstra ordinele de e-mail. Poate că ați programat deja sisteme pentru trimiterea de e-mailuri în fișier sau un dosar sau pentru a șterge unele, dar nu ați decis încă ce veți face cu mesajele arhivate care nu respectă condițiile din filtrele sau regulile pe care le-ați stabilit.
 • Decideți să păstrați obiectivul principal. Dacă aceasta a fost inbox-ul dvs. este gol sau cel puțin puteți vedea sfârșitul, încercați să-l săptămânal.
 • Alegeți o zi pe săptămână pentru a vă verifica căsuța poștală și ao curăța.
 • Luați măsuri imediat. Dacă o corespondență are o constrângere în timp sau este urgentă, este clar că va trebui să răspundeți la aceasta și să aveți grijă de ea rapid. Obișnuiți-vă să faceți același lucru cu cei care nu au urgență. Răspundeți sau luați imediat măsuri sau intenționați să faceți acest lucru în următoarele zile.
 • Descărcați rapid e-mailurile care nu necesită acțiune. Separați un moment în fiecare zi pentru a vă revizui rapid mesajele noi și pentru a elimina acele lucruri care nu sunt importante sau nu necesită un răspuns.
 • Alegeți o zi pe săptămână pentru a arhiva e-mailurile pe care trebuie să le salvați. Acest lucru depinde de numărul pe care îl primiți zilnic. Dacă lucrurile se pot scăpa de sub control în câteva zile, va fi recomandabil să vă formalizați obiceiul de a vă trimite e-mailurile la sfârșitul fiecărei zile.
 • Imaginea intitulă Organizează e-mailurile Pasul 19
  7
  Descărcați aplicații care vă pot ajuta. Există mai multe aplicații și instrumente de e-mail pe Internet, care vă vor ajuta să vă organizați căsuța poștală. Dacă credeți că aveți nevoie de ajutor mai automatizat, căutați o aplicație sau un instrument pe Internet compatibil cu furnizorul Dvs. de e-mail și cu telefonul.
 • sfaturi

  • Dacă tava dvs. este umplută cu sute sau chiar mii de e-mailuri, faceți o mișcare rapidă și apoi concentrați-vă numai pe cele actuale.
  • Dacă vedeți Outlook pe Internet, nu veți găsi o filă care să afișeze "Fișier". Va trebui să faceți clic pe pictograma pentru a vedea configurația și apoi apăsați pe "Gestionați regulile" din meniul derulant. În fereastra care apare, faceți clic pe "Nou", care va deschide o fereastră mai mică în mijlocul ecranului. Selectați condițiile sau acțiunile pe care doriți să le efectueze Outlook. Puteți selecta mai mult de unul făcând clic pe simbolul sumă (+) care va fi sub ultima dvs. selecție. Când ați terminat, dați clic pe "Creați regulă".
  • Când creați un dosar nou sau aplicați reguli în căsuța dvs. poștală în Gmail sau iCloud, asigurați-vă că nu este selectat niciun dosar sau mesaj. Gmail sau iCloud vor presupune că doriți să modificați dosarele sau mesajele selectate.
  • Prin aderarea la orice adresă de e-mail în Gmail, care sunt un alt furnizor trebuie să aibă acces la POP (Post Office Protocol), care va fi mediul utilizat pentru a prelua mesajele Gmail. În cazul în care alte conturi de e-mail nu oferă acces la acest protocol sau dacă doriți să vă alăturați la mai mult de cinci conturi, trebuie să facă pur și simplu mesajele transmise în mod automat la modul Gmail. Va trebui să configurați această opțiune în celălalt e-mail. Următorii pași vor fi diferite pentru fiecare furnizor, dar puteți accesa opțiunea de meniu „Settings“ sau „Gestionați contul“.
  • Dacă aveți probleme cu atașarea e-mailurile din Outlook, deoarece acestea sunt de la un alt furnizor și nu conectați după mai multe încercări, este posibil ca nu se poate face cu acel cont specific sau trebuie să contactați administratorul de e-mail sau furnizorul Serviciile de internet pentru a obține ajutor.

  avertismente

  • Alăturarea conturilor dvs. de e-mail poate fi dificilă dacă nu sunteți bine cu tehnologia. Va trebui să știți dacă celălalt cont utilizează setări POP sau IMAP și este, de asemenea, posibil să rezolvați încercările de conectare eșuate. Dacă furnizorul dvs. de servicii de e-mail are o opțiune care explică procesul "pas cu pas", profitați de el.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se arhiva e-mailurileCum se arhiva e-mailurile
  Cum se blochează spamul în HotmailCum se blochează spamul în Hotmail
  Cum se blochează e-mailurile nedoriteCum se blochează e-mailurile nedorite
  Cum se blochează în GmailCum se blochează în Gmail
  Modificarea e-mailului principal într-un cont MicrosoftModificarea e-mailului principal într-un cont Microsoft
  Cum se creează adrese de e-mail suplimentare în Gmail și YahooCum se creează adrese de e-mail suplimentare în Gmail și Yahoo
  Cum se creează un filtru în GmailCum se creează un filtru în Gmail
  Cum să ștergeți un mesaj direct pe TwitterCum să ștergeți un mesaj direct pe Twitter
  Cum să ștergeți un e-mail de pe iPhoneCum să ștergeți un e-mail de pe iPhone
  Cum să ștergeți un cont de e-mail pe iPhoneCum să ștergeți un cont de e-mail pe iPhone
  » » Cum să organizați e-mailuri

  © 2011—2020 ertare.com