Cum se sortează straturile în Microsoft Publisher

Editorul Microsoft tratează fiecare obiect din publicația dvs. - un tabel, o casetă de text, o formă automată, o imagine sau un clip art - ca un strat separat. Puteți plasa aceste straturi unul peste altul pentru un efect vizual și puteți schimba ordinea (z-order) în care aceste straturi suprapuse se află una peste alta.

Metodele de organizare a straturilor în Microsoft Publisher sunt similare în toate versiunile, dar poziționarea comenzilor diferă în Microsoft Publisher 2010 de versiunile anterioare, cum ar fi Publisher 2003 și 2007, datorită utilizării interfeței de bandă utilizate în prezent în alte produse Microsoft Office. Iată pașii pentru cele 3 versiuni cele mai recente.

pași

Metoda 1
Sortați straturile în Microsoft Publisher 2003 și 2007

1
Faceți clic pe obiectul pe care doriți să îl deplasați în sus sau în jos. Obiectul selectat va fi înconjurat de un set de controale de mărime.
 • Dacă nu puteți vedea obiectul pe care doriți să îl selectați imediat, faceți clic pe orice obiect vizibil și apăsați tastele TAB sau SHIFT și TAB împreună de mai multe ori până când este selectat obiectul pe care doriți să-l plasați.
 • Puteți selecta mai multe obiecte ținând apăsată tasta CTRL și selectând fiecare dintre obiectele pe care doriți să le schimbați poziția. Eliberați tasta CTRL odată ce ați selectat ultimul obiect. 
 • 2
  selecta "comandă" din meniu "organiza". Opțiunile de plasare în 4 straturi sunt grupate aici. Alegeți opțiunea care mută obiectul în locul în care doriți să îl mutați în teancul de straturi.
 • Faceți clic pe "Aduceți în față" pentru a aduce obiectul selectat pe partea din față a stivei. Dacă obiectele se suprapun, aceasta o va plasa pe celelalte obiecte.
 • Faceți clic pe "prezent" astfel încât obiectul selectat în partea din față a obiectului să meargă imediat în spatele (sau mai jos dacă obiectele se suprapun). 
 • Faceți clic pe "Trimiteți înapoi" pentru a muta obiectul selectat în spatele obiectului care a fost plasat imediat în fața (sau în partea superioară a obiectelor care se suprapun).
 • Faceți clic pe "Trimiteți înapoi" pentru a plasa obiectul selectat pe spatele stivei. Dacă obiectele sunt plasate astfel încât să se suprapună, acestea vor fi plasate sub toate celelalte obiecte.
 • Metoda 2
  Sortați straturile în Microsoft Publisher 2010  1
  Faceți clic pe obiectul pe care doriți să îl deplasați în sus sau în jos. Obiectul selectat va fi înconjurat de un set de controale de mărime
  • Dacă nu puteți vedea obiectul pe care doriți să îl selectați imediat, faceți clic pe orice obiect vizibil și apăsați tasta TAB sau SHIFT și TAB împreună de mai multe ori până când este selectat obiectul pe care doriți să-l plasați.
  • Puteți selecta mai multe obiecte ținând apăsată tasta CTRL și selectând fiecare dintre obiectele pe care doriți să le schimbați poziția. Eliberați tasta CTRL odată ce ați selectat ultimul obiect.
 • 2
  Alegeți una dintre opțiunile de poziționare a stratului din grup "organiza" în banda de pornire. Clusterile Publisher 2010 oferă opțiuni de plasare în 2 liste drop-down, "prezent" și "Trimiteți înapoi" și faceți clic pe butonul săgeată în jos din partea dreaptă a fiecărui meniu derulant pentru a afișa opțiunile din cadrul acestuia.
 • alege "Aduceți în față" din meniul derulant din "avans" pentru a aduce obiectul selectat pe partea frontală a teancului. Dacă obiectele sunt plasate astfel încât să se suprapună, acestea vor fi plasate pe toate celelalte obiecte. 
 • alege "prezent" din meniu "avans" drop-down pentru a aduce obiectul selectat spre partea din față a obiectului care a fost imediat în spate (sau mai jos dacă obiectele se suprapun).
 • selecta "Trimiteți înapoi" din lista drop-down "Trimitere înapoi" pentru a muta obiectul selectat în spatele obiectului care a fost plasat imediat în fața (sau în partea superioară a obiectelor suprapuse).
 • selecta "Trimiteți la" din lista drop-down din "Trimiteți înapoi" pentru a plasa obiectul selectat pe spatele stivei. Dacă obiectele sunt plasate astfel încât să se suprapună, ele vor fi plasate sub toate celelalte obiecte.
 • sfaturi

  • Puteți face un obiect opac transparent, selectați-l și apoi apăsați simultan tastele CTRL și T de pe computer. Umplerea albă în jurul obiectului va fi transparentă, permițând afișarea elementelor de mai jos prin acesta. Pentru a face din nou obiectul opac, apăsați CTRL și T simultan. Umplerea albă în jurul obiectului va reveni, ascunzând vederea oricărui obiect de dedesubt.
  • Opțiunile pentru "Aduceți în față". "prezent". "Trimiteți înapoi"și "Trimiteți la" Ele sunt disponibile ca butoanele de pe bara. În Publisher 2003, ele apar ca butoane separate pe bara de instrumente, în timp ce în Publisher 2007, ele apar într-un meniu derulant de pe bara principală de instrumente, cu pictograma ultimei opțiuni selectate. În Publisher 2010, le puteți adăuga la bara de instrumente pentru acces rapid prin selectarea "mai multe comenzi" din meniul derulant din "Personalizați bara de instrumente pentru acces rapid".
  • Pentru a utiliza o imagine grafică ca fundal pentru text, faceți clic dreapta pe caseta de text pe care doriți să o aibă imaginea și faceți clic pe "Format caseta text" în meniul contextual care apare. Aceasta arată caseta text "format" dialog - selectați fila "dispoziție" apoi selectați "nici unul" sau "peste" în secțiune "stil".
  • Pentru a plasa o imagine grafică în spatele fiecărui obiect pe fiecare pagină a publicației dvs., inserați imaginea sau clipul pe o pagină principală și convertiți-o într-un filigran.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă bare de instrumente în Microsoft WordCum se adaugă bare de instrumente în Microsoft Word
  Cum se convertește un fișier Microsoft Publisher în PDFCum se convertește un fișier Microsoft Publisher în PDF
  Cómo crear un logo en Microsoft PublisherCómo crear un logo en Microsoft Publisher
  Cum se creează o perspectivă utilizând Microsoft PublisherCum se creează o perspectivă utilizând Microsoft Publisher
  Cum de a curba cuvinte Word Word în Microsoft Office Publisher 2013Cum de a curba cuvinte Word Word în Microsoft Office Publisher 2013
  Cómo descargar Microsoft Office para MacCómo descargar Microsoft Office para Mac
  Cómo descargar Microsoft Office 2010Cómo descargar Microsoft Office 2010
  Cum să dezinstalați Microsoft Office 2013Cum să dezinstalați Microsoft Office 2013
  Cum se proiectează un calendar în Microsoft PublisherCum se proiectează un calendar în Microsoft Publisher
  Cum să editați imagini și obiecte în MS OfficeCum să editați imagini și obiecte în MS Office
  » » Cum se sortează straturile în Microsoft Publisher

  © 2011—2020 ertare.com