Cum să sortați căsuța poștală Gmail de către expeditor

De fapt, deoarece Gmail îți organizează e-mailurile prin căutări, nu există nici o opțiune care să le permită să le organizezi de către expeditor. Totuși, puteți oricum să le vedeți și să le sortați în funcție de anumiți expeditori.

Notă importantă: acestea sunt doar metode alternative la mecanismul Gmail, deoarece, în prezent, Gmail nu vă permite să sortați după expeditor toate intrările de e-mail. Cu toate acestea, după cum sa menționat mai sus, există încă câteva opțiuni care vă permit să vizualizați toate e-mailurile fiecărui expeditor.

pași

Metoda 1
Organizați-vă e-mailurile în funcție de ultimii expeditori

Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 1
1
Introduceți Inbox Pentru aceasta, este posibil să fie necesar să vă conectați la contul dvs. Gmail și apoi să mergeți la căsuța de e-mail, care este primul lucru care apare după conectare.
 • În cazul în care vă aflați într-o altă aplicație din contul dvs. Gmail, puteți accesa panoul din partea stângă și puteți alege opțiunea "Mesaje primite".
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 2
  2
  Plasați cursorul peste numele expeditorului al cărui e-mail doriți să îl vedeți. Acest lucru este mai eficient dacă expeditorul este cineva care ți-a scris recent, deoarece ar trebui să cauți un e-mail care ți-a fost trimis. Apoi, plasați cursorul peste numele dvs. până când apare o casetă cu mai multe opțiuni.
 • Ar trebui să fie numele și adresa de e-mail ale expeditorului, precum și alte opțiuni, cum ar fi "Adăugați cercuri". "detalii". "posturi". "Începeți o conversație cu acest contact" și "Trimiteți un e-mail la acest contact".
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 3
  3
  Faceți clic pe "posturi" pentru a afișa toate e-mailurile trimise de expeditorul respectiv. Pentru a face acest lucru, plasați cursorul peste opțiune "posturi" și faceți clic cu butonul stâng al mouse-ului, astfel încât să apară toate e-mailurile pe care le-a trimis acel utilizator.
 • Aici vor apărea și e-mailurile pe care le-ați trimis acelui utilizator. Prin urmare, acesta este cel mai rapid mod de a accesa toate e-mailurile trimise de același utilizator în absența opțiunii de organizare a e-mailurilor de către expeditor în Gmail.
 • Metoda 2
  Căutați e-mailuri prin expeditor

  Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 4
  1
  Dați clic pe săgeata din bara de căutare. Acesta este în partea de sus a căsuței primite. Odată ajuns acolo, faceți clic dreapta pe săgeata îndreptată spre partea dreaptă a barei pentru a obține mai multe opțiuni de căutare.
  • Aceasta vă permite să efectuați o căutare mai specifică folosind anumite informații. De exemplu, aveți opțiunea de a specifica ce doriți să apară în câmpuri "de". "la" și "afaceri" dintre e-mailurile pe care doriți să le căutați, precum și opțiunile "Conține cuvintele". "Nu conține" și "Conține atașamente". De asemenea, puteți căuta în anumite dosare, date și dimensiuni.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 5
  2
  Introduceți numele expeditorului în câmp "de". Faceți clic pe acest câmp, apoi introduceți numele expeditorului sau adresa dvs. de e-mail (oricare dintre acestea va funcționa).
 • Gmail vă va sugera contactele posibile pe măsură ce tastați, astfel încât să puteți face clic pe numele expeditorului în cauză imediat ce pare să îl selectați.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 6
  3
  Apăsați butonul de căutare. După ce ați scris numele câmpului în câmp "de", faceți clic pe butonul albastru de căutare din partea de jos pentru ca Gmail să înceapă să caute toate e-mailurile trimise de acel utilizator, care apoi vor fi grupate pe pagina de rezultate.
 • Rețineți că butonul de căutare este cel cu pictograma unei lupă.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 7
  4
  scrie "de la:" în bara de căutare pentru a căuta în funcție de expeditor. Dacă doriți cautarea să fie mai rapidă, puteți utiliza cuvintele cheie. Acest lucru vă permite să scrieți "de la:" (fără citate) în bara de căutare urmată de e-mailul pe care doriți să îl căutați și dați clic pe butonul de căutare fără a trebui să completați câmpurile opțiunilor avansate.
 • De exemplu, puteți scrie de la: ([email protected]) pentru a vedea toate e-mailurile trimise de acel utilizator.
 • Faceți clic pe butonul de căutare sau apăsați tasta "introduce" pentru a accesa pagina de rezultate unde vor apărea toate e-mailurile expeditorului ale căror adrese ați scris.
 • Metoda 3
  Organizați e-mailurile de către expeditor folosind filtrele

  Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 8
  1
  Căutați expeditorul pentru care doriți să creați un filtru. Acestea, împreună cu etichetele, reprezintă o modalitate de a marca e-mailurile utilizând o filă din partea stângă a ecranului, de mai jos "Mesaje primite". Când faceți clic pe acea filă, veți vedea toate e-mailurile unui anumit expeditor. După ce căutați acest expeditor, faceți clic pe opțiune "Creați un filtru cu aceste criterii de căutare", care se află în colțul din dreapta jos al ferestrei de opțiuni avansate de căutare.
  • Rețineți că, pentru ca căutarea să fie eficientă, trebuie să scrieți "de la: ([email protected])".
  • După ce faceți clic pe această opțiune, toate e-mailurile trimise de la aceeași adresă vor fi grupate într-o filă din partea stângă a ecranului, deși nu veți putea să vă organizați întreaga căsuță poștală în acest fel.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 9
  2


  Faceți clic pe opțiune "Creați un filtru cu aceste criterii de căutare". Acesta este în colțul din dreapta jos al ferestrei de opțiuni avansate de căutare.
 • Aceasta vă va îndruma către o fereastră pentru a configura crearea unui filtru cu diferite opțiuni care îi spun Gmail ce să facă atunci când primiți e-mailuri de la acest expeditor.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 10
  3
  Creați o etichetă Bifați caseta "Aplicați eticheta" și alegeți unul din meniul drop-down din partea dreaptă. Puteți aplica una dintre etichetele existente sau faceți clic pe opțiune "Noua etichetă" în cazul în care expeditorul nu are încă o etichetă personalizată.
 • În teren "Introduceți un nume pentru noua etichetă", tastați numele pe care doriți să-l dați etichetei, apoi faceți clic pe "crea". Cel mai bine este să puneți numele emițătorului pe etichetă.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 11
  4
  Creați filtrul Faceți clic pe "Creați filtru", care este butonul albastru care va fi în partea de jos a acestei ferestre. Rețineți că acest filtru va fi aplicat numai e-mailurilor primite din acel moment și nu celor pe care le aveți deja în căsuța de e-mail. Prin urmare, trebuie să bifați caseta "Aplicați de asemenea filtrul conversațiilor care corespund criteriilor" dacă doriți să grupați în aceeași filă e-mailurile pe care le-ați primit de la acest expeditor în trecut.
 • După crearea filtrului, atât acesta, cât și eticheta vor fi aplicate tuturor e-mailurilor trimise de expeditorul specificat.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 12
  5
  Faceți clic pe etichetă din căsuța de e-mail. Localizați eticheta în panoul din partea stângă a tăvii de intrare și faceți clic pe ea cu butonul stâng al mouse-ului.
 • De asemenea, puteți să faceți clic pe categorie "mai mult" în cazul în care nu puteți vedea noua etichetă din partea de sus a listei.
 • După ce faceți clic pe etichetă, ar trebui să puteți vedea toate e-mailurile trimise de expeditorul în cauză.
 • Metoda 4
  Utilizați aplicații externe

  Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 13
  1
  Descărcați extensia Sortare expeditor Chrome. Acest lucru vă va permite să intrați în Gmail pentru a vă putea vizualiza căsuța poștală organizată de expeditor, deoarece vă organizează e-mailurile în acest fel într-o filă separată. Poți descărcați-o din Magazin Google, Deși rețineți că acest tip de extensii prezintă întotdeauna un anumit risc, deoarece nu puteți fi sigur că nu vor ține o evidență a informațiilor dvs. de e-mail. Cu toate acestea, în general, ele sunt relativ sigure.
  • Rețineți, în plus, că această extensie va funcționa numai pentru Chrome, nu pentru Firefox, Internet Explorer sau Safari. În aceste cazuri, trebuie să găsiți metode alternative.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 14
  2
  Reporniți Chrome și deschideți inboxul Gmail. Aceasta este pentru a vă asigura că extensia este instalată corect. Apoi, faceți clic pe https://mail.google.com/ pentru a merge în căsuța de e-mail.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 15
  3
  Faceți clic pe "Conectați-vă la Google" pentru a autoriza extinderea. Trebuie să autorizați extinderea pentru a avea acces la e-mailurile dvs., astfel încât să le puteți organiza.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 16
  4
  Alegeți opțiunea "sincroniza" pentru a vă descărca e-mailurile la Sender Sort. În funcție de numărul de e-mailuri pe care le-ați stocat în căsuța dvs. poștală, acest lucru ar putea dura ceva timp. Așteptați să vă sincronizați contul Gmail cu extensia.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 17
  5
  Faceți clic pe fila "Expeditorul Sortare" în partea de sus a ecranului. Aceasta vă va permite să vizualizați toate e-mailurile dvs. organizate în ordine alfabetică de către expeditor în aceeași coloană, astfel încât să puteți afișa sau să ascundeți e-mailurile corespunzătoare unui anumit expeditor. Aici veți avea mai multe opțiuni:
 • Arhiva toate: această opțiune arhivează toate e-mailurile care au fost descărcate în Sender Sort. În acest fel, dacă știți că există numai e-mailuri neimportante în extensie, puteți elimina mesajele nedorite.
 • Arhiva grup: această opțiune arhivează toate e-mailurile trimise de același expeditor.
 • muta: această opțiune este amplasată lângă fiecare e-mail și o puteți vizualiza prin plasarea cursorului peste ea. Cu ajutorul acestuia, puteți arhiva un singur e-mail sau puteți să-l etichetați după cum doriți.
 • Imaginea intitulată Sortați Gmail după expeditor Pasul 18
  6
  Rețineți că este posibil să dureze 30 de secunde pentru ca modificările să fie încorporate. Acest lucru se datorează faptului că Gmail trebuie să comunice mai întâi cu Sorterul expeditorului. Prin urmare, dacă alegeți să arhivați ceva, este posibil să nu îl vedeți în căsuța de e-mail, până după un minut. Fiți răbdători și utilizați timpul organizând restul mesajelor dvs. de poștă electronică.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să blocați mesajele de e-mailCum să blocați mesajele de e-mail
  Cum să blocați o adresă de e-mail pe un iPhoneCum să blocați o adresă de e-mail pe un iPhone
  Cum să ștergeți un filtru în GmailCum să ștergeți un filtru în Gmail
  Cum să căutați contacte în GmailCum să căutați contacte în Gmail
  Modificarea fontului în mesajele din căsuța de e-mail GmailModificarea fontului în mesajele din căsuța de e-mail Gmail
  Cum să verificați dacă contul dvs. Gmail a fost hackatCum să verificați dacă contul dvs. Gmail a fost hackat
  Cum se configurează "Web Clips" contul tău GmailCum se configurează "Web Clips" contul tău Gmail
  Cum se configurează Gmail pe un iPhoneCum se configurează Gmail pe un iPhone
  Cum se creează un filtru în GmailCum se creează un filtru în Gmail
  Cum să dezactivați notificările pe desktopul GmailCum să dezactivați notificările pe desktopul Gmail
  » » Cum să sortați căsuța poștală Gmail de către expeditor

  © 2011—2020 ertare.com