Cum se sortează în ordine alfabetică în Microsoft Word

Ordinea alfabetică este o bună capacitate de a învăța în Word, mai ales dacă trebuie să vă ocupați frecvent de directoare și liste. Din fericire, procesul de clasificare este destul de simplu odată ce ați învățat să îl accesați. Urmați acest ghid pentru a afla cum să faceți acest lucru cu orice versiune de Word.

pași

Metoda 1
Utilizați Word 2007/2010/2013

Imagine intitulată Alphabetize in Microsoft Word Pasul 1
1
Deschideți fișierul pe care doriți să îl clasificați. De asemenea, puteți să copiați și să inserați într-un document lista cuvintelor pe care doriți să le comandați. Pentru a sorta cuvinte în ordine alfabetică, trebuie să fie într-un format de listă, cu fiecare intrare pe propria linie.
 • Imagine intitulată Alphabetize in Microsoft Word Pasul 2
  2
  Selectați textul pe care doriți să îl comandați. Dacă lista dvs. este singura parte a documentului, nu este necesar să evidențiați nimic. Dacă doriți să alfabeți o listă care face parte dintr-un document mai mare, evidențiați secțiunea pe care doriți să o sortați.
 • Imagine intitulată Alphabetize in Microsoft Word Pasul 3
  3
  Faceți clic pe fila Acasă. În secțiunea "Paragraf" din fila de start, faceți clic pe butonul "Sortare". Pictograma este un "A" pe un "Z" cu o săgeată îndreptată în jos. Aceasta va deschide caseta de dialog "Sortare text".
 • Imagine intitulată Alphabetize in Microsoft Word Pasul 4
  4
  Alegeți comanda. În mod prestabilit, clasificarea va fi dată de paragraf. Faceți clic pe butoanele sus sau jos pentru a selecta ordinea în care ar trebui să apară lista. Butonul Sus va pune lista în ordine alfabetică, iar descendentul o va pune în ordine alfabetică inversă.
 • Dacă doriți să comandați al doilea cuvânt de fiecare intrare (de exemplu, un nume, format LAST), faceți clic pe butonul Opțiuni din fereastra „Sort Text“. În secțiunea "Separați câmpurile", selectați "Altele" și introduceți un singur spațiu. Apăsați "OK" și apoi selectați "Cuvântul 2" din meniu "Sortați după". Apăsați "OK" pentru a sorta lista.
 • Metoda 2
  Utilizați Word 2003 sau versiuni anterioare  Imagine intitulată Alphabetize in Microsoft Word Pasul 5
  1
  Deschideți fișierul pe care doriți să îl clasificați. De asemenea, puteți să copiați și să inserați într-un document lista cuvintelor pe care doriți să le comandați. Pentru a sorta cuvinte în ordine alfabetică, trebuie să fie într-un format de listă, cu fiecare intrare pe propria linie.
 • Imaginea intitulată Alphabetize in Microsoft Word Pasul 6
  2
  Selectați textul pe care doriți să îl comandați. Dacă lista dvs. este singura parte a documentului, nu este necesar să evidențiați nimic. Dacă doriți să alfabeți o listă care face parte dintr-un document mai mare, evidențiați secțiunea pe care doriți să o clasificați.
 • Imagine intitulată Alphabetize in Microsoft Word Pasul 7
  3
  Faceți clic pe meniu "tabel". Selectați opțiunea "comandă". Aceasta va deschide caseta de dialog din "Sortați textul".
 • Imagine intitulată Alphabetize in Microsoft Word Pasul 8
  4
  Alegeți comanda. În mod prestabilit, clasificarea va fi dată de paragraf. Faceți clic pe butoanele sus sau jos pentru a selecta ordinea în care ar trebui să apară lista. Butonul Sus va pune lista în ordine alfabetică, iar cea descendentă o va pune în ordine alfabetică inversă.
 • Dacă doriți să comandați al doilea cuvânt de fiecare intrare (de exemplu, un nume, format LAST), faceți clic pe butonul Opțiuni din fereastra „Sort Text“. În secțiunea "Separați câmpurile", selectați "Altele" și introduceți un singur spațiu. Apăsați "OK", apoi selectați "Word 2" în meniul "Sort by". Apăsați "OK" pentru a sorta lista.
 • sfaturi

  • Este posibil să fie necesar să faceți clic pe săgeata îndreptată în partea de jos a unui meniu MS Word (cum ar fi meniul "Table") pentru a extinde meniul și pentru a vedea toate opțiunile.
  • Puteți utiliza MS Word ca instrument de alfabetizare a unui text al oricărui software care vă permite să inserați textul. Pur și simplu sortați în ordine alfabetică în Microsoft Word, apoi copiați textul ordonat și inserați-l în alte direcții.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică spațiu dublu în Word 2007Cum se aplică spațiu dublu în Word 2007
  Cum se combină documentele în Microsoft WordCum se combină documentele în Microsoft Word
  Cum să numeri cuvintele în Microsoft WordCum să numeri cuvintele în Microsoft Word
  Cum se convertește un fișier PDF în format WordCum se convertește un fișier PDF în format Word
  Cum se convertește un fișier RTF într-un fișier WordCum se convertește un fișier RTF într-un fișier Word
  Cum de a curba cuvinte Word Word în Microsoft Office Publisher 2013Cum de a curba cuvinte Word Word în Microsoft Office Publisher 2013
  Cum să dezactivați sau să ștergeți lista documentelor recente din Microsoft Word sau ExcelCum să dezactivați sau să ștergeți lista documentelor recente din Microsoft Word sau Excel
  Cum să ștergeți parolele din Microsoft Word 2007Cum să ștergeți parolele din Microsoft Word 2007
  Cum se rotește un text în Microsoft WordCum se rotește un text în Microsoft Word
  Cum se salvează un document Microsoft WordCum se salvează un document Microsoft Word
  » » Cum se sortează în ordine alfabetică în Microsoft Word

  © 2011—2020 ertare.com