Cum de a optimiza un calculator lent

Iată câțiva pași mici pe care îi puteți lua pentru a îmbunătăți viteza calculatorului. Optimizați sistemul dvs. să aibă performanțe superioare, prin eliminarea conținutului nedorit din sistem, analiza virus, aplicând actualizări de software și de sistem patch-uri, analiza malware-ului, și eliminarea bare de instrumente nedorite și programe de completare pentru browser-ul dvs. pentru a reveni încet la computer.

conținut

pași

1
Eliminați virusul Virușii sunt, de departe, una dintre cele mai mari probleme de securitate virtuală pe care sistemele informatice le întâlnesc periodic. Unul dintre simptomele comune ale infecției cu virusul computerului este încetinirea PC-ului neobișnuit. Cu mai mult de un milion de viruși aflate în circulație până în prezent, este obișnuit să existe un sistem informatic infectat, fără să știi asta. Experiența clientului arată că majoritatea oamenilor nu își dau seama că scanerul lor de virusi este depășit și nu îi protejează. Prin urmare, este extrem de important să scanați și să eliminați viruși folosind cele mai recente și mai avansate instrumente de eliminare a virușilor. Acesta ar trebui să fie primul pas pentru a vă optimiza calculatorul lent pentru a obține cea mai bună performanță.

Optimizați-o-slow-running-calculator-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">Imaginea intitulată Optimizați un computer cu funcționare lentă Pasul 1
 • Optimizați-o-slow-running-calculator-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Optimizați un computer care rulează lent Pasul 2
  2
  Curățați registrul Windows. Registrul Windows este adesea structurat ca bază de date pentru a salva configurațiile și programele Windows ale tuturor utilizatorilor. Pe măsură ce instalați și eliminați aplicațiile software, registrul Windows poate apărea mai devreme sau mai târziu cu conținut nedorit care ocupă spațiu și încetinește sistemul. Gestionarea proactivă a PC-ului cu o experiență de curățare în registry este o modalitate sigură de a crește viteza cu care funcționează calculatorul dvs.
 • Optimizați-o-slow-running-calculator-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Optimizați un computer cu funcționare lentă Pasul 3


  3
  Curățați unitatea hard disk. Având un spațiu necorespunzător sau lipsă pe hard disk, contribuie foarte mult la încetinirea generală a sistemului. Atunci când hard disk-ul computerului se epuizează, acest lucru limitează memoria virtuală și fișierele temporare. Îmbunătățiți viteza calculatorului ștergând ceea ce nu aveți nevoie.
 • Optimizați-o-slow-running-calculator-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Optimizați un computer care rulează lent Pasul 4
  4
  Ștergeți fișiere temporare. Cele mai multe programe din sistemul dvs. de computer creează fișiere temporare în timp ce sunt în funcțiune ... și nu le ștergeți atunci când termină. Aceste fișiere temporare consumă adesea spațiu și încetinesc sistemul. Îndepărtarea acestora ar trebui să facă parte din orice plan de întreținere proactivă de pe PC.
 • Optimizați-o-slow-running-calculator-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Optimizați un computer cu funcționare lentă Pasul 5
  5
  Executați opțiunea de defragmentare a sistemului. Din nou, hard disk-ul este dotat cu date și PC-ul este „rar“, proiectat astfel încât păstrează adesea informații dintr-un fișier în zeci sau sute de diferite spații. Acum, reorganizarea hard disk și introducerea tuturor datelor pe un anumit fișier împreună pe disc va crește viteza la care computerul poate accesa fișiere în general. Aceasta, în general, se numește "defragmentare" și reprezintă un pas crucial în optimizarea vitezei unui calculator lent.
 • sfaturi

  • În cazul în care computerul se execută lent, ar trebui să optimizați sistemul pentru performanțe superioare, prin eliminarea conținutului nedorit din sistem, analiza virus, aplicând actualizări de software și de sistem patch-uri, analiza malware-ului, și eliminarea barelor de instrumente și nedorite completează browser-ul revine încet pe computer.
  • Nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru singur sau nu aveți timp? Utilizați serviciul tehnicienilor experți pentru a efectua toți pașii de optimizare menționați mai sus în locul dvs., de la distanță prin Internet.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scăpa de Disk Antivirus ProfessionalCum de a scăpa de Disk Antivirus Professional
  Cum să scapi de ramsonwareCum să scapi de ramsonware
  Cum se detectează virușii în aplicațiile AndroidCum se detectează virușii în aplicațiile Android
  Cum să eliminați manual Antivirus LiveCum să eliminați manual Antivirus Live
  Cum se elimină programele malwareCum se elimină programele malware
  Cum se elimină spyware-ulCum se elimină spyware-ul
  Cum se elimină virusul "Bloodhound"Cum se elimină virusul "Bloodhound"
  Cum se elimină virusul FBI MoneyPakCum se elimină virusul FBI MoneyPak
  Cum se elimină virusul FBI MoneyPak în Windows 7Cum se elimină virusul FBI MoneyPak în Windows 7
  Cum se elimină virusul newfolder.exeCum se elimină virusul newfolder.exe
  » » Cum de a optimiza un calculator lent

  © 2011—2020 ertare.com