Cum puteți optimiza site-ul dvs. pentru motoarele de căutare

Conținutul este regele în lumea optimizării prin optimizarea motorului de căutare (SEO). Unele site-uri pot ajunge la partea de sus a clasamentului motoarelor de căutare datorită buildlinking campaniei (sau crearea campaniilor inbound link-uri de mare putere), dar atunci când este vorba de loialitatea utilizatorilor și retenția de trafic, întotdeauna va fi necesar să aveți un conținut bun optimizat pentru motoarele de căutare.

pași

Imaginea intitulată Optimizați site-ul dvs. pentru utilizarea motorului de căutare Pasul 1
1
Petreceți ceva timp scriind conținut bun. Se spune că trebuie să scrie mai întâi pentru oameni și apoi pentru motoarele de căutare. Aceasta înseamnă, în principiu, că trebuie să creați un conținut util și care atrage ființele umane, deoarece pe termen lung motoarele de căutare vă vor recunoaște eforturile. Cititorii dvs. vor împărtăși munca dvs. și vor genera backlink-uri suplimentare, fără a menționa traficul pe care această practică îl poate genera. Aceasta, în cele din urmă, vor fi recunoscute de către motoarele de căutare pentru a recunoaște că textul are o calitate, și pentru că multe cuvinte cheie nu este necesar (care, pe de altă parte, este penalizat de Google în actualizarea ei Penguin)
 • Scrieți conținut care determină ca oamenii să dorească să o partajeze pe Facebook, Twitter, Pinterest sau alte rețele sociale. Motorul de căutare va interpreta impactul asupra rețelelor sociale ca un semn al calității. Puteți accelera difuzarea conținutului dvs. pe aceste site-uri atâta timp cât aveți un cont cu mulți adepți.
 • Luați în considerare distribuirea conținutului dvs. pe site-uri precum Reddit, delicious, Digg și alte servicii pentru a adăuga conținut în care puteți câștiga câțiva cititori.
 • Luați înapoi articolele vechi și le rescrieți gândindu-vă la SEO. Este posibil să știți lucruri despre optimizarea motorului de căutare pe care nu ați știut-o înainte (să nu mai vorbim de necesitatea actualizării conținutului înainte de modificările care apar în SEO). Recuperați conținutul vechi și scrieți despre optimizarea motorului de căutare, actualizați atributele imaginii, modificați densitatea cuvintelor cheie, adăugați linkuri la pagina dvs. de pornire sau la alt conținut relevant de pe site-ul dvs. Luați în considerare publicarea unui articol nou și proaspăt optimizat pentru motoarele de căutare.
 • Imaginea intitulată Optimizați site-ul dvs. pentru utilizarea motorului de căutare Pasul 2
  2
  Obțineți linkuri către pagini de pe alte site-uri de încredere.
 • Chiar dacă sunteți nou la Internet, puteți încerca să obțineți legături naturale. Toate companiile au furnizori, avocați etc. Toți acești furnizori sunt obligați să aibă un site web, astfel încât să puteți contacta pentru a aranja un schimb de link: animale a pus o pagină de „client“ de pe site-ul lor cu un link către site-ul dvs. și plasa link-ul într-o secțiune de "furnizori" de pe web. Deci vei avea 15 backlink-uri imediat!
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul pentru utilizarea motorului de căutare Pasul 3
  3
  Completați toate atributele imaginii. Fotografiile promovează atractivitatea articolelor dvs., dar motoarele de căutare nu știu cum să le trateze dacă nu completați toate micile detalii, cum ar fi titlul, subtitlu, descriere text alternativ. Trebuie să fii etic, totuși, nu folosești ocazia de a introduce câteva cuvinte cheie pe pagină, deoarece este posibil să aibă un impact negativ asupra poziționării tale. Unii oameni caută conținut prin imagini Google, dacă imaginea este bine descrisă, va fi mai vizibilă și puteți câștiga câteva vizite sau clienți.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul pentru motorul de căutare Utilizați pasul 4
  4
  Diversificarea textelor legăturilor. După cum a subliniat Aaron Wall, trebuie să existe variante de text atunci când sunt create legăturile de culoare albastră. Legăturile unei pagini web sunt cele pe care păianjenii motoarelor de căutare le urmează pentru a determina structura site-ului dvs. Web. Cel mai probabil, textul linkului este folosit pentru a determina ce pagină este. Este, de asemenea, posibil să setați câteva cuvinte cheie cu caractere aldine. Asta spune păianjenilor că termenii pe care încerci să le evidențiezi sunt relevanți. Cu toate acestea, nu abuzați de acest lucru.
 • Imaginea intitulată Optimizați site-ul dvs. pentru utilizarea motorului de căutare. Pasul 5
  5
  Luați notă de numărul de cuvinte. Cu toate că a fost un gând clasic „cititorii nu citesc on-line“, pur și simplu, nu înseamnă că nu trebuie să scrie conținut bun, cu o mulțime de informații relevante. Cel puțin un articol cu ​​250 de cuvinte pe pagină este necesar. Specialiștii SEO știu că scrierea unui text specific vă permite să includeți mai mulți termeni legați de cuvintele cheie alese.
 • 6
  Evitați conținutul duplicat. Conținutul site-ului dvs. web trebuie să fie unic.


 • Imaginea intitulată Optimizați site-ul dvs. pentru utilizarea motorului de căutare Pasul 7
  7
  Căutați cuvintele cheie. Întotdeauna trebuie să faceți niște cercetări pentru a afla ce cuvinte cheie să includă. Acesta vă spune ce interesează oamenii și ce cuvinte cheie sunt folosite pentru a căuta anumite servicii sau produse.
 • Formatul paginii

  1
  Eticheta titlului
  .
  Prima etichetă a paginii dvs. este titlul. Este foarte important să introduceți cuvinte cheie în titlul paginii. Încearcă să fii specific și să introduci mai întâi cele mai relevante cuvinte cheie și să limitezi durata totală a titlului paginii tale. Etichetele titlurilor, dacă sunt bine construite, conțin cuvântul cheie al paginii. Titlul trebuie să aibă mai puțin de 65 de caractere fără cuvinte precum "dacă", "a", ",", "de mai jos" etc. Eticheta titlului dvs. ar trebui să se limiteze la utilizarea de caractere alfanumerice, cratime și virgule.
 • 2
  Antet etichete
  Apoi, este important să luați în considerare etichetele antetului site-ului dvs. (h1, h2, h3, h4, h5, h6).
  H1 este cel mai semnificativ. Asigurați-vă că aveți cel mai important cuvânt cheie. Acest lucru vă va ajuta să sortați conținutul site-ului dvs. Este deosebit de benefic dacă cineva caută acel cuvânt cheie sau frază specială.
 • 3
  Pagină de conținut
  Următorul este conținutul.
  Cu siguranta doriti sa puneti cateva cuvinte cheie in continutul site-ului, cu toate acestea, trebuie sa va asigurati ca este perfect scris. Introduceți cuvinte cheie numai atunci când are sens și nu afectează claritatea textului. Conținutul paginii trebuie să fie cuprins între 300 și 700 de cuvinte în care vor fi incluse anumite cuvinte cheie alese în ancheta anterioară.
 • 4
  Meta etichete
  Apoi, lucrați la cuvintele cheie și la descrierea meta.
  Acestea sunt părți ale codului paginii în html. Codul ar trebui să fie așa: ar trebui să fie plasat direct sub titlu

  numele site-ului dvs.<br><meta name="descripcion" content="descrierea site-ului dvs."<br><meta name="palabra clave" content="cuvântul cheie 1, cuvântul cheie 2, cuvântul cheie 3"<br>Eticheta dvs. ar trebui să conțină între 5 și 10 cuvinte cheie sau expresii cheie care apar în conținutul paginii. În plus față de eticheta meta, eticheta de descriere este importantă acolo unde puteți introduce conținut din pagina afișată în rezultatele căutării și care poate fi decisivă pentru convingerea utilizatorilor. Această descriere trebuie să conțină între 15 și 160 de caractere și trebuie să conțină un anumit cuvânt cheie.
 • 5
  navigare
  Următorul lucru este să aveți navigația corespunzătoare.
  Fiecare pagină a site-ului dvs. trebuie să conțină linkuri către fiecare pagină, astfel încât motoarele de căutare să poată găsi toate paginile. Acesta este un pas foarte important pentru indexarea și clasificarea corectă a paginii dvs. web care va avea loc.
 • 6
  Harta site-ului sau Harta site-ului
  Pentru a termina, trebuie să faceți o hartă a site-ului web.
  Este important să utilizați două hărți web - o versiune XML și o versiune statică. Versiunea XML poate fi creată de instrumente cum ar fi https://xml-sitemaps.com. Versiunea statică trebuie să fie o pagină HTML care trebuie să conțină link-uri către fiecare pagină (deși această tehnică nu mai este folosită).
 • sfaturi

  • Utilizarea jаvascript, Flash și macro-uri. Motoarele de căutare nu pot corecta întotdeauna legăturile jаvascript, deci este convenabil să le folosiți cât mai puțin posibil. Elementele unui site executat în Flash nu sunt indexate de mai multe sisteme de căutare. Dacă legăturile interne ale proiectului sunt făcute în Flash, majoritatea motoarelor de căutare nu vor găsi acele pagini. De fiecare dată când există o pagină nouă într-un site, aceasta va fi inclusă numai în rezultatele căutării atunci când este indexată de robot. Dacă pagina este în centrul întregii arhitecturi web, aceasta poate fi indexată după un timp. Harta site-ului rezolvă de obicei acea problemă, atât timp cât este actualizată.
  • Dacă aveți o afacere locală, accesați pagina dvs. în Google Locații. 86% dintre persoanele care caută un produs offline îl caută pe Google sau pe Bing. Chiar și întreprinderile mici, cum ar fi coaforii și măcelarii, nu își pot permite să piardă ocazia de a-și optimiza site-ul și au o prezență proeminentă în principalele motoare de căutare. Treceți prin locațiile Google și completați fișierul, unde vă puteți plasa afacerea pe o hartă, inserați informații comerciale și informații de contact care pot fi accesibile potențialilor dvs. clienți.
  • Conținutul prietenos pentru SEO nu mai este conținut restrictiv, nu așa "robotizate" așa cum era înainte. Motoarele de căutare, în scopul de a rafina continuu căutările și de a obține rezultate de calitate, și-au îmbunătățit interpretarea lexicală. Conținutul, astfel, devine mai concentrat asupra omului și este mai potrivit pentru a fi consumat.
  • Paginile dinamice sunt greu de indexat, deoarece conțin multe caractere speciale. Unele roboți au nevoie de mult timp să indexeze acest tip de pagini.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să căutați pe internetCum să căutați pe internet
  Cum să obțineți link-uri externe de calitateCum să obțineți link-uri externe de calitate
  Cum de a angaja un expert SEOCum de a angaja un expert SEO
  Cum de a scăpa de Căutarea Conduit în Google Chrome cu AdwCleanerCum de a scăpa de Căutarea Conduit în Google Chrome cu AdwCleaner
  Cum să scapi de motorul de căutare Delta Search în Google ChromeCum să scapi de motorul de căutare Delta Search în Google Chrome
  Cum să găsiți cele mai căutate cuvinte cheieCum să găsiți cele mai căutate cuvinte cheie
  Cum puteți genera mai mult trafic pentru site-ul dvs. WebCum puteți genera mai mult trafic pentru site-ul dvs. Web
  Cum sa faci site-ul tau popularCum sa faci site-ul tau popular
  Cum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutareCum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutare
  Cum se face un site folosind WordPressCum se face un site folosind WordPress
  » » Cum puteți optimiza site-ul dvs. pentru motoarele de căutare

  © 2011—2020 ertare.com