Cum să optimizați pagina dvs. web

Optimizați un site web se poate referi la optimizarea motorului de căutare (care mărește rangul site-ului dvs. în motoarele de căutare) sau poate efectua optimizarea (ceea ce vă asigură că site-ul dvs. funcționează rapid și fără probleme). Aflați cum motoarele de căutare poziționează site-ul dvs. și descoperă cuvinte cheie pentru a atrage noi vizitatori. Priviți codul și căutați îmbunătățiri pentru a ține vizitatorii în apropiere și nu trebuie să așteptați încărcarea paginii.

pași

Metoda 1
Optimizați site-ul dvs. pentru motoarele de căutare

Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul Web Pasul 1
1
Include etichete meta și titlu. Meta tagurile HTML nu modifică conținutul vizibil al site-ului web, există numai pentru motoarele de căutare și pentru alți roboți. Plasați o etichetă de titlu în partea de sus a fiecărei pagini pentru a identifica conținutul general al documentului. Scrieți o etichetă meta descriptivă care este exactă, deoarece motoarele de căutare o folosesc adesea pentru a descrie un site în rezultatele căutării. De asemenea, adaugă o etichetă meta-cheie care dezvăluie cele mai importante cuvinte cheie pe fiecare pagină pentru roboții din motorul de căutare.
 • Rețineți că boturile de căutare Google nu caută metatichete pentru cuvintele cheie, dar pot căuta alte etichete.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul Web Pasul 2
  2
  Studiați cuvintele cheie. Identificați cuvintele cheie care se referă la conținutul site-ului dvs. Acestea pot fi termeni de căutare populare care îi conduc pe oameni spre site-ul dvs., cuvintele care se referă la subiectul general și la tema unei anumite pagini sau a unui post de blog. Dacă nu sunteți sigur care dintre cuvintele cheie sunt termeni de căutare populare, există servicii online care vă pot ajuta să le evaluați, dintre care multe au studii gratuite. Încercați KeywordSpy sau WordTracker.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul Web Pasul 3
  3
  Plasați cuvintele strategice prin conținutul dvs. Având mai multe cuvinte cheie este important să aveți o performanță bună cu motoarele de căutare. Cu toate acestea, unii motori de căutare vă pot penaliza pentru generarea de e-mailuri nedorite cu cuvinte cheie, astfel încât să învețe să vă concentrați eforturile:
 • Utilizați cu generozitate cuvintele cheie pe pagina dvs. de pornire.
 • Includeți cuvintele cheie în etichetele antetului, etichetele de titlu și etichetele meta.
 • Include cuvinte cheie din textul de ancorare care sunt folosite pentru a descrie link-urile.
 • Utilizați cuvinte cheie în URL-ul paginilor noi.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 4
  4
  Utilizați etichete alt pentru a descrie imaginile. Acest lucru le face susceptibile de a căuta prin roboți ai motoarelor de căutare, care altfel nu pot detecta conținutul imaginilor. Dacă puteți, includeți un cuvânt cheie sau două în aceste descrieri, dar păstrați descrierea exactă.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 5
  5
  Păstrați conținut nou. Conținutul bun de web este un factor esențial în păstrarea vizitatorilor interesați de site și că doresc să se întoarcă pentru mai mult. La rândul său, va conduce la un rang mai ridicat în motorul de căutare.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 6
  6
  Asigurați-vă că alte site-uri fac legătura cu a ta. Construirea unor linkuri spate sau a unor linii inbound pot spori, de asemenea, rangul în motorul de căutare și traficul pe site. Includeți site-ul dvs. în directoare și forumuri adecvate și întrebați site-uri similare pentru a le conecta conținutul la site-ul dvs. Web. Majoritatea motoarelor de căutare principale poziționează paginile web bazate parțial pe numărul și calitatea legăturilor care conduc către site.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 7
  7
  Creați o hartă a site-ului. Hărțile site-urilor sunt fișiere XML care includ fiecare adresă URL de pe site-ul dvs. web. Serviciul dvs. de găzduire web poate furniza acest fișier sau poate fi necesar să îl faceți singur. Căutați un exemplu de fișier sitemap și schimbați URL-urile de exemplu cu adresele URL ale paginilor de pe site-ul dvs. Web. După ce toate paginile sunt incluse, încărcați-le în directorul rădăcină al serverului dvs. web. Trimiteți linkul de pe acest sitemap către Google și alte motoare de căutare importante.
 • Căutați online "trimiteți o hartă a site-ului" pentru a găsi site-uri unde puteți trimite linkul.
 • Puteți, de asemenea, angaja un serviciu care face o hartă a site-ului pentru dvs.
 • Imagine intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 8
  8
  Evitați utilizarea cadrelor atunci când este posibil. Ramele, care sunt folosite din ce în ce mai puțin, vă permit să împărțiți o pagină în bucăți și să decupați conținutul static pentru a reduce timpul de descărcare. Cu toate acestea, utilizarea cadrelor poate împiedica boturile motoarelor de căutare să aibă acces complet la site-ul dvs. Web.
 • Furnizarea unei hărți a site-ului poate atenua această problemă.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 9
  9
  Validează codul HTML Deși motoarele de căutare nu le pasă dacă codul dvs. HTML este lipsit de erori, acestea se bazează pe corecția de cod de bază pentru a afla ce părți ale paginii dvs. web sunt indexate. În cazul în care codul dvs. HTML conține erori, este posibil ca numai porțiunile paginii dvs. Web să fie incluse în baza de date a motorului de căutare. Utilizați W3C sau alt site pentru a vă valida codul HTML și pentru a verifica erorile.


 • Metoda 2
  Optimizați performanța site-ului dvs. web

  Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 10
  1
  Reduceți utilizarea aplicațiilor intensive. Un site web care utilizează prea mult Flash sau Java Applet poate dura o perioadă de încărcare. Încearcă ca pagina dvs. de bază să nu depindă de aceste programe și să nu permiteți redarea automată a videoclipurilor Flash.
  • Ferestre pop-up video sunt, de asemenea, în mare parte de vina pentru încetinirea site-ul dvs., care poate deranja utilizatorii dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 11
  2
  Optimizați-vă imaginile Imaginile mari, de înaltă calitate, pot reduce foarte mult viteza site-ului dvs. și pot, de asemenea, să risipească spațiul de găzduire al serverului. Utilizați Photoshop sau un program de editare a imaginilor (cum ar fi GIMP) pentru a optimiza fotografiile dvs. pe web. În Photoshop, faceți clic pe fișier > Salvați pentru Web. Dacă editați manual paginile, puteți reduce rezoluția imaginii la 72 dpi și puteți seta spațiul de culoare în RGB.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 12
  3
  Activați compresia GZIP pe server. GZIP comprimă fișiere text prin localizarea șirurilor de text similare și înlocuindu-le temporar cu șiruri mai mici pentru a face fișiere mai mici prin trimiterea lor către server și computerul utilizatorului. urma aceste instrucțiuni pentru a permite GZIP.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul Web Pasul 13
  4
  Utilizați o funcție de suprimare a sarcinilor jаvascript atunci când este necesar. Dacă utilizați jаvascript, repetarea frecventă a aceleiași solicitări poate încetini semnificativ performanța unui browser. Adăugați unul Funcția de suprimare a revenirii pentru a împiedica pornirea unei alte funcții mai des decât vă specificați. Limitarea activării unei funcții la o dată la 250 de milisecunde reprezintă un bun punct de plecare.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 14
  5
  Minimizați codul CSS și jаvascript. Minimizarea elimină toate caracterele inutile din cod (de obicei spații goale, linii noi și comentarii). utilizare Închiderea compilatorului pentru a minimiza jаvascript gratuit sau pentru a căuta un optimizator pentru tipul de cod cu care lucrați.
 • Puteți să vă editați codul cu o organizație lizibilă. Codul este minimizat numai atunci când este încărcat pe server.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 15
  6
  Utilizați cea mai recentă versiune de PHP. Asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune de PHP astfel încât să puteți beneficia de noile îmbunătățiri. Deși dezvoltatorii PHP încearcă să păstreze limba compatibilă cu versiunile anterioare, probabil că va trebui să vă petreceți ceva timp actualizând codul în funcție de cele mai recente modificări.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 16
  7
  Verificați metodele de cache ale site-ului dvs. În cazul în care site-ul dvs. cache de pe site-ul local, serverul dvs. nu va primi o nouă solicitare de fiecare dată când utilizatorii vizitează site-ul dvs. din nou. Dacă aveți un site web cu trafic ridicat, cache-ul poate fi o îmbunătățire semnificativă. Căutați online un test pentru cache de pagină web pentru a vedea dacă site-ul dvs. cache imagini și fișiere. De asemenea, el investighează modalități de îmbunătățire a metodei de cache.
 • Imaginea intitulată Optimizați-vă site-ul web Pasul 17
  8
  Utilizați un evaluator și un optimizator de pe site-ul web al unei terțe părți. Programele terță parte (cum ar fi Google PageSpeed ​​sau Yahoo YSlow) analizează pagina dvs. web și încearcă să găsească domenii care pot fi îmbunătățite. Unii pot optimiza automat anumite părți ale site-ului dvs. web.
 • Dacă aveți un site de trafic ridicat, luați în considerare angajarea unui serviciu care face optimizarea și vă protejează de atacurile DDOS.
 • sfaturi

  • O modalitate buna de a construi link-uri naturale și permanente cu site-ul dvs. este prin trimiterea de articole către alte site-uri, fiecare dintre acestea trebuie să conțină unul sau mai multe link-uri live care conduc la site-ul dvs. de afaceri. Prin scrierea articolelor bune pentru alte site-uri, creșteți probabilitatea ca motoarele de căutare să vă găsească prin cuvintele cheie care se referă la afacerea dvs.

  avertismente

  • Nu saturați paginile cu cuvinte cheie. Multe motoare de căutare pot pedepsi "generarea de spam cu cuvinte cheie" cu o poziționare redusă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să căutați pe internetCum să căutați pe internet
  Cum să obțineți link-uri externe de calitateCum să obțineți link-uri externe de calitate
  Cum de a angaja un expert SEOCum de a angaja un expert SEO
  Cum se creează o pagină web simplă utilizând NotepadCum se creează o pagină web simplă utilizând Notepad
  Cum de a crea un site web pentru o bisericăCum de a crea un site web pentru o biserică
  Cum să găsiți codul Google AnalyticsCum să găsiți codul Google Analytics
  Cum sa faci site-ul tau popularCum sa faci site-ul tau popular
  Cum puteți face ca Google să includă pagina dvs. webCum puteți face ca Google să includă pagina dvs. web
  Cum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutareCum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutare
  Cum se face un site folosind WordPressCum se face un site folosind WordPress
  » » Cum să optimizați pagina dvs. web

  © 2011—2020 ertare.com