Cum se utilizează mai multe computere cu o tastatură și un monitor

Vă prezentăm o modalitate convenabilă de a administra două (sau mai multe) computere dintr-o singură locație fără a fi necesară duplicarea unei tastaturi, mouse și monitor.

pași

Imaginea intitulată Operați mai multe computere cu o tastatură și un monitor Pasul 1
1
Determinați ce metodă funcționează cel mai bine pentru dvs. Soluțiile bazate pe hardware și software sunt disponibile pe piață. Citiți următoarea parte pentru a alege cea mai bună opțiune pentru situația dvs.
 • Imaginea intitulată Operați mai multe computere cu o tastatură și un monitor Pasul 2
  2
  O soluție bazată pe software va impune fiecărui computer sub control să aibă o conexiune la rețea. Rețeaua poate fi o rețea LAN dacă va fi controlată local sau o conexiune la internet dacă va trebui să fie controlată de orice computer din lume cu acces la internet.
 • Imaginea intitulată Operați mai multe computere cu o tastatură și un monitor Pasul 3
  3
  Obțineți software și asistență pentru computerele dvs. Un bun furnizor poate fi LogMeIn. Acestea au mai multe nivele de serviciu care variază de la serviciul gratuit pentru controlul la distanță simplu (LogMeIn gratuit) la serviciul robust mai complet (LogMeInPro), care are o taxă lunară de aproximativ 20 USD pe calculator. Serviciul LogMeIn funcționează bine în general, dar, ca orice altă soluție bazată pe rețea, este mai bine atunci când este utilizat cu o conexiune LAN de mare viteză sau de bandă largă între computere. Selectați nivelul de serviciu care se potrivește cel mai bine necesităților dvs., creați un cont și descărcați / instalați software-ul.
 • Imaginea intitulată Operați mai multe calculatoare cu o tastatură și un monitor Pasul 4
  4


  O a doua opțiune bazată pe software este soluția open source numită "sinergie" care funcționează pe mai multe sisteme de operare. Când pur și simplu trebuie să controlați mai multe computere local cu o singură tastatură și mouse, un switch "KVM" va funcționa.
 • Imaginea intitulată Operați mai multe computere cu o tastatură și un monitor Pasul 5
  5
  O soluție bazată pe hardware poate fi realizată cu un comutator KVM (acronim pentru tastatură, video și mouse). Aceste dispozitive au conexiuni pentru mai multe intrări video computerizate și o singură ieșire pentru a conecta un monitor. De asemenea, are mai multe porturi PS / 2 (mouse și tastatură) pentru conectarea la computere și două intrări pentru a conecta o tastatură și un mouse. Cele mai noi switch-uri KVM s-au mutat de la porturile PS / 2 și conectorii rotunzi ai tastaturii la porturile USB populare. Asigurați-vă că obțineți un KVM compatibil cu tipul de tastatură și mouse pe care îl folosesc calculatoarele sau pentru a obține adaptoare. Datorită limitărilor dimensiunii cablului prin care poate călători un semnal KVM (și USB pentru același scop), toate computerele trebuie să fie situate destul de aproape (în limita a 10 picioare de la comutatorul KVM), cu excepția cazului în care unele Se folosește o altă metodă de extensie hardware.
 • Imaginea intitulată Operați mai multe computere cu o tastatură și un monitor Pasul 6
  6
  Cumpărați orice cablu suplimentar necesar pentru a finaliza conexiunile între KVM și dispozitivele de intrare / ieșire ale computerelor.
 • Imaginea intitulată Operați mai multe computere cu o tastatură și un monitor Pasul 7
  7
  Alegeți produsul care are suport pentru computerele și sistemele de operare ale configurației. Multe KVM-uri au controale și utilizează un mic program pentru a face comutarea între computere. Aceasta înseamnă că, dacă sunt implicate mai multe sisteme de operare, driverele pentru fiecare dintre ele vor fi necesare pentru ca acestea să funcționeze corect.
 • Imaginea intitulată Operați mai multe computere cu o tastatură și un monitor Pasul 8
  8
  Instalați software-ul KVM așa cum este specificat în manualul producătorului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se blochează Myspace de la o rețea de domiciliuCum se blochează Myspace de la o rețea de domiciliu
  Cum să partajați conexiunea la internet a computerului cu telefonul mobil prin WiFiCum să partajați conexiunea la internet a computerului cu telefonul mobil prin WiFi
  Cum să cumperi un computer armatCum să cumperi un computer armat
  Cum se conectează Vista și Windows 7Cum se conectează Vista și Windows 7
  Cum se conectează calculatoarele în rețeaCum se conectează calculatoarele în rețea
  Cum se conectează un mouse laser fără fir Microsoft 5000Cum se conectează un mouse laser fără fir Microsoft 5000
  Cum se conectează o imprimantă HP Deskjet 5525 la rețeaua de domiciliuCum se conectează o imprimantă HP Deskjet 5525 la rețeaua de domiciliu
  Cum se conectează la o rețea de internet wirelessCum se conectează la o rețea de internet wireless
  Cum se creează o rețea privată virtuală cu WindowsCum se creează o rețea privată virtuală cu Windows
  Cum se creează o rețea locală (LAN)Cum se creează o rețea locală (LAN)
  » » Cum se utilizează mai multe computere cu o tastatură și un monitor

  © 2011—2020 ertare.com