Cum să uiți ceva oribil pe care l-ai văzut pe internet

Internetul este un loc larg și sălbatic, plin de minuni și orori. Poate că ați câștigat curiozitate și ați navigat pe un site neplăcut. Poate că ați deschis neintenționat un link către o imagine oribilă și detonantă. Oricum, ai văzut ceva îngrozitor și te-ai urmărit după tine. Pentru a uita ceea ce ai văzut, va trebui să continuați, să o lăsați deoparte și să vă umpleți mintea cu imagini mai fericite.

pași

Metoda 1
Înlocuiește memoria

Imagine intitulată
1
Utilizați înlocuirea gândurilor pentru a schimba imaginea oribilă. Ideea din spatele substituției gândurilor (numită uneori deplasarea gândurilor) este de a avea capacitatea de a controla ceea ce credeți și de modul în care reacționați. Puteți uita amintirile rău în mod intenționat prin umplerea minții cu lucruri mai pozitive. Creierul tău are un focar limitat și poți menține doar un număr limitat de gânduri în sfera imediată a conștiinței. Încercați să înlocuiți memoria negativă expunând creierul la ceva mai vesel. Uita-te la un film fericit sau inspirat, se pierd într-o poveste sau doar uita-te la unele imagini de animale drăguț.
 • Imaginea intitulată
  2
  Înlocuiți memoria cu ceva pozitiv, dar echivalent. Înlocuirea gândurilor funcționează cel mai bine atunci când există un fel de relație între gândul înlocuit și gândul care îl înlocuiește. Deci, dacă ați urmărit un film infricosator, căutați un film inspirat care vă surprinde emoțiile într-un mod la fel de puternic. Dacă ați văzut o imagine neplăcută, uitați-vă la unele imagini care vă fac să zâmbiți. Dacă citiți ceva detonant, încercați să citiți o poveste care vă calmează mintea.
 • Imaginea intitulata
  3
  Uită-te la niște poze cu ceva care te face să te simți fericit. Căutați câteva liste de meme sau imagini de animale drăguțe. Derulați prin fotografiile de ceva dragi pentru dvs.: amintiri bune cu prietenii și familia, fotografii cu animale de companie, fotografii cu locuri etc. Faceți o căutare de imagini pe web, de exemplu, despre "drăguț panda copii" sau "sloths" pentru a găsi fotografiile de care aveți nevoie.
 • Imaginea intitulata
  4
  Urmăriți câteva videoclipuri pozitive. Căutați videoclipuri video de comedie pe YouTube sau vizionați un episod din spectacolul dvs. preferat. Căutați videoclipuri de lucruri simple: un copil râs, un catelus euphoric sau cineva zâmbind. Căutați videoclipuri de lucruri pașnice: valuri calme, sunet de pădure în timpul verii sau vedere panoramică a unui munte.
 • Căutați pe web tipurile de videoclipuri pe care doriți să le găsiți. căutare "videoclipuri fericite" sau "catelusul joaca" pentru a găsi un tip de conținut care vă calmează mintea.
 • vizita YouTube Haiku sau Am venit pentru a găsi videoclipuri scurte, dar absorbante.
 • Metoda 2
  Suprimați memoria

  Imaginea intitulata
  1
  Încercați să stăpâniți memoria atunci când apare. Sa demonstrat că reprimarea amintirilor, ca înlocuirea gândurilor, ajută oamenii să uite amintiri negative. Amintirile negative sunt adesea asociate cu "detonant" care vă amintesc de ceea ce ați văzut și de ceea ce ați simțit. Dacă vă puteți forța să ignorați memoria atunci când vă revine în minte, este posibil să puteți rupe aceste legături "episodic" și lăsați-le deoparte.
 • Imagine intitulată


  2
  Înțelegeți cum funcționează represiunea amintirilor. Oamenii de știință cognitivi împart memoria în două modele: episodice și semantice. Memoria episodică este empirică și subiectivă, în timp ce memoria semantică se bazează pe fapte și este obiectivă. Când vedeți ceva oribil online, acesta declanșează instinctiv o reacție negativă imediată și este legat în memorie episodică de lucruri care vă amintesc de ceea ce ați văzut. Formând noi asociații cu aceste declanșatoare, puteți "uita" treptat ceea ce ai văzut.
 • Memoria episodică este modul nostru de a ne aminti de lucrurile specifice pe care le-am experimentat. Aceste amintiri sunt, de obicei, legate de contextul emoțional al ceea ce sa întâmplat. Prin urmare, memoria acelui lucru oribil pe care l-ați văzut ar putea fi legată de declanșatoarele care vă fac să vă amintiți continuu imaginea.
 • Memoria semantică este o înregistrare mai structurată a faptelor, a semnificațiilor, a ideilor și a observațiilor despre lumea noastră exterioară. Creierul nostru tind să stocheze această cunoaștere independent de experiența noastră personală. În general, memoria semantică nu include contextul emoțional.
 • Imagine intitulata Uita de ceva oribil pe care ai vazut-o pe Internet Pasul 7
  3
  Practica lăsându-l deoparte. Dacă ați găsit ceva foarte înfricoșător online, este foarte probabil ca imaginea să apară în mintea dvs. din când în când. Încercați să vă prindeți gândurile și să le schimbați complet. Puteți face acest lucru în două moduri: puteți să renunțați la acest gând, confruntându-l și acceptându-l sau puteți "reprima" Gândul să-l împingi în spatele minții tale. Când mintea se transformă într-un loc întunecat, încercați să vă transformați conștiința spre alte lucruri mai fericite. Puteți căuta în sus sau în jos.
 • Metoda 3
  Continuă

  Imaginea intitulata
  1
  Sal. Lăsați Internetul pentru o clipă și încercați să vă scufundați în lumea din jurul vostru. Prindeți-vă pe unii dintre prietenii dvs., faceți o alergare sau petreceți ceva timp în natură. Fixați-vă mintea în prezent și faceți ceva ce vă place. Lucrul îngrozitor pe care l-ați văzut online poate părea mult mai abstract după ce ați scos tastatura și ați fost implicat în alte lucruri mai relevante.
 • Imaginea intitulata
  2
  Fiți mai atenți atunci când navigați pe web. Internetul proiectează adâncurile întunecate și înălțimile zdrobitoare ale condiției umane. Este un labirint de coduri și fiecare clic este un pas spre un colț necunoscut. Puteți găsi ceva frumos care vă inspiră să vă schimbați viața sau ați putea găsi ceva complet devastatoare.
 • Gândiți-vă înainte să faceți clic. Încearcă să fii conștient de contextul cu fiecare clic pe care îl faci și să te întrebi dacă ai încredere în sursa care ți-a dat linkul. Faceți tot posibilul pentru a afla ce veți vedea când faceți clic pe link. Intreaba-te daca e ceva ce vrei sa ai in minte.
 • Imaginea intitulata
  3
  Raportați conținut ilegal Dacă găsiți ceva ilegal și evident vătămător, luați în considerare raportarea problemei la secția de poliție locală. Ar putea fi dificil de urmărit infractorii de pe Internet, dar a fost făcut înainte. Gândiți-vă la câteva exemple de situații care pot necesita adoptarea de noi măsuri:
 • Cineva a postat fotografii ale unui câine care a fost abuzat oribil. Fotografiile au fost publicate într-un forum local și credeți că este foarte probabil ca persoana care a publicat-o să abuzeze fizic acest câine în localitatea dvs.
 • Cineva a publicat pornografie infantilă sau alte dovezi de abuz asupra copilului. Această activitate nu este numai ilegală, ci și dăunătoare pentru copii. Din câte știi, viața unui copil ar putea fi în pericol.
 • sfaturi

  • Ieșiți și respirați puțin aer curat, priviți-vă spre cer și goliți mintea.
  • Încearcă să nu te gândești la problemă. Cu cât vă amintiți mai mult, cu atât mai mult va rămâne în mintea voastră.
  • meditație și alte tehnici de conștientizare pot fi utile.
  • Scrie despre asta într-un jurnal sau vorbeste despre asta cu cineva. Spunând experiența dvs. poate fi o modalitate excelentă de a procesa ceea ce simțiți.
  • Ascultați muzică fericită pentru dans sau cântece pop foarte brune. Chiar dacă nu este muzica pe care o auziți, ritmul bun vă poate ajuta să uitați.

  avertismente

  • Dacă găsiți ceva despre abuzul asupra copilului, informează autoritățile locale despre site. Nu ezitați să acționați.
  • Aveți grijă atunci când navigați pe Internet în viitor. Web-ul este un loc larg și sălbatic, plin de minuni și orori.
  • Rareori amintirile se pot întoarce întotdeauna.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să controlați gândurile negativeCum să controlați gândurile negative
  Cum să vă controlați gândurileCum să vă controlați gândurile
  Cum să vă opriți obsesia cu gânduri deranjanteCum să vă opriți obsesia cu gânduri deranjante
  Cum să renunți la niște gânduri și sentimenteCum să renunți la niște gânduri și sentimente
  Cum să scapi de gânduri releCum să scapi de gânduri rele
  Cum să dormi după ce am văzut, auzit sau am citit ceva terifiantCum să dormi după ce am văzut, auzit sau am citit ceva terifiant
  Cum să vă antrenați creierul pentru a fi mai optimistCum să vă antrenați creierul pentru a fi mai optimist
  Cum să eradicați și să opriți gândurile negativeCum să eradicați și să opriți gândurile negative
  Cum să ne ocupăm de gândurile negativeCum să ne ocupăm de gândurile negative
  Cum să cureți negativitatea minții și a sufletuluiCum să cureți negativitatea minții și a sufletului
  » » Cum să uiți ceva oribil pe care l-ai văzut pe internet

  © 2011—2020 ertare.com