Cum să ascundeți sau să ștergeți comentariile în Microsoft Word

În MS Word, comentariile sunt note cu privire la conținutul documentului. Puteți să le scrieți ca un memento sau ca o notă explicativă pentru a avea o referință în viitor sau pentru a exprima mesaje despre un text selectat, care servesc cititorilor documentului sau celor care îl vor revizui. Într-un document Microsoft Word puteți să adăugați comentarii, să ștergeți cele existente sau să le ascundeți temporar.

conținut

pași

Imagine intitulată Ascundere sau ștergere de comentarii în Microsoft Word Pasul 1
1
Eliminați un comentariu Faceți clic pe balonul de comentarii. Va apărea un meniu. Faceți clic pe opțiune "Ștergeți comentariu".
 • Imagine intitulată Ascunde sau Șterge comentarii în Microsoft Word Pasul 2
  2
  Eliminați toate comentariile Accesați fila "verifica". În grupul de opțiuni numite "comentarii", faceți clic pe butonul "elimina" iar în lista derulantă selectați "Eliminați toate comentariile din document".
 • Imagine intitulată Ascunderea sau ștergerea comentariilor în Microsoft Word Pasul 3
  3


  Ascundeți comentariile. Accesați fila "verifica". Căutați opțiunea "Afișați mărcile" și faceți clic pe el. În meniul derulant care apare, faceți clic pe "comentarii" pentru a elimina semnul de selectare de lângă această opțiune.
 • Imagine intitulată Ascunde sau Șterge comentarii în Microsoft Word Pasul 4
  4
  Afișați comentariile. Urmați pasul anterior (numărul 3), numai de această dată asigurați-vă că apare marcajul de marcare. Aceasta va afișa toate comentariile.
 • Imaginea intitulată Ascunde sau Șterge comentariile în Microsoft Word Pasul 5
  5
  Apăsați tasta "introduce" pentru a adăuga mai mulți pași.
 • sfaturi

  • Dacă ascundeți comentariile, nu le veți șterge din document. Vor rămâne doar că nu vor fi vizibile. Pe de altă parte, dacă le ștergeți, acestea vor fi șterse definitiv.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă comentarii în Microsoft WordCum se adaugă comentarii în Microsoft Word
  Cum se adaugă un antet în Microsoft WordCum se adaugă un antet în Microsoft Word
  Cum se adaugă un filigran într-o pagină în Microsoft WordCum se adaugă un filigran într-o pagină în Microsoft Word
  Cum se combină documentele în Microsoft WordCum se combină documentele în Microsoft Word
  Cum să numeri cuvintele în Microsoft WordCum să numeri cuvintele în Microsoft Word
  Cum de a curba cuvinte Word Word în Microsoft Office Publisher 2013Cum de a curba cuvinte Word Word în Microsoft Office Publisher 2013
  Cum să dezactivați sau să ștergeți lista documentelor recente din Microsoft Word sau ExcelCum să dezactivați sau să ștergeți lista documentelor recente din Microsoft Word sau Excel
  Cum să editați un document cu funcția de control al modificării din Microsoft WordCum să editați un document cu funcția de control al modificării din Microsoft Word
  Cum să ștergeți comentariile pe YouTubeCum să ștergeți comentariile pe YouTube
  Cum să eliminați comentariile sau postările de pe Facebook din aplicația FacebookCum să eliminați comentariile sau postările de pe Facebook din aplicația Facebook
  » » Cum să ascundeți sau să ștergeți comentariile în Microsoft Word

  © 2011—2020 ertare.com