Cum să ascundeți firele unui difuzor (sau difuzor)

Difuzoarele sunt utilizate într-o mulțime de aplicații diferite în casă. Aparatul de sunet stereo utilizează cel puțin două difuzoare, în timp ce echipamentul home theater poate utiliza până la 7 sau mai multe difuzoare aranjate într-o cameră. Computerele, radiourile și alte dispozitive pot avea, de asemenea, boxe conectate la ele. Una dintre principalele preocupări atunci când introduceți difuzoare undeva în casa dvs. este cum să ascundeți cablurile, necesare, dar inestetice, ale dispozitivelor și componentelor respective. Din fericire, există câteva modalități simple de a ascunde cablurile și de a le păstra neobservate, reușind să păstreze estetica casei tale.

pași

Imaginea intitulată Ascundeți cablurile pentru difuzoare Pasul 1
1
Ascundeți cablul difuzoarelor instalând cabluri. Glandele de cablu sunt conducte lungi din PVC, care sunt suficient de largi pentru a vă permite să găzduiți niște cabluri în interiorul lor. Acestea pot fi deschise și închise de-a lungul întregii lor lungimi, făcând mai ușor localizarea cablurilor în interiorul lor și apoi închiderea acestora din nou. Datorită ușurinței materialelor din PVC, grommeturile pot fi tăiate la lungimea dorită cu ajutorul unui cuțit sau a unui cuțit utilitar.
 • Puteți obține legături de cablu la cele mai multe magazine hardware și magazine de specialitate care vând echipamente de la home theater.
 • Puteți monta garniturile pe pereți, podele și plafoane folosind o bandă care are adeziv pe ambele părți. Glandele de cabluri sunt de obicei vândute cu această bandă deja atașată la spate și sunt gata de a fi plasate.
 • Glandele de cabluri pot fi vopsite pentru a le adapta mai bine culorii peretelui, tavanului sau podelei. Vopselele pe bază de latex sunt cele care funcționează cel mai bine cu PVC.
 • Imaginea intitulată Ascundeți cablurile pentru difuzoare Pasul 2
  2
  Extindeți firul difuzorului dvs. de sub panourile de bază. Dacă aveți o cameră cu mochetă, este ușor să ascundeți firele difuzoarelor dvs. între covor și plăcile de bază. Introduceți cu atenție cablurile în acest spațiu, folosind o șurubelniță cu cap plat pentru a le apăsa, astfel încât să le puteți introduce complet sub plăcile de bază și să rămână ascunse. Această soluție este foarte convenabilă pentru a ascunde cablul de la difuzoarele surround ale sistemului home theater, care sunt instalate în spatele camerei.
 • Imaginea intitulată Ascundeți cablurile pentru difuzoare Pasul 3
  3


  Extindeți firele difuzorului dvs. deasupra tavanului. Această opțiune este deosebit de ușor de aplicat dacă aveți un tavan suspendat sau dacă nu ați instalat încă placa de ipsos a acoperișului. Puteți extinde cu ușurință firul difuzorului prin grinzile acoperișului sau pur și simplu lăsați-l suspendat într-o tavă de cablu, pe care o puteți cumpăra la un magazin de hardware. Puteți picta firele care coboară din tavan pe difuzoarele dvs., pentru a le potrivi cu culoarea pereților.
 • Imaginea intitulată Ascundeți cablurile pentru difuzoare Pasul 4
  4
  Ascundeți cablurile difuzoarelor cu un capac flexibil de cablu. Dacă ați adăpostit temporar sistemul de sunet stereo pentru un eveniment, capacele cablului pot face ca aspectul cablurilor care circulă prin podea să fie mai curat. Aceste capace sunt disponibile în țesături sau materiale din cauciuc și vă permit să plasați cablurile sub ele oferind o suprafață modestă și sigură pentru persoanele care merg pe ele. Puteți obține acoperitoare de cablu la cele mai multe magazine hardware.
 • sfaturi

  • O altă opțiune pentru a împiedica cablurile difuzoarelor să pară dezordonate este să cumpere difuzoare wireless. Cu toate acestea, aceste boxe trebuie să fie conectate la priza, deci trebuie să vă planificați locația în mod corespunzător.

  avertismente

  • Nu încercați să așezați cablurile difuzoarelor într-un capac metalic sau în alt material conductiv, datorită riscului de electrocutare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Intrare cablu
  • Ferăstrău sau cuțit utilitar
  • Vopsea pe bază de latex
  • Șurubelniță cu cap plat
  • Tava de cablu
  • Capacul de cablu
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să conectați bara de sunet (difuzoare) la PCCum să conectați bara de sunet (difuzoare) la PC
  Cum să conectați cablurile și componentele la un televizor cu ecran platCum să conectați cablurile și componentele la un televizor cu ecran plat
  Cum se conectează boxele externe (difuzoare) la un Macbook ProCum se conectează boxele externe (difuzoare) la un Macbook Pro
  Cum se conectează un difuzor la un iPhone prin BluetoothCum se conectează un difuzor la un iPhone prin Bluetooth
  Cum se conectează o PlayStation 4 la un difuzorCum se conectează o PlayStation 4 la un difuzor
  Cum se conectează un crossoverCum se conectează un crossover
  Cum se conectează două difuzoare cu un amplificator cu un singur canalCum se conectează două difuzoare cu un amplificator cu un singur canal
  Cum să ascundeți cablurile din spatele televizorului sau computeruluiCum să ascundeți cablurile din spatele televizorului sau computerului
  Cum să-ți faci propriile boxeCum să-ți faci propriile boxe
  Cum se instalează difuzoareleCum se instalează difuzoarele
  » » Cum să ascundeți firele unui difuzor (sau difuzor)

  © 2011—2020 ertare.com