Cum să ascundeți pictogramele de pe desktop

Este biroul tău cam murdar? Dacă nu sunteți sigur de eliminarea icoanelor, le puteți ascunde din vedere. Astfel, puteți vedea imaginea de fundal impresionantă sau puteți preveni deschiderea accidentală a programelor și a fișierelor atunci când faceți clic pe desktop. Practic, puteți ascunde pictogramele de pe desktop în orice sistem de operare.

pași

Metoda 1
ferestre

Imagine cu denumirea Ascundeți pictogramele de pe desktop Pasul 1
1
Faceți clic dreapta pe desktop. Windows vă permite să ascundeți rapid toate pictogramele desktop cu doar câteva clicuri. Faceți clic dreapta pe un spațiu gol de pe desktop. Dacă faceți clic dreapta pe o pictogramă, veți afișa un meniu greșit.
 • Imagine intitulată Ascundeți pictogramele desktop Pasul 2
  2
  selecta Ver. Dacă utilizați Windows XP, selectați Organizați icoanele prin.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți pictogramele de pe desktop Pasul 3
  3
  Dezactivați opțiunea Afișați pictogramele de pe desktop. Când debifați această opțiune, veți ascunde toate pictogramele de pe desktop. Ele nu vor mai fi selectabile. Orice pictogramă creată sau adăugată pe desktop va fi ascunsă automat. Puteți activa din nou pictogramele prin repetarea procesului.
 • Imagine cu denumirea Ascundeți pictogramele desktop Pasul 4
  4
  Instalați un program pentru a ascunde mai rapid pictogramele. Un program de gestionare a desktop-ului, cum ar fi Garduri, vă va permite să ascundeți rapid pictogramele făcând dublu clic pe desktop, deoarece puteți alege ce pictograme să nu fie ascunse.
 • Gardurile costă 10 USD, dar au o perioadă de probă de 30 de zile.
 • Metoda 2
  Mac OS X

  1
  Ascunde pictogramele sistemului. În timp ce ascundeți pictogramele pe un Mac nu este la fel de ușor ca pe Windows, puteți face acest lucru în continuare. Cel mai ușor lucru pe care îl puteți face este să dezactivați toate pictogramele sistemului, cum ar fi hard disk-urile, discurile amovibile și serverele. Acest lucru le va împiedica să apară pe desktop.
  1. Faceți clic pe căutător și selectați Preferințe. Este posibil să fie nevoie să deschideți o fereastră de căutător astfel încât meniul să apară.
  2. Faceți clic pe fila "general".
  3. Debifați casetele de pe pictogramele pe care doriți să le ascundeți.
 • 2
  Ascundeți restul icoanelor utilizând Terminal. Puteți să ascundeți toate pictogramele de pe desktop utilizând comenzile Terminal. Faceți clic pe merge și selectați Utilități. Faceți dublu clic pe "terminal".
 • 3
  Dezactivați desktopul Introduceți următoarea comandă pentru a ascunde toate pictogramele de pe desktop:

  implicite scrie com.apple.finder CreateDesktop false-killall Finder

 • 4
  Re-activați pictogramele Dacă doriți să afișați din nou pictogramele, introduceți următoarea comandă:

  defaults scrie com.apple.finder CreatorDesktop true- killall Finder

 • 5
  Faceți un script pe Automator. Dacă vă ascundeți icoanele de multe ori, puteți crea un script în Automator care vă va permite să ascundeți pictogramele cu câteva clicuri. Deschideți Automator din dosarul aplicații și selectați șablonul "serviciu". selecta "căutător" în meniul derulant din dreapta și "fără intrare" în meniul vertical din stânga. Găsiți și trageți acțiunea "Executați AppleScript" la fluxul de lucru principal. Inserați următorul cod în câmp "Executați AppleScript", înlocuind orice este:


  încercați să comutați pentru a face script shell "defaults citește com.apple.finder CreateDesktop"dacă se comută = "adevărat" thendo shell script "implicite scrie com.apple.finder CreateDesktop false"altfel dacă comutați "fals" thendo shell script "implicite scrie com.apple.finder CreateDesktop true"sfarsit ifend trydo shell script "Killall Finder"întârziere 0,5 activare cerere "căutător"
 • Salvați noul serviciu cu un nume ușor de reținut, cum ar fi "Ascunde / Afișează desktopul".
 • Accesați noul script făcând clic pe căutătorServicii.
 • Va trebui să fi executat comenzile Terminal din etapele anterioare, cel puțin o dată, pentru ca scriptul să funcționeze.
 • 6
  Descărcați un program pentru ascunderea icoanelor. Dacă preferați să nu faceți tam-tam cu scripturile, puteți descărca un program care vă permite să activați și să dezactivați desktopul. Unele programe vor face acest lucru numai în timp ce altele vă vor oferi o serie de opțiuni pentru personalizarea desktopului. Unele dintre cele mai populare programe sunt:
 • Camuflaj.
 • HideDesktop.
 • Metoda 3
  GNOME sau MATE Linux

  1
  Deschideți editorul de configurare. presa ⎇ Alt+F2 și scrie gconf-editor. Faceți clic pe "alerga". Editorul de configurare se va deschide. Dacă comanda nu funcționează, încercați mateconf-editor.
 • 2
  Accesați secțiunea pentru desktop. Utilizați arborele de directoare din stânga și mergeți la "aplicații" → "nautilus" → "birou".
 • 3
  Ascunde pictogramele sistemului. Debifați caseta de lângă fiecare dintre pictogramele pe care doriți să le ascundeți. Puteți ascunde oricare dintre pictogramele de pe sistem, ceea ce este util pentru pictogramele pe care le utilizați rar. În general, ele sunt cele ale lui "principal". "calculator". "gunoi" și "Unități".
 • 4
  Ascundeți tot desktopul. Derulați până la "aplicații" → "nautilus" → "preferinţe". Găsiți elementul "show_desktop" în cadrul drept. Debifați-o pentru a ascunde întregul spațiu de lucru. Dacă utilizați un mediu MATE, defilați la "aplicații" → "cutie" → "preferinţe".
 • 5
  Descărcați Ubuntu Tweak. Dacă rulați Ubuntu, puteți descărca Ubuntu Tweak. Acest lucru vă permite să dezactivați rapid pictogramele de pe desktop din meniul Tweak Ubuntu. Puteți descărca și instala Ubuntu Tweak din managerul de pachete Ubuntu.
 • Metoda 4
  Linux Mint Scorțișoară

  Imagine cu denumirea 2878290 16
  1
  Deschideți meniul de configurare a sistemului. Nu puteți ascunde toate pictogramele Linux Mint Cinnamon. Ce puteți face este să ascundeți pictogramele de sistem astfel încât acestea să nu fie vizibile pe desktop. Pentru aceasta, deschideți meniul de configurare a sistemului făcând clic pe butonul meniu, selectați "preferinţe" și apoi "Configurarea sistemului".
 • Imagine cu denumirea 2878290 17
  2
  Deschideți opțiunea "birou". Este în secțiunea "preferinţe".
 • Imagine cu denumirea 2878290 18
  3
  Debifați pictogramele pe care doriți să le ascundeți. Puteți dezactiva pictogramele "calculator". "principal". "gunoi". "Numere montate" și "Servere de rețea". Modificările vor fi luate imediat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se schimbă Windows 7 în Windows VistaCum se schimbă Windows 7 în Windows Vista
  Cum se conectează la un server terminal cu un client desktop la distanțăCum se conectează la un server terminal cu un client desktop la distanță
  Cum să copiați muzică pe un computer utilizând Windows Media PlayerCum să copiați muzică pe un computer utilizând Windows Media Player
  Cum se creează o comandă rapidă pe desktopCum se creează o comandă rapidă pe desktop
  Cum să dezactivați notificările pe desktopul GmailCum să dezactivați notificările pe desktopul Gmail
  Cum să eliminați pictograma hard diskului Macintosh de pe desktopCum să eliminați pictograma hard diskului Macintosh de pe desktop
  Cum să ștergeți pictogramele de pe desktop (Windows)Cum să ștergeți pictogramele de pe desktop (Windows)
  Cum să ascundeți bara de activități WindowsCum să ascundeți bara de activități Windows
  Cum să setați o imagine de e-mail ca fundal pentru desktopCum să setați o imagine de e-mail ca fundal pentru desktop
  Cum de a forța o aplicație să se deschidă într-un anumit spațiu desktop pe Mac OSX LionCum de a forța o aplicație să se deschidă într-un anumit spațiu desktop pe Mac OSX Lion
  » » Cum să ascundeți pictogramele de pe desktop

  © 2011—2020 ertare.com