Cum să ascundeți chatul pe Ceea ce este Android?

Acest wikiHow vă va învăța cum să arhivați o conversație de chat pe WhatsApp pentru a o ascunde din lista dvs. de chat. Când arhivarea unei conversații se va muta în dosar "Arhiva discuțiilor" în loc de a elimina întreaga conversație.

pași

Imaginea intitulată Ascundeți chats pe WhatsApp pe Android Pasul 1
1
Deschideți aplicația WhatsApp Messenger pe Android. Pictograma WhatsApp arată ca un balon de dialog verde cu un telefon.
 • Dacă nu ați instalat WhatsApp și ați configurat contul, acest articol Acesta vă va arăta cum să descărcați aplicația și să vă verificați numărul de telefon.
 • Imagine intitulată Ascundeți chats pe WhatsApp pe Android Pasul 2
  2
  Apăsați pe fila CHATS. Dacă opțiunea WhatsApp se deschide pe o altă pagină decât lista de chat, apăsați butonul "CHATS" din bara de navigare care se află în partea de sus a ecranului.
 • Dacă ați deschis deja o conversație de chat pe tot ecranul, apăsați butonul din spate pentru a vedea bara de navigare.
 • Imagine intitulată Ascundeți chats pe WhatsApp pe Android Pasul 3


  3
  Apăsați și țineți apăsată o conversație de chat. Acest lucru va evidenția conversația din lista de chat. Un semn de verificare va apărea pe fotografia prietenului dvs. alături de conversație.
 • Imaginea intitulată Ascundeți chats pe WhatsApp pe Android Pasul 4
  4
  Faceți clic pe pictograma fișierului. Acest buton arată ca o cutie pătrată cu o săgeată îndreptată în jos lângă pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Când arhivați un chat, acesta va fi ascuns în lista dvs. de chat și va fi mutat în dosar "Arhiva discuțiilor".
 • Puteți să reintroduceți chat-ul în lista dvs. de chat imediat, dând clic pe UNDO. Acest buton va apărea în colțul din dreapta jos al ecranului când trimiteți o discuție. Va dispărea din nou în câteva secunde.
 • Imagine intitulată Ascundeți chats pe WhatsApp pe Android Pasul 5
  5
  Derulați în jos și atingeți Chaturile arhivate. Această opțiune se află în partea de jos a listei chat-urilor. Acesta vă va permite să explorați toate chat-urile arhivate într-un singur loc.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați sau să eliminați un administrator dintr-un chat de grup în WhatsAppCum să adăugați sau să eliminați un administrator dintr-un chat de grup în WhatsApp
  Cum să lăsați un chat de grup pe Facebook Messenger pe AndroidCum să lăsați un chat de grup pe Facebook Messenger pe Android
  Cum de a bloca un grup de WhatsApp în AndroidCum de a bloca un grup de WhatsApp în Android
  Cum se șterge datele din WhatsAppCum se șterge datele din WhatsApp
  Cum de a schimba imaginea de fundal a unui chat pe WhatsAppCum de a schimba imaginea de fundal a unui chat pe WhatsApp
  Cum puteți schimba cine vă poate vedea statutul pe WhatsAppCum puteți schimba cine vă poate vedea statutul pe WhatsApp
  Cum să vă deconectați de la WhatsAppCum să vă deconectați de la WhatsApp
  Cum să copiați și să lipiți în WhatsAppCum să copiați și să lipiți în WhatsApp
  Cum de a crea un grup pe WhatsAppCum de a crea un grup pe WhatsApp
  Cum să dezactivați notificările WhatsApp pe AndroidCum să dezactivați notificările WhatsApp pe Android
  » » Cum să ascundeți chatul pe Ceea ce este Android?

  © 2011—2020 ertare.com