Modul de obținere și actualizare a datelor primite de la serverul de e-mail

Pentru a primi un e-mail cu un client de poștă electronică, cum ar fi Outlook, Thunderbird sau o aplicație de poștă electronică de pe un dispozitiv mobil, este necesar să cunoașteți informațiile serverului de poștă primită. Aceste informații includ adresa serverului de poștă primită, portul pe care rulează software-ul și tipul de server (POP3 sau IMAP). În timp ce s-ar putea suna oarecum copleșitoare pentru a avea nevoie de atât de multe informații, este ușor să le obții și să o configurezi odată ce știi unde să o găsești.

pași

Metoda 1
Pe un server de poștă electronică furnizat de un operator de internet

Imaginea intitulată 1366710 1
1
Vizitați site-ul web al operatorului dvs. de Internet (sau ISP în limba engleză). Trebuie să mergeți la site-ul companiei care vă oferă servicii de conectivitate la Internet și servicii de e-mail. Rețineți că această metodă va funcționa numai dacă utilizați o adresă de e-mail atribuită de operatorul dvs. Nu funcționează pentru serverele de e-mail bazate pe web, cum ar fi Hotmail sau Gmail.
 • De exemplu, dacă utilizați o adresă de e-mail furnizată de Comcast Xfinity (cum ar fi [email protected]), accesați https://xfinity.com. Dacă utilizați Centurylink, mergeți la https://centurylink.com.
 • Există unii operatori care nu oferă adrese de e-mail utilizatorilor lor. Oricum, pe site-ul web puteți verifica dacă o fac sau nu.
 • Image cu titlul 1366710 2
  2
  Faceți clic pe link "suport" sau "ajutor". Pe cele mai multe site-uri web, aceste linkuri sunt ușor de găsit.
 • Imagine cu titlul 1366710 3
  3
  căutare poștă electronică sau poștă electronică. scrie poștă electronică în caseta de căutare și apăsați ⌅ Introduceți. În lista de rezultate, încercați să găsiți ceva asemănător "Configurați o aplicație de e-mail". "
 • Dacă nu există nici o legătură generală "aplicație de e-mail", faceți clic pe una mai specifică, cum ar fi "Configurați Outlook" sau "Configurați Mac Mail". Fișierele de ajutor care explică modul de configurare a e-mailului vor include informațiile despre serverul de e-mail primit.
 • Dacă operatorul dvs. este Xfinity, trebuie să faceți clic pe link "Internet" și apoi în "E-mail și navigare pe web". În rezultatele căutării trebuie să selectați "Aflați cum să configurați programe de e-mail pentru e-mailurile Comcast".
 • Imaginea intitulată 1366710 4
  4
  Decideți dacă preferați POP3 sau IMAP. Operatorul dvs. oferă probabil opțiunile POP3 sau IMAP. Dacă verificați e-mailuri de la mai multe dispozitive (de exemplu, de pe telefonul smartphone și de pe computer), selectați IMAP. Dacă verificați numai mesajele de pe un singur computer sau telefon, alegeți POP3.
 • În timp ce aproape toți operatorii oferă POP3, nu mulți IMAP oferă. De exemplu, Centurylink oferă numai POP3 pentru clienții rezidențiali.
 • Dacă intenționați să primiți mesaje adresate unei adrese de e-mail furnizate de operatorul dvs. într-o aplicație de e-mail bazată pe web, cum ar fi Gmail sau Outlook, utilizați POP3. Majoritatea operatorilor stabilesc o limită a dimensiunii maxime pe care o pot avea căsuța poștală la un moment dat, iar POP3 păstrează cutia curată, deoarece șterge copii ale mesajelor de pe serverul operatorului tău.
 • Imaginea intitulată 1366710 5
  5
  Introduceți adresa serverului de e-mail și a portului în clientul dvs. de poștă electronică. Majoritatea operatorilor utilizează portul standard pentru POP3 (110) pentru mesajele primite. Dacă ISP vă suporta un POP3 securizat, numărul de port este de obicei 995. Operatorii care acceptă IMAP securizat utilizează de obicei portul 993.
 • De exemplu, serverul Comcast Xfinity POP3 este mail.comcast.net, iar portul este 110. Dacă aplicația dvs. de poștă electronică acceptă protocolul POP securizat, puteți utiliza și acel alt protocol prin schimbarea portului la 995.
 • Comcast Xfinity oferă, de asemenea, IMAP, atât cu protocol normal cât și cu asigurare. Serverul este imap.comcast.net iar portul este 143 (sau 993 dacă doriți să utilizați IMAP securizat).
 • Metoda 2
  În Gmail

  Imaginea intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 6
  1
  Decideți dacă doriți să utilizați POP sau IMAP. Gmail oferă posibilitatea de a utiliza atât POP, cât și IMAP, astfel încât să puteți verifica e-mailurile Gmail din alte aplicații.
  • Cel mai recomandat lucru pentru Gmail este IMAP, deoarece vă permite să vă verificați poșta fie vizitând gmail.com, fie direct de la clientul dvs. de e-mail.
  • Puteți utiliza POP, dar trebuie să rețineți că, odată ce aplicația dvs. de e-mail afișează mesajul în Gmail, nu veți putea să vă conectați la Gmail din browserul dvs. pentru al citi sau a răspunde.
 • Imaginea intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 7
  2
  Activează POP sau IMAP în Gmail. Conectați-vă la Gmail (dintr-un browser web) și deschideți meniul "configurație". Faceți clic pe link "Redirecționare și e-mail POP / IMAP" și selectați "Activați IMAP" sau "Activați POP", în funcție de ceea ce aveți nevoie. Faceți clic pe "Salvați modificările" când termini
 • Imaginea intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 8
  3
  Introduceți numele și portul serverului de e-mailuri primite în aplicația de e-mail. Serverul IMAP este imap.gmail.com iar portul este 993. Serverul POP este pop.gmail.com iar portul este 995.
 • Numele de utilizator și parola pe care le introduceți setările de corespondență sunt aceleași ca le utilizați pentru a vă conecta la Gmail.
 • Gmail oferă numai POP și IMAP cu protocolul securizat.
 • Metoda 3
  În Hotmail sau Outlook, Yahoo! Mail sau iCloud Mail

  Imaginea intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 9
  1


  Decideți dacă preferați POP3 sau SMTP. Hotmail (Outlook) și Yahoo! Poșta oferă POP3 și IMAP pe serverul dvs. de poștă primită. iCloud oferă doar IMAP.
  • Dacă intenționați să vă verificați adresa de e-mail dintr-un singur loc (fie o aplicație pe telefonul dvs. sau pe un computer), alegeți POP3.
  • Dacă doriți ca e-mailul dvs. să fie disponibil în mai multe aplicații (sau dacă aveți o aplicație și, de asemenea, doriți să utilizați versiunea bazată pe web [de exemplu, https://hotmail.com] pentru a citi și a răspunde la mesajele dvs.), selectați IMAP .
 • Imaginea intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 10
  2
  Ajustați setările POP3 pentru Hotmail (Outlook). Dacă intenționați să utilizați IMAP în Hotmail, iCloud sau Yahoo! Mail, puteți trece peste acest pas. Dacă doriți să utilizați POP3 și Hotmail log (Outlook) de pe Web și faceți clic pe opțiunile de roți. Apoi, când se deschide meniul, selectați "opțiuni". Du-te la "Gestionarea contului" și faceți clic pe "Conectați dispozitivele și aplicațiile cu POP". Sub POP, selectați "permite" și faceți clic pe "salva".
 • Imaginea intitulată Găsiți serverul de poștă electronică de intrare Pasul 11
  3
  Introduceți adresa serverului și portul din aplicația de e-mail. Outlook, iCloud și Yahoo! Utilizatorii utilizează numai conexiuni securizate POP3 și IMAP pentru a vă proteja confidențialitatea.
 • Hotmail (Outlook) POP3: pop-mail.outlook.com port 995
 • Hotmail (Outlook) IMAP: imap-mail.outlook.com port 993
 • Yahoo! POP3: pop.mail.yahoo.com port 995
 • Yahoo! IMAP: imap.mail.yahoo.com port 993
 • iCloud IMAP: imap.mail.me.com port 993
 • Metoda 4
  Într-un domeniu personal

  Imagine cu titlul 1366710 12
  1
  Accesați site-ul Web al serviciului de găzduire web. Dacă aveți un domeniu propriu oferit de un furnizor de servicii de găzduire web, deschideți un browser și vizitați site-ul său web.
 • Imaginea intitulată 1366710 13
  2
  Faceți clic pe un link care spune "ajutor" sau "suport". De obicei, puteți găsi cu ușurință locația serverului de poștă electronică de la furnizorul dvs. pe site-ul de asistență.
 • Imagine cu titlul 1366710 14
  3
  Căutați fraza "server de poștă electronică". Găsiți un rezultat care spune ceva similar cu "Configurați aplicația de e-mail" și faceți clic pe el. Aici veți găsi informațiile de configurare ale mesajelor de intrare și de ieșire.
 • Dacă utilizați Hostgator sau Bluehost (sau aproape orice alt furnizor), serverul de e-mail este e-mail.domeniuldvs.com (înlocuiește tudominio.com pentru domeniul dvs.). Portul POP3 este de 110, iar IMAP-ul este 143.
 • Pentru a utiliza POP sau IMAP în condiții de siguranță cu Hostgator, va trebui să știți numele site-ului dvs. de găzduire server. Conectați-vă la Hostgator și deschideți-l "cpanel". Găsiți numele serverului de lângă opțiune "Numele serverului" (numele serverului), în partea stângă a ecranului. Dacă numele serverului este gator4054, atunci serverul dvs. de poștă primită este gator4054.hostgator.com. Pentru POP securizat, utilizați portul 995. Conexiunile securizate IMAP utilizează portul 993.
 • Bluehost folosește adresa e-mail.domeniuldvs.com pentru POP și IMAP securizat. Pentru POP securizat, utilizați portul 995. Pentru portul de siguranță IMAP sigur 993.
 • Metoda 5
  Testați serverul de e-mail primit

  Imagine cu titlul 1366710 15
  1
  Trimiteți-vă un mesaj de testare. După ce ați introdus adresa serverului de e-mail și portul, trimiteți un mesaj de testare la propria adresă de e-mail. Dacă clientul dvs. de poștă electronică are un buton care spune "Verificați setările contului" (Outlook are, de exemplu) Puteți trimite mesajul de testare apăsând doar acel buton.
 • Imagine cu titlu 1366710 16
  2
  Verificați-vă e-mailul Așteptați câteva momente după trimiterea e-mailului și apoi verificați căsuța de e-mail.
 • Dacă intenționați să utilizați Gmail pentru a primi e-mailuri POP sau IMAP de la un alt serviciu, mesajul va dura mai mult pentru a ajunge, deoarece Gmail verifică numai poșta externă aproximativ la fiecare oră. Pentru a accelera procesul, deschideți setările Gmail și faceți clic pe "Conturi și import". Derulați în jos până la setările POP3 sau IMAP și faceți clic pe "Verificați e-mail-ul acum".
 • Dacă apare un mesaj de eroare când încercați să trimiteți e-mailuri, pot apărea probleme cu setările de poștă electronică (SMTP) trimise. Verificați adresa SMTP și portul revenind la locația unde ați găsit adresa de e-mail primită și comparați-o cu informațiile pe care le-ați introdus în aplicația dvs. de e-mail.
 • Adresa de e-mail a Gmail este smtp.gmail.com, portul 587 (sau 465 pentru o conexiune securizată).
 • Adresa SMTP Hotmail (Outlook) este smtp.live.com, port 25. Nu există altă adresă pentru portul de siguranță.
 • Adresa SMTP a Yahoo este smtp.mail.yahoo.com, port 465 sau 587 (ambele sunt sigure).
 • Adresa SMTP a iCloud este smtp.mail.me.com, port 587. Nu există altă adresă pentru portul sigur.
 • Imaginea intitulată 1366710 17
  3
  Găsiți ajutor la un site de asistență. Dacă apare un mesaj de eroare când încercați să trimiteți sau să primiți e-mailuri, este întotdeauna util să căutați această eroare pe web. Există multe motive pentru care poate apărea o eroare, de exemplu, atunci când numele de domeniu este configurat greșit sau când există probleme de autentificare. Dacă aveți probleme cu operatorul dvs. de Internet sau cu numele dvs. personal de domeniu, sunați departamentul de asistență sau căutați pe site-ul dvs. ce să faceți atunci când vedeți un mesaj de eroare cum este cel pe care îl vedeți.
 • sfaturi

  • Dacă utilizați orice tip de serviciu sau dispozitiv care funcționează în nor sau cu tehnologie "împinge" este foarte probabil ca serverul de e-mail să fie IMAP.
  • Contactați operatorul dvs. de internet sau furnizorul dvs. de gazduire web dacă aveți probleme la conectarea la serverul de e-mail.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați un cont de e-mail pe iPhoneCum să adăugați un cont de e-mail pe iPhone
  Cum se adaugă un nou cont de e-mail la un computer AppleCum se adaugă un nou cont de e-mail la un computer Apple
  Cum se deschide un e-mailCum se deschide un e-mail
  Cum să accesați Gmail în Outlook 2010Cum să accesați Gmail în Outlook 2010
  Cum să blocați o adresă de e-mail pe un iPhoneCum să blocați o adresă de e-mail pe un iPhone
  Cum se schimbă de la Yahoo la GmailCum se schimbă de la Yahoo la Gmail
  Cum se configurează Mozilla ThunderbirdCum se configurează Mozilla Thunderbird
  Cum se configurează un e-mail pe un iPadCum se configurează un e-mail pe un iPad
  Cum se configurează OutlookCum se configurează Outlook
  Cum să trimiteți un TwitPic de pe un telefon mobilCum să trimiteți un TwitPic de pe un telefon mobil
  » » Modul de obținere și actualizare a datelor primite de la serverul de e-mail

  © 2011—2020 ertare.com