Cum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush Saga

Ca orice fan al Saga Candy Crush, trebuie să fie dornici de a trece la nivelul următor și 5 vieți pur și simplu nu este de ajuns. Poate fi iritant, și așteptarea 30 de minute pentru a obține o altă viață se poate simți ca așteptarea 3 ore lungi. Din fericire, există metode și trucuri astfel încât să obțineți viața infinită în Saga Candy Crush folosind telefonul Android, de exemplu, folosind cadouri de viață, sau ștergerea datelor din aplicație.

pași

Metoda 1
Utilizați daruri de viață

Imaginea intitulată 104581 1
1
Descărcați Candy Crush Saga pe telefonul dvs. Vizitați Magazin Google Play, căutați pentru Saga Crush Candy și instalați-o. De asemenea, puteți accesa Google Play online.
 • Imaginea intitulată 104581 2
  2
  Rulați aplicația pe dispozitiv. O scurtătură a aplicației va apărea pe interfața telefonului după finalizarea instalării. Deschide-l
 • Image cu titlul 104581 3
  3
  Conectați-vă pe Candy Crush Saga în contul dvs. Facebook. Conectarea jocului poate dura ceva timp, deci asigurați-vă că conexiunea Wi-Fi este activă și constantă. Faceți clic pe "OK" și apoi pe "Redare", după ce vă conectați cu succes la Facebook. Veți fi acum la același nivel ca și contul tău Sony Candy Crush pe Facebook.
 • Imaginea intitulată 104581 4
  4
  În acest moment, anulați darurile vieții. Totuși, nu acceptați darurile vieții prietenilor tăi. Numărul maxim de vieți în Candy Crush Saga este de 5, astfel încât nu se vor adăuga cadouri în viața curentă. Când jucați pe un computer desktop, darurile vor dispărea atunci când nu le acceptați. Cu toate acestea, atunci când jucați pe dispozitivul dvs. mobil, darurile de viață vor rămâne în poștă.
 • Imaginea intitulată 104581 5
  5
  Jucați până veți avea mai multe vieți. Indiferent dacă treceți nivelul curent sau nu, continuați să jucați pe dispozitivul mobil până când veți folosi toate cele 5 vieți.
 • Image cu titlul 104581 6
  6
  Acceptați darurile vieții. Când nu mai ai viața, poți deschide darurile vieții pe care prietenii tăi ți-au trimis, dar nu uita să accepți doar 5.
 • Imaginea intitulată 104581 7
  7
  Cereți mai multe cadouri de viață. Adresați-vă prietenilor pentru mai multe vieți atunci când nu mai aveți și faceți din nou întregul proces. Făcând asta este același lucru cu viața infinită, nu-i așa?
 • Metoda 2
  Modificați setările datei și orei

  Image cu titlul 104581 8
  1
  Utilizați viețile rămase. Dacă prietenii dvs. nu sunt conectați să vă trimită vieți, jucați doar până când nu mai aveți vreo viață.
 • Imagine cu denumirea 104581 9
  2
  Modificați data pe telefonul mobil într-o zi mai târzie. Introduceți setările și setați data și ora sistemului dvs. de telefon să apară a doua zi. De exemplu, dacă veți juca pe 9 martie, schimbați pur și simplu data până la 10 martie.
 • Imagine cu titlul 104581 10


  3
  Introduceți Saga Bomboană Crush. Nu jucați încă până nu ați făcut următorul pas.
 • Imaginea intitulată
  4
  Schimbați data din nou Reveniți la setările generale și schimbați data la data corectă. De asemenea, puteți selecta "Setarea automată a datei și orei".
 • Image cu titlul 104581 12
  5
  Redeschide Bomboana Crash Saga. Acum vei vedea că ai din nou 5 vieți.
 • Metoda 3
  Ștergeți datele aplicației

  Imaginea intitulată 104581 13
  1
  Utilizați viețile rămase. Când aveți 0 vieți, accesați setările aplicației.
 • Imagine cu titlul 104581 14
  2
  Selectați Candy Crush Saga în setările aplicației. După ce faceți acest lucru, veți vedea aplicațiile instalate pe telefon.
 • Imaginea cu titlul 104581 15
  3
  Găsiți locația fișierului Saga Candy Crush. Verificați dacă acesta se află în memoria internă sau externă a telefonului dvs. la momentul instalării jocului.
 • Imagine cu denumirea 104581 16
  4
  Ștergeți datele. Informații privind aplicarea Saga Candy Crush, faceți clic pe „Clear“ pentru aplicarea pentru a reveni la configurația sa inițială, adică așa cum a fost atunci când este instalat primul joc.
 • Imaginea intitulată 104581 17
  5
  Introduceți Saga Bomboană Crush. Veți vedea că aplicația va fi la fel de bună ca cea nouă.
 • Imagine cu denumirea 104581 18
  6
  Reconectați aplicația la Facebook. Aceasta vă va duce înapoi la nivelul dvs. actual, asigurați-vă că aveți date sau o conexiune Wi-Fi constantă.
 • Imaginea intitulată 104581 19
  7
  Repetați pașii. Când începeți să jucați, veți vedea că viețile voastre sunt la cel mai înalt nivel. Când aveți nevoie de mai multe vieți, treceți prin aceleași pași din nou și din nou. Acesta este practic un izvor infinit de vieți!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să descărcați o aplicație de pe Google PlayCum să descărcați o aplicație de pe Google Play
  Cum sa trimiteti viata in Candy CrushCum sa trimiteti viata in Candy Crush
  Cum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush SagaCum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush Saga
  Cum se joacă Candy CrushCum se joacă Candy Crush
  Cum se joacă Candy Crush SagaCum se joacă Candy Crush Saga
  Cum se joacă jocuri pe un Android pe AndroidCum se joacă jocuri pe un Android pe Android
  Cum sa obtii mai multe vieti in Candy CrushCum sa obtii mai multe vieti in Candy Crush
  Cum sa treci nivelul 109 in Candy CrushCum sa treci nivelul 109 in Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 23 de Candy CrushCómo pasar el nivel 23 de Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 29 de Candy CrushCómo pasar el nivel 29 de Candy Crush
  » » Cum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush Saga

  © 2011—2020 ertare.com