Cum să obțineți un cont ADSL gratuit

Ghid pentru a accesa un router internet și pentru a obține un nume de utilizator și o parolă pentru a naviga pe internet.

pași

Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 1
1
Căutați un program care verifică disponibilitatea adreselor IP pe Internet într-un timp scurt și afișează rezultatele într-o listă. Netscan este un bun scaner de rețea.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 2
  2
  Aflați cum este domeniul IP în zona dvs., astfel încât să puteți obține un cont ISP local.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 3
  3
  Utilizați acest domeniu IP în aplicația de scanare în rețea pentru a verifica disponibilitatea adreselor IP din acel interval. (De exemplu: 127.0.0.1 până la 192.168.0.255)
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 4
  4
  Majoritatea IP-urilor afișate de scanerul de rețea sunt routere Internet.
 • Get-a-Free-ADSL-Cont-Pas-5-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 5
  5
  Deschideți browserul de internet ca Firefox sau Internet Explorer, începeți cu prima adresă din lista de adrese IP și încercați să vă conectați la o adresă IP prin tastând "http: //" urmată de adresa IP. (Exemplu: https://127.0.0.1) și apăsând pe Enter.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 6
  6
  Dacă browserul vă arată o fereastră de conectare care vă solicită să introduceți numele de utilizator și parola, înseamnă că ați conectat un router la internet. În caz contrar, încercați următoarea adresă IP a scanerului de rețea.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 7
  7
  Apoi, trebuie să obțineți acces la interfața de internet conectându-vă. În unele cazuri, fereastra de conectare va indica fabricarea și / sau modelul routerului.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 8
  8


  Cu fabricarea și / sau modelul mergeți la pagina web corespunzătoare a routerului pentru a vedea care este numele de utilizator și parola implicite. Cele mai multe routere sunt vândute cu acreditări de autentificare: "admin" și "admin", dar pot varia de la producător la producător și model la model. Acesta va funcționa atâta timp cât proprietarul ruterului nu a schimbat acreditările de conectare implicite, ceea ce este surprinzător de comună.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 9
  9
  Dacă numele de utilizator și parola implicite sunt acceptate, pagina dvs. va fi direcționată către interfața de internet a routerului. În caz contrar, încercați o altă adresă IP.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 10
  10
  Multe dintre interfețele routerului (mai ales cele vechi) nu criptează codul HTML al interfeței, ceea ce vă permite să vedeți cu ușurință codul paginii.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 11
  11
  Odată ce accesați interfața de internet a ruterului, vizualizați codul sursă al paginii făcând clic dreapta pe pagină și selectând una dintre ele "Consultați Sursa paginii " în Firefox sau "Vezi sursa " în IE.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 12
  12
  Acum trebuie să găsiți numele de utilizator al contului ADSL pe care routerul îl utilizează pentru a vă conecta la internet. Numele de utilizator va fi ceva de genul [email protected] sau ceva de genul asta. Dacă găsiți acest nume de utilizator, parola va fi afișată mai jos dacă nu este criptată. Este posibil să fie necesar să găsiți pagina unde este stocat numele de utilizator și parola, astfel încât veți fi obligat să căutați fiecare pagină a interfeței.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 13
  13
  Dacă nu găsiți un nume de utilizator cu parola în codul paginii, încercați altă adresă IP.
 • Imaginea intitulată Obțineți un cont ADSL gratuit Pasul 14
  14
  Dacă găsiți un nume de utilizator și o parolă, încercați să le utilizați pentru a accesa o conexiune de bandă largă.
 • sfaturi

  • Încercați să aflați ce este numele de utilizator al unui cont tipic nelimitat, deoarece este o idee bună să utilizați aceste conturi deoarece utilizatorii cu acces nelimitat nu verifică de obicei utilizarea benzii lor în bandă largă în comparație cu utilizatorii cu acces limitat.
  • Încercați să găsiți mai multe conturi ADSL, deoarece atunci când utilizați același cont în mod repetat, există un risc mai mare de a fi descoperit, în plus, mulți furnizori ISP își modifică parolele în fiecare lună.
  • Nu utilizați același cont ADSL pentru o lungă perioadă de timp, deoarece utilizatorii ADSL și ISP monitorizează câteodată sesiunile și utilizarea conturilor.
  • Acesta va funcționa cu un cont SDSL dacă există în zona dvs.

  avertismente

  • În majoritatea țărilor, utilizarea contului DSL al unei alte persoane fără consimțământul dvs. este considerată furt de serviciu.
  • În caz de descoperire, ISP va folosi detaliile datelor de autentificare ilegale pentru a capta informații valoroase, cum ar fi adresa fizică ...

  Lucruri de care ai nevoie

  • calculator
  • Conectare la Internet
  • Linia ADSL conectată la computer printr-un modem ADSL
  • Scaner de rețea
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să gestionați ferestrele pop-up în Internet ExplorerCum să gestionați ferestrele pop-up în Internet Explorer
  Cum să blocați ferestrele pop-up în Internet Explorer 6Cum să blocați ferestrele pop-up în Internet Explorer 6
  Cum să partajați conexiunea la internet a computerului cu telefonul mobil prin WiFiCum să partajați conexiunea la internet a computerului cu telefonul mobil prin WiFi
  Cum se configurează un router wirelessCum se configurează un router wireless
  Cum se configurează un routerCum se configurează un router
  Cum se configurează un router NetgearCum se configurează un router Netgear
  Cum se configurează un router să utilizeze DHCPCum se configurează un router să utilizeze DHCP
  Cum să dezactivați Internet Explorer ca browser prestabilit în Windows XP Home EditionCum să dezactivați Internet Explorer ca browser prestabilit în Windows XP Home Edition
  Cum se detectează intrușii în WiFiCum se detectează intrușii în WiFi
  Cum să eliminați bara de instrumente Google din Internet ExplorerCum să eliminați bara de instrumente Google din Internet Explorer
  » » Cum să obțineți un cont ADSL gratuit

  © 2011—2020 ertare.com