Cum se obține un strat în Minecraft

Straturile sunt un obiect incredibil de rar, care permite jucătorilor să se arate altor jucători. Puteți obține straturile oficiale atunci când participați la evenimentul MineCon sau când lucrați la dezvoltarea jocului. Dacă aveți versiunea consola a jocului, puteți cumpăra, de asemenea, pachete de textură care conțin caractere folosind un strat. Dacă vrei doar un singur strat, dar nu-ți pasă că nu este oficial, poți folosi un mod pentru a-l adăuga. Acest strat poate fi văzut numai de dvs. și de orice altă persoană care are același mod instalat.

pași

Metoda 1
Obțineți straturi oficiale (Windows, Mac și Linux)

Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 1
1
Găsiți în curând un eveniment oficial Minecraft. Nu există nicio modalitate de a obține un strat în joc, cel puțin nu în mod oficial. Puteți folosi modurile pentru a adăuga straturi în joc (citiți secțiunea de mai jos), dar acestea vor fi vizibile numai când jucați online. Dacă doriți un strat pe care oricine îl poate vedea, trebuie să mergeți la un eveniment oficial precum MineCon.
 • MineCon este de obicei în noiembrie, deși ultima dată a fost în iulie 2015. Datele pentru anul 2016 au fost anunțate pentru 24 sau 25 septembrie 2016. Verificați mojang.com pentru mai multe informații.
 • Dacă nu sunteți foarte implicat în dezvoltarea jocului sau a comunității, aceasta este singura modalitate de a obține un nivel oficial.
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 2
  2
  Vizitați MineCon și înregistrați-vă contul Minecraft. Vizitând MineCon, poți înregistra contul Minecraft. Când înregistrați contul dvs. Minecraft, veți primi un cod de răscumpărare prin e-mail, care vă va oferi un strat stratului dvs.
 • Imagine cu titlul Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 3
  3
  Răscumpărați linkul care se află în e-mailul stratului. Urmați linkul din e-mailul primit pentru a adăuga stratul în contul dvs. Minecraft. Când îl folosiți, oricine cu care jucați în jocul multiplayer vă va putea vedea stratul.
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 4
  4
  Implicați-vă în dezvoltarea Minecraft sau în comunitatea dvs. În plus față de straturile MineCon, singurii alți jucători care primesc straturi au fost selectați deoarece sunt implicați în aspectele de dezvoltare și în comunitatea Minecraft. Acestea includ mai mulți traducători, oamenii care corectează erorile și utilizatorul ocazional norocos. Acest lucru necesită mult timp și o muncă grea, deci nu este recomandabil să cereți un proiect de traducere doar pentru a obține un strat.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 5
  5
  Nu vă faceți griji pentru a obține straturi vechi. Este imposibil să obțineți multe dintre straturile pe care le-ați văzut, așa că nu vă îngrijorați prea mult pentru a obține unul. Dacă într-adevăr doriți un strat atunci când jucați, puteți încerca un mod.
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 6
  6
  Schimbați-vă stratul (dacă aveți unul). Dacă ați reușit să obțineți un strat sau mai mult de unul, le puteți modifica din pagina profilului dvs. Minecraft. vizita minecraft.net/profile și conectați-vă cu contul dvs. Minecraft. Puteți selecta oricare dintre straturile pe care le aveți disponibile.
 • Metoda 2
  Obțineți straturi oficiale (consola)

  Imaginea intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 7
  1
  Cumpărați un pachet de texturi care conține o textură cu un strat. Unele dintre cele mai recente pachete pentru ediția consolei Minecraft conțin mai multe texturi cu straturi. De exemplu, pachetul de textură # 4 are o textură a unui cavaler cu pelerină. Pachetul de texturi # 4 este disponibil numai pentru versiunea Minecraft pentru PlayStation.
  • Rețineți că straturile Minecraft pentru avatarele Xbox Live diferă de straturile jocului propriu-zis. Straturile pentru avatare sunt folosite numai pentru a decora avatarul Xbox Live.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 8
  2
  Verificați depozitul consolei în timpul MineCon. Începând cu MineCon 2015, toate straturile participanților la MineCon au fost disponibile gratuit pentru consola jucătorilor în timpul MineCon. Aveți nevoie să descărcați pachetul de texturi din magazinul online al consolei în perioada limitată. Există o mare probabilitate ca acest lucru să se întâmple și la MineCon 2016, deși detaliile nu au fost încă anunțate.
 • Pachetul MineCon 2015 nu mai este disponibil. Asigurați-vă că ați verificat magazin în timpul MineCon pentru a vedea dacă există straturi disponibile.
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 9
  3
  Selectați textura din meniul texturii. Când cumpărați pachetul de textură, puteți accesa meniul de textură din ecranul de pauză. Puteți vedea mai multe pachete diferite și puteți parcurge fiecare textura disponibilă. Utilizați levierul drept pentru a roti textura și pentru a vedea dacă are un strat.
 • Metoda 3
  Utilizați un mod de strat (Windows, Mac și Linux)

  Imagine cu titlul Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 10
  1
  Utilizați un mod de strat pentru a obține un strat pe care numai dvs. îl puteți vedea. Când folosiți un mod pentru a adăuga un strat caracterului dvs. Minecraft, numai tu îl veți putea vedea. Excepția este că numai ceilalți jucători care folosesc exact același mod vor putea vedea stratul tău. Acest lucru poate fi util dacă aveți mai multe computere care joacă Minecraft împreună, deoarece puteți instala modul în toate și fiecare poate vedea straturile.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 11


  2
  Instalați forge pentru Minecraft. Forge este o extensie pentru încărcarea modurilor pentru Minecraft, ceea ce face mult mai ușor să instalezi modul stratului. Instalarea Forge este un proces foarte simplu:
 • Descărcați instalatorul Forge de la files.minecraftforge.net. Utilizați opțiunea "Descărcați mai târziu" (Descărcați cea mai recentă versiune) dacă nu aveți nevoie de Forge pentru o versiune specifică.
 • Faceți dublu clic pe fișierul JAR pe care tocmai l-ați descărcat. Aceasta va deschide programul de instalare Forge.
 • Faceți clic pe "Instalați clientul" (instalare client). Acest lucru va instala software-ul Forge pe computer.
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 12
  3
  Descărcați modulul "MinecraftCapes". Puteți descărca acest mod din minecraftcapes.co.uk.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 13
  4
  Rulați fișierul JAR pe care tocmai l-ați descărcat și faceți clic pe "Instalați MinecraftCapes" (instalați MinecraftCapes). Aceasta va plasa toate fișierele esențiale în dosarele corecte.
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 14
  5
  Creați un cont cu numele dvs. de utilizator Minecraft în MinecraftCapes. Trebuie să creați un cont pentru a încărca fișierul de strat pe care doriți să îl utilizați. Luarea unui cont este gratuită:
 • vizita minecraftcapes.co.uk și faceți clic pe "Creați un cont nou" (creați un cont nou).
 • Introduceți numele de utilizator Minecraft exact ca numele de utilizator pentru MinecraftCapes. Numele trebuie să fie exact același ca numele dvs. de utilizator oficial pentru ca stratul dvs. să funcționeze.
 • Creați o parolă pentru contul dvs. MinecraftCapes. Nu utilizați aceeași parolă ca contul dvs. Minecraft.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 15
  6
  Găsiți sau creați un strat pe care doriți să îl utilizați. Puteți vedea o varietate de straturi în galeria de straturi de pe site-ul web al "MinecraftCapes.co.uk". De asemenea, puteți vizita alte site-uri web "MinecraftCapes.com" pentru a vedea o varietate de straturi din care puteți alege.
 • Când descărcați un strat, faceți clic dreapta pe fișierul imagine și selectați "Salvați imaginea" pentru ao descărca pe computer. Trebuie să fie în format PNG.
 • Dacă doriți să creați o pagină proprie, puteți utiliza orice editor de imagini, cum ar fi Paint. Descărcați șablonul unui strat și apoi modificați-l după cum doriți. Șabloanele straturilor au o textură frontală și o textură înapoi a stratului. Asigurați-vă că salvați fișierul cu straturi în format PNG.
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 16
  7
  Încărcați stratul în MinecraftCapes. Trebuie să încărcați stratul astfel încât să îl puteți aplica în contul dvs. și să apară în joc.
 • Conectați-vă cu noul cont în minecraftcapes.co.uk.
 • Când vă conectați, faceți clic pe buton "Încarcă Capul" (strat de încărcare).
 • Faceți clic pe "Selectați Fișier" (alegeți fișierul) și căutați fișierul PNG pe care îl veți folosi pentru noul dvs. strat.
 • Faceți clic pe "Încărcați" (încărcare) și apoi pe "Aplică Capul" (aplicați stratul). Acest lucru va atribui noul layer contului dvs.
 • Imagine cu titlul Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 17
  8
  Deschideți lansatorul Minecraft. Acum că ați încărcat stratul, puteți deschide Minecraft. Deschideți lansatorul, dar nu începeți încă jocul.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 18
  9
  Faceți clic pe butonul "Profil nou" (noul profil). Acest lucru vă permite să creați un profil nou utilizând modurile de straturi.
 • Dați profilului dvs. un nume ușor de recunoscut, cum ar fi "straturi".
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 19
  10
  Selectați opțiunea "Eliberează Capul" (strat gratuit) din meniu "Utilizați versiunea" (versiune folosită). Este posibil să trebuiască să parcurgi puțin în jos pentru a găsi acea opțiune.
 • Imagine intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 20
  11
  Salvați profilul, selectați-l din meniu "Profiluri" (profiluri) și faceți clic pe "juca" (Redare). Minecraft va fi taxat în mod normal.
 • Imaginea intitulată Obțineți un Cape în Minecraft Pasul 21
  12
  Verificați stratul din joc. Când încărcați jocul, comutați la a treia persoană pentru a vedea noul strat. Rețineți că stratul va fi vizibil numai dvs. și altor persoane care au același mod. Nu există nicio modalitate de a adăuga un strat vizibil pentru toată lumea.
 • sfaturi

  • Nu utilizați niciodată contul și parola Minecraft pe un site al fanilor Minecraft sau pe site-urile mod.
  • Nu este posibil să adăugați straturi la versiunea curentă a Minecraft Pocket Edition fără a utiliza moduri sau hacks.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se încarcă o piele MineshafterCum se încarcă o piele Mineshafter
  Cum se combină straturile în PhotoshopCum se combină straturile în Photoshop
  Cum se construiește un stativ pentru cai în MinecraftCum se construiește un stativ pentru cai în Minecraft
  Cum se creează o mască de straturi în PhotoshopCum se creează o mască de straturi în Photoshop
  Cum să deblocați obiecte în InDesignCum să deblocați obiecte în InDesign
  Cum se deblochează straturile în PhotoshopCum se deblochează straturile în Photoshop
  Cum se descarcă hărțile MinecraftCum se descarcă hărțile Minecraft
  Cum de a descărca un pachet de texturi în MinecraftCum de a descărca un pachet de texturi în Minecraft
  Cum să vă bucurați de MinecraftCum să vă bucurați de Minecraft
  Cum să găsiți Moduri pentru MinecraftCum să găsiți Moduri pentru Minecraft
  » » Cum se obține un strat în Minecraft

  © 2011—2020 ertare.com