Cum de a obține o melodie gratuită pe iTunes

Sigur că-ți place muzica, dar asta nu înseamnă că vrei să-ți petreci o avere pentru a-ți crește colecția. Ceea ce vreau să spun este că nu ar fi frumos să ai un cântec gratuit din când în când? Da, puteți Există muzică gratuită, perfect legală, și e al tău să o iei. Aici ai cum.

pași

Metoda 1
Utilizarea funcției "Gratuit în iTunes"

Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 1
1
Obțineți "Simplu din săptămână." Din pagina principală a magazinului iTunes, faceți clic pe "muzică" în bara din partea de sus a ecranului. Odată ce ați intrat, verificați bara de meniu din dreapta și alegeți "Gratuit în "iTunes." Veți fi duși la o pagină unde puteți vedea și descărca Simple of the Week.
 • Un alt mod de a obține "Simplu din săptămână" este de a alege "Gratuit în iTunes" din meniul Legături din partea dreaptă a paginii principale a magazinului iTunes.
 • Din pagina lui "Gratuit în iTunes", puteți viziona, de asemenea, episoade TV, filme scurte, cărți și aplicații gratuite.
 • Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 2
  2
  Ascultați podcasturi orientate spre muzică. Muzica podcast-uri sunt similare cu programele radio pre-înregistrate care includ melodii și comentarii. Ocazional puteți găsi unul care sări peste comentariile. Pentru a accesa aceste podcast-uri, accesați pagina principală a magazinului iTunes și faceți clic pe meniul derulant "podcast-uri" în bara superioară. alege "muzică" din meniu și veți avea acces la toate podcasturile muzicale gratuite pe care iTunes le poate oferi.
 • Obțineți un cântec gratuit selectând AOL Media MP3 Podcast al zilei. Acesta oferă un cântec complet gratuit în fiecare episod. Introduceți numele acestui podcast în funcția de căutare iTunes din colțul din dreapta sus al paginii podcast.
 • Vă puteți abona la un podcast făcând clic pe buton "subscrie" lângă titlu și vor fi descărcate episoadele noi în mod automat. De asemenea, puteți descărca ultimele episoade făcând clic pe buton "gratuit" alături de un episod individual de pe pagina principală a podcast-ului.
 • Metoda 2
  Obțineți "Selectarea săptămânii" de la Starbucks

  Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 3
  1
  Ia o carte "Selectarea săptămânii". Treceți printr-un Starbucks și luați una din cărțile mici cu colțuri rotunjite care se află pe tejghea. Uneori se află lângă casa de marcat, alteori le veți găsi la gheață și la gară.
  • Carduri noi sunt plasate marți. Dacă o faci la timp, puteți găsi pe ecran selecția din această săptămână și săptămâna trecută.
 • Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 4
  2
  Descărcați melodia Partea din față a fiecărei cărți are numele cântecului și numele și fotografia artistului. Pe spate este un cod de descărcare. Pentru a descărca melodia, deschideți iTunes, accesați magazinul iTunes, faceți clic pe "Link-uri" și apoi alegeți "schimb" și introduceți codul.
 • Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 5
  3


  Utilizați rețeaua digitală Starbucks. Dacă vă aflați într-un Starbucks împreună cu computerul, conectați-vă la rețeaua Wi-Fi a magazinului. După ce vă conectați, accesați secțiunea Divertisment a paginii și descărcați-o "Selectarea săptămânii" de pe site-ul Starbucks.
 • Metoda 3
  Exersați alte opțiuni

  Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 6
  1
  Descărcați muzică gratuită din alte surse. Utilizarea iTunes nu este singura modalitate de a obține muzică gratuit. Puteți găsi surse, atât legale, cât și ilegale, pentru a obține melodiile dvs. fără nici un cost.
 • Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 7
  2
  Una dintre cele mai ușoare căi de accesare a muzicii libere este cu torrentele. Cu torrentele, muzica este schimbată sau descărcată gratuit de la utilizator la utilizator.
 • Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 8
  3
  Încearcă Jamendo. Jamendo este o sursă de muzică online, care găzduiește mii de melodii pentru a descărca și descărca totul gratuit și complet legal.
 • Imagine intitulată Obțineți o melodie gratuită din iTunes Pasul 9
  4
  Obțineți muzică de pe YouTube. Ascultați muzică pe YouTube, de ce să nu o descărcați de pe site și să o aveți la dispoziție atunci când doriți să o ascultați?
 • sfaturi

  • Cel mai probabil veți avea nevoie de un computer desktop pentru a face acest lucru, nu veți putea găsi acest lucru în mobilul iTunes.
  • Dacă utilizați iGoogle, obțineți instrumentul pentru melodiile gratuite iTunes.
  • Dacă doriți două sau mai multe melodii de o săptămână, puteți derula în jos la magazin și de a găsi iTunes Discovery Descarca.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă un dispozitiv în iTunesCum se adaugă un dispozitiv în iTunes
  Cum se adaugă filme la iTunes de pe computerCum se adaugă filme la iTunes de pe computer
  Cum se schimbă opera de artă în iTunesCum se schimbă opera de artă în iTunes
  Cum să obțineți IntelliscreenX gratuit pe iOS 6Cum să obțineți IntelliscreenX gratuit pe iOS 6
  Cum să dezactivați iTunesCum să dezactivați iTunes
  Cum se descarcă cumpărăturile iTunes pe un iPadCum se descarcă cumpărăturile iTunes pe un iPad
  Cum se descarcă cumpărăturile iTunes pe un iPhoneCum se descarcă cumpărăturile iTunes pe un iPhone
  Cum se descarcă iTunesCum se descarcă iTunes
  Cum se descarcă muzică gratuită pe iPodCum se descarcă muzică gratuită pe iPod
  Cum să descărcați și să încărcați melodii în iTunesCum să descărcați și să încărcați melodii în iTunes
  » » Cum de a obține o melodie gratuită pe iTunes

  © 2011—2020 ertare.com