Cum să obțineți un server Minecraft cu hosting gratuit

Doriți să creați un server Minecraft pentru dvs. și prietenii dvs. pentru a juca? Dacă ați cercetat despre închirierea de servere, este posibil ca prețurile să vă fi făcut să renunțați la idee. Cu servicii precum vps.me, puteți configura un server de bază fără a trebui să plătiți nimic. Dacă nu vă place vps.me, puteți utiliza și alte mijloace pentru a obține un server gratuit.

pași

Partea 1
înregistrare

Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 1
1
Alegeți pachetul gratuit. Vizitați site-ul web al vps.me. Utilizați dispozitivul de alunecare de pe pagina principală pentru a alege opțiunea aflată pe partea stângă, pachet 1. Acesta este pachetul gratuit. Selectați butonul "comandă" (Cerere).
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 2
  2
  Selectați un sistem de operare în care ați instalat Minecraft. Faceți clic pe meniul derulant "OS Template" și selectați opțiunea "Debian 6 32Bit cu server de jocuri Minecraft". Acest șablon a instalat software-ul necesar pentru serverul Minecraft, ceea ce va reduce drastic timpul de instalare.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 3
  3
  Alegeți un nume de domeniu. Dacă aveți deja un nume de domeniu propriu, scrieți-l acolo. Dacă nu, puteți lăsa caseta necompletată și permiteți-i să fie atribuită automat. Domeniile atribuite vor fi mai dezordonate decât cele de plată, dar ele sunt gratuite.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 4
  4
  Înscrieți-vă pentru a avea un cont. Când ați terminat, va trebui să vă înregistrați pentru a obține un cont. Aceasta înseamnă plasarea numelui, a adresei de e-mail, a țării, a adresei și a numărului dvs. de telefon pentru a vă verifica informațiile.
 • Veți avea nevoie de un număr de telefon valabil pentru a vă verifica identitatea și pentru a primi serverul.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 5
  5
  Confirmați numărul dvs. de telefon După introducerea informațiilor, faceți clic pe butonul "Confirmare număr de telefon". Faceți clic pe buton pentru a trimite un cod de activare pe telefon. Când primiți mesajul text cu codul, scrieți-l în câmp și faceți clic pe "Validare" (validare).
 • Partea 2
  Configurați serverul cu SSH

  Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 6
  1
  Așteptați 24 de ore. După configurarea serverului gratuit, trebuie să așteptați 24 de ore pentru a continua configurarea. După aceea, conectați-vă din nou pe site-ul vps.me și faceți clic pe fila "Serverele mele" (serverele mele)
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 7
  2
  Alegeți modul în care doriți să editați fișierele serverului. Puteți alege un client FTP precum Filezilla sau un SSH ca PuTTY. În această secțiune, vom folosi PuTTY.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit hosting pentru serverul Minecraft Utilizând vps.me Pasul 8
  3
  Descărcați clientul PuTTY SSH. Acesta vă va permite să vă conectați la server printr-o linie de comandă și să faceți orice configurație.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 9
  4
  Introduceți informațiile despre server. Faceți clic pe opțiune "SSH" aflate pe fila "Serverele mele" (serverele mele) Aceasta va deschide o fereastră pop-up cu informațiile despre conexiunea SSH. Copiați adresa IP afișată și apoi deschideți PuTTY.
 • În secțiunea "Sesiune" (sesiune) introduceți adresa IP pe care ați copiat-o în câmp "Numele gazdei" (numele gazdei). În teren "port"(port), introduceți numărul după "-p" în fereastra pop-up SSH.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 10
  5
  Conectați-vă la server. După introducerea adresei serverului și a portului, faceți clic pe butonul Deschidere din PuTTY. Veți fi avertizat că cheia gazdă nu este stocată în memoria cache a registrului. Faceți clic pe butonul Da pentru a continua.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 11
  6
  Conectați-vă la server. După conectare, vi se va solicita informații de conectare. scrie rădăcină ca nume de utilizator și apoi parola pe care ați creat-o când v-ați înregistrat contul. Dacă nu vă puteți aminti parola, faceți clic pe butonul "rădăcină" localizat în fila "Serverele mele" (serverele mele) pentru a introduce o nouă parolă.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 12
  7
  Deschideți configurația serverului dvs. Minecraft. Puteți utiliza linia de comandă pentru a edita configurația serverului dvs. Minecraft. Când v-ați conectat la server, scrieți nano minecraft-server / server.properties Pentru a deschide fișierul cu proprietățile serverului. Acum puteți edita proprietățile serverului în funcție de preferințele dvs.
 • În configurația serverului găsiți intrarea -xmx și schimbați-l -Xmx384M.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 13
  8
  Reporniți serverul După efectuarea modificărilor în configurația serverului dvs., va trebui să îl reporniți. Reveniți la interfața vps.me și faceți clic pe buton "repornire" (reporniți) în partea de sus a filei "Serverele mele" (serverele mele) După ce serverul este repornit, tu și prietenii tăi te poți conecta la el!
 • Partea 3
  Configurați-vă serverul cu FTP

  Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 14
  1
  Așteptați 24 de ore. În această perioadă VPS este creat (acronim în limba engleză pentru server virtual privat).
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft utilizând vps.me Pasul 15
  2


  Descărcați și instalați FileZilla. FileZilla este un client FTP bine cunoscut și destul de ușor de utilizat.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 16
  3
  Accesați fila "Serverul meu" (serverele mele) pe pagina vps.me Faceți clic pe butonul SSH și copiați adresa IP care apare. Veți avea nevoie, de asemenea, de port.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 17
  4
  Deschideți FileZilla. În partea superioară a programului veți găsi câteva câmpuri numite "gazdă" (Host), "Nume de utilizator" (Utilizator), "parolă" (parola) și "port" (Port). În teren "gazdă" introduceți adresa IP pe care ați copiat-o în fila SSH din Vps.me, dar înainte de a face acest lucru, tastați sftp: //- în teren "Nume de utilizator" scrie "rădăcină" (fără citate) - în "parolă" introduceți parola pe care ați primit-o prin e-mail atunci când v-ați înregistrat în vps.me (cea pe care ați ales-o) și în cele din urmă în câmp "port" Scrieți portul pe care l-ați copiat în fila SSH.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 18
  5
  Faceți clic pe butonul Quickconnect.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 19
  6
  Găsiți fila cu serverul Minecraft. Fila implicită este / home / minecraft / minecraft-server.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 20
  7
  Găsiți fișierul "server.properties". Faceți clic dreapta și selectați View / Open pentru ao deschide cu Notepad.
 • Găsiți intrarea -xmx în configurația serverului și modificați-l la -Xmx384M
 • În fișierul server.properties puteți schimba multe alte lucruri. Notă: dacă doriți să "spargeți" un server, schimbați linia on-line-mode (modul online) de adevărat la fals.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 21
  8
  Extras. De asemenea, în fișierul minecraft-server puteți edita lumea, ops, whitelist, etc ... Puteți, de asemenea, instala Bukkit!
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft utilizând vps.me Pasul 22
  9
  Reporniți serverul După efectuarea modificărilor la configurația serverului, va trebui să îl reporniți. Reveniți la interfața vps.me și faceți clic pe buton "repornire" (reporniți) în partea de sus a filei "Serverele mele" (serverele mele) După repornirea serverului, tu și prietenii tăi te poți conecta la el!
 • Partea 4
  Conectați-vă la server

  Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft utilizând vps.me Pasul 23
  1
  Deschideți meniul Multiplayer din Minecraft. Puteți adăuga adresa IP a serverului pe lista serverelor Minecraft. În acest fel, nu va trebui să îl introduceți de fiecare dată când doriți să vă conectați.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft utilizând vps.me Pasul 24
  2
  Faceți clic pe butonul "Adăugați server". Aceasta va deschide o pagină nouă pentru a putea introduce informațiile de conectare la server.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 25
  3
  Introduceți informațiile serverului dvs. Adresa IP este aceeași cu cea pe care ați introdus-o pentru a vă conecta folosind SSH sau FTP. Portul este 25565. Puteți introduce orice nume doriți.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft utilizând vps.me Pasul 26
  4
  Alăturați-vă pe server Când introduceți informațiile de conectare, serverul va fi adăugat în lista dvs. Acum te poți conecta la el ca la orice alt server Minecraft.
 • Partea 5
  Găsiți alte opțiuni

  Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 27
  1
  Căutați alte site-uri web Există câteva rapoarte care spun că vps.me nu este fiabil și că nu există nicio îndoială că serverele dvs. sunt foarte lente. Dacă doriți să obțineți un server gratuit Minecraft, există mai multe site-uri care vă oferă posibilitatea de a face acest lucru, deși opțiunile sunt, în general, destul de limitate. Unele dintre cele mai populare site-uri sunt:
  • GratisServer.nu
  • Aternos.org
  • Zipp-Hosting.com
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 28
  2
  Configurați propriul server Dacă aveți un al doilea computer în casa dvs., îl puteți transforma într-un server dedicat Minecraft pentru dvs. și prietenii dvs. Această opțiune poate fi semnificativ mai ieftină decât închirierea unui server, deoarece trebuie să plătiți doar pentru costurile de energie electrică și de internet ale casei dvs. citit acest ghid pentru instrucțiuni detaliate despre crearea unui server propriu.
 • Crearea unui server Minecraft este gratuită și nici nu trebuie să aveți jocul pentru a seta unul.
 • Imagine intitulată Obțineți Gazduire gratuită a serverului Minecraft Utilizând vps.me Pasul 29
  3
  Obțineți sponsori pentru serverul dvs. Dacă în prezent închiriați un server sau doriți să configurați unul, puteți încerca să obțineți un sponsor. În general, ar trebui să aplicați pentru sponsorizare de la gazde de server sau de la alte companii care doresc să facă publicitate. Un server sponsorizat primește toată finanțarea numai de la sponsor, deși vi se permite să îl direcționați.
 • Pentru a obține un sponsor, va trebui să demonstrați că serverul dvs. poate atrage un număr bun de oameni.
 • Sponsorii doresc adesea să aibă capacitatea de a genera bani din servere, așa că fiți pregătiți să includeți planuri de donare în a voastră.
 • Dacă serverul dvs. oferă caracteristici unice care îl ajută să iasă de la alte servere Minecraft, este foarte probabil să obțineți sponsori.
 • Când intri în contact cu o companie pentru a solicita sponsorizare, asigurați-vă că folosiți limba profesională și explicați în detaliu toate beneficiile pe care serverul le-ar aduce companiei.
 • avertismente

  • Serverul Minecraft care găzduiește acest VPS va ocupa doar o viteză de 0,6 GHz a computerului, un total de 384 MB de memorie RAM, un spațiu pe hard disk de 5 GB și o lățime de bandă de 10 GB.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se actualizează Minecraft: Pocket EditionCum se actualizează Minecraft: Pocket Edition
  Cum sa schimbi aspectul pielii in Minecraft PECum sa schimbi aspectul pielii in Minecraft PE
  Cum se conectează la serverul Mineplex din MinecraftCum se conectează la serverul Mineplex din Minecraft
  Cum se configurează un server local pentru a juca Minecraft folosind HamachiCum se configurează un server local pentru a juca Minecraft folosind Hamachi
  Cum de a crea un server Minecraft gratuitCum de a crea un server Minecraft gratuit
  Cum de a descărca un pachet de texturi în MinecraftCum de a descărca un pachet de texturi în Minecraft
  Cum să vă bucurați de MinecraftCum să vă bucurați de Minecraft
  Cum se elimină un server de discordanță pe AndroidCum se elimină un server de discordanță pe Android
  Cum să găsiți portalul The End în MinecraftCum să găsiți portalul The End în Minecraft
  Cum sa eviti sa te plictisesti in timp ce joci MinecraftCum sa eviti sa te plictisesti in timp ce joci Minecraft
  » » Cum să obțineți un server Minecraft cu hosting gratuit

  © 2011—2020 ertare.com