Cum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de credit

În economia de azi, creditarea extinsă este mai dificilă decât oricând. Atunci când o companie extinde creditul către clienții săi, este esențial ca întreprinderea să știe istoricul gestionării banilor clientului pentru a determina dacă clientul reprezintă un risc ridicat sau scăzut pentru afacerea lor.

pași

Imagine intitulată Obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare a creditului Pasul 1
1
Înțelegeți de ce se efectuează verificările de credit. Cecurile de credit sunt folosite pentru a ajuta companiile să determine modul în care un potențial client și-a gestionat finanțele în trecut. Firmele mai mari au un departament de credit care verifică informațiile furnizate utilizând numărul dvs. de securitate socială, numele, adresa etc. printr-o agenție de raportare a creditelor.
 • Imagine intitulată Obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare a creditului Pasul 2


  2
  Stabiliți că un credit negativ vă poate afecta capacitatea de a obține un telefon mobil fără un depozit. Lucrurile care vă împiedică să obțineți un credit includ, dar nu se limitează la, un istoric de plăți redus, conturile care au trecut la colecții, trecerea extensiei de credit și dezinformarea, cum ar fi omisiuni deliberate în cadrul cererii dumneavoastră. să cred.
 • De ce contează creditul dacă vreau doar un plan lunar?
 • Atunci când un consumator contractează un serviciu de telefonie mobilă, furnizorul oferă consumatorului acces nelimitat pentru a-și folosi serviciile. Clienții pot acumula facturi foarte mari într-o perioadă foarte scurtă de timp, pur și simplu prin utilizarea telefonului în roaming, apeluri internaționale, transfer de date, descărcare de tonuri de apel, jocuri, aplicații software, utilizarea excesivă a minutelor și a unui transfer Mesaje excesive care nu au fost acoperite în planul dvs. Toate aceste taxe sunt plătite sau absorbite de furnizor, indiferent dacă consumatorul plătește factura sau nu.
 • Potențialul pierderii din punct de vedere al afacerii este foarte ridicat și, prin urmare, creditul nu va fi extins la cei care nu îndeplinesc criteriile stabilite de departamentul de credit.
 • Imagine intitulată Obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare a creditului Pasul 3
  3
  Descoperă-ți opțiunile pentru a obține serviciul cu un credit mai mic decât perfect:
 • Utilizați un serviciu care nu necesită o verificare a creditului, WirelessWithout.com vă permite să utilizați un plan cu un furnizor important cu un card de credit valabil.
 • Plătiți un depozit de securitate - pre-determinat de linie companiei selectate. Cele mai multe depozite variază de la 150.00 dolari la 1.000 de dolari pe linie și vă revin, de obicei, după un an dacă ați păstrat contul sănătos și nu ați primit niciun fel de întârziere sau suspendare a serviciului din cauza neplată. În cazul în care contul dvs. nu este în stare bună de credit, depozitul va fi păstrat în timp ce vă mențineți serviciul la companie.
 • Luați în considerare utilizarea unui serviciu de telefonie mobilă preplătită. Există multe opțiuni disponibile pentru acest tip de serviciu și deoarece minutele sunt plătite în avans, nu este necesară verificarea creditului. Asigurați-vă și faceți-vă temele pentru a găsi serviciul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. personale.
 • Luați un co-semnatar. Multe companii vă permit să aveți un co-semnatar sau coproprietar în cont utilizând aprobarea dvs. de credit. Există câteva companii care nu permit co-semnatarii, dar care vor pune contul dvs. sub numele unei alte persoane. Puteți obține autorizație pentru a accesa și a modifica contul dvs. cu permisiunea deținătorului de cont. Acest lucru nu vă va permite, în calitate de utilizator autorizat, să stabiliți un credit cu compania sau să vă raportați istoricul plăților la birourile de credit, deoarece contul nu este în numele dvs.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează perioada de colectare a conturilor de încasatCum se calculează perioada de colectare a conturilor de încasat
  Cum să contactați agențiile de raportare a creditelorCum să contactați agențiile de raportare a creditelor
  Cum să creați un istoric de credit fără a avea cărți de creditCum să creați un istoric de credit fără a avea cărți de credit
  Cum să contestați elementele dintr-un raport de creditCum să contestați elementele dintr-un raport de credit
  Cum să eliminați datoriile fără venituri suplimentareCum să eliminați datoriile fără venituri suplimentare
  Cum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de creditCum puteți elimina o recuperare dintr-un istoric de credit
  Cum să înțelegeți debitele și crediteleCum să înțelegeți debitele și creditele
  Cum să înțelegeți scorul dvs. de credit FICOCum să înțelegeți scorul dvs. de credit FICO
  Cum să evitați taxele pentru plățile întârziate ale cardurilor de creditCum să evitați taxele pentru plățile întârziate ale cardurilor de credit
  Cum să evitați taxele financiare pe cardurile de creditCum să evitați taxele financiare pe cardurile de credit
  » » Cum să obțineți un plan de telefonie mobilă fără o verificare de credit

  © 2011—2020 ertare.com