Cum să obțineți un loc de muncă ca blogger plătit

Obținerea plății pentru scrierea unui blog poate fi o modalitate bună de a obține un venit complementar și, în multe cazuri, poate deveni o oportunitate de angajare cu normă întreagă. Pentru a obține un loc de muncă plătit ca scriitor de bloguri, trebuie să aveți experiență ca scriitor pe un blog personal sau să scrieți conținut pentru alte bloguri, site-uri web sau alte tipuri de publicații. După ce ați câștigat experiență ca scriitor de blog, puteți să vă conectați cu alții "bloggeri" și scriitori, sau să se aplice pentru poziții profitabile cum ar fi "Blogger". Continuați să citiți acest articol pentru a afla mai multe despre modalitățile prin care puteți obține experiența și expunerea necesare pentru a obține o slujbă plătită ca scriitor de bloguri.

pași

Metoda 1
Obțineți experiență ca scriitor de bloguri

Imagine intitulată Obțineți o activitate de blogare plătită Pasul 1
1
Creați propriul dvs. blog Menținerea propriului blog personal vă va ajuta să câștigați experiență în domeniul blogurilor și, în unele cazuri, vă poate ajuta să vă stabiliți pe urmașii dvs. și o prezență online.
 • Alegeți un subiect care vă interesează pentru blogul dvs., pentru a motiva și a genera conținut într-o manieră consecventă.
 • Imagine intitulată Obțineți un job de blogare plătit Pasul 2
  2
  Scrieți pe blog în timpul liber. Poate dura săptămâni și luni pentru a dezvolta abilități de blogging.
 • Scrieți un conținut interesant și original care captează atenția cititorilor - puteți adăuga liste cu marcatori, formate îndrăznețe, anteturi puternice, imagini și alte caracteristici pentru a vă face postările mai accesibile și mai ușor de citit de cititori.
 • Imagine intitulată Obțineți o activitate de blogare plătită Pasul 3
  3
  Reclamați-vă blogul. Pentru a atrage cititorii și pentru a dezvolta o urmărire, vă recomandăm să vă promovați blogul folosind diverse rețele sociale.
 • Trimiteți-vă blogul directoarelor sau postați link-uri către articolele dvs. pe site-urile de socializare. Câteva exemple de rețele sociale pe care le puteți utiliza pentru aceasta sunt Digg, Twitter și Facebook.
 • Adăugați un obiect gadget pe blogul care permite vizitatorilor să se aboneze la postările dvs. Oamenii pot primi e-mailuri sau notificări atunci când postați conținut nou și vă pot ajuta, de asemenea, să atrageți adepți sau un public consistent.
 • Imagine intitulată Obțineți o activitate de blogare plătită Pasul 4
  4
  Oferiți-vă voluntar servicii de copywriting pe bloguri mari cu mulți adepți. Scrierea pentru un alt blog care primește o mulțime de trafic va ajuta numele dumneavoastră și abilitățile de scriere devin mai bine cunoscut.
 • Verificați că blogul pe care îl contribuiți vă permite să includeți numele dvs. și un link spre blogul dvs. în schimbul publicațiilor dvs. ca invitat.


 • 5
  Conectează-te online cu alți bloggeri. Implicați-vă în comunitatea de bloguri și participați la discuții online despre publicații și bloguri pentru a dezvolta relații cu alți bloggeri, care vă pot conecta în cele din urmă cu locuri de muncă plătite.
 • Urmăriți actualizările pe Twitter ale blogurilor mari, participați la forumuri despre bloguri sau comentați publicații specifice pe teme relevante despre care știți.
 • Metoda 2
  Obțineți un loc de muncă plătit ca scriitor de bloguri

  Imagine intitulată Obțineți o activitate de blogare plătită Pasul 6
  1
  Aplicați pentru postări ca blogger pe bloguri importante. Blogurile cu un număr mare de adepți, care publică zilnic un conținut nou, au de obicei o echipă de editori care contribuie.
  • Întrebați editorul sau managerul de angajare dacă au posturi disponibile și includeți linkuri către blogul dvs. personal sau alte articole pe care le-ați scris pe alte bloguri sau site-uri web.
 • Imagine intitulată Obțineți o activitate de blogare plătită Pasul 7
  2
  Aplicați pentru locuri de muncă ca scriitori de blog pe site-uri web pentru lucrătorii independenți. Există o mare varietate de site-uri web dedicate exclusiv pozițiilor de scriitori independenți, precum ProBlogger și FreelanceSwitch.
 • Imagine intitulată Obțineți un job de blogare plătit Pasul 8
  3
  Utilizați rețeaua de bloguri pentru a căuta referințe. Alți bloggeri cu care ați stabilit o relație vă pot îndruma să obțineți un loc de muncă plătit sau vă referiți la bloggeri care cunosc personal și care în prezent angajează.
 • Aflați dacă există postări disponibile în forumuri despre bloguri sau munca independentă sau trimiteți mesaje către scriitori din comunitatea dvs. utilizând rețele sociale precum Twitter.
 • sfaturi

  • Luați în considerare acceptarea de locuri de muncă care plătesc mai puțin decât ați accepta în mod normal - mai ales dacă este într-un blog popular, primește o mulțime de trafic sau are mulți adepți. Astfel de locuri de muncă pot deschide oportunități viitoare pentru locuri de muncă mai bine plătite.
  • Încercați să obțineți o poziție sigură care poate oferi un venit fix, cum ar fi scrierea propriei coloane. Dacă nu puteți obține o poziție pe un anumit blog, încercați să scrieți mesaje pentru mai multe bloguri diferite pentru a câștiga un venit constant și pentru a vă extinde publicul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ștergeți un blog pe TumblrCum să ștergeți un blog pe Tumblr
  Cum să ștergeți un blog în BloggerCum să ștergeți un blog în Blogger
  Cum să ștergeți un blog WordPress.comCum să ștergeți un blog WordPress.com
  Cum de a scrie conținut de calitate de blogCum de a scrie conținut de calitate de blog
  Cum să scrieți în bloguri cu BlogDeskCum să scrieți în bloguri cu BlogDesk
  Cum se scrie într-un blog cu ScribeFireCum se scrie într-un blog cu ScribeFire
  Cum de a împiedica Google Spider-ul blogului de la indexarea LiveJournalCum de a împiedica Google Spider-ul blogului de la indexarea LiveJournal
  Cum sa faci un blog celebruCum sa faci un blog celebru
  Cum sa faci un blog de artaCum sa faci un blog de arta
  Cum se face un buton Blog pentru Blogger.comCum se face un buton Blog pentru Blogger.com
  » » Cum să obțineți un loc de muncă ca blogger plătit

  © 2011—2020 ertare.com