Cum se obține un Pokemon de 100 de niveluri

Aici veți învăța cum să obțineți un Pokemon de 100. Totuși, această metodă nu funcționează întotdeauna.

pași

Imagine intitulată Obțineți un Pokemon de nivel 100 în jocul Pokemon Pasul 1
1
Mai întâi trebuie să decideți ce Pokémon doriți să ridicați. Nu alegeți un Shedinja dacă doriți să îl utilizați împotriva Înaltului Comandament. Deși atacurile normale nu-l vor slăbi, dacă luptă împotriva unui Hippowdon, abilitatea lui de a juca la Blast Arena îl va slăbi pe următoarea rundă.
 • Imagine intitulată Obțineți un Pokemon de nivel 100 în jocul Pokemon Pasul 2
  2
  Există unele Pokémon care se ridică mai repede decât altele. De exemplu, Pokémon ca Bellossom nu au nevoie de experiență atât de mare ca nivelul de Pokemon ca Magikarp. În general, Pokemon care este dificil de obținut sau alții care sunt slabi și evoluează la un Pokemon mai puternic ajung să se ridice. Pokemon care sunt de tipul Plant sau Bug și alții care nu au nevoie de multe niveluri pentru a evolua, au nevoie de mai puțină experiență.
 • Imagine intitulată Obțineți un Pokemon de nivel 100 în jocul Pokemon Pasul 3
  3
  Obiectul Object Deal este obținut mai repede în unele jocuri și mai târziu în altele. Puteți, de asemenea, să-l vindeți pentru 4900P. Cu toate acestea, acest obiect de vânzare este cea mai mare greșeală pe care o poate face în oricare din jocurile (în afară de folosind o minge de Master cu Magikarp, printre altele), dacă nu aveți 100 de mai mult de la acest obiect. În plus, acest element este esențial pentru a ridica un Pokémon la nivelul 100. Deși nu este singurul scop al acestui obiect. De asemenea, servește acelor oameni care au capturat un nou Pokémon atunci când ei au fost deja foarte puternici și nu doresc să ridice aceste în detrimentul restului echipei.
 • Imagine intitulată Obțineți un Pokemon de nivel 100 în jocul Pokemon Pasul 4


  4
  Căutați noi provocări atunci când vă luptați cu alți autocare. Provocați Înaltul Comandament și antrenorii AROUND (nu în interiorul) Turnului și Frontului de luptă. Aceste antrenori au un nivel Pokémon 46 cel puțin (Sixtus în Pokémon Ruby, Sapphire sau Emerald are un Mightyena, cel mai slab Pokémon Înaltul Comandament și Turnul de luptă sau din față). Atunci când echipa ta poate învinge aceste antrenori cu ușurință, ca și cum ar fi o grămadă de Caterpies, trebuie să se concentreze pe formarea unei Pokémon până când ajunge la nivelul de 100 în loc de întreaga echipă, în același timp.
 • Imagine intitulată Obțineți un Pokemon de nivel 100 în jocul Pokemon Pasul 5
  5
  Folosirea unui legendar Pokémon poate funcționa, în funcție de legendar. Cele patru Regis sunt opțiuni teribile deoarece sunt la nivelul 40 atunci când capturile, în timp ce Regigigas (nivelul 70) este normal și capacitatea sa "Slow Start" provoacă disconfort. păsări legendare ca Moltres și Articuno sunt utile, în funcție de modul în care trenul (Zapdos are doar un atac util, Thunder, având o precizie slabă decât dacă pierdeți un viraj folosind ploaie Dance). Legendarul puteți obține atunci când ați terminat jocul (Heatran, mewtwo, etc), legendarul a treia și a patra generație (Giratina Pokemon Diamond și Pearl și Rayquaza pentru Ruby și Sapphire) și ambele duete legendare (Groudon și Kyogre la Pokemon Emerald și Dialga și Palkia în Pokemon Platinum) sunt foarte puternice și de nivel înalt. Cele legendare pe care le obțineți cu trucuri, Darkrai și Shaymin, sunt foarte utile, dar încep cu un nivel scăzut. Arceus Pokémon va ajuta cu siguranta.
 • Imagine intitulată Obțineți un Pokemon de nivel 100 în jocul Pokemon Pasul 6
  6
  Învățați-vă mișcările bune de Pokemon. Un Magikarp de 100 de niveluri este inutilizabil dacă știe numai Splash. Cu toate acestea, chiar Pokémon puternic, cum ar fi Arceus poate să nu fie util. De exemplu, dacă îi înveți mișcări precum Hiperrayo, Onda Certera, Psíquico y Recuperación și te confrunți cu un nivel 1 Spiritomb, ce crezi că se va întâmpla? Nu veți fi în stare să-l deteriorezi. Idealul este să-l înveți mișcări care să completeze bine. Nu-l învață mișcări cum ar fi Cutremur sau Toxic, deoarece multe Pokémon au capacitatea de levitație sau sunt de tip zbor, pot fi de tip otravă sau de metal. Nu invata Flame, Ice Beam, Shadow Ball sau Close deoarece nu vor servi impotriva unui Snorlax cu abilitatea Sebo. Observă toate speciile de Pokémon și verifică dacă mișcările tale pot face rău. De exemplu, niciun Pokémon nu poate supraviețui unei combinații a acestor patru mișcări: Ice Beam, Flamethrower, Lightning și Surf. Găsirea unui Pokémon care să învețe aceste mișcări nu este complicată. De exemplu, Snorlax, Rhyperior, Dragonite și Gyarados le pot învăța.
 • sfaturi

  • Dacă Pokemon a obținut o bandă de efort, salvează-ți bomboanele rare când e la cele mai înalte nivele. Pokemonii au nevoie de experiență și mai mare pentru a urca la cele mai înalte niveluri, dar Bomboanele rare se ridică mereu într-un singur nivel, indiferent de ce.
  • Nu pierdeți o bomboană dacă Pokemon nu a obținut încă banda de efort. Nu vă va ajuta, deoarece atributele Pokémonului dvs. vor fi foarte scăzute. Obținerea acestei benzi înseamnă că Pokemon-ul tău are deja toate punctele de efort de care are nevoie, deci poți folosi bomboane ciudate și îngrijire de zi fără probleme.
  • Nu este o idee proastă de a folosi un Pokemon de nivel 100 pe care l-ați obținut într-un schimb. Cu toate acestea, aveți grijă dacă este un Pokemon care ar fi putut fi capturat cu trucuri precum Mew sau Celebi. Uneori le-au luat ilegal și pot să vă corupe fișierele.
  • Formarea unei echipe de 100 de niveluri Pokémon este o realizare foarte importantă. Chiar și așa, nu trebuie să aveți cea mai bună echipă pentru a câștiga bătălii. Chiar și o persoană care are doar un nivel 100 Pokémon și ceilalți de nivelul 80 poate bate o persoană cu 2 nivel 100 Pokémon, pe lângă 4 care au mai mult de nivelul 90.
  • Cel mai important lucru pentru a obține o realizare este să te distrezi în timp ce o faci. Nu deveniți sclav la joc. Nu vă concentrați asupra ridicării Pokemonului de la nivelul 67 la 100, ci pentru a ajunge mai întâi la nivelul 70, 75 etc. Mai mult, obținerea de la nivelul 99 la 100 este foarte ușor pentru unele Pokémon. De exemplu, un umbreon de nivel 99 poate ajunge până la 100 prin înfrângerea unui nivel Alakazam 60. Când Pokemon-ul dvs. a atins nivelul 99, este ușor să ajungeți la 100.

  avertismente

  • Nu aveți încredere în toate codurile Gameshark! Ar putea să vă corupe fișierele, în special trucul pentru a obține 5000 de experiențe. Utilizați-le pe propriul dvs. risc.
  • Singurul avertisment important este că dacă provocați prea mulți antrenori cu experiență, este posibil să pierdeți. Luați o pauză după un timp!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să capturați Mew în Pokemon Sapphire folosind trucuriCum să capturați Mew în Pokemon Sapphire folosind trucuri
  Cum de a clona Pokémon în Pokemon EmeraldCum de a clona Pokémon în Pokemon Emerald
  Cum de a crea un joc Pokemon aleatorCum de a crea un joc Pokemon aleator
  Cum să obțineți Gallade în PokémonCum să obțineți Gallade în Pokémon
  Cum să ajungi pe Kabuto pe PokemonCum să ajungi pe Kabuto pe Pokemon
  Cum să obțineți orice Pokemon în Pokemon HeartgoldCum să obțineți orice Pokemon în Pokemon Heartgold
  Cum să obțineți o bicicletă în Red PokémonCum să obțineți o bicicletă în Red Pokémon
  Cum de a învinge Liga Pokémon în Pokemon PlatinumCum de a învinge Liga Pokémon în Pokemon Platinum
  Cum de a alege o echipă bună în Pokémon Diamond și PearlCum de a alege o echipă bună în Pokémon Diamond și Pearl
  Cum de a evolua Crabrawler în Pokémon Soare și LunăCum de a evolua Crabrawler în Pokémon Soare și Lună
  » » Cum se obține un Pokemon de 100 de niveluri

  © 2011—2020 ertare.com