Cum să obțineți toate finalele părintelui nebun

Mad Tată

este un joc creat de Sen care folosește editorul World RPG. Acest joc a fost lansat inițial în Japonia, iar apoi a fost tradusă de Vgboy, a tradus jocuri celebre independente, cum ar fi „Casa vrajitoarei“ și „Ib“. Istoria lui Mad Tată E vorba despre o tânără fată, Aya Drevis. Ca orice altă fată, Aya îi iubește pe tatăl ei mai mult decât orice. Într-o seară, în ajunul aniversării morții mamei sale, Aya este trezită de urletul tatălui ei. Dintr-o data, el isi gaseste casa plina de cadavre si creaturi din afara. Hotărâtă să o salveze pe tatăl ei, Aya descoperă adevărul. Avertisment: acest articol poate conține spoilere puternice.

pași

Partea 1
Atingerea primului sfat rău

Imagine intitulată Obțineți toate sfîrșiturile în tatăl nebun Pasul 1
1
alege "Cererea doamnei Mama" (dați voie bunicii). La sfârșitul jocului, după ce ați experimentat întreaga aventură prin conacul bântuit, vă veți confrunta cu o alegere finală. Sfârșitul va depinde de alegerea pe care o faceți.
 • Trebuie să alegeți între "Cererea doamnei Mama și să o lase să plece pe Tatăl" sau "Utilizați apa magică a lui Ogre pentru a salva pe Tatăl" (dă-i voie bunicii și o lasă să-l ia pe tatăl" sau "utilizați apa magică a cărbunui pentru a salva tatăl). Alege prima opțiune pentru ca tatăl să fie luat.
 • Imagine intitulată Obțineți toate sfîrșiturile în Tatăl nebun Pasul 2
  2
  Observați scena. Scena finalului rău va începe să-l dezvăluie complet pe Aya în cameră. Îndreptați-vă spre nord până veți găsi Maria, care este încă în stare de șoc. Aya îi va spune apoi că tatăl a plecat, lăsându-i în urmă.
 • În următoarea diagramă, Aya și Maria sunt în capela, rugându-se pentru rudele lor, dar când Aya este pe cale să-i spună Maria că poate rămâne cu ea, asistentul se ridică dintr-o dată și se duce la fată. Un țipăt va fi auzit în întuneric.
 • În acest sfârșit, este clar că Maria își pierde sănătatea după ce dispare tatăl. O pictură din joc va arăta Aya întins pe o masă de operație, o mulțime de sânge de dedesubt, în timp ce Maria se află pe vârful ei, spunând că își va asuma responsabilitatea și că va continua munca doctorului.
 • Partea 2
  Atingerea celui de-al doilea sfârșit negativ

  Imagine intitulată Obțineți toate sfîrșiturile în tatăl nebun Pasul 3
  1
  Nu-i ajuta pe Maria. În timpul jocului, amintiți-vă că nu este obligația dvs. să o ajutați pe Maria. Jocul va continua chiar dacă părăsiți "camera ascunsă". Dacă primiți o cheie de cameră de la Maria, nu o utilizați. Luați-l pe tot parcursul jocului până când vă aflați aproape de final.
 • Imagine intitulată Obțineți toate sfîrșiturile în Tatăl nebun Pasul 4


  2
  Alegeți să salvați tatăl. Joacă jocul ca de obicei și rezolvă enigma cerută. După ce ați trecut prin această aventură și istorie, va trebui să decideți aproape de sfârșitul jocului.
 • Nu vă faceți griji cu privire la colectarea gemului incomplet - acest lucru nu va afecta sfârșitul jocului.
 • Alegeți să salvați tatăl pentru a ajunge la cel de-al doilea sfârșit de rău, care va începe după un timp.
 • Spoilers: Mama lui Aya se îndepărtează de fiica ei, surprinsă de decizia ei. O lumină puternică va apărea și mama va dispărea.
 • Într-o pictura ulterioară, ei se vor întoarce în cameră cu tatăl lui Aya foarte aproape. În această parte, adevărul va fi dezvăluit, arătând că doctorul, tatăl lui Aya, a inselat de fapt pe mama sa.
 • Mama lui Aya deține fată pentru ai arăta întreaga poveste, adevărul despre experimentele tatălui ei și cum a murit.
 • Arată că tatăl lui Aya conduce o investigație despre modul de a transforma corpul uman într-o păpușă. De asemenea, intenționează să facă cercetări asupra fiicei ei frumoase pentru a-și păstra frumusețea.
 • Doctorul îl ucide pe mama lui Aya când încearcă să-l oprească, înjunghiându-i în piept până când moare.
 • După ce a văzut ce sa întâmplat, Maria este complet șocată. Nu dorea ca acest lucru să se întâmple profesorului ei, dar temându-se că va fi ucisă, face ceea ce întreabă tatăl ei. Împreună, au aranjat corpul femeii și i-au spus lui Aya că mama ei a murit de o boală.
 • Imagine intitulată Obțineți toate sfîrșiturile în Tatăl nebun Pasul 5
  3
  Fugiți pentru viața voastră După scenă, asigurați-vă că salvați jocul. Aceasta este partea în care medicul va urmări Aya cu o drujba, determinat să o omoare și să-l într-o păpușă ca mama ei.
 • Tatăl lui Aya va veni încet pentru tine. Apăsați Z cât de repede puteți pentru a trece prin ușă și a alerga!
 • Nu te opri Treci prin coridor. Fugiți în ultima parte a coridorului și așteptați ca tatăl lui Aya să se apropie.
 • De îndată ce se află în continuare, el trage maneta și fuge de la ea spre nord.
 • De îndată ce intri în cameră, vei găsi Maria și o scenă va începe.
 • Doctorul va dezvălui în sfârșit adevărata sa natură. El chiar folosește lanțul pentru a ataca Maria. Aya va examina Maria și va descoperi că este încă în viață.
 • Jocul vă va face să decideți atunci. Sfârșitul se va schimba în funcție de decizia pe care o luați.
 • Se așteaptă să mori de câteva ori din cauza dificultății jocului.
 • Partea 3
  Decizia de a ajuta pe Mary sau nu

  Imagine intitulată Obțineți toate sfîrșiturile în tatăl nebun Pasul 6
  1
  Nu-i ajuta pe Maria. Dacă decideți că Maria merită să moară, Aya va părăsi camera și va reveni pe coridor cu saci de nisip.
  • În această parte a povestirii, veți primi cel de-al treilea rău final. Tatăl îl va găsi pe Aya și o omoară cu ajutorul păpușilor ei.
  • Va apărea un ecran negru cu un țipăt șchiopătător. În următoarea diagramă, veți vedea Aya așezat pe un scaun, purtând o rochie frumoasă, imobiliară și lipsită de viață. Tatăl lui Aya a transformat-o cu succes într-o păpușă, o prințesă perfectă a cărei frumusețe va dura pentru totdeauna.
 • Imagine intitulată Obțineți toate sfîrșiturile în Tatăl nebun Pasul 7
  2
  Ajută-i pe Maria. Acesta este cel mai bun și bun sfârșit al jocului. alege "Ajută-i pe Maria"(ajutați Maria), apoi căutați niște bandaje pentru a vindeca rănile ei. Împreună, tu și Maria vei căuta o scăpare, dar ghinionul unui lanț va fi auzit de la distanță.
 • Maria vă va cere să o părăsiți, dar, în ciuda eforturilor Aiei să o convingă, fata pleacă.
 • În capela, același lucru se va întâmpla și cu decizia "nu-i ajuta pe Maria". O păpușă va apărea pentru a împiedica Aya să evadeze în timp ce medicul ține lanțul de ferăstrău peste cap, gata să-i rupă fiica.
 • Cu toate acestea, înainte ca lanțul să atingă Aya, cuțitele să treacă prin corpul medicului. Omul cade pe genunchi și se acumulează sânge pe pământ sub el. Maria a reușit și a ajutat-o ​​pe Aya. El chiar are grijă de păpușă cu o mișcare a cuțitului său.
 • Mai multe scene vor veni după aceasta, inclusiv aspectul lui Dio și cum vor scăpa Maria și Aya din conac.
 • În ultimele părți ale jocului, se dezvăluie că Aya devine doctor și Maria merge de partea ei. Cu toate acestea, există o capcană. În loc să devină un doctor bun, Aya face aceeași greșeală cu tatăl ei și începe să transforme oamenii în păpuși.
 • Maria spune înainte de terminarea jocului: "De fapt, profesorul este foarte asemănător cu tine".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atingi diferitele sfârșituri ale casei vrăjitoareiCum să atingi diferitele sfârșituri ale casei vrăjitoarei
  Cum se creează o diagramă a unui arbore genealogicCum se creează o diagramă a unui arbore genealogic
  Cum de a scrie un discurs funerar pentru tatăl tăuCum de a scrie un discurs funerar pentru tatăl tău
  Cum să încurajezi o legătură emoțională între copiii tăi și bunicii lorCum să încurajezi o legătură emoțională între copiii tăi și bunicii lor
  Cum să vorbești cu un copil despre un părinte absentCum să vorbești cu un copil despre un părinte absent
  Cum să interacționați cu copiii noului partenerCum să interacționați cu copiii noului partener
  Cum să te ocupi de prietena tatălui tăuCum să te ocupi de prietena tatălui tău
  Cum să ne ocupăm de un tată răuCum să ne ocupăm de un tată rău
  Cum să organizezi un duș pentru bebelușii ambelor sexeCum să organizezi un duș pentru bebelușii ambelor sexe
  Cum sa scapi de tatalii vitregiCum sa scapi de tatalii vitregi
  » » Cum să obțineți toate finalele părintelui nebun

  © 2011—2020 ertare.com