Cum se obține un ID Apple

Un ID Apple este folosit pentru a accesa majoritatea produselor și serviciilor Apple. Veți avea nevoie de unul pentru a face achiziții în iTunes și în App Store. În plus, ID-ul dvs. Apple vă garantează accesul la serviciile iCloud și de backup pentru dispozitivul dvs. Apple. Crearea unui ID va dura doar câteva minute și cel mai bun lucru este că este complet gratuit. Continuați să citiți articolul pentru a ști cum să faceți acest lucru.

pași

Metoda 1
Utilizați site-ul Web

Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 1
1
Accesați pagina unde puteți crea ID-ul Apple. Dacă căutați rapid cuvântul "Apple ID", acesta vă va îndruma către pagina corectă. Faceți clic pe butonul "creați un ID Apple". Acest lucru este complet gratuit.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 2
  2
  Introduceți adresa principală de e-mail. Pentru a crea un ID Apple, va trebui să introduceți o adresă de e-mail validă. Această adresă va fi utilizată ca e-mail de contact și va deveni și Apple ID-ul dvs. Când vă înscrieți pentru un serviciu care necesită un ID Apple, va trebui să introduceți această adresă de e-mail și parola pe care ați creat-o.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 3
  3
  Creați o parolă sigură ID-ul dvs. Apple va avea tranzacțiile magazinului dvs., precum și informații despre dispozitivele Apple pe care le utilizați. Nu uitați că trebuie să aveți o parolă sigură și care include numere și simboluri pentru a face dificilă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Step 4
  4
  Introduceți o întrebare de securitate și data de naștere. Aceste date vor fi folosite în cazul în care vă uitați parola și trebuie să solicitați una nouă. Apple va folosi aceste informații pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă trimite o nouă parolă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 5
  5
  Introduceți numele și adresa dvs. Apple are nevoie de aceste informații pentru orice achiziție pe care o veți face cu acest ID Apple. Adresa dvs. le va permite să știe unde se găsesc persoanele care își folosesc produsele.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 6
  6
  Alegeți opțiunea de a nu primi e-mailuri. Apple alege să vă trimită buletine de știri și actualizări de produse prin e-mailul pe care l-ați furnizat. Dacă doriți să nu primiți aceste informații, deselectați casetele.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 7
  7
  Introduceți codul de verificare (CAPTCHA). Scrieți caracterele care apar în imagine. Dacă nu le puteți citi, dați clic pe butonul "încercați cu o altă imagine" pentru a obține o imagine nouă sau faceți clic pe butonul "cititor de ecran" pentru ca aparatul să citească caracterele.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Step 8
  8
  Citiți și acceptați termenii și condițiile. Înainte de a crea codul de identitate, trebuie să indicați că ați citit termenii și condițiile și politicile de confidențialitate. Dacă ați făcut-o deja și ați acceptat-o, verificați apoi caseta. Faceți clic pe butonul Creați ID-ul Apple. Veți primi un e-mail prin care vi se solicită să confirmați că ați creat un ID Apple.
 • Când creați ID-ul Apple prin intermediul site-ului web, nu va fi necesar să introduceți informațiile dvs. de facturare. Odată ce sunteți înregistrat în iTunes, cu toate acestea, vi se va cere să introduceți un card de credit și o adresă de facturare.
 • Metoda 2
  Utilizați iPhone-ul sau iPad-ul

  Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 9
  1
  Deschideți setările aplicațiilor. Derulați în jos și selectați iTunes și App Stores. Dacă există deja un ID Apple deschis, apăsați butonul de ieșire.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 10
  2
  Apăsați butonul pentru a crea ID-ul Apple. Ele vă vor face să selectați magazinul pentru care creați ID-ul Apple. Selectați magazinul potrivit pentru zona dvs. Apoi apăsați butonul care spune că este terminat pentru a confirma și apoi apăsați butonul care urmează.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 11
  3
  Citiți termenii și condițiile. De asemenea, puteți alege să vi se trimită prin e-mail. Puteți face acest lucru introducând o adresă de e-mail validă și apăsând butonul trimite prin e-mail. Pentru a continua, apăsați butonul de acceptare și apoi apăsați din nou acest buton pentru a confirma.


 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 12
  4
  Furnizați adresa dvs. de e-mail Această adresă de e-mail va deveni ID-ul dvs. Apple. Îl veți folosi pentru a vă înscrie pentru serviciile Apple care necesită un ID. Nu uitați să creați o parolă sigură, deoarece ID-ul dvs. Apple conține o mulțime de informații personale și financiare.
 • Va trebui să creați trei întrebări de securitate pe care le veți folosi în cazul în care vă uitați parola.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 13
  5
  Introduceți informațiile dvs. de facturare Alegeți tipul de card de credit și introduceți informațiile corespunzătoare. De asemenea, va trebui să introduceți o adresă corectă de facturare.
 • Dacă derulați în partea de jos a listei de carduri de credit, puteți selecta "None" și puteți evita secțiunea de facturare. Nu veți putea cumpăra nimic până când nu introduceți informații valide de facturare.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 14
  6
  Verificați-vă contul După ce vă creați contul, acesta vă va trimite un e-mail de verificare la adresa pe care ați desemnat-o drept ID-ul dvs. Apple. În corespondență veți primi un link pe care va trebui să îl urmați pentru a vă activa contul. Faceți clic pe și apoi introduceți noul dvs. ID Apple și parola pentru ao activa.
 • Metoda 3
  Utilizați iTunes

  Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 15
  1
  Deschide iTunes Faceți clic pe meniul magazinului. Selectați crearea ID-ului Apple din meniul magazinului. Faceți clic pe continuați în noua fereastră care va apărea.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 16
  2
  Citiți și acceptați termenii și condițiile. Odată ce le-ați citit, bifați caseta și faceți clic pe acceptați.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 17
  3
  Introduceți informațiile dvs. Va trebui să introduceți o adresă de e-mail care va deveni ID-ul dvs. Apple. Va trebui să introduceți codul Apple ID de fiecare dată când doriți să vă înregistrați pentru serviciile oferite de companie. Va trebui, de asemenea, să introduceți o parolă bună și sigură. Trebuie să conțină cel puțin 8 caractere lungi plus litere și numere.
 • De asemenea, va trebui să creați o întrebare de securitate și să stabiliți data nașterii dvs. pentru a vă confirma identitatea în cazul în care ați uitat parola.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 18
  4
  Alegeți opțiunea de a nu primi e-mailuri de la Apple. Există două căsuțe pentru a marca la sfârșitul formularului. Ambele casete sunt marcate în mod prestabilit. Dacă nu doriți să primiți e-mailuri publicitare sau buletine informative Apple, deselectați casetele.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pasul 19
  5
  Introduceți informațiile dvs. de facturare Alegeți tipul de card corespunzător și introduceți detaliile cardului dvs. de credit și ale adresei de facturare. Dacă nu doriți să plasați un card de credit în contul dvs., faceți clic pe opțiunea None. Va trebui să introduceți informațiile despre un card de credit dacă doriți să efectuați achiziții în iTunes sau în App Store. Cu toate acestea, nu veți avea nevoie de descărcarea aplicațiilor gratuite.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID Apple Pas 20
  6
  Verificați-vă contul Faceți clic pe terminat pentru a vă crea ID-ul Apple. Veți primi un e-mail cu un link care vă va verifica contul. Odată ce ați confirmat acest lucru, vă puteți înscrie pentru orice produs sau serviciu Apple utilizând noul dvs. ID Apple.
 • Imaginea intitulată Obțineți un ID de identificare Apple Final
  7
  Gata, ai terminat.
 • sfaturi

  • Este întotdeauna bine să aveți toate informațiile dvs. în prealabil, inclusiv cartea dvs. de credit sau informații PayPal.
  • Pentru a crea un cont pe site-ul Apple, nu este necesar să introduceți o metodă de plată, dar nu uitați că nu veți putea utiliza magazinul iTunes până când nu vă creați contul.

  avertismente

  • Crearea mai multor conturi cu informații false este un motiv pentru a șterge contul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să activați Căutarea pe iPhoneCum să activați Căutarea pe iPhone
  Cum să adăugați un număr de telefon la ID-ul dvs. Apple pe un iPhoneCum să adăugați un număr de telefon la ID-ul dvs. Apple pe un iPhone
  Modificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhoneModificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhone
  Modificarea parolei Apple ID pe un iPhoneModificarea parolei Apple ID pe un iPhone
  Cum se schimbă ID-ul AppleCum se schimbă ID-ul Apple
  Cum puteți anula un abonament Apple MusicCum puteți anula un abonament Apple Music
  Cum se creează un ID Apple pe un iPhoneCum se creează un ID Apple pe un iPhone
  Cum se creează un ID Apple și se descarcă aplicații de la Apple App StoreCum se creează un ID Apple și se descarcă aplicații de la Apple App Store
  Cum se creează un cont în iCloudCum se creează un cont în iCloud
  Cum să dezactivați autentificarea cu două factori pe un iPhoneCum să dezactivați autentificarea cu două factori pe un iPhone
  » » Cum se obține un ID Apple

  © 2011—2020 ertare.com