Cum să obțineți totul liber și nelimitat pe telefonul dvs.

Telefoanele mobile pot deveni scumpe repede, mai ales atunci când începeți să depășiți minutele și datele planului dvs. Din fericire, există modalități de a evita utilizarea definitivă a minutelor și datelor din planul dvs. de telefonie mobilă, cu condiția să aveți o conexiune la o rețea fără fir. Puteți găsi, de asemenea, aproape orice cântec pe care doriți să-l ascultați gratuit și legal.

pași

Partea 1
Vorbește gratuit

Imagine intitulată Obțineți gratuit un număr nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 1
1
Descărcați și instalați Google Hangouts și Hangouts Dialer. Puteți utiliza Google Hangouts și aplicația Hangouts Dialer pentru a efectua apeluri gratuite către orice număr din Statele Unite și Canada ori de câte ori sunteți conectat (ă) la o rețea Wi-Fi. Dacă aveți un număr Google Voice, puteți utiliza și Hangouts pentru a primi apeluri gratuite. Veți avea nevoie atât de Hangouts, cât și de agendă Hangouts pentru a efectua apeluri gratuite. Puteți descărca gratuit ambele aplicații din Magazin Google Play.
 • Aceste aplicații vor utiliza același cont Google pe care l-ați asociat deja cu dispozitivul Android.
 • Dacă intenționați să utilizați un iPhone, va trebui să vă conectați cu un cont Google gratuit. Nu există niciun Hangouts Dialer pentru iPhone. Toate apelurile sunt efectuate direct prin intermediul aplicației Hangouts.
 • Imaginea intitulată
  2
  Înscrieți-vă pentru a obține un număr Google Voice (opțional). Dacă aveți un număr Google Voice, puteți afișa numărul dvs. ca număr de apelant. Acest lucru nu este obligatoriu, dacă nu o faceți, se va arăta "necunoscut" în loc să afișeze ID-ul apelantului. Puteți crea un număr Google Voice pe pagină google.com/voice. Acest număr va fi asociat automat cu contul dvs. Google.
 • De asemenea, puteți utiliza numărul cartelei SIM ca număr de identificare a apelantului dacă nu aveți un număr Google Voice. Acest număr este confirmat prin intermediul cartelei SIM instalate în telefon.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 3
  3
  Conectați-vă la o rețea fără fir. Puteți utiliza aplicația Hangouts pentru a efectua apeluri ori de câte ori aveți o conexiune de date. Poate fi o conexiune WiFi sau conexiunea de date a telefonului dvs. mobil. Pentru a vă asigura că apelul este într-adevăr gratuit, conectați-vă la o rețea fără fir, astfel încât să nu utilizați datele din planul telefonului mobil.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 4
  4
  Deschideți agendă Hangouts. Aplicația va deschide un marcaj similar cu aplicația obișnuită a telefonului. Nu puteți iniția un apel Hangouts din lista dvs. de contacte, trebuie să faceți acest lucru din aplicația Hangouts Dialer.
 • Dacă intenționați să utilizați un iPhone, atingeți aplicația "telefon" în partea de jos a aplicației Hangouts pentru a stabili un apel.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 5
  5
  Formați numărul pe care doriți să-l apelați. Hangouts Dialer vă permite să apelați gratuit orice număr în Statele Unite sau Canada ori de câte ori vă aflați într-o țară care poate efectua apeluri de la Hangouts.
 • Dacă intenționați să efectuați un apel internațional, chiar dacă acesta este un număr local în timp ce vizitați acea locație, trebuie să adăugați un semn plus "+" împreună cu codul țării pe care o veți apela.
 • Dacă apelul costă bani, vi se vor percepe tarifele afișate în contul Google Voice dacă sunteți de acord să efectuați apelul. Puteți adăuga bani din contul dvs. Google Voice din pagină google.com/voice#billing. Puteți utiliza aceeași pagină pentru a afla tarifele pentru apelurile către diferite țări.
 • Imaginea intitulată
  6
  Oferiți-vă numărul Google Voice persoanelor dvs. pentru a primi apeluri gratuite. Dacă aveți un număr Google Voice asociat contului dvs. și, de asemenea, serviciul Hangouts Dialer, puteți primi apeluri către acel număr. Dacă aveți conexiunea WiFi cea mai mare parte a timpului, puteți utiliza acest serviciu pentru a efectua majoritatea apelurilor (sau tuturor) gratuit, fără să vă cheltuiți minutele.
 • Partea 2
  Trimiteți mesaje text gratuite

  Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 7
  1
  Asigurați-vă prietenilor să instaleze același program de chat. Există o mare varietate de programe gratuite de mesagerie instant care înlocuiesc SMS-urile și oferă posibilitatea de a trimite mesaje text gratuite tuturor prietenilor. Cea mai bună modalitate de a profita de aceste aplicații este de a vă face prietenii să aibă același serviciu. Apoi, puteți trimite cu ușurință mesaje prin intermediul datelor WiFi sau mobile, fără a consuma mesajele SMS disponibile în planul dvs. Cele mai populare servicii de mesaje gratuite sunt:
  • Facebook Messenger
  • WhatsApp
  • Kik
  • Skype
  • Hangouts
  • Viber
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 8
  2
  Utilizați aplicația de mesagerie în timp ce sunteți conectat la o rețea fără fir. Ori de câte ori sunteți conectat la o rețea WiFi, veți trimite și primi toate mesajele dvs. gratuit. Dacă nu sunteți conectat la WiFi, aplicațiile de mesagerie vor utiliza datele planului de telefonie mobilă pentru a trimite și primi mesaje. Aplicațiile gratuite de mesagerie nu utilizează niciodată SMS-urile disponibile din planul dvs.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 9
  3
  Înscrieți-vă pentru a obține un cont Google Voice și pentru a trimite mesaje text gratuite. Puteți utiliza numărul gratuit Google Voice și aplicația Google Voice pentru a trimite SMS-uri gratuite către orice dispozitiv mobil. Răspunsurile vor fi trimise la telefon și la e-mail. Puteți deschide un cont Google Voice și puteți obține un număr gratuit pe pagină google.com/voice.
 • Dacă nu sunteți conectat la o rețea fără fir pentru a trimite și a primi SMS prin Google Voice, va fi utilizată conexiunea dvs. de date pentru dispozitive mobile.
 • Dacă aveți instalat Hangouts, îl puteți utiliza pentru a trimite și a primi mesaje text Google Voice în loc să utilizați aplicația Google Voice.


 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 10
  4
  Trimiteți mesaje text utilizând un serviciu online. Dacă trebuie doar să trimiteți unul sau două mesaje rapide, puteți vizita un site de mesagerie gratuit, cum ar fi textem.net sau txt2day.com. Aceste site-uri vă permit să trimiteți mesaje gratuite către orice număr. Nu puteți utiliza aceste servicii pentru a primi mesaje, dar acestea pot fi utile în caz de probleme.
 • Partea 3
  Ascultați muzică gratuită

  Imaginea intitulată
  1
  Conectați-vă la o rețea fără fir. Ascultarea muzicii online consumă o mulțime de date și puteți depăși rapid limita lunară dacă ascultați muzică când mergeți dintr-un loc în altul. Încercați să vă limitați să ascultați muzică numai atunci când sunteți conectat la o rețea fără fir pentru a evita depășirea limitei de date.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit telefonul nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 12
  2
  Descărcați o aplicație radio gratuită. Există multe aplicații care vă permit să ascultați muzică online fără să plătiți. Este posibil să ascultați reclame la fiecare anumită cantitate de cântece dacă nu plătiți un abonament lunar. Aplicațiile muzicale online care oferă conturi gratuite sunt:
 • Spotify
 • Pandora
 • Muzică Google Play
 • TuneIn
 • Last.fm
 • NextRadio (numai pentru unii furnizori)
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit telefonul nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 13
  3
  Ascultați muzică pe YouTube. YouTube a devenit o bibliotecă muzicală masivă și de obicei puteți găsi un videoclip sau puteți asculta online orice melodie pe care o căutați. Mulți utilizatori au creat playlisturi de ascultare, care includ mai mulți artiști. De asemenea, puteți crea propriile playlisturi pentru a le asculta de câte ori doriți.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 14
  4
  Transferați fișiere muzicale de pe computer. Dacă aveți multe cântece pe computer, puteți transfera preferințele pe telefon pentru a le asculta fără a utiliza datele din planul dvs. de telefon mobil. Cele mai multe smartphone-uri moderne au cel puțin două GB de spațiu pe care le puteți utiliza pentru a stoca fișiere de muzică.
 • Android: conectați telefonul la computer. Android va apărea ca o unitate de disc amovibilă. Copiați fișierele muzicale în dosar "muzică" sau "muzică" a telefonului. Pentru mai multe informații, citiți articolul "Cum se adaugă muzică pe Android".
 • iPhone: conectați iPhone-ul la computer și deschideți iTunes. Selectați iPhone-ul și apoi deschideți fila Muzică. Selectați muzica iTunes pe care doriți să o sincronizați cu iPhone-ul. Pentru mai multe informații, citiți articolul "Cum să puneți fișiere muzicale și clipuri video pe iPhone".
 • Partea 4
  Alegeți cel mai bun plan nelimitat de date

  Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 15
  1
  Decideți dacă într-adevăr aveți nevoie de un plan "nelimitat". Cel mai probabil, nu veți utiliza date mobile atât de mult pe cât credeți, mai ales dacă vă conectați periodic la o rețea Wi-Fi. Este posibil să economisiți o sumă semnificativă de bani dacă treceți la un plan de date limitat care acoperă în continuare utilizarea medie.
  • Puteți monitoriza utilizarea datelor pentru o lună pentru a vedea care este media dvs. În Android, o puteți face din secțiune "Utilizarea datelor" în aplicația Setări. În iOS, puteți găsi utilizarea datelor în secțiune "Date mobile" din aplicația Setări.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 16
  2
  Utilizați site-urile web pentru a compara planurile disponibile. Există mai multe site-uri care au toate planurile de telefonie mobilă disponibile și vă permit să le comparați. Acestea pot fi foarte utile pentru a determina care plan este cel mai potrivit pentru dvs. Paginile web populare care compară planurile includ:
 • whistleout.com-
 • wirefly.com-
 • Rapoartele consumatorilor.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit telefonul nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 17
  3
  Citiți amprenta fină a oricărui plan de date "nelimitat". Datele nelimitate apar de obicei cu restricții. Cea mai comună este viteza limitată. Unele planuri nelimitate au întotdeauna o viteză mai mică decât planurile BG, în timp ce altele vor accelera odată ce utilizați o anumită cantitate de date. Datele nelimitate vor fi inutile dacă durează un minut pentru a deschide orice pagină web. Verificați detaliile planului dvs. "nelimitat" pentru a vedea dacă aveți de ce să vă faceți griji.
 • Imagine intitulată Obțineți gratuit un telefon nelimitat pe telefonul dvs. Pasul 18
  4
  Asigurați-vă că planul pe care îl alegeți vă oferă o acoperire bună. Asigurați-vă că suportul pe care îl alegeți oferă acoperire decentă în zona dvs. Un plan nelimitat nu va fi foarte util dacă nu puteți avea un semnal atunci când nu sunteți conectat la o rețea Wi-Fi.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se accesează clipboardul din AndroidCum se accesează clipboardul din Android
  Cum să blocați un cont GoogleCum să blocați un cont Google
  Cum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe SkypeCum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe Skype
  Cum să obțineți tot felul de lucruri gratuite pe InternetCum să obțineți tot felul de lucruri gratuite pe Internet
  Cum să descărcați o aplicație de pe Google PlayCum să descărcați o aplicație de pe Google Play
  Cum să găsiți și să instalați aplicații gratuite pentru AndroidCum să găsiți și să instalați aplicații gratuite pentru Android
  Cum să trimiteți mesaje text cu Google VoiceCum să trimiteți mesaje text cu Google Voice
  Cómo enviar una invitación de Hangouts de GoogleCómo enviar una invitación de Hangouts de Google
  Cum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobilCum se scrie un mesaj de pe computer pe telefonul mobil
  Cum să efectuați apeluri prin InternetCum să efectuați apeluri prin Internet
  » » Cum să obțineți totul liber și nelimitat pe telefonul dvs.

  © 2011—2020 ertare.com