Cum să obțineți șabloanele site-ului gratuit

Proiectarea și construirea unui site web este un loc de muncă care este lăsat, de obicei, la designeri costisitori, programatori și sisteme software. Acest articol vă va arăta că unele dintre cele mai bune lucruri de pe web sunt gratuite.

pași

Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-uri web Pasul 1
1
Determinați-vă nișa. Aceasta este, de obicei, cea mai ușoară parte a procesului de căutare a șablonului de site. Dacă afacerea dvs. este contabilă, va trebui să alegeți un șablon de afaceri. Dacă sunteți un artist, atunci trebuie să alegeți un șablon de artist. Orice ar decide, este mai bine să începeți chiar aici.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-uri web Pasul 2
  2
  Alegeți o combinație de culori. Alegerea unei combinații de culori este importantă, deoarece va ajuta la design-ul mărcii dvs. de hobby, produs sau serviciu. Dacă sunteți în îngrijire medicală, va trebui să alegeți verde, deoarece este o culoare "sănătos". Găsirea unei diagrame bune de culoare va ajuta cu siguranță. Puteți găsi multe dintre acestea online. Dacă aveți un logo pentru afacerea dvs. sau pentru nișă, ce culori folosiți? Este mai bine să rămâneți în schema dvs. de culori pentru a face site-ul mai plăcut și congruent cu designul.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-uri web Pasul 3
  3
  Luați în considerare paginile pe care doriți să le creați. De fapt, veți avea o pagină de pornire, care este de obicei intitulată "principal" sau "casă". Dar există și alte pagini de care aveți nevoie "ne". "Cine suntem". "Produsele noastre" și "Contactați-ne". Scrierea numelor acestor pagini vă va ajuta să alegeți un șablon, deoarece unele pot acoperi o singură pagină, în timp ce altele pot acoperi mai multe pagini interioare.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-ul web Pasul 4
  4
  Gândiți-vă la ce va fi "copia" dvs. Ce este, de asemenea, cunoscut sub numele de "text". Copia dvs. este ceea ce ați scris pentru fiecare pagină. Fie că este vorba de pagină "ne" sau "Contactați-ne", fiecare pagină are nevoie de ea "copie" să se distingă de alte pagini. Acest lucru va fi legat de optimizarea motorului dvs. de căutare (veți vedea mai multe despre acest lucru în liniile ulterioare) pe fiecare pagină pentru a ajuta motoarele de căutare să vă găsească locul de muncă și să le arate utilizatorilor.
 • Imaginea intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-ul web Pasul 5
  5
  Porniți căutarea Aveți toate informațiile dvs. pregătite și acum puteți căuta șablonul perfect ... dar ce termeni de căutare doriți să utilizați? O sugestie bună ar fi "free web template". Sau, dacă afacerea dvs. este contabilă, ar trebui să căutați ceva de genul "șabloane de afaceri gratuite". Este de preferat să păstrați căutarea în maximum trei cuvinte. Motorul de căutare pe care îl utilizați va avea ca rezultat cele mai bune linkuri pentru termenul dvs. de căutare (dar nu uitați că vor exista mai multe pagini, este mai bine să le examinați pe toate). Unele site-uri web noi oferă șabloane excelente care ar putea să nu apară pe prima pagină, deci este mai bine să priviți cu atenție pentru a găsi locuri de muncă bune. În plus, multe dintre site-urile care apar pe prima pagină au, de obicei, modele vechi. De exemplu, vizitați WebTemplex.com pentru site-urile web gratuite.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-ul Web Step 6
  6
  Utilizați noul design Ți-ai găsit designul și l-ai descărcat pe computer. O sugestie ar fi crearea unui nou folder pentru a stoca site-ul și a lucra de acolo. Nu vă place să aveți website-ul și toate fișierele amestecate cu alte fișiere din dosarul "Documentele mele". Este mai bine să păstrați totul împreună. Odată ce ai fișierul site-ului descărcat, acesta va fi probabil într-un fișier comprimat. Un fișier comprimat conține toate documentele, imaginile și codurile comprimate într-un fișier comandat. Veți avea nevoie de un instrument de decompresie cum ar fi Jzip sau Winzip "decomprima" fișierul și extrageți fișierele în noul folder.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-ul web Pasul 7


  7
  Dezarhivați fișierele. Trebuie doar să faceți dublu clic pe fișier și software-ul pentru dezarhivare va începe descărcarea. Aceasta se bazează pe instrumentul de decompresie pe care îl alegeți. Aceasta va deschide fișierul și vă va arăta documentele pe care le conține. Puteți să faceți clic pe numărul de fișiere dorite și să le glisați în dosarul desemnat. Odată ce le plasați, se vor decomprima instantaneu. Nu uitați să salvați fișierul comprimat într-un loc sigur în cazul în care trebuie să obțineți o imagine sau alt fișier din acesta.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-uri web Pasul 8
  8
  Începeți să construiți site-ul. Fișierele au fost dezarhivate, astfel încât puteți începe să construiți. Din anumite motive, acest lucru îi sperie pe oameni. Ține minte că nu poți "strica" un site web De fapt, în acest moment, tot ce faci singur îl va îmbunătăți. Fișierele pe care le editați în mod normal vor avea următoarele extensii de fișiere: .html, .htm, .php și .shtml. Pentru a face lucrurile simple, să presupunem că utilizați un fișier .html. Veți avea nevoie de ceva pentru a edita fișierele. Editare înseamnă că veți intra în pagina pe care o faceți "copie", numere de telefon, adrese etc. Puteți utiliza Windows Notepad pentru a edita fișierul, veți vedea că este o operație simplă, deși partea finală poate fi puțin înfricoșătoare. Dacă citiți liniile în timp ce vizualizați o imagine a site-ului, puteți începe să obțineți o idee despre ceea ce înseamnă fiecare linie. Mai ales când trebuie să plasați textul. Există alți editori html pe piață, dar în principiu aceștia fac același job ca Notepadul, doar că sunt puțin mai scumpi.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-uri web Pasul 9
  9
  Editați paginile După cum este menționat în pasul 8, trebuie să deschideți fișierul în Notepad. Apoi faceți clic pe "arhivă", atunci "deschis" și căutați primul fișier de editat. Primul fișier pe care îl veți edita va fi index.html. Prin urmare, cu fișierul deschis în Notepad, veți plasa copia sau orice altă informație în blocurile furnizate sau în cazul în care există un alt text. Textul dintr-un site de șabloane poate părea o limbă străină "lorem ipsum ..." , acesta este pur și simplu un limbaj ilizibil care este folosit în majoritatea șabloanelor. Pentru a găsi locația spațiului pentru a adăuga textul, introduceți pur și simplu ce doriți să spuneți și salvați fișierul. Puteți să faceți clic pe fișierul .html ori de câte ori doriți și browserul dvs. îl va deschide arătând cum arată după orice schimbare efectuată. Dacă deschideți fișierul, acesta apare distorsionat, tocmai se întoarce și face din nou modificările (aceasta este o experiență de învățare foarte bună).
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-ul web Pasul 10
  10
  Faceți unele optimizări pentru motoarele de căutare (SEO, pentru acronimul său în limba engleză). În timp ce transferați copia în fișiere, rețineți că aceasta trebuie să fie diferită de alte pagini. Dacă toate paginile ar avea aceeași copie, site-ul dvs. nu ar obține atenția pe care o primește în mod normal. Fiecare pagină trebuie distinsă ca și cum ar fi un site separat. Va trebui, de asemenea, să includeți "cuvinte cheie" în scriptul care descrie pagina, atât timp cât se potrivește cu textul. De exemplu, această pagină poate utiliza cuvintele cheie "șablon de site web". Dacă afacerea dvs. este contabilă, puteți adăuga drept cuvinte cheie "contabilitate". "finanțe". "impunere", etc.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site web Pasul 11
  11
  Încărcați fișierele. Odată ce aveți toate fișierele pe care le doriți, este timpul să le încărcați pe server. Aceasta este, în general, cunoscută sub numele de "Protocolul de transfer de fișiere" sau încărcătura. Acesta este procesul de preluare a tuturor imaginilor și fișierelor și încărcarea acestora pe server. Va trebui doar să porniți programul FTP și să vă conectați la contul dvs. de server web. Majoritatea software-urilor FTP vă permit să transferați fișiere în timp ce acestea sunt transmise în Windows, unde selectați un fișier, trageți-l și plasați-l într-un alt folder. Acest nou folder este serverul în care este localizat domeniul dvs.
 • Imagine intitulată Obțineți șabloane gratuite pentru site-ul Web Step 12
  12
  Verifică-ți munca Odată ce site-ul a fost încărcat, verificați fiecare pagină pentru a vă asigura că nu lipsea nici o imagine sau text sau că textul are ortografie necorespunzătoare.
 • sfaturi

  • De asemenea, feriți-vă de orice cod ciudat pe care îl puteți vedea în subsolul majorității șabloanelor. De multe ori, designerul poate cripta subsolul pentru a plasa link-ul de semnătură pe el sau a plasa o legătură către un "malware". Dacă vedeți un bloc mare de cod pe care îl vedeți "rar" în partea de jos, trimiteți un e-mail proiectantului și întrebați ce este necesar pentru a rula site-ul dvs. Web.
  • Fiți atenți la unele site-uri șablon care vă obligă să vă înregistrați sau să lăsați numele site-urilor dvs. în partea de jos a site-ului dvs. Web. În general, un șablon gratuit are anumite restricții. Este mai bine să citiți despre acest lucru înainte de ao folosi.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un program de dezarhivare cum ar fi Jzip sau Winzip
  • Windows Notepad sau un software de editor HTML
  • Un software FTP
  • Nume de domeniu
  • Un cont de server
  • Un cont de internet activ
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să începeți un site de dating pe InternetCum să începeți un site de dating pe Internet
  Cum să obțineți link-uri externe de calitateCum să obțineți link-uri externe de calitate
  Cum se creează o pagină web de bună calitateCum se creează o pagină web de bună calitate
  Cum de a proiecta un site care să arate profesional gratuitCum de a proiecta un site care să arate profesional gratuit
  Modul de editare a șabloanelor FlashModul de editare a șabloanelor Flash
  Cum să găsești lucruri gratuite onlineCum să găsești lucruri gratuite online
  Cum de a găsi un bun designer de webCum de a găsi un bun designer de web
  Cum să vă creați propriul site GoogleCum să vă creați propriul site Google
  Cum sa faci un blog de artaCum sa faci un blog de arta
  Cum se face un site folosind WordPressCum se face un site folosind WordPress
  » » Cum să obțineți șabloanele site-ului gratuit

  © 2011—2020 ertare.com