Cum sa obtii mai multe vieti in Candy Crush

Rularea din viață este una dintre cele mai mari probleme pe care le întâlnesc noii jucători ai Candy Crush. Toată lumea începe cu 5 vieți și, pe măsură ce începeți să le folosiți, veți obține o viață suplimentară la fiecare 30 de minute. Cei care conduc matematica vor fi realizat deja ce înseamnă asta: un set complet de vieți la fiecare 2 ore și jumătate. Toți dependenții de Candy Crush vor fi de acord că așteaptă prea mult, mai ales când știi în sfârșit cum să treci de ultimul nivel la care esti blocat.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji. Există trei moduri de a obține vieți suplimentare. Două dintre ele sunt aprobate de administrația lui Candy Crush, iar a treia este menită să vă ajute să obțineți o viață suplimentară total gratuită și fără a fi nevoie să vă implorați prietenii.

pași

Metoda 1
Cumpără vieți

Deși Candy Crush este o aplicație gratuită, cumpărăturile de boosters și viața suplimentară au ajutat deja proiectanții acestei aplicații să câștige milioane. Iată cum puteți cumpăra vieți în "Candy Crush".

Imaginea intitulată
1
Când apare ecranul "Nu mai există viață", faceți clic pe opțiunea "Mai multe persoane care trăiesc". Aceasta este opțiunea de a cumpăra mai multe vieți pentru Candy Crush folosind cardul de credit sau altă metodă de plată conectată.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți clic pe butonul "$ 0".99 "pentru a cumpăra vieți. În funcție de sistemul de operare mobil (iOS sau Android), acesta vă va conecta la magazin prin intermediul aplicației pentru a confirma achiziția. Amintiți-vă că această opțiune costă.
 • Metoda 2
  Adresați-vă prietenilor

  Ca majoritatea jocurilor cu un serviciu de rețea socială încorporat, Candy Crush vă permite să întrebați (sau, mai degrabă, să-i impuneți pe prietenii dvs.) să trăiască vieți suplimentare. Funcționează în felul următor:

  Imaginea intitulată
  1
  Conectați-vă la contul dvs. Facebook. Este posibil să-ți întrebi prietenii pentru vieți numai dacă contul tău Facebook este conectat la "Candy Crush". Faceți clic pe "lega" pe pagina principală Candy Crush.
 • 2
  Lasă Candy Crush să facă postări prietenilor tăi. Acest lucru va permite jocului să vă contacteze prietenii atunci când aveți nevoie de mai multe vieți sau boostere, dar nu va posta actualizări de stare în numele dvs. De asemenea, sincronizați-vă progresul cu contul dvs. pentru a putea juca Candy Crush pe Facebook și pentru a vedea progresul sincronizat în aplicația telefonului dvs. mobil. După acceptarea permisiunii, vor apărea următoarele ecrane.
 • Imaginea intitulată
  3
  Adresați-vă prietenilor să vă dea viață suplimentară. După ce ați terminat conectarea contului dvs. Facebook la Candy Crush, trebuie să faceți clic pe buton "Adresați-vă prietenilor" pentru a le face să vă trimită vieți suplimentare atunci când aveți nevoie de ele.
 • Imagine intitulată Obțineți mai multe vieți pe bomboane Crush Pasul 6


  4
  Alegeți prietenii pe care să îi întrebați. Veți vedea o pagină care vă arată lista de prieteni. Alege cine vrei să ceri viață în plus. Amintiți-vă că nu puteți avea mai mult de 5 vieți la un moment dat, prin urmare nu este necesar să întrebați 20 de prieteni pentru că nu puteți folosi întreaga viață împreună. Cel mai bine este să ceri câteva prieteni simultan, în loc să trimiteți spam în conturile dvs. cu cereri în fiecare zi.
 • Metoda 3
  Nelimitat trăiește în zdrobirea bomboanelor

  Secretul a fost dezvăluit. Acesta este cel mai simplu, mai rapid și mai ieftin mod de a obține mai multe vieți. Toată lumea dependentă de Candy Crush ar trebui să știe acest truc pentru a avea un set complet de vieți în mai puțin de un minut. Notă: deși acest truc funcționează pe toate sistemele de operare mobile, capturile de ecran sunt din iOS 7.

  Imaginea intitulată
  1
  Accesați Setări > general > Data și ora Trucul este de a avansa ceasul dvs. câteva ore pentru a obține o viață liberă și apoi reglați din nou timpul (acest lucru este important) înainte de a începe să jucați.
 • Imagine intitulată Obțineți mai multe vieți pe bomboane Crush Pasul 8
  2
  Advance timpul pe telefonul mobil. Pentru aceasta trebuie să dezactivați opțiunea de ajustare automată. Este mai ușor să avansați o zi sau o lună, deoarece este mai ușor să schimbați zile sau luni în loc să mutați contorul de oră. În acest exemplu am avansat o zi.
 • Imaginea intitulată
  3
  Du-te înapoi la joc. Veți vedea toată viața voastră. Dar nu începeți să jucați încă. Reveniți la Setări > general > Data și ora și ajustați timpul. Este mai ușor să selectați opțiunea "Reglare automată" deoarece va utiliza compania dvs. de telefon pentru a determina ora exactă și pentru a o ajusta automat.
 • sfaturi

  • Încercați să vă amintiți care sunt prietenii care vă cer viitoare și boostere suplimentare și întrebați-i. Din moment ce joacă în mod regulat acest joc, este mult mai probabil să răspundă solicitărilor dvs.

  avertismente

  • Puteți să cumpărați vieți suplimentare sau să întrebați prietenii dvs. pe Facebook numai dacă sunteți conectat la Internet.
  • Dacă avansați și derulați de mai multe ori timpul (fără a utiliza opțiunea "Reglare automată"), ceasul dvs. va fi amânat câteva minute. Se recomandă utilizarea opțiunii "Reglare automată" pentru a rezolva acest lucru de fiecare dată când terminați.
  • Dacă începeți să jucați înainte de a vă ajusta ceasul la ora exactă, veți fi penalizat de joc. Este ușor să evitați acest lucru, reținându-vă întotdeauna reglarea ceasului la ora curentă înainte de a reveni la joc.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un computer sau un smartphone
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa trimiteti viata in Candy CrushCum sa trimiteti viata in Candy Crush
  Cum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush SagaCum de a câștiga nivelul 79 din Candy Crush Saga
  Cum se joacă Candy CrushCum se joacă Candy Crush
  Cum se joacă Candy Crush SagaCum se joacă Candy Crush Saga
  Cum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush SagaCum să obțineți viață nesfârșită în Candy Crush Saga
  Cum sa treci nivelul 109 in Candy CrushCum sa treci nivelul 109 in Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 23 de Candy CrushCómo pasar el nivel 23 de Candy Crush
  Cómo pasar el nivel 29 de Candy CrushCómo pasar el nivel 29 de Candy Crush
  Cum sa treci la nivel 165 de Candy CrushCum sa treci la nivel 165 de Candy Crush
  Cum sa treci cu Candy Crush level 97Cum sa treci cu Candy Crush level 97
  » » Cum sa obtii mai multe vieti in Candy Crush

  © 2011—2020 ertare.com