Cum puteți obține mai multe vizite în videoclipurile dvs. YouTube

Mulți oameni au devenit cunoscuți și chiar celebri datorită videoclipurilor YouTube. Cu toate acestea, pentru fiecare celebritate YouTube, există mii de oameni care au probleme cu accesarea vizitatorilor. Dacă doriți ca mai mulți oameni să vadă videoclipurile YouTube, nu numai că trebuie să pregătiți materiale impresionante, ci trebuie să știți cum să le descrieți și să le împărtășiți. Pentru a obține o expunere maximă pe YouTube, asigurați-vă că videoclipurile dvs. arată excelent, partajați-le cu o mulțime de persoane și utilizați descrieri bune.

pași

Partea 1
Utilizați descrierile corespunzătoare

Imaginea intitulată
1
Dă videoclipul un nume propriu. Dacă videoclipul este despre o șopârlă, trebuie să puneți cuvântul "șopârlă" în numele lui. De exemplu, puteți utiliza numele: "lagartija-loca.mov".
 • Imaginea intitulată
  2
  Acordați un titlu interesant videoclipului. Trebuie să fie scurtă, interesantă și concisă. În cazul în care videoclipul se referă la faptul că copilul dvs. varsă peste tot o farfurie de macaroane și brânză, pur și simplu utilizați numele: "Hecatomă de macaroane și brânză" pentru a trezi interesul vizitatorilor fără a da multe detalii.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 3
  3
  Descrieți videoclipul în profunzime. Deși majoritatea oamenilor ignoră acest pas, ar trebui să luați în serios pentru a crește vizitele. Descrieți videoclipul cât mai exact posibil în spațiul corespunzător. Scrie o descriere interesantă și concisă în două sau trei paragrafe, astfel încât oamenii să știe la ce să se aștepte atunci când urmăresc videoclipul.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări ale videoclipurilor dvs. YouTube Pasul 4
  4
  Utilizați cele mai bune etichete Utilizați toate cuvintele cheie din titlu și descriere din secțiune "etichete" pentru a atrage atenția vizitatorilor. Cu cât etichetele pe care le utilizați sunt mai relevante, cu atât mai frecvent va apărea videoclipul în căutarea YouTube. De exemplu, dacă încărcați un clip video al unui adorabil cățel dormit, utilizați cuvinte precum: "dormit". "câine". "amuzant" și "drăguț". Asigurați-vă că nu includeți etichete suplimentare în descriere, deoarece acestea nu vor apărea în rezultatele YouTube.
 • Puteți utiliza etichete care descriu videoclipul dvs., precum și alte videoclipuri populare și similare, pentru a vă asigura că veți obține cât mai multe vizite când este posibil ca utilizatorii să caute pe YouTube.
 • Partea 2
  Distribuiți inteligent videoclipul

  Imaginea intitulată
  1
  Distribuiți videoclipul cu cât mai mulți utilizatori de îndată ce îl încărcați. Cu cât îl împărțiți mai devreme, cu atât este mai probabil ca acesta să devină un videoclip viral. Pe de altă parte, dacă așteptați o săptămână pentru a partaja în timp ce obținerea câteva vizite va fi mult mai probabil să se încheie până uitat de comunitatea YouTube. Amintiți-vă că timpul este totul. Imaginați-vă momentul în care persoanele sunt cel mai probabil să viziteze videoclipul și să îl încărcați chiar înainte (nopțile și weekend-urile sunt idei bune).
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 6
  2
  Trimiteți videoclipul prin e-mail prietenilor, familiei și colegilor. Creați o listă de e-mailuri de la persoane care vă cunosc suficient pentru a fi interesate de videoclipul dvs. Apoi trimiteți-le link-ul către videoclip și încurajați-i să-l vadă. Puteți adăuga chiar o expresie ca: "Nu pot să aștept să știu ce crezi!" pentru a arăta că așteptați de fapt pentru a viziona videoclipul. Dacă nu vă supărați pe ceilalți, trimiteți videoclipul la cât mai mulți oameni.
 • Dacă scrieți un subiect interesant și un e-mail persuasiv, este foarte probabil ca cineva să vadă videoclipul, chiar fără să vă cunoască foarte bine.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 7
  3
  Distribuiți videoclipul prin intermediul rețelelor sociale. Publicați-vă videoclipul pe Facebook, Twitter și în orice altă rețea socială pe care o utilizați.
 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați un blog sau un site web pentru a anunța videoclipul. Dacă aveți un blog sau un site web, le puteți utiliza pentru a anunța videoclipul. Pe de altă parte, dacă nu aveți un blog sau un site web, dar prietenii dvs. fac, cereți-i să vă ajute prin împărtășirea videoclipului cu adepții lor.
 • Partea 3
  Editați videoclipurile

  Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări ale videoclipurilor dvs. YouTube Pasul 9
  1
  Scoateți spațiile goale. Când creați videoclipul, deschideți-l cu un program de editare pentru a elimina pauzele lungi și alte distrageri. Dacă videoclipul are un ritm rapid, oamenii nu vor înceta să vadă.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 10
  2
  Adăugați muzică la videoclip O melodie bună poate completa videoclipul și ascunde orice problemă de sunet pe care o aveți. YouTube a publicat o bibliotecă audio pe care o puteți utiliza pentru a include melodiile.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 11


  3
  Include informații textuale, cum ar fi o adresă de e-mail, un site web, un utilizator Twitter și altele. Este posibil ca unii oameni să nu vadă videoclipul pe YouTube, așa că veți dori să îi cunoașteți în aceste cazuri. Textul poate, de asemenea, să mențină sau să îndrepte atenția pe ecran, deci ar trebui să îl folosiți în favoarea dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 12
  4
  Creați creditele (poate cu unele erori). Puneți ceva la sfârșitul videoclipurilor dvs. pentru a le spune oamenilor cum vă pot contacta. Adăugați, de asemenea, unele erori pe care le-ați avut în timpul filmărilor sau fotografii suplimentare. Oamenii iubesc să vadă elementele suplimentare la sfârșit, astfel încât acestea să rămână mai mult vizionarea videoclipului.
 • Partea 4
  Sporiți probabilitatea de a primi vizite

  Imaginea intitulată
  1
  Utilizați notele. Notele sunt o modalitate uimitoare de a crește numărul de vizite, deoarece videoclipurile pot lega între ele sau link-un video pentru canale sau liste de redare. Notele pot duce vizitatorii la un videoclip similar, dacă aceștia preferă un anumit videoclip, astfel încât să puteți avea posibilitatea de a le examina întregul material pentru câteva ore.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări ale videoclipurilor dvs. YouTube Pasul 14
  2
  Obțineți abonați Abonații sunt o modalitate excelentă de a vă asigura că mai multe persoane vă urmăresc videoclipurile. Când o persoană se înscrie, veți vedea toate videoclipurile pe care le postați pe pagina dvs. de pornire și puteți chiar să alegeți dacă doriți să fiți notificat prin e-mail atunci când încărcați un videoclip nou. Dacă doriți să îi faceți pe utilizatori să vă abonați la canalul dvs., puteți să le cereți acestora să facă acest lucru la sfârșitul videoclipului, prin intermediul unei note sau chiar prin e-mail.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări pe videoclipurile dvs. YouTube Pasul 15
  3
  Adresați-vă vizitatorilor "acțiune" și den "Îmi place" la videoclip La sfârșitul sau în orice moment al videoclipului, spuneți ceva de genul: "durează doar o fracțiune de secundă pentru a-mi da un deget mare" astfel încât oamenii să-i dea o "Îmi place" sau partajați videoclipul. Adesea oamenii nu iau în considerare aceste opțiuni YouTube, chiar dacă le place videoclipul.
 • Imaginea intitulată
  4
  Creați playlisturi Listele de redare reprezintă o serie de videoclipuri redate consecutiv, precum și o listă de melodii. Oamenii vor avea mai multe șanse să urmărească mai multe dintre videoclipurile dvs. dacă creați o listă completă de redare. De exemplu, dacă creați o listă de redare a mai multor videoclipuri care prezintă diferite abilități de gimnastică, vizitatorii care văd videoclipul dvs. pe cartușe pot merge imediat la videoclipul despre mâinile stătătoare.
 • Partea 5
  Cumpărați un pachet pentru a crește numărul de vizite

  Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 17
  1
  consideră "cumpăra" vizite. În funcție de contul dvs. și de modul în care aplicați această metodă, puteți încălca termenii și condițiile YouTube și riscați să vă pierdeți canalul. În mod similar, la fel ca orice alt serviciu online de reputație dubioasă, ei vă pot înșela.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 18
  2
  Alegeți un furnizor care garantează că videoclipurile și contul dvs. nu vor fi șterse. Cele mai bune servicii vă vor oferi următoarele caracteristici:
 • Retinere mare a vizitatorilor: aceasta înseamnă că oamenii vor vedea întregul videoclip sau cel puțin cea mai mare parte a acestuia.
 • Vizite de pe computere desktop: în trecut, unii utilizatori și servicii au abuzat vizitatorii de pe dispozitive mobile, ceea ce a dus la ștergerea mai multor conturi și videoclipuri.
 • Furnizarea lentă a vizitelor: înseamnă că vizitele la videoclip vor crește încet, dar în mod constant, astfel încât YouTube îl consideră un comportament natural.
 • Se amestecă vizitele cu "Îmi place", comentarii și abonamente suplimentare: acest lucru va face ca creșterea numărului de vizite să devină mai naturală.
 • Imaginea intitulată Obțineți mai multe vizionări în videoclipurile dvs. YouTube Pasul 19
  3
  Alegeți un serviciu bun în funcție de bugetul dvs. Există mai multe companii care oferă acest tip de servicii cu prețuri diferite. Cercetați și găsiți un furnizor care se potrivește bugetului dvs., pe lângă citirea recenziilor și experiențelor clienților, astfel încât să nu vă înșele.
 • sfaturi

  • Adăugați un nume interesant care este scurt, dar care sugerează despre ce este vorba despre videoclip. Asigurați-vă că nu faceți greșeli gramaticale.
  • Modificările sunt bune. Asigurați-vă că toate videoclipurile dvs. sunt proaspete și interesante. Nu vă concentrați pe un singur subiect - acesta variază din când în când.
  • Postați comentarii pentru toate videoclipurile pe care le urmăriți. Fă-o mai ales în videoclipurile puțin cunoscute, deoarece autorii lor vă vor mulțumi. Dacă vrei să vorbești despre ceva ce nu ți-a plăcut, ca o regulă generală, ar trebui să laude două aspecte pentru fiecare critică pe care o faci.
  • Fiți prieteni cu o persoană care este nou pe YouTube. Ajutați-l să înceapă și probabil vă va recompensa cu vizite. Cine știe, dacă acea persoană se întoarce "celebru", Poate voi spune tuturor despre tine!
  • Fii drăguț cu alte persoane de pe YouTube. Ei vă vor mulțumi.

  avertismente

  • Nu fă asta "spam-" în videoclipurile altora. Este posibil ca unii oameni să viziteze videoclipurile dvs., dar majoritatea vor fi pur și simplu supărați.
  • Rețineți că dacă postați videoclipuri doar pentru a obține vizitatori, nu veți ajunge nicăieri. Trebuie să aveți o dorință sinceră de a construi un public, de a crea conținut și de a distra oameni.
  • Canalul dvs. YouTube ar trebui să fie creativ, colorat și să vă reprezinte așa cum doriți. Pentru a face ca canalul dvs. YouTube să arate mai creativ, puteți să adăugați elemente grafice din galeria YouTube sau chiar să utilizați un program de editare grafică pentru a crea o imagine proprie. Este mai probabil să obțineți abonați dacă faceți ca canalul dvs. să pară interesant și ordonat.
  • Aveți grijă când încărcați videoclipurile. Dacă aveți sub 18 ani, obțineți permisiunea de la părinții dvs. și nu fiți singuri cu străinii.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Acces la internet
  • Un cont YouTube (gratuit)
  • O modalitate de a înregistra videoclipurile
  • Unii prieteni sau o familie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați un videoclip pe blogul dvs.Cum să adăugați un videoclip pe blogul dvs.
  Cum să obțineți primul comentariu pe YouTubeCum să obțineți primul comentariu pe YouTube
  Cum se convertesc videoclipuri de pe YouTube la MP4Cum se convertesc videoclipuri de pe YouTube la MP4
  Cum se creează un videoclip cu versuri pentru YouTube utilizând Windows Movie MakerCum se creează un videoclip cu versuri pentru YouTube utilizând Windows Movie Maker
  Cum se creează un nou playlist pe YouTubeCum se creează un nou playlist pe YouTube
  Cum se descarcă filme complete de pe YouTube cu YouTube DownloaderCum se descarcă filme complete de pe YouTube cu YouTube Downloader
  Cum să descărcați videoclipuri YouTube pe iPodCum să descărcați videoclipuri YouTube pe iPod
  Cum se descarcă videoclipuri YouTube în HDCum se descarcă videoclipuri YouTube în HD
  Cum să eliminați videoclipurile YouTubeCum să eliminați videoclipurile YouTube
  Cum puteți evita restricțiile de vârstă în videoclipurile YouTubeCum puteți evita restricțiile de vârstă în videoclipurile YouTube
  » » Cum puteți obține mai multe vizite în videoclipurile dvs. YouTube

  © 2011—2020 ertare.com