Cum să obțineți mișcarea Excavate în Pokemon Emerald

În jocurile de rol de la Pokémon, personajul tău trebuie să captureze și să trenească creaturi numite Pokémon pentru a avansa prin joc. Pokemon Emerald este unul dintre titlurile din această serie de jocuri și Digging este o abilitate pe care o puteți învăța Pokemon în acest joc. Săparea, cunoscută și sub numele de MT28, este o abilitate de tip pământ, care poate fi de asemenea folosită pentru a evita anumite obstacole și a scăpa de intrarea în zone periculoase, cum ar fi peșterile și temnițele. În fiecare joc, această abilitate este obținută în mod diferit.

pași

Metoda 1
Utilizați mașina tehnică (MT)

Imagine intitulată Get Dig în Pokemon Emerald Pasul 1
1
Călătorie în orașul Pardal. Acest sat este situat în partea de nord-vest a orașului Hoenn. Este o mică comunitate agricolă cu un Auditorium Pokémon. La vest de acest oraș veți găsi ruta 114. Du-te acolo și găsiți casa Fosilmaníaco, care va fi situată pe această rută.
 • Imagine intitulată Get Dig in Pokemon Emerald Pasul 2
  2
  Vorbește cu fratele lui Fosilmaníaco. În interiorul casei Fosilmaníaco veți găsi un personaj care vă așteaptă. Acesta este fratele lui Fosilmaníaco și pur și simplu vorbind vei primi MT28 (Excavat).
 • Asigurați-vă că obțineți acest element de îndată ce este disponibil pentru dvs. Puteți să-l pierdeți, caz în care va trebui să găsești și să antrenezi un Pokémon care învață în mod natural să scape dacă vrei să dobândești această abilitate.
 • Imagine intitulată Get Dig in Pokemon Emerald Pasul 3
  3
  Utilizați MT28 (Excavat) într-un pokemon la alegere. Ar fi recomandabil să alegeți unul dintre cele mai utilizate Pokémon pentru a afla această abilitate. În acest fel, atunci când te antrenezi sau călătoresc prin zone periculoase, cum ar fi peșteri, iarbă înaltă și Dungeons, puteți scăpa de zona de intrare excaveze, dacă este necesar. Ai putea da, de asemenea, această capacitate de a o pokemon care nu intenționează să folosească o mulțime astfel încât să nu trebuie să sacrifice mișcări de sloturi valoroase ca fiecare pokemon poate avea doar un maxim de 4 mișcări simultan.
 • MT sunt obiecte de unică folosință. Acest lucru înseamnă că, dacă schimbați Pokémon la care ați învățat MT28, nu veți putea să învățați această abilitate altcuiva. În această situație, va trebui să antrenezi un Pokémon pentru a învăța mișcarea Excavate în mod natural.
 • Metoda 2
  Capturați și instruiți un pokemon pentru a afla mișcarea Excavate

  Imagine cu numele Get Dig în Pokemon Emerald Pasul 4
  1
  Identificați pokemonul din jocul care învață mișcarea Excavate. Dacă ați pierdut MT, va trebui să găsiți, să capturați și să antrenați un pokemon care învață în mod natural mișcarea Excavate pentru ao obține. În Pokemon Emerald, există doar 2 Pokémon care apar în mod natural în jocul care învață această abilitate: Nincada și Trapinch.
 • Imagine cu numele Get Dig în Pokemon Emerald Pasul 5
  2
  Găsiți cele mai bune zone pentru a vâna aceste Pokémon. Unele Pokémon pot fi găsite în întreaga lume în joc, altele sunt localizate doar în anumite zone. Cu toate acestea, atât Nincada cât și Trapinch se găsesc în regiunea Hoenn. Pentru a găsi aceste Pokémon va trebui să faceți următoarele:
 • Mergeți la Route 116 pentru a găsi un Nincada. Acest traseu este în vestul Hoennului - face legătura între Ferric City și tunelul Fervergal. Mergeți în această zonă până când găsiți forțat Nincada.
 • Călătorește pe Route 111 sau Turnul Mirage pentru a găsi Trapinch. Calea 111 se găsește în regiunea principală Hoenn. Malvalona conectat la oraș cu Route 112. La Torre Espejismo apar la întâmplare în deșert de-a lungul Route 111. Walk în acest domeniu până când găsiți un Trapinch fortuit.
 • Imagine intitulata
  3


  Prindeți pokemonul. Pokémon are anumite slăbiciuni și puncte forte. Ai putea să le folosești în favoarea ta capturând pe Nincada și pe Trapinch. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți să nu provocați prea multe daune - acest lucru va duce la eliminarea pokemonului și va trebui să găsiți unul nou care să-l capteze.
 • Nincada este un pokemon de tip bug, cu o putere de apărare decentă. Este slab împotriva atacurilor de tip zbor, a focului, a apei și a gheții. Este puternic împotriva atacurilor de tip lupta, otravă și pământ.
 • Trapinch este, de asemenea, un pokemon de tip bug, cu o putere de atac decentă. Este slab împotriva atacurilor de apă, plante și gheață. Este puternic împotriva atacurilor de tip otravă și de rock.
 • Odată ce Nincada sau Trapinch a fost slăbit de atacurile dvs. și are un nivel scăzut de PS, va trebui să lansați un joc de tip pokeball pentru ao capta. Asigurați-vă că aveți suficiente cele mai bune provocări în inventarul dvs. înainte de a ieși pentru a surprinde unul.
 • Dacă găsiți Pokémon sunt prea puternice și pot provoca pagube prea mult la oricare dintre aceste Pokémon sălbatice, ar fi recomandabil să se utilizeze atacuri care Trapinch și Nincada să fie puternic. Acest lucru va reduce daunele. În acest fel, puteți provoca daune mici până când Pokemon-ul este slăbit suficient pentru a îl capta.
 • Imagine cu denumirea Get Dig în Pokemon Emerald Pasul 7
  4
  Instruiește-ți pokemonul. Nincada trebuie să antreneze la nivelul 45, înainte de a învăța de calificare și Trapinch excaveze nu învăța această mișcare la nivel 41. Acest lucru înseamnă că trebuie să lupte împotriva altor jucători nu antrenori, lupta Pokémones veți găsi la întâmplare, folosind obiecte (cum ar fi bomboane rare) pentru a vă ridica nivelul sau pentru a vă lua Pokémonul în grădina Pokemon unde vă vor antrena pentru dvs.
 • Metoda 3
  Utilizați un cartuș ieftin pentru a obține mișcarea Excavate

  Imagine intitulată Get Dig în Pokemon Emerald Step 8
  1
  Cumpărați un cartuș ieftin. GameShark este una dintre cele mai populare branduri de cartușe ieftin, dar există multe altele pe care le puteți folosi pentru a obține mișcarea Excavate în jocul dvs. Datorită faptului că veți folosi un cartuș ieftin pentru a modifica datele jocului dvs., Există riscul de a vă corupe datele sau de a provoca daune permanente jocului.
  • Cartușele de înșelătorie pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor de jocuri video și comercianții cu amănuntul electronic. Există cartușe ieftin disponibile prin intermediul furnizorilor online și programe de cheat digital pe care le puteți utiliza pentru a jocuri pe calculator cu emulator.
  • Dacă intenționați să utilizați un cartuș de cheat GameShark, asigurați-vă că ați cumpărat versiunea 2.1 sau o versiune ulterioară. Versiunile anterioare ale GameShark nu vor funcționa în jocuri color.
 • Imagine intitulată Get Dig în Pokemon Emerald Pasul 9
  2
  Încărcați jocul cu cartușul de înșelătorie. Aceasta va deschide managerul de coduri, unde va trebui să introduceți un cod. Puteți găsi liste de coduri pentru cartușul dvs. de înșelat online. Aceste coduri trebuie să fie introduse în codul de administrator pentru a da obiecte (cum ar fi MT28, care predă excava) sau pot fi folosite pentru a adăuga Pokémones învăța în mod natural mișcarea excaveze echipa ta.
 • Unele cartușe ieftin sunt pline de defecte sau sunt prost adaptate pentru anumite jocuri. În astfel de cazuri, poate fi necesar să conectați jocul la cartușul de cheat de mai multe ori înainte de a funcționa corect.
 • Imagine intitulata Obtineti Dig in Pokemon Emerald Pasul 10
  3
  Introduceți codul corespunzător. Codul pe care îl folosiți va depinde de modul în care intenționați să înveți abilitatea Excavate, fie prin MT, fie prin intermediul unui pokemon care învață abilitățile. Trebuie să fiți atenți atunci când introduceți codul, deoarece numai un caracter omis sau incorect poate duce la o încercare eșuată sau la date șterse sau corupte. Unele coduri pe care le puteți utiliza includ:
 • Codul MT28: 82005274 013C.
 • Codul pentru Nincada: DA8A6B45 37694831.
 • Codul pentru Trapinch: E3F01278 4A26A70E.
 • Unele coduri sunt concepute numai pentru anumite cartușe înșelătoare. Codurile de cheat menționate mai sus ar trebui să funcționeze pentru cele mai comune cartușe ieftin.
 • Imagine intitulată Get Dig in Pokemon Emerald Pasul 11
  4
  Accesați datele din joc. Este posibil să trebuiască să reporniți jocul și să îl deconectați de la cartușul de înșelătorie sau puteți accesa datele jocului chiar și cu cartușul de înșelător conectat. Acest lucru depinde de tipul de cartuș utilizați, dar odată ce datele de joc deschis, trebuie să găsiți MT28 în inventar, un nou pokemon in echipa ta sau o schimbare în întâlniri aleatoare hartă care vă permite să găsiți și să capteze Pokemon țintă într-o zonă în cazul în care, de obicei, nu ar fi în măsură să o facă.
 • avertismente

  • Utilizarea unui cartuș ieftin vă poate corupe datele sau vă poate afecta jocul. Ar trebui să-l utilizați numai pe propriul risc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a prinde Nosepass în Pokemon EmeraldCum de a prinde Nosepass în Pokemon Emerald
  Cum să capturați Mew în Pokemon Sapphire folosind trucuriCum să capturați Mew în Pokemon Sapphire folosind trucuri
  Cum de a clona Pokémon în Pokemon EmeraldCum de a clona Pokémon în Pokemon Emerald
  Cum se obține Eevee în Pokemon EmeraldCum se obține Eevee în Pokemon Emerald
  Cum să obțineți Charmander în versiunea Smarald PokemonCum să obțineți Charmander în versiunea Smarald Pokemon
  Cum să ajungi pe Kabuto pe PokemonCum să ajungi pe Kabuto pe Pokemon
  Cum se face scufundări în Pokemon EsmeraldaCum se face scufundări în Pokemon Esmeralda
  Cum să obțineți MO alpinist în Pokemon DiamondCum să obțineți MO alpinist în Pokemon Diamond
  Cum să obțineți o bicicletă în Red PokémonCum să obțineți o bicicletă în Red Pokémon
  Cum se obține un tub pokécubos în Pokémon RubíCum se obține un tub pokécubos în Pokémon Rubí
  » » Cum să obțineți mișcarea Excavate în Pokemon Emerald

  © 2011—2020 ertare.com