Cum să obțineți istoricul apelurilor telefonului mobil

Istoricul telefonului mobil este documentul care înregistrează apelurile de intrare și de ieșire întreținute de un furnizor de servicii de telefonie mobilă. Obținerea istoricului apelurilor este relativ simplă. Cu toate acestea, ar putea fi mult mai greu pentru a obține istoricul apelurilor unei persoane (cum ar fi o rudă sau un soț care este suspect necredincios). Acest articol vă va explica cum trebuie să procedați dacă trebuie să obțineți acest document.

pași

Metoda 1
Accesați istoricul apelurilor telefonului dvs. mobil

Imaginea intitulată Imagine 1 6
1
Verificați declarațiile contului dvs. Dacă primiți o chitanță lunară, este posibil să includeți un istoric al apelurilor și al mesajelor text din ultimul ciclu facturat.
 • Dacă încă nu aveți nevoie de istoricul apelurilor, dar simțiți că îl puteți utiliza în viitor, păstrați-l într-un loc sigur.
 • Istoria ar trebui să includă câteva informații de bază, inclusiv data apelului, când a fost făcut, durata, și (în unele cazuri) orice caracteristică specială care este activată în timpul apelului (de exemplu, înregistrarea apelul primit ).
 • Imagine intitulată Înregistrați înregistrările telefonului mobil Pasul 2
  2
  Uită-te la istoria online. Cele mai multe companii de telefon mobil vă permit să acceseze aceleași informații online, ați putea obține în orice chitanță fizică, dar trebuie să aveți un cont online.
 • Înscrieți-vă pentru a obține un cont pe site-ul web al furnizorului dvs. de servicii de telefonie, dacă nu ați făcut-o deja. Va trebui să creați un nume de utilizator (unele companii vă vor permite să utilizați numărul dvs. de telefon sau o adresă de e-mail) și o parolă. Procesul poate fi accelerat dacă aveți informațiile dvs. de cont la îndemână.
 • După ce vă conectați, căutați opțiuni precum o filă cu etichete "Call details" sau "Istoricul apelurilor". Dacă astfel de opțiuni nu sunt disponibile pe ecranul inițial, va trebui să căutați titluri care includ cuvinte precum "utilizare". Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că unele servere proxy vă vor oferi doar informațiile despre apelurile efectuate. Dacă aveți nevoie de o istorie completă a telefonului, inclusiv de apelurile primite (multe planuri s-au oprit la încărcare), atunci istoricul de utilizare nu este necesar.
 • Imagine intitulată Obținerea de înregistrări telefon mobil Pasul 3
  3
  Contactați-vă furnizorul de servicii de telefonie. Dacă ați pierdut istoricul trimis sau nu se pot plasa on-line, cea mai bună opțiune pe care ați lăsat este să contactați furnizorul de servicii. Acestea sunt obligate prin lege să țină evidența și trebuie să le furnizeze oricui demonstrează că sunt titularul principal de cont.
 • Fiți pregătit pentru a furniza informații cu caracter personal, care va solicita serviciul pentru clienți reprezentativ în identificarea contului dvs., inclusiv numărul de cont, numărul de telefon mobil, adresa curentă și, eventual, ultimele patru cifre ale numărului dvs. de securitate socială sociale.
 • Deoarece furnizorul dvs. de servicii vă oferă aceste informații într-o declarație lunară, puteți fi taxat un comision pentru a vă oferi din nou aceste informații.
 • Imaginea intitulată Înregistrează înregistrările telefonului mobil Pasul 4
  4
  Pune una "capcană". Dacă încercați să identificați cine este responsabil pentru apelurile automate persistente sau cine este hărțuitorul tău telefonic, dar numărul apelantului apare doar ca "necunoscut"Poate mi-am blocat identitatea apelantului Numărul nu va apărea în majoritatea istoriilor de apeluri. În acest caz, luați legătura cu compania de telefonie și cereți-i să introducă "capcană" pe telefon Aceasta va identifica toate numerele care vă apelează și vă va debloca ID-ul apelantului. Numărul nu va mai apărea în istoricul apelurilor ca "necunoscut" și puteți identifica persoana responsabilă.
 • Metoda 2
  Accesați istoricul apelurilor unei alte persoane

  Imagine intitulată Obținerea de înregistrări telefon mobil Pasul 5


  1
  Înțelege limitele legale Dacă un cont nu este asociat cu numele dvs., nu puteți obține cu ușurință istoricul apelurilor oricărei persoane (inclusiv soțul / soția). Dacă obțineți înregistrarea fără consimțământul titularului de cont, acesta va rămâne inadmisibil ca probă în instanță.
 • Imaginea intitulată Imagine 2 10
  2
  Verificați istoricul în declarațiile de cont pe care le-ați primit. Dacă o persoană de hartuire apeluri telefonice sau pe cineva suspect care împărtășește planul dvs. de telefon face apeluri nepotrivite, starea contului dvs. de telefon trebuie să apară un istoric apel.
 • Frecvent, istoricul pe care îl primiți va fi împărțit între apelurile primite și cele trimise. Istoricul mai puțin organizat va afișa toate apelurile împreună, însă o listă cu numerele de intrare și ieșire va apărea în continuare.
 • Imagine intitulată Obțineți înregistrări pentru telefonul mobil Pasul 7
  3
  Istoricul căutărilor online. Din nou, compania de telefonie trebuie să aibă istoricul complet al apelurilor de intrare și de ieșire făcute către sau de către cineva din planul dvs. de telefon mobil. Indiferent dacă încercați să identificați un urmăritor sau pentru a proteja copiii și soțul, compania de telefonie trebuie să aibă o istorie care poate ajuta.
 • Este posibil să trebuiască să creați un cont online în prealabil pentru a accesa istoricul pe site-ul web al furnizorului de servicii de telefonie.
 • După ce vă conectați, căutați opțiuni cum ar fi o filă marcată cu taguri "Call details" sau "Istoricul apelurilor".
 • Imagine intitulată Obțineți înregistrări pentru telefonul mobil Pasul 8
  4
  Contactați furnizorul de servicii de telefonie. Dacă nu găsiți altă cale, cereți o nouă copie a istoriei. Acestea sunt obligate prin lege să țină evidențe și trebuie să le furnizeze oricui pot dovedi că sunt titularul principal de cont.
 • Fiți pregătiți pentru a oferi informații cu caracter personal pentru a asista reprezentantul serviciului pentru clienți pentru a identifica contul dvs., inclusiv numărul de cont, numărul de telefon mobil, adresa de domiciliu curent și, eventual, ultimele patru cifre ale numărului dvs. de securitate socială.
 • Imagine intitulată Obțineți înregistrări pentru telefonul mobil Pasul 9
  5
  Obțineți istoricul printr-o citație. Istoricul telefonic al unui soț separat poate fi obținut citându-l în litigiu. Aceasta este metoda legală pentru a obține istoricul apelurilor pe care avocatul dvs. îl poate utiliza în litigiu.
 • Puteți solicita istoricul apelurilor doar ca parte a unui proces judiciar (adică prin litigii sau divorț). În general, citația judiciară trebuie să fie aprobată de un judecător, deși acest lucru diferă în funcție de tipul de procedură.
 • În loc de a obține un citații, puteți cumpăra apela datele istorice ale unui agent, care se va percepe o taxă pentru obținerea acesteia. Adesea, aceste brokerii de date operează afaceri de legalitate îndoielnică (în funcție de metodele utilizate pentru a obține istorie) și de multe ori intervențiile lor nu sunt permise în instanța de judecată.
 • avertismente

  • De multe ori, brokerii de date folosesc mijloace frauduloase pentru a obține istoricul apelurilor de vânzare (inclusiv o procedură numită „pretext“, care implică apelarea unui furnizor de servicii și substituindu persoana căreia îi aparține înregistrarea).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să blocați apelurile necunoscuteCum să blocați apelurile necunoscute
  Cum să blocați un număr de telefonCum să blocați un număr de telefon
  Cum să ștergeți istoricul căutărilor GoogleCum să ștergeți istoricul căutărilor Google
  Cum să ștergeți istoricul YouTubeCum să ștergeți istoricul YouTube
  Cum să ștergeți istoricul bara de instrumente GoogleCum să ștergeți istoricul bara de instrumente Google
  Cum se șterge istoricul iPhone-uluiCum se șterge istoricul iPhone-ului
  Cum să ștergeți istoricul căutărilor GoogleCum să ștergeți istoricul căutărilor Google
  Cum să ștergeți istoricul căutărilor pe FacebookCum să ștergeți istoricul căutărilor pe Facebook
  Cum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobilCum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobil
  Cum să ștergeți istoricul navigării GoogleCum să ștergeți istoricul navigării Google
  » » Cum să obțineți istoricul apelurilor telefonului mobil

  © 2011—2020 ertare.com