Cum să obțineți efecte asupra Snapchat

Snapchat este o aplicație populară de mesagerie și o rețea socială atât pentru iOS cât și pentru Android, care vă permite să adăugați diferite efecte fotografiilor și videoclipurilor. Pentru a obține efecte asupra Snapchat, puteți utiliza funcția Lentile (de ex. Efecte pe față), aplicați filtre, încercați funcția de schimbare a feței, adăugați text, decorați cu autocolante sau emojis sau utilizați funcția de desen. Încercați diferitele opțiuni, distrați-vă și vedeți ce vă puteți gândi.

pași

Partea 1
Utilizați funcția Lentile (efecte faciale)

Imaginea intitulată
1
Înțelegeți ce oferă funcția Lentile. Cea mai cunoscută cristalină a fost una dintre primele: să vomite curcubeu. De atunci, Snapchat a continuat să adauge frecvent ochelari noi: fețe de schimb, fețe diverse de animale, transformări de caractere, "Ziua de naștere" și mai mult
 • Lentilele sunt efecte speciale care sunt adăugate în timp real prin recunoașterea facială, astfel încât să puteți vedea cum acțiunile dvs. afectează în prezent lentilele. Deoarece lentilele sunt de obicei interactive, poate fi necesar să combinați o anumită mișcare pentru a produce un anumit efect (de exemplu deschiderea gurii astfel încât curcubeele să cadă continuu). Există 10 lentile gratuite și promovate în fiecare zi, astfel încât acestea se schimbă. În cazul în care ați cumpărat orice obiectiv atunci când a fost posibil să faceți acest lucru, acesta va fi permanent disponibil pentru dvs.
 • Lentilele sunt folosite înainte de a efectua Snap-ul, în timp ce filtrele sunt adăugate după ce au făcut-o. Este posibil să utilizați lentile și filtre în același Snap.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 2
  2
  Cunoașteți limitările obiectivelor pe dispozitive mobile și hardware. Lentilele nu funcționează pe cele mai multe telefoane Android și numai pe cel mai recent iPhone (deși sa raportat că apar și probleme pe cel mai recent iPhone). În cazul în care nu aveți un dispozitiv nou sau chiar dacă îl aveți, este posibil să nu funcționeze.
 • IPhone 4, precum și prima generație de iPad nu o suportă. Cu toate acestea, mai mulți utilizatori de dispozitive acceptate au raportat că funcția nu funcționează pentru ele.
 • Obiectivele necesită Android 4.3 sau o versiune ulterioară pentru dispozitive Android. Chiar și cu cele mai recente actualizări, unii utilizatori au raportat că caracteristica nu funcționează.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 3
  3
  Actualizați modul Snapchat. Ar trebui să aveți grijă să rulați cea mai recentă versiune de Snapchat pentru a accesa Lentile. Este posibil să actualizați Snapchat din App Store sau Google Play Store.
 • Uită-te la Cum se actualizează programul Snapchat pentru mai multe informații despre modul de actualizare a aplicației dvs. Snapchat.
 • Imaginea intitulată
  4
  Modificați modul Snapchat în modul selfi. Lentilele funcționează cel mai bine prin recunoașterea unei fețe și transformarea acesteia mai târziu cu efectele. Poate fi utilizat cu camera din față sau din spate, dar poate fi mai ușor să testați camera foto frontală. Când deschideți aplicația, veți fi luați direct la camera dvs. principală. Există două modalități de accesare a camerei frontale:
 • Atingeți pictograma din dreapta sus (un cerc înconjurată de două săgeți) pentru a accesa camera foto frontală.
 • Atingeți de două ori pe ecran pentru a comuta între camere.
 • Imaginea intitulată
  5
  Păstrați telefonul la distanță pentru a vă putea vedea întreaga față. Lentile funcționează cel mai bine atunci când toată fața vă poate fi văzută în cadru.
 • De asemenea, asigurați-vă că există o bună lumină sau recunoaștere facială ar putea fi dificilă.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în modul Snapchat Pasul 6
  6
  Apăsați și mențineți-vă fața pe ecran până când se termină toată forma geometrică. După câteva momente, fața dvs. va fi scanată și toate opțiunile de lentile vor apărea în partea de jos a ecranului.
 • Asigurați-vă că toată fața dvs. este pe ecran și țineți camera ferm. Este posibil să fie necesar să apăsați și să țineți apăsat pentru câteva secunde sau să încercați de mai multe ori pentru ca caracteristica să fie activată. În cazul în care apar numai părți ale formei geometrice care acoperă fața dvs., probabil că lumina nu va fi adecvată.
 • Imagine intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 7
  7
  Selectați obiectivul pe care doriți să îl utilizați. Glisați spre stânga și spre dreapta pentru a selecta cel dorit de la obiectivele disponibile. Snapchat schimbă selecția lentilelor zilnic, astfel încât vor exista întotdeauna noi opțiuni.
 • Unele dintre cele mai populare lentile veți găsi vor fi vărsături curcubeu, țipând, zombie, "fi îndrăgostit" și plângeți
 • Obiectivul "Ziua de naștere" este activat în ziua de naștere (în cazul în care ați activat funcția "Ziua de naștere" în secțiune "setări"). De asemenea, este posibil să accesați acest obiectiv atunci când este ziua de naștere a unui prieten. Pentru a face acest lucru, căutați pictograma unui tort de lângă numele dvs. de utilizator, care va indica faptul că este ziua dvs. de naștere și atingeți pictograma tortului pentru a accesa imediat obiectivul.
 • Pe măsură ce schimbați în fiecare zi, este posibil ca obiectivul pe care îl căutați să nu fie disponibil. Încercați ziua următoare sau după câteva zile pentru a verifica dacă este disponibil din nou.
 • Imaginea intitulată
  8
  Urmați instrucțiunile obiectivului pe care l-ați ales. Multe obiective vor afișa o comandă rapidă pentru ca efectul să apară. De exemplu, pentru a vomita curcubeul vi se va cere să vă deschideți gura.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 9
  9
  Efectuați sau înregistrați un Snap. Când sunteți gata, atingeți butonul "captura" în partea de jos (în acest caz, veți avea imaginea caracteristicii pe care ați selectat-o) pentru a realiza o fotografiere (Snap) sau pentru a înregistra un videoclip de până la 10 secunde. Efectul lentilei va fi imprimat pe Snap.
 • Pentru fotografii, în partea din stânga jos va apărea pictograma a "3" înconjurat de un cerc. Atingeți-l pentru a selecta numărul de secunde (până la 10) în care doriți ca fotografia să dureze la vizualizare.
 • Dispozitivele Android trebuie să ruleze versiunea 5.0 sau o versiune ulterioară pentru a înregistra videoclipuri cu efecte ale lentilelor. IPhone 4, 4S, precum și iPad 2 nu o acceptă. Chiar dacă dispozitivele sunt compatibile, au existat cazuri în care unii utilizatori nu au reușit să utilizeze această caracteristică.
 • Luați în considerare adăugarea de efecte suplimentare (text, desene, emojis sau "autocolante"). Este posibil să aplicați restul efectelor într-un snap care a utilizat caracteristica Lentile (așa cum a fost deja explicat în alte secțiuni).
 • Imaginea intitulată
  10
  Trimiteți-vă Snap-ul. Când capturați Snap-ul, îl puteți trimite contactului Snapchat pe care îl selectați, îl puteți publica în povestea dvs. (acesta va fi vizibil timp de 24 de ore) sau pur și simplu să îl salvați ca o fotografie sau video fără a-l publica așa cum ați face cu orice alt Snap.
 • A doua pictogramă din stânga inferioară cu o săgeată și o linie va salva fotografia sau videoclipul fără ao publica.
 • A treia pictogramă din partea stângă a fundului cu un pătrat și semnul "+" Publicați doar Snap-ul în povestea dvs. și acesta va fi disponibil timp de 24 de ore pentru oricine a activat să-l vadă.
 • Apăsați butonul albastru numit Trimiteți la în colțul din dreapta jos pentru a selecta persoanele cărora doriți să le trimiteți. De asemenea, puteți selecta povestea ta.
 • După selectarea destinatarilor, apăsați pe săgeata albastră din colțul din dreapta jos pentru a trimite funcția Snap.
 • Partea 2
  Utilizați filtrele

  Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 11
  1
  Înțelege ce este un filtru Filtrele Snapchat sunt adăugate după Snap și adaugă energie și bucurie fotografii sau video cu puțin efort. Pur și simplu glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a le accesa sau pentru a citi toate detaliile de mai jos.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în modul Snapchat Pasul 12
  2
  Asigurați-vă că Snapchat este actualizat. Pentru a accesa majoritatea filtrelor, veți avea nevoie de cele mai recente versiuni ale programului Snapchat. În cazul în care nu l-ați actualizat într-un timp, acest lucru vă va oferi mai multe opțiuni de filtrare. Este posibil să actualizați aplicația prin Magazin Google Play sau Apple App Store.
 • Uită-te la Cum se actualizează programul Snapchat pentru mai multe informații despre modul de actualizare a aplicației dvs. Snapchat.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 13
  3
  Activați filtrele. Du-te în jos de pe ecranul camerei și apăsați ⚙️ în colțul din dreapta sus pentru a deschide meniul Setări.
 • Du-te în jos și faceți clic pe opțiune Gestionați preferințele în secțiunea "Servicii suplimentare" din meniu.
 • Glisați butonul de lângă filtre la poziția "Pornit". Procedând astfel, va deveni verde.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 14
  4
  Activați "Servicii de localizare" din Snapchat. Trebuie să raportați locația la Snapchat în cazul în care doriți să utilizați oricare dintre filtrele sale. Unele filtre trebuie să acceseze locația dvs. pentru a funcționa, cum ar fi orașul sau temperatura.
 • iOS: deschideți aplicația "setări". Du-te în jos și faceți clic pe opțiune intimitate și apoi în Servicii de localizare. Glisați butonul de lângă Servicii de localizare la poziția "On" în cazul în care nu este încă verde. Apoi, mergeți în jos și apăsați opțiunea Snapchat. În cele din urmă, apăsați În timp ce aplicația este în uz.
 • Android: deschideți aplicația "setări". selecta "locație" și activă "locație" în partea de sus a meniului.
 • Imaginea intitulată
  5
  Faceți o fotografie sau înregistrați un videoclip. Începe pe ecranul principal al "aparat foto". Atingeți cercul alb mare pentru a face o fotografie sau mențineți-o apăsată pentru a înregistra un videoclip de până la 10 secunde. Pentru fotografie, faceți clic pe pictograma a "5" înconjurat de un cerc din stânga jos pentru a selecta cât doriți să fie afișată fotografia înainte de dispariție (maxim 10 secunde). Pentru videoclip, în cazul în care doriți să opriți sunetul, atingeți butonul audio din colțul din stânga jos.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în modul Snapchat Pasul 16
  6
  Adăugați un filtru la fotografie sau la un videoclip. Glisați fotografia spre dreapta sau spre stânga pentru a adăuga filtre diferite. Rețineți că filtrele geospațiale nu sunt disponibile dacă nu ați activat Serviciul de localizare. Glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a vedea filtrele disponibile.
 • Imaginea intitulată
  7
  Adăugați un filtru geofizic. Acest prim grup de filtre este disponibil în funcție de locația dvs. exactă la momentul respectiv.
 • Bazat pe oraș: include de obicei câteva versiuni care reprezintă orașul în care vă aflați (de obicei, după nume).
 • Pe bază de comunitate: acestea sunt opere de artă aprobate de Snapchat pe care oricine le poate publica pentru locația lor și pe care le puteți vedea, de asemenea. Logo-urile de marcă nu sunt permise.
 • La cerere: atât companiile cât și oamenii au capacitatea de a-și personaliza propriul filtru, limitându-l la o locație geografică. În acest caz, logo-urile sunt permise.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 18
  8
  Încercați un filtru numai pentru videoclip. Acest set de filtre modifică starea videoclipului și sunetul acestuia.
 • Derulare înapoi: se caracterizează prin trei săgeți spre stânga și redă videoclipul dvs. înapoi. Aceasta include sunetul videoclipului.
 • Deplasați-vă înainte: pictograma dvs. este un iepure (fără linii) și accelerează atât înregistrarea video cât și sunetul (deși nu la fel de mult ca "Advance mai repede").
 • Advance mai rapid: apare ca un iepure cu linii deasupra și dedesubt și crește de două ori viteza videoclipului. Sunetul merge mai repede.
 • Filtru cu mișcare lentă: reprezentat de un melc și face ca videoclipul și sunetul să meargă încet.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 19
  9
  Încercați un filtru de date. Acest set de filtre obține date din momentul în care a fost făcută Snap pentru a oferi o perspectivă mai mare.
 • Durata de viață a bateriei: acest filtru depinde de starea actuală a bateriei dispozitivului mobil. Acesta va avea o față zâmbitoare verde și va fi plin atunci când acumulatorul este complet încărcat sau cel roșu aproape gol când bateria dispozitivului este aproape descărcată.
 • Data sau ora: acest filtru adaugă data la care ați făcut fotografia sau videoclipul. Atingeți ora afișată pentru ao schimba cu data. Atingeți-l din nou pentru a vă oferi o altă opțiune de prezentare pentru dată.
 • Temperatura: adăugați temperatura locației dvs. Atingeți temperatura pentru a comuta între Celsius și Fahrenheit.
 • Viteză: Adăugați viteza la care s-a mutat când ați făcut fotografia sau videoclipul. În cazul în care ați fost încă, va fi afișat ca 0 km / h sau 0 mph. Este posibilă schimbarea între cele două măsuri atingând numărul sau numerele.
 • Imaginea intitulată
  10
  Încercați un filtru de culoare: Acest grup de filtre modifică culoarea fotografiei sau a videoclipului.
 • Alb-negru: face fotografia sau videoclipul alb-negru.
 • Vechi sau saturat: va face ca fotografia sau videoclipul să fie saturate sau "vechi".
 • Sepia: va da o fotografie sau un film sau o nuanță maro-gălbui.
 • Bright: va face fotografia sau videoclipul mai luminos.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 21
  11


  Luați în considerare adăugarea mai multor filtre. Pentru a adăuga mai mult de un filtru, glisați la filtrul dorit. Apăsați și țineți apăsată fotografia cu un deget și glisați-o cu cealaltă.
 • Este posibil să se adauge până la 3 filtre pe fotografie (geofilter, date, culoare) și 5 per film (geofilter, date, culoare, derulare și unul dintre cele trei filtre de viteză).
 • Partea 3
  Schimbarea feței

  Imaginea intitulată Obțineți efecte în modul Snapchat Pasul 6
  1
  Activați funcția Lentile pentru a găsi opțiunile de schimb de fețe. Această caracteristică în Snapchat oferă două opțiuni diferite pentru schimbarea feței: schimbați-o cu o altă persoană în aceeași fotografie sau cu imaginile stocate în dispozitiv.
  • Pentru a activa lentilele, apăsați și mențineți-vă fața în cadrul camerei Snapchat. După câteva secunde, Lentile vor apărea în partea de jos a ecranului.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 23
  2
  Selectați opțiunea schimbător de fețe galbene pentru ao schimba cu cineva din apropierea dvs. în fotografie. Veți găsi acest obiectiv spre sfârșitul listei și butonul său va avea două fețe zâmbitoare.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în modul Snapchat Pasul 24
  3
  Aliniați ambele fețe în straturile ecranului. Când selectați obiectivul de schimbare a feței galbene, veți vedea un strat de două fețe zâmbitoare care apar pe ecran. Aliniați ambele fețe pentru Snapchat pentru a le schimba.
 • Fața ta va apărea în corpul prietenului tău și invers!
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 25
  4
  Selectați obiectivul purpuriu pentru schimbarea feței pentru ao schimba cu fotografiile de pe telefon. Veți găsi acest obiectiv spre sfârșitul listei, iar butonul său va avea o față zâmbitoare și o cameră foto. Când selecțiile vor fi efectuate, Snapchat va căuta între fotografiile pe care le-ați salvat pe dispozitiv și le alegeți pe cele care au fețe care pot fi schimbate.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în modul Snapchat Pasul 26
  5
  Atingeți fața pe care doriți să o schimbați. Snapchat va căuta fotografiile dvs. și le va alege pe cele care au fețe. Nu veți selecta fotografia în sine, ci numai fața detectată de Snapchat.
 • Această caracteristică suprapune chipul uneia dintre fotografiile dvs. pe corp în timp real. Este ca și cum ai crea personalizarea ta în timp real!
 • Partea 4
  Adăugați text

  Imaginea intitulată Obțineți efecte în modul Snapchat Pasul 27
  1
  Adăugați text în fotografie sau video. Atinge fotografia sau videoclipul. Scrieți mesajul și apăsați "făcut". "introducere" sau atingeți ecranul. Textul va fi adăugat automat în centrul ecranului.
 • Imaginea intitulată Obținerea de efecte în Snapchat Pasul 28
  2
  Activează efectele de text. Atingeți "T" în colțul din dreapta sus al ecranului pentru a activa efecte de text. Acest lucru va face ca textul să fie mai mare, centrat spre stânga sau să ștergeți bara pentru a introduce textul.
 • Atingeți "T" a doua oară pentru alinierea textului în centru.
 • Atingeți "T" a treia oară pentru a reveni la starea inițială.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 29
  3
  Mutați, redimensionați și rotiți textul. Atingeți și glisați textul pentru ao muta. "ciupituri" textul pentru ao micșora. Creșteți textul pentru a mări dimensiunea acestuia. Rotiți cele două degete în același timp și peste text pentru al roti în unghiul dorit.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 30
  4
  Modificați textul sau culoarea textului. Atingeți textul însuși Se va deschide opțiunea de a alege culoarea și tastatura. Atinge selectorul de culori pentru a schimba culoarea textului. Când termini "făcut". "introducere" sau pe ecran.
 • În cazul în care doriți să schimbați o singură literă sau cuvânt, selectați litera sau cuvântul și apoi atingeți selectorul de culori pentru a schimba culoarea literei sau a cuvântului.
 • Partea 5
  Adăugați autocolante, emojis și bitmojis

  Imaginea intitulată
  1
  Adăugați autocolante, emojis sau bitmojis. Apăsați butonul "Abțibilduri" în partea de sus a ecranului (este similar cu o notă pliată, în partea stângă a ecranului "T"). Navigați prin lista emoji pentru a le adăuga la fotografie. Glisați ecranul spre stânga și spre dreapta pentru a vedea diferitele categorii. Du-te în jos pentru a vedea selecția. Atingeți un emoji pentru al adăuga la fotografie și trageți-l cu degetul în locul exact în care doriți să îl plasați. Puteți adăuga toate autocolantele pe care le doriți.
  • "ciupituri" ecranul să îl micșoreze sau să-l măriți pentru a mări dimensiunea sa. Este, de asemenea, posibilă rotirea autocolantului prin plasarea ambelor degete pe capete și prin rotirea acestora în același timp.
 • Imaginea intitulată
  2
  Fixați autocolante la obiectele dintr-un videoclip Snap. Când apăsați și țineți un autocolant pe un videoclip Snap, acesta se va opri și vă va permite să trageți autocolantul pe obiectul dorit din cadru. Când dați autocolantul pe un obiect, se va face "va repara" la el și îl vor urma în timp ce se mișcă în jurul ecranului.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în modul Snapchat Pasul 33
  3
  Luați în considerare crearea unui filtru personalizat cu un autocolant sau un emoji. Selectați un autocolant Extindeți-l până se pierde complet forma și se concentrează pe marginea emoji sau autocolant. Marginea translucidă va funcționa ca un filtru de culoare personalizat pentru fotografia sau videoclipul dvs.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 34
  4
  Faceți un autocolant Apăsați pictograma foarfece situată în partea de sus a ecranului și apoi utilizați degetul pentru a selecta orice parte a videoclipului, cum ar fi fața persoanei. Acum ați creat un autocolant pe care îl puteți deplasa în orice parte a ecranului cu degetul.
 • Autocolantele pe care le creați vor apărea în partea de sus a meniului "Stickere" când faceți clic pe pictograma note lipicioase.
 • Puteți să eliminați autocolantul din fotografia dvs. ținând-o apăsată și glisând-o în sus, spre pictograma notei lipicioase, care va fi transformată într-un coș pe măsură ce vă apropiați.
 • Partea 6
  Utilizați caracteristica "trage"

  Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 35
  1
  Desenați fotografia sau videoclipul. Atingeți pictograma pastel în extrema dreaptă a colțului din dreapta sus al ecranului. Alegeți o culoare în selectorul de culori. Atingeți ecranul pentru a desena. După ce terminați, atingeți din nou butonul pentru pastel.
  • În cazul în care nu vă place ceea ce ați atras, atingeți butonul "anula" (o săgeată curbată orientată spre stânga) spre stânga butonului pentru pastel.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 36
  2
  Găsiți culorile ascunse. Deși alb-negru este integrat în Android, iOS are un cursor curcubeu care nu arată aceste culori. Pentru a accesa ținta, glisați degetul de la cursorul curcubeului în colțul din stânga sus. Pentru a accesa negrul, trageți degetul de la cursorul curcubeului la centrul inferior. Pentru a face griul să apară, glisați degetul de la cursorul curcubeului în colțul din stânga jos. Pentru a găsi culori ascunse, cum ar fi roz sau vrăjitor, trageți degetul de la cursorul curcubeului în jurul ecranului.
 • Doar pe Android veți găsi o culoare "transparent". Pur și simplu apăsați pe ecran până când apare întreaga paletă de culori și selectați culoarea "transparent".
 • Partea 7
  Utilizați versiuni vechi

  Imaginea intitulată Obțineți efecte în Snapchat Pasul 37
  1
  Faceți o fotografie Urmați pașii de mai jos, în cazul în care aveți o versiune veche a aplicației Snapchat și nu doriți să actualizați versiunile recente.
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 19
  2
  Adăugați filtrul sepia în fotografia dvs. Atingeți fotografia pentru a deschide caseta de text și introduceți Sepia ....
 • Este important să scrieți cele trei puncte la rând.
 • Imaginea intitulată
  3
  Adăugați filtrul alb-negru la fotografie. Atingeți fotografia pentru a deschide caseta de text și introduceți b&n ....
 • Imaginea intitulată Obțineți efecte la Snapchat Pasul 21
  4
  Adăugați filtrul negativ în fotografia dvs. Atingeți fotografia pentru a deschide caseta de text și introduceți Negativ ....
 • sfaturi

  • Pentru a adăuga pe cineva cu o fotografie a unui Snapcode, tăiați imaginea astfel încât să fie vizibilă numai codul snap. Apoi, deschideți Snapchat, accesați secțiunea "Adăugați prieteni", adăugați-o prin snapcode și apoi selectați imaginea cu codul de acces menționat. Pentru a face acest lucru, deschideți Snapchat, puneți camera pe snapcode-ul prietenului, păstrați codul fix și apoi adăugați prietenul.
  • Pentru a adăuga două filtre, faceți o fotografie, selectați un filtru, păstrați ecranul pe acel filtru și apoi glisați pentru a selecta un alt filtru.
  • Pentru a plasa un emoji într-un videoclip pe care tocmai l-ați luat, selectați un emoji, țineți-l peste imaginea pe care doriți să o urmați și eliberați-o.
  • Pentru a adăuga muzică, deschideți o aplicație de redare a melodiilor, cum ar fi Spotify, selectați o melodie, deschideți Snapchat și apoi înregistrați videoclipul.
  • Pentru a schimba culoarea textului, scrieți ceva și apoi selectați cuvântul la care doriți să schimbați culoarea.
  • Pentru a obține culorile secrete (în iOS), faceți o fotografie, mergeți la paleta de culori și apoi la stânga sus pentru alb sau spre stânga jos pentru negru. Dacă dispozitivul dvs. este Android, faceți o fotografie, păstrați paleta de culori selectată și apoi veți obține o culoare transparentă.
  • Pentru a crea o captură de ecran secretă, utilizați modul de avion, apăsați pe ecran pentru a încărca o poveste, apăsați pe opțiune pentru a vedea povestea și apoi luați ecranul. Persoana care ți-a trimis comanda nu va primi o notificare despre captura.
  • Pentru a realiza o înregistrare manuală a cărților (în iOS), accesați setările de sistem, Accesibilitate, Asistat atingeți, Creați un nou gest. Apoi țineți degetul apăsat și denumiți-l. Acum, pe Snapchat, deschideți pătratul cu cercul interior, căutați opțiunea de personalizare, apăsați pe Snapchat, mutați cercul cu punctul spre butonul de înregistrare și eliberați-l.
  • Pentru a activa modul de călătorie, mergeți la "Setări" și mergeți în jos la "Gestionați preferințele", sub opțiunea "Servicii suplimentare" și apoi activați modul "Călătorie". Acest lucru vă va ajuta să reduceți consumul de date.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se activează modul de noapte pe Snapchat pentru iPhone sau iPadCum se activează modul de noapte pe Snapchat pentru iPhone sau iPad
  Cum se activează notificările SnapchatCum se activează notificările Snapchat
  Cómo agregar la temperatura en SnapchatCómo agregar la temperatura en Snapchat
  Cum de a schimba emojii prietenilor pe SnapchatCum de a schimba emojii prietenilor pe Snapchat
  Cum să vă schimbați e-mailul pe SnapchatCum să vă schimbați e-mailul pe Snapchat
  Cómo cambiar tu imagen de perfil en SnapchatCómo cambiar tu imagen de perfil en Snapchat
  Cum să vă schimbați numărul de telefon pe SnapchatCum să vă schimbați numărul de telefon pe Snapchat
  Cómo dejar de recibir anuncios personalizados en SnapchatCómo dejar de recibir anuncios personalizados en Snapchat
  Cum să editați videoclipuri pe SnapchatCum să editați videoclipuri pe Snapchat
  Cum să ștergeți o conversație pe SnapchatCum să ștergeți o conversație pe Snapchat
  » » Cum să obțineți efecte asupra Snapchat

  © 2011—2020 ertare.com