Cum să obțineți diamante în Animal Jam

Animal Jam este o lume virtuală creată cu ajutorul National Geographic pentru a ajuta copiii să învețe despre lumea naturală. În lumea online din Jamaa, puteți să convertiți animale, să designați case, să organizați petreceri, să jucați jocuri și să vă conectați cu prietenii. Pe măsură ce comunicați și interacționați, veți afla, de asemenea, informații importante despre animale, ecosisteme și conservare. Pietre prețioase și diamante fac parte din moneda interna a Animal Jam și există multe modalități prin care puteți obține mai multe diamante, cum ar fi solicitarea codurilor promoționale, jocurile și participarea la provocări și misiuni. Diamantele pot fi folosite pentru a face achiziții de animale de companie, armuri și animale în cadrul jocului.

pași

Partea 1
Obțineți diamante gratuite

Imaginea intitulată
1
Utilizați un cod promoțional Animal Jam publică în mod frecvent coduri promoționale care pot fi folosite pentru a schimba diamante, pietre prețioase sau alte cadouri minunate. Când vă conectați cu contul Animal Jam, selectați Am un cod de introdus și îl introduc. De asemenea, puteți merge direct la pagina Animal Jam Rambursați codul. Codurile se schimba tot timpul, iar Animal Jam se elibereaza cateva cateva saptamani. Pentru a găsi codurile recente, încercați să introduceți site-uri precum:
 • Imagine intitulată Obțineți diamante pe animale Jam Pasul 2
  2
  Înscrieți-vă pentru a obține un membru. Membrii Animal Jam primesc un diamant o săptămână doar pentru a fi membri! Pentru a deveni membru, trebuie să aveți un cont plătit, asigurați-vă că vorbiți cu părinții despre acest lucru.
 • O dată pe săptămână, va apărea o casetă când vă conectați la contul dvs., care spune "Cadou pentru membri", "Un diamant". Pur și simplu faceți clic pe OK pentru a obține diamantul.
 • Imaginea intitulată
  3
  Câștigă în ruletă zilnică. Când apare, faceți clic pe ruletă pentru a obține o opțiune de a câștiga diamante, pietre sau cadouri. Asigurați-vă că vă conectați pentru a vă majora bonusurile.
 • Imagine intitulată Obțineți diamante pe animale Jam Pasul 4
  4


  Face parte din Diamond Challenge. La fiecare două săptămâni, Animal Jam lansează noi provocări pentru a participa. Există, de obicei, câțiva câștigători pentru fiecare provocare și puteți câștiga adesea aproximativ cinci diamante. Provocările Diamond sunt publicate pe pagina Animal Jam blog, și implică de multe ori să fotografiați (prin Jammer Central) animalul sau lucrurile care vă interesează.
 • Pentru a trimite munca la Diamond Challenges, salvați-o ca fișier .jpg sau .jpg de pe computer. Du-te la Jammer Central și faceți clic pe Trimiteți-vă munca. Apoi faceți clic pe semnul Plus pentru a căuta și încărca prezentarea. Nu uitați să faceți clic pe Trimite când ați terminat.
 • Partea 2
  Obțineți diamante dintr-o achiziție

  Imaginea intitulată
  1
  Accesați-vă ca membru plătit În plus față de obținerea unui diamant o săptămână gratuit cu statutul de membru, cumpărarea aceasta include, de asemenea, bonusuri instant gem. Întotdeauna discutați cu părinții înainte de a efectua orice achiziție. Diferitele niveluri de membru includ diferite beneficii suplimentare care includ:
  • Un membru de 3 luni va da 10 diamante.
  • O adunare de 6 luni va da 25 de diamante.
  • Un membru de 1 an va da 60 de diamante.
 • Imaginea intitulată
  2
  Obțineți un card cadou. Carnetele de cadou Animal Jam vin cu diamante, deci dacă cineva vă dă una, veți obține, de asemenea, diamante libere.
 • Imagine intitulată
  3
  Cumpara diamante Dacă nu aveți suficiente diamante pentru ceea ce doriți și nu aveți timp să le obțineți prin jocuri, competiții și cadouri săptămânale, le puteți cumpăra direct de la furnizorii Animal Jam.
 • Diamantele vin în cutii de 5, 10 și 25.
 • Întotdeauna amintiți-vă să consultați părinții sau tutorele dvs. înainte de a efectua orice achiziție online.
 • Ia diamante zilnic

  1. După cum sa menționat anterior, cumpărați un membru în Animal Jam. În acest mod veți avea acces la ruleta zilnică ca membru cu posibilități mai mari și diamante din abundență!
  2. Trebuie să aveți un membru pentru a obține acces la ruletă zilnică și este un mod lent de a obține diamante, trebuie să așteptați, de asemenea, o zi întreagă. Uneori, există coduri pentru a obține diamante, cum ar fi codul vechi, doisprezece. Asta îți va da un diamant.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să capturați Arceus în Diamond sau în Pearl PokémonCum să capturați Arceus în Diamond sau în Pearl Pokémon
  Cum să obțineți camuflajul de diamante în Black Ops 2Cum să obțineți camuflajul de diamante în Black Ops 2
  Cum să obțineți multe lucruri în Animal JamCum să obțineți multe lucruri în Animal Jam
  Cum să obțineți un dragon diamant în Dragon StoryCum să obțineți un dragon diamant în Dragon Story
  Cum să te distrezi în Animal JamCum să te distrezi în Animal Jam
  Cum de a alege o echipă bună în Pokémon Diamond și PearlCum de a alege o echipă bună în Pokémon Diamond și Pearl
  Cum de a găsi Drifloon în Pokémon Diamond și Pokémon PearlCum de a găsi Drifloon în Pokémon Diamond și Pokémon Pearl
  Cum sa gasesti diamante in MinecraftCum sa gasesti diamante in Minecraft
  Cum de a găsi diamante în Minecraft PECum de a găsi diamante în Minecraft PE
  Cum sa faci unelte in minecraftCum sa faci unelte in minecraft
  » » Cum să obțineți diamante în Animal Jam

  © 2011—2020 ertare.com