Cum se obține datele dintr-un fișier .nbf

Telefoanele Nokia stochează informațiile în fișiere în format NBF. Alte telefoane nu recunosc acele informații, însă o ajustare rapidă a calculatorului poate rezolva aceste probleme. Programul "NTI Backup Now" de asemenea, stochează fișierele cu extensia NBF, dar acesta este un format diferit în care trebuie să utilizați o altă procedură.

pași

Metoda 1
Obțineți informații dintr-un fișier de backup Nokia

Imaginea intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 1
1
Trimiteți fișierul NBF pe computer. Utilizați Bluetooth sau orice sistem de transfer de fișiere pentru a trimite fișierul BF pe computerul dvs. Windows sau Mac. Cel mai simplu mod de a transfera fișiere este prin intermediul cablului USB, dacă telefonul vă oferă acces la opțiunea "Depozitarea în masă" când conectați telefonul.
 • Imaginea intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 2
  2
  Accesați proprietățile fișierului NBF. Faceți clic dreapta pe fișierul NBF de pe computer sau faceți ^ Control Faceți clic pe un Mac Selectați una din următoarele opțiuni din meniul derulant:
 • Windows: Proprietăți
 • Mac: Obțineți informații
 • Imaginea intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 3
  3
  Schimbați extensia la ZIP. În fereastră "proprietăţi" sau "Obțineți informații", găsiți câmpul de text care are numele fișierului. Ștergeți extensia NBF și scrieți codul ZIP. Confirmați acțiunea dacă apare o fereastră care solicită confirmarea.
 • Probabil că aveți nevoie de drepturi de administrator pentru a accesa modificarea fișierului.
 • Dacă extensia NBF nu este vizibilă, accesați Panoul de control → Aspect și personalizare → Opțiuni folder → Vizualizare → debifați Ascundeți extensiile pentru tipurile de fișiere cunoscute → OK.
 • Imaginea intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 4
  4
  Deschideți fișierul. Faceți dublu clic pe fișier pentru al deschide. Dacă acest lucru nu funcționează, faceți clic dreapta pe fișier și selectați "extract" sau "Deschideți cu" urmat de programul de extragere a fișierelor ZIP. Fișierul ar trebui să fie deschis ca un dosar cu alte dosare și fișiere în interiorul dosarului.
 • Dacă acest lucru nu funcționează, faceți clic dreapta pe fișierul → "Deschideți cu" → "Windows Explorer".
 • Imagine intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 5
  5
  Găsiți informațiile Contactele telefonului dvs. sunt stocate ca fișiere VCF, de obicei la următoarea adresă: "predefhiddenfolder" → "copie de rezervă" → "WIP" → "32" → "Contacte".
 • Imagine intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 6
  6
  Combinați toate contactele într-un singur fișier (opțional). Multe dispozitive vă fac să transferați unul câte unul contactele cărții. Îmbinarea cardurilor într-un singur fișier va accelera acest proces, însă trebuie avut în vedere că unele dispozitive și programe nu sunt create pentru a suporta mai mult de un contact pe card. Salvați cardurile vechi ca rezervă în cazul în care acest lucru nu funcționează.
 • Windows: deschideți programul "alerga" și scrie cmd. Introduceți locația fișierului de contacte în fereastra CMD. scrie copiați * .vcf all_contacts.vcf pentru a crea un nou fișier.
 • Mac: deschideți Terminalul. Introduceți locația fișierului de contacte în fereastra de comandă. scrie pisică * .vcf > all_contacts.vcf pentru a crea fișierul combinat.
 • Pentru a găsi locația, faceți clic dreapta pe dosarul de contacte și selectați "proprietăţi" sau "Obțineți informații". Copiați informațiile în câmpul Locație și adăugați contacte după ce a fost necesar.


 • Imagine intitulată Obțineți date din fișierul .Nbf Pasul 7
  7
  Transferați informațiile de contact către un alt telefon. Puteți copia și lipi întregul dosar de contacte sau fișiere individuale VCF într-un alt folder. Mai jos sunt câteva moduri de accesare a informațiilor stocate:
 • Trimiteți-vă un e-mail cu fișierele VCF atașate. Deschideți e-mailul de pe telefon și faceți clic pe fișierele VCF pentru a le descărca.
 • Dacă stocați contacte în iCloud sau în orice alt serviciu de stocare în cloud, deschideți-l și căutați opțiunea care spune "Import vCard".
 • Pe Android, transferați fișierele VCF direct pe cardul SD al telefonului. Deschideți aplicația "Contacte" a telefonului și introduceți "meniu" → "import" → "Importați din memoria externă". Închideți și redeschideți aplicația.
 • Dacă telefonul acceptă numai fișiere CSV, importați fișierele VCF în dosar "Contacte" pe telefon sau pe contactele Gmail. De acolo, exportați-le ca fișiere CSV.
 • Imaginea intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 8
  8
  Deschideți fișierele VCF de pe computer. Pentru a transfera contacte pe computer, deschideți programul Microsoft Outlook, Contacte, Agendă sau orice alt program care stochează contactele. Probabil că trebuie să deschideți mai întâi programul și apoi să utilizați butonul Fișier → Import. Dacă vi se solicită să selectați un tip de fișier, selectați "VSF" sau "vCard".
 • Pentru a citi cărțile fără a adăuga contacte în lista dvs., le importați în programul Excel sau în alt program de calcul tabelar.
 • Metoda 2
  Restaurați dintr - un fișier de backup de "NTI Backup Now"

  Imaginea intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 9
  1
  Deschideți programul "NTI Backup Now". Dacă aveți un fișier NBF neidentificabil pe calculatorul dvs., este foarte probabil că acel fișier a fost creat de program "NTI Backup Now". Acest program de backup poate fi instalat anterior pe hard disk. Dacă nu găsiți programul "NTI Backup Now "de pe computer, descărcați o încercare gratuită de la "NTIcorp".
  • Acest format NBF nu este același pe cel utilizat de telefoanele Nokia. "NTI Backup Now" Nu vă va ajuta să accesați informațiile telefonului dvs.
 • Imaginea intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 10
  2
  Navigați prin fișierele NBF. Faceți clic pe fila "Restabilirea fișierelor și a dosarelor" (restaurarea dosarului și a dosarului) pentru a vedea o listă a tuturor fișierelor NBF.
 • Imaginea intitulată Obținerea datelor din fișierul .Nbf Pasul 11
  3
  Refaceți numai fișierele lipsă sau deteriorate. Butonul Restaurare va restabili numai fișierele selectate în starea în care au fost stocate în copia de rezervă selectată. Dacă există un fișier cu același nume ca și computerul, acesta va fi șters. Fiți atenți și asigurați-vă că nu scrieți mai mult vreun fișier util.
 • sfaturi

  • NVIDIA folosește de asemenea extensia NBF în anumite fișiere care au legătură cu grafica. Puteți să le deschideți numai utilizând instrumentele de dezvoltare NVIDIA.

  avertismente

  • Puteți descărca un program care vă permite să obțineți cu ușurință fișierele NBF. Cu toate acestea, majoritatea acestor opțiuni provin din surse nesigure și probabil că veți ajunge să instalați programe malware pe computer descărcând aceste fișiere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se deschide un fișier DIZCum se deschide un fișier DIZ
  Modificarea proprietăților unui fișierModificarea proprietăților unui fișier
  Cum se conectează un control prin cablu Xbox 360 la un PC Windows 8Cum se conectează un control prin cablu Xbox 360 la un PC Windows 8
  Cum se convertesc fișierele BIN utilizând Power ISOCum se convertesc fișierele BIN utilizând Power ISO
  Cum se convertesc fișierele MP4 în format MP3Cum se convertesc fișierele MP4 în format MP3
  Cum se convertesc fișierele TIFF în PDFCum se convertesc fișierele TIFF în PDF
  Cum se creează un fișier batchCum se creează un fișier batch
  Cum se dezactivează extensiile de fișiere ascunse în Windows XPCum se dezactivează extensiile de fișiere ascunse în Windows XP
  Cum să editați conținutul unui fișier .jar pe un MacCum să editați conținutul unui fișier .jar pe un Mac
  Cum se editează un fișier DATCum se editează un fișier DAT
  » » Cum se obține datele dintr-un fișier .nbf

  © 2011—2020 ertare.com