Cum se obține Siri pentru orice dispozitiv iOS

Siri este software-ul oficial de recunoaștere vocală de la Apple și vine preinstalat pe toate noile dispozitive ale Apple. Dar ce se întâmplă când aveți un dispozitiv mai vechi? S-ar putea să simțiți că Apple v-a uitat, dar alți dezvoltatori de aplicații nu au! Urmați acest ghid pentru a afla cum să activați funcționalități precum Siri pe orice dispozitiv iOS.

pași

Metoda 1
Accesați Siri pe iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3 și iPad Mini

Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 1
1
Țineți apăsat butonul de pornire. Aceasta va deschide Siri. Veți vedea imaginea unui microfon, lângă text "Cum te pot ajuta?". Este necesar ca telefonul să fie pornit, dar nu că este deblocat.
 • În cazul în care nu este activat Siri, îl puteți porni deschizând setările și selectând opțiunea "general". Apăsați pe "siri" apoi glisați comutatorul în poziția ON.
 • Puteți configura Siri astfel încât să pornească automat prin alunecarea comutatorului care spune "ridicați-vă pentru a vorbi" ON. Siri va porni când vă ridicați telefonul la ureche, în timp ce nu sunteți la un apel.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 2
  2
  Spuneți o comandă sau puneți o întrebare. Siri răspunde la comenzi vocale și întrebări. Cere-i să-i cheme pe un prieten sau să-l întrebe cum va fi mâine vremea.
 • Imagine intitulată Obțineți Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 3
  3
  Apăsați butonul "I" dacă doriți să vedeți o listă de comenzi. Le puteți spune, de asemenea, încercați să vă obișnuiți. Consultați acest ghid pentru mai multe sfaturi despre cum să profitați la maximum de Siri.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 4
  4
  Utilizați controlul vocal încorporat al iPhone4. Acest program nu este la fel de exhaustiv sau la fel de priceput ca Siri, dar încă este capabil să efectueze multe sarcini de bază pe iPhone4. Ca și în cazul Siri, apăsați și țineți apăsat butonul de pornire pentru a porni programul de comandă vocală încorporat.
 • Spuneți "apel" urmat de un nume pentru a apela pe cineva din lista de contacte.
 • Spuneți "cadran" urmat de un număr de telefon pentru a efectua un apel către acel număr.
 • di "FaceTime" și apoi un nume din lista de contacte pentru a trimite o FaceTime unei persoane.
 • di "reproduce" + cântec, album, playlist sau artist pentru a vă reda muzica. Este necesar să aveți această muzică în biblioteca iPhone. Atunci când o melodie se joacă, întrebați "ce" este cântecul sau "cine" este artistul.
 • Metoda 2
  Instalați aplicații similare

  Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 5
  1
  Instalați o aplicație de control vocal terță parte. Dacă dispozitivul dvs. nu este compatibil cu Siri, puteți instala aplicații care vă oferă aproape aceeași funcționalitate. Dragon Go!, Un produs al unei companii numite Nuance, este una dintre cele mai populare alternative.
  • Siri este fabricat cu tehnologia Nuance, de aceea Dragon Go! Acesta conține multe dintre aceleași caracteristici ca Siri și are capacități similare de recunoaștere a vorbirii.
  • Dragon Go! Puteți accesa multe dintre celelalte aplicații, cum ar fi Netflix, Google, Yelp și multe altele.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 6
  2


  Utilizați aplicația Căutare Google. Aplicația de căutare Google vine cu un software de comandă vocală care vă permite să începeți căutările Google. Nu interacționează cu niciuna dintre celelalte aplicații ale dvs., dar poate fi utilizată pe scară largă pentru căutările web.
 • Metoda 3
  Instalați SiriPort

  Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 7
  1
  Faceți un jailbreak pe dispozitiv. Va trebui să jailbreak dispozitivul pentru a instala Cydia. Cydia vă va permite să descărcați un port al programului Siri care ar putea funcționa pe dispozitivul dvs. Acest port se va conecta la un serviciu neautorizat Siri pentru procesarea datelor Siri.
  • Dispozitivul dvs. trebuie să aibă un sistem de operare iOS 5.1.1 sau superior.
  • Dispozitivele mai vechi pot întâmpina dificultăți la rularea acestui program. Dacă dispozitivul se blochează și devine instabil, veți avea nevoie restabiliți-l.
 • Imaginea intitulată Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 8
  2
  Deschideți Cydia. Adăugați depozitul SiriPort la sursele Cydia pentru a accesa fișierul. Apăsați pe Gestionare > surse > edita > Adăugați. Conectați-vă "https://repo.siriport.ru" în caseta care apare. Apăsați "add source" pentru a începe adăugarea depozitului.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 9
  3
  Așteptați până când depozitul este descărcat. După ce a fost adăugat, căutați pachetul "Siriport (original) iOS 6". Instalați pachetul și apoi reporniți dispozitivul
 • Imaginea intitulată Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 10
  4
  Deschideți aplicația "setări" pe dispozitiv Găsiți intrarea SiriPort.ru. S-ar putea să trebuiască să coborâți pentru ao găsi. Selectați înregistrarea, apoi apăsați butonul "instalați certificatul". Se va deschide o fereastră Safari, care vă arată pagina "instalați profilul".
 • presa "instala", apoi apăsați butonul următor "instala". După ce ați făcut acest lucru, veți fi dusi la pagina "profil instalat". Căutați cuvântul "demn de încredere" scrise cu litere verde. presa "făcut" și închideți Safari.
 • Image titled Ia Siri pe orice dispozitiv iOS Pasul 11
  5
  Apăsați și țineți apăsat butonul Start pentru a porni Siri. Veți vedea o întârziere atunci când porniți pentru prima dată SiriPort, deoarece trebuie să comunice cu serverele în străinătate. Dacă nu reușiți să începeți, eliberați butonul Start, reporniți dispozitivul și încercați din nou.
 • avertismente

  • Jailbreak-ul dispozitivului dvs. este pe propriul dvs. risc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo activar SiriCómo activar Siri
  Cum de a schimba vocea lui Siri pe un iPhoneCum de a schimba vocea lui Siri pe un iPhone
  Cum se conectează la o rețea fără fir pe iPhoneCum se conectează la o rețea fără fir pe iPhone
  Cómo configurar SiriCómo configurar Siri
  Cum se configurează iCloud pe un iPhone sau iPadCum se configurează iCloud pe un iPhone sau iPad
  Cum se obține iMessage pentru AndroidCum se obține iMessage pentru Android
  Cum de a dezactiva Siri pe un iPhone 4SCum de a dezactiva Siri pe un iPhone 4S
  Cómo desactivar el control por voz en tu iPhoneCómo desactivar el control por voz en tu iPhone
  Cómo desactivar el VoiceOver en un iPhoneCómo desactivar el VoiceOver en un iPhone
  Cum de a debloca un iPhone cu doar un singur clicCum de a debloca un iPhone cu doar un singur clic
  » » Cum se obține Siri pentru orice dispozitiv iOS

  © 2011—2020 ertare.com