Cum de a obține Gengar în Pokemon de foc roșu

Pentru că este unul dintre puținele care pot evolua numai prin schimb, Gengar este considerat un Pokémon unic. Pentru ao obține, un Haunter trebuie schimbat între antrenori. Acest lucru va evolua în Gengar imediat după finalizarea schimbului. Este important să înveți cum să faceți schimb de Pokémon, nu numai pentru a obține Gengar, ci pentru a putea juca pe deplin Pokemon.

pași

Partea 1
Prinde un Gastly sau un Haunter

Gengar este evoluția lui Haunter și nu poate fi găsit în sălbăticie. Aceasta înseamnă că mai întâi va trebui să surprindeți un Gastly sau un Haunter și apoi să îl evoluați în Gengar prin schimb.

Imagine intitulată Obțineți Gengar în Focul Roșu Pasul 1
1
Învinge echipa de rachete din Ciudad Azulona. Îi poți confrunta după ce ai învins Erika și ai primit a patra medalie. Cand bateti Giovanni si Team Rocket, veti obtine un Scope Silph. Acest dispozitiv vă va permite să vizualizați Pokemon-ul Phantom care locuiește în Turnul Pokémon din satul Lavender.
 • Imaginea intitulată Obțineți Gengar în Focul Roșu Pasul 2
  2
  Intră în Turnul Pokémon. Acum că aveți domeniul de aplicare Silph, veți putea intra în Turn și de data aceasta nu va trebui să fugiți de luptele împotriva Pokemonului Ghost.
 • Imagine intitulată Obțineți Gengar în Focul Roșu Pasul 3
  3
  Du-te la etajul următor al turnului. Acum, că ați intrat în turn, mergeți la nord și apoi la est până când vedeți o scară. Încărcați-l pentru a merge la etajul următor.
 • Imagine intitulată Obțineți Gengar în Focul Roșu Pasul 4
  4
  Învinge Gary. Mergeți la nord pentru a vă întâlni cu Gary, rivalul tău. Va trebui să lupți împotriva lui. Echipamentul dvs. variază în funcție de Pokémon pe care l-ați ales la începutul jocului. Acestea sunt posibilele combinații:
 • Pidgeotto (Nv.25), Kadabra (Nv.20), Exeggcute (Nv.22), Wartortle (Nv.25), Growlithe (Nv.23)
 • Pidgeotto (Nv.25), Kadabra (Nv.20), Exeggcute (Nv.23), Gyarados (Nv.22), Charmeleon (Nv.25)
 • Pidgeotto (Nv.25), Kadabra (Nv.20), Ivysaur (Nv.25), Gyarados (Nv.23), Growlithe (Nv.22)
 • Imagine cu titlul Ia Gengar în foc roșu Pas 5
  5
  Continuă să urci în turn. Odată ce ați bătut-o pe Gary, mergeți spre est pentru a găsi o altă scară. Încărcați-l pentru a continua avansarea.
 • Imaginea intitulată Obțineți Gengar în Focul Roșu Pasul 6
  6


  Găsește un Haunter. Etajul al treilea este primul etaj unde veți găsi Pokemon sălbatic. Șansele de a întâlni un Haunter sunt de la 1 la 15% la orice etaj, veți avea mai multe oportunități de a găsi unul la etajele superioare. Gastrii sunt mai ușor de găsit, dar evoluția lor va dura mai mult.
 • Prindeți un Gastly în cazul în care nu primiți un Haunter. Puteți face să evolueze în Haunter folosind Rare Caramel și făcându-l să ajungă la Nv. 25. Amintiți-vă că aceste Pokémon sunt de tip fantomă, de aceea sunt imune la atacurile de tip normal, luptător și pământ.
 • Dacă prindeți un Gastly, evoluează în Haunter înainte de a continua cu acest ghid.
 • Imaginea intitulată Ia Gengar în Focul Roșu Pasul 7
  7
  Prindeți Pokémon. Îndepărtați un Haunter sau un Gastly și aruncați-l cu Pokeballs. Gastrii nu provoacă multe probleme, deoarece nu fac mult rezistență. Același lucru nu se întâmplă cu Haunterii, pentru că pentru a le prinde, este posibil să trebuiască să vă petreceți câteva încercări.
 • Partea 2
  Evoluează Haunter

  Imaginea intitulată Ia Gengar în foc roșu Pasul 8
  1
  Pregătiți-vă pentru schimb. Acum că ați prins un Haunter sau ați evoluat pe Gastly, mergeți la cel mai apropiat Centru de Pokemon și mergeți la etajul al doilea.
  • Dacă aceasta este prima dată când vă duceți la etajul al doilea, prima femeie din spatele tejghelei vă va oferi o scurtă explicație despre sistemul de conectare.
 • Imagine intitulată Obțineți Gengar în foc roșu Pasul 9
  2
  Începeți procesul de schimb. Du-te la a treia fată în spatele tejghelei, selectați "Centrul de schimbare" și salvați-vă jocul. Amintiți-vă că trebuie să aveți pe cineva care să schimbe cu ajutorul unui cablu de conectare Game Boy Advance sau al unei conexiuni de rețea fără fir. Înainte de a continua, asigurați-vă că dispozitivele sunt conectate.
 • Imaginea intitulată Obțineți Gengar în Focul Roșu Pasul 10
  3
  Alege partenerul de schimb. Alegeți între a fi liderul unui grup sau un grup. Porniți schimbul de date și selectați "Ok". Veți fi direcționat într-o cameră în care puteți vedea celălalt jucător.
 • Pentru a accesa aceeași cameră, celălalt jucător trebuie să aleagă opțiunea opusă celor ale tale. De exemplu, dacă ați ales "deveniți lider", celălalt jucător trebuie să aleagă "Alăturați-vă grupului".
 • Imaginea intitulată Obțineți Gengar în Focul roșu Pasul 11
  4
  Porniți schimbul. Stați pe scaun și apăsați pe "A" pentru a începe schimbul.
 • Imaginea intitulată Ia Gengar în Focul Roșu Pasul 12
  5
  Selectați Haunter și schimbați-l cu partenerul. Imediat după finalizarea procesului de schimb, Haunter va evolua în Gengar. Întrebați partenerul tău să te întoarcă la Gengar recent evoluat, trebuie doar să repete același proces.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a clona Pokémon în Pokemon EmeraldCum de a clona Pokémon în Pokemon Emerald
  Cum se obține Eevee în Pokemon EmeraldCum se obține Eevee în Pokemon Emerald
  Cum să obțineți Gallade în PokémonCum să obțineți Gallade în Pokémon
  Cum să ajungi pe Kabuto pe PokemonCum să ajungi pe Kabuto pe Pokemon
  Cum să obțineți o bicicletă în Red PokémonCum să obțineți o bicicletă în Red Pokémon
  Cum să evoluați spre HaunterCum să evoluați spre Haunter
  Cum să evoluați la Tyrunt în Pokémon X și YCum să evoluați la Tyrunt în Pokémon X și Y
  Cum să evoluați la SliggooCum să evoluați la Sliggoo
  Cum să dezvolți o axăCum să dezvolți o axă
  Cum să evoluați în echipa misterioasă de salvare Blue WorldCum să evoluați în echipa misterioasă de salvare Blue World
  » » Cum de a obține Gengar în Pokemon de foc roșu

  © 2011—2020 ertare.com