Cum se obține Wario în Super Mario 64 DS

Super Mario 64 DS este noua versiune a clasicului Super Mario 64 creat pentru consola portabilă, Nintendo DS. Spre deosebire de jocul original, Super Mario 64 DS vă permite să jucați ca și alte trei personaje în afară de Mario: Yoshi, Luigi și Wario. Pentru a obține dublurile mari și mari ale lui Mario, trebuie să treceți prin portretul lui Wario în camera de oglindă de la etajul al doilea al castelului.

pași

Partea 1
Ia Wario

Imagine intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 1
1
Asigurați-vă că jucați ca Luigi. Pentru a obține Wario, trebuie să-l deblocați pe Luigi. Capacitatea lui Luigi de a deveni invizibil vă permite să ajungeți la locul în care Wario este ascuns.
 • Imagine intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 2
  2
  Asigură-te că ai bătut-o de două ori pe Bowser. Nu poți să-l duci pe Wario până nu ajungi la etajul al doilea al castelului și nu poți ajunge acolo fără să-l bați pe Bowser de două ori. Când expirați, veți primi cheia pentru a accesa etajele superioare ale castelului.
 • Primul nivel al lui Bowser este nivelul "Bowser în întuneric" (Bowser în lumea întunecată). Se află în spatele poarta stelei de la primul etaj al castelului. Luați coada lui Bowser și o hrăniți cu bombe de pe marginea arenei pentru a câștiga.
 • Al doilea nivel al "Boswer în lavă" (Bowser în Marea de Foc). Pentru a ajunge acolo, trebuie să cădeți în gaura care se află pe podeaua aceleiași camere unde portalul albastru este cel care vă duce la nivelul "Pier mare" (Dire, Dire Docks). Când primești prima stea în nivel "Pier mare", portalul se va deplasa înapoi, permițându-vă să cădeți prin gaură. Fii atent, Bowser poate teleporta acum și tot nisipul se mișcă dintr-o parte în alta atunci când sare.
 • Imaginea intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 3
  3
  Du-te la etajul al doilea al castelului. Din sala principală a castelului, urcați pe scări și deschideți ușa mare care are un lacăt. Aceasta vă va duce direct la etajul al doilea al castelului.
 • Imaginea intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 4
  4
  Intrați în camera de oglindă. La etajul al doilea, căutați o ușă care are o stea, dar nici un număr. Dacă sunteți în locul potrivit, veți fi într-o cameră cu mai multe picturi și o oglindă mare pe un perete.
 • Dacă vă aflați într-o cameră în formă de cruce cu trei copii ale aceluiași pictură în diferite dimensiuni, vă aflați în camera de nivel "Schimbarea insulei" (Insula Tiny-Huge). Nu este camera dorită, săriți și încercați cealaltă ușă.
 • Imaginea intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 5
  5
  Ia flori de putere. Această abilitate este în camera oglinzii. Acest lucru îl va face pe Luigi invizibil.
 • Imagine intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 6
  6
  Mergeți prin oglindă. Poți să treci prin oglindă și să ieși din cealaltă parte! De aceea ai nevoie de Luigi, deoarece nici un alt personaj nu poate face asta.
 • Imagine intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 7
  7


  Salt la portretul lui Wario. Aceasta vă va duce într-o zonă secretă unde puteți debloca Wario.
 • Imaginea intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 8
  8
  Finalizați nivelul. Acest nivel este foarte scurt, dar trebuie să-l terminați pentru a debloca Wario. Utilizați instrucțiunile de mai jos pentru a termina fără probleme:
 • Glisați spre platforma inferioară și traversați spațiul pentru a ajunge la următoarea platformă. Salt spre platforma metalică care se mișcă.
 • Salt la margine. Apoi, întoarceți-vă spre dreapta și săriți diferența. Veți fi prinși într-un curent de aer și veți zbura.
 • Pământ și traversați cele două platforme spre stâlpii de gheață. Continuați astfel până când ajungeți pe cealaltă parte.
 • Urcați în vârf și intrați prin gaură pentru a ajunge la locul unde se află șeful acelui nivel.
 • Imaginea intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 9
  9
  Învinge șeful. Pentru a debloca Wario trebuie să-l înfrânge pe Chief Chilly. Pentru ao bate, trebuie să-l arunci în apă de trei ori. Evitați căderea în apă, deoarece, la fel ca lava, va deteriora contactul.
 • Lupta cu șeful Chilly este similară cu luptele cu bronco de lava nivel. Poți să mergi spre el și să-l lovești, dar asta îl face mai ușor să te lovească. Dacă aveți încredere, îl puteți bate (atacați-l în timp ce alerga) pentru al câștiga. Când atârnați de margine, aruncați-o în apă cu o lovitură normală.
 • Când o înfrângeți, luați cheia pe care o eliberați.
 • Imaginea intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 10
  10
  Selectați Wario în camera de selectare a caracterelor. Aceasta este camera de la etajul inferior, unde ați ales Luigi pentru a face această procedură. Introduceți ușa care are un W deasupra ei. Trebuie să utilizați cheia pe care o aveți la înfrângerea șefului Chilly Chilly.
 • Felicitări! Ai deblocat deja Wario.
 • Partea 2
  Jucați ca Wario

  Imaginea intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 11
  1
  Cunoaște punctele forte și slăbiciunile lui Wario. Wario este cel mai mare și mai greu personaj. Toată greutatea înseamnă că are mai multă putere decât celelalte personaje. Din această cauză, veți putea să vă învingeți rapid pe vrăjmași și să-i faceți să se întoarcă mai departe decât în ​​mod normal. Această forță o face o opțiune bună de a lupta și de a sparge lucrurile pe care alte personaje nu le pot face.
  • Pe de altă parte, Wario nu este la fel de agil ca și celelalte personaje. Se mișcă mai lent decât altele și nu sare atât de mult, ceea ce face o opțiune proastă de a explora noi locuri.
 • Imagine intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 12
  2
  Utilizați puterea metalului Wario pentru a colecta flori de putere. Abilitatea specială a lui Wario este să devină metal. Acest lucru îl face extrem de greu și invincibil la atacurile dușmanilor. De asemenea, ea face să se scufunde în apă. Când ajungeți la pământ, veți începe să mergeți în loc să înotați.
 • De exemplu, aveți nevoie de un metal Wario pentru a obține a șaptea stea în acest nivel "Căpitanul Bay" (Golful Jolly Roger). Aceasta vă permite să vă plimbați sub apă și să traversați curenții de apă pentru a ajunge la stea.
 • Imaginea intitulată Get Wario în Super Mario 64 DS Pasul 13
  3
  Utilizează mișcările Wario în avantajul tău. Wario are câteva mișcări diferite de celelalte personaje și aceste mișcări completează dimensiunea lor. Știind cum să folosești acele mișcări este esențială pentru a obține cele 150 de stele ale jocului. Continuați să citiți:
 • presa "A" pentru a da o lovitură puternică. Acest lucru vă permite să rupeți lucrurile pe care alte personaje nu le pot face. Puteți utiliza, de asemenea, hitul lui Wario (care se face în același mod ca Mario) pentru a sparge lucrurile. De exemplu, pentru a obține a șaptea stea în acest nivel "Frosty Mountain" (Cool, Cool, Mountain) pentru a sparge gheața în iaz.
 • Pentru a transforma un inamic, apăsați "A" rotiți cu pârghia de adresă într-un cerc și apăsați din nou "A". Vei întoarce inamicul într-un cerc și apoi îl eliberezi, trimițându-l zboară. Acest lucru funcționează numai în "Mod VS".
 • sfaturi

  • Wario este probabil cel pe care îl folosiți cel mai puțin. Nu serveste pentru a explora nivele noi deoarece este foarte lent si nu poate sari prea departe, asa ca o vei folosi doar cand ai nevoie de puterea ta pentru a trece anumite parti.
  • Nu uitați că vă puteți întoarce la nivelul în care ați luptat cu șeful Chilly pentru a colecta monedele roșii și pentru a câștiga o stea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se obține Mario în Super Mario 64 DSCum se obține Mario în Super Mario 64 DS
  Cum de a debloca Baby Luigi în Mario Kart WiiCum de a debloca Baby Luigi în Mario Kart Wii
  Cum de a debloca Baby Daisy în Mario Kart WiiCum de a debloca Baby Daisy în Mario Kart Wii
  Cómo desbloquear a Luigi en Super Smash BrosCómo desbloquear a Luigi en Super Smash Bros
  Cum de a debloca Blooper și Hammer Bro. în Mario Party 8Cum de a debloca Blooper și Hammer Bro. în Mario Party 8
  Cum de a debloca Birdo în Mario Kart WiiCum de a debloca Birdo în Mario Kart Wii
  Cum de a debloca Bowsitos în Mario Kart WiiCum de a debloca Bowsitos în Mario Kart Wii
  Cum de a debloca Rosalina în Super Mario World 3DCum de a debloca Rosalina în Super Mario World 3D
  Cum se deblochează LuigiCum se deblochează Luigi
  Cum de a debloca Rosalina în Mario Kart WiiCum de a debloca Rosalina în Mario Kart Wii
  » » Cum se obține Wario în Super Mario 64 DS

  © 2011—2020 ertare.com