Cum se obține gratuit Microsoft Office

Biroul este unul dintre cele mai populare grupuri de productivitate din lume, astfel încât veți găsi cu siguranță un document Office în orice moment. Există mai multe opțiuni disponibile în cazul în care trebuie să deschideți, să editați sau să creați documente Office, dar nu doriți să plătiți pentru program. Puteți utiliza încercarea gratuită pentru a accesa toate funcțiile Office pentru o lună întreagă. De asemenea, puteți utiliza aplicațiile web Office pentru a crea și edita documente în rețea. În plus, sunt disponibile aplicații Office gratuite pentru dispozitive mobile și puteți utiliza alternative compatibile cu formatele Office.

pași

Metoda 1
Obțineți un test Office

Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office gratuit Pasul 1
1
Utilizați testul pentru a încerca Office 365 timp de o lună. Este posibil să utilizați Office gratuit pentru o lună prin descărcarea testului Office 365. Acesta include versiunile Office Word Office, Word, Excel, PowerPoint, Outlook și alte programe Office. Office 365 este singura versiune de Office cu o încercare gratuită disponibilă.
 • Pentru a obține încercarea gratuită, veți avea nevoie de un card de credit valabil, dar nu veți fi taxat până la începutul celei de-a doua luni. Dacă anulați abonamentul înainte de sfârșitul primei luni, veți evita încărcarea și puteți utiliza testul pentru întreaga lună.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 2 gratuit
  2
  Vizitați pagina de test Office. Este posibil să descărcați testul de pe site-ul oficial al Office. vizita products.office.com/try pentru a deschide pagina de test.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 3 gratuit
  3
  Faceți clic pe butonul "Testați o lună liberă". Se va începe procesul de obținere a Oficiului.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Gratuit Pasul 4
  4
  Conectați-vă cu contul dvs. Microsoft sau creați unul. Vi se va solicita să vă conectați cu contul dvs. Microsoft. Este posibil să utilizați o adresă de e-mail de la Hotmail, Live.com sau Outlook.com pentru a vă conecta sau a crea un nou cont gratuit. Este necesar să creați un cont pentru test.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Gratuit Pasul 5
  5
  Introduceți un card de credit valabil. Va trebui să introduceți un card de credit sau de debit valabil pentru a începe luna de testare. Nicio taxă nu va fi efectuată imediat, dar taxa lunară pentru Office 365 va fi debitată dacă nu anulați abonamentul la sfârșitul lunii de încercare.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Gratuit Pasul 6
  6
  Descărcați programul de instalare Office 365. Când creați contul și introduceți informațiile despre cardul de credit, veți obține un link pentru a descărca programul de instalare Office 365. Programul de instalare va fi foarte mic și va avea nevoie doar de câteva minute pentru descărcare.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Gratuit Pasul 7
  7
  Rulați programul de instalare când este descărcat. Odată ce programul de instalare este descărcat, executați-l pentru a începe descărcarea și instalarea efectivă a Office. Este posibil să vi se solicite să introduceți din nou contul dvs. Microsoft înainte de începerea descărcării.
 • În timpul instalării, veți avea opțiunea de a selecta produsele Office pe care doriți să le instalați. Este posibil să economisiți timp și spațiu pe hard disk prin eliminarea programelor pe care nu doriți să le utilizați. Le puteți instala ulterior în cazul în care aveți nevoie de ele.
 • Procesul de instalare va dura puțin, mai ales dacă aveți o conexiune lentă la Internet.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 8 gratuit
  8
  Porniți programele Office. Veți găsi programele Office pe care le-ați instalat în meniu "inițiere". Puteți utiliza toate caracteristicile programelor pe întreaga lună de testare.
 • Metoda 2
  Utilizați aplicațiile web gratuite pentru Office

  Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul Pasul 9
  1
  Vizitați pagina Office. Microsoft oferă aplicații Word, Excel, PowerPoint și alte aplicații Office gratuit în rețea. Aceste versiuni nu sunt la fel de puternice ca desktop-ul, dar puteți continua să faceți tot ce aveți nevoie fără a instala sau plăti nimic. vizita office.com pentru a vedea aplicațiile web disponibile.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office gratuit Pasul 10
  2
  Faceți clic pe programul Office pe care doriți să-l începeți. Puteți vedea programele disponibile navigând în jos pe pagina web a Office. Faceți clic pe programul pe care doriți să-l începeți.
 • Imaginea intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul Pasul 11
  3
  Conectați-vă cu un cont Microsoft. Va trebui să vă conectați cu un cont personal Microsoft sau cu un cont de serviciu sau de școală. În cazul în care nu aveți un cont Microsoft, puteți crea unul gratuit. Acest lucru vă va oferi 5 GB de spațiu de stocare gratuit în OneDrive și va fi în cazul în care documentele dvs. sunt stocate pentru a putea accesa de pe orice computer sau dispozitiv.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 12 gratuit
  4
  Utilizați programul Designul aplicației web va fi aproape identic cu cel al versiunii desktop. Utilizați filele din partea de sus pentru a comuta între diferitele opțiuni de editare. Este posibil ca unele caracteristici să nu existe sau să fie limitate. Veți avea nevoie de programul desktop pentru a accesa toate funcțiile avansate. recenzie această pagină de suport Microsoft pentru a vedea un rezumat detaliat detaliat al diferențelor dintre versiunile web și desktop ale Word.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Drum liber 13
  5
  Salvați documentul Aplicațiile Web nu au salvare automată, deci asigurați-vă că ați salvat manual din când în când. Este posibil să salvați documentul făcând clic pe fila "arhivă" și selectarea "Salvați ca".
 • Când salvați documentul, acesta va fi salvat în unitatea de stocare OneDrive.
 • De asemenea, este posibil să descărcați documentul pe computer din meniu "Salvați ca". Există mai multe opțiuni de format, inclusiv PDF și formate deschise.


 • Imaginea intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul Pasul 14
  6
  Încărcați documente în unitatea de stocare în OneDrive și deschideți-le cu aplicații web. În cazul în care ați primit un document Office de la o persoană, este posibil să îl vedeți în aplicația web încărcându-l pe unitatea de stocare OneDrive.
 • vizita onedrive.live.com în browser. De asemenea, este posibil să utilizați aplicația OneDrive în cazul în care utilizați un dispozitiv mobil.
 • Glisați fișierul în fereastra browserului pentru ao încărca în unitatea de stocare OneDrive. Documentele mici vor dura câteva secunde pentru încărcare, în timp ce prezentările PowerPoint pot necesita mai mult timp.
 • Faceți clic pe documentul încărcat în OneDrive pentru a porni aplicația Web Office. Acest lucru vă va permite să vizualizați și să editați documentul în cazul în care nu este protejat.
 • Metoda 3
  Utilizați aplicații mobile Office

  Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Gratuit Pasul 15
  1
  Descărcați aplicațiile mobile Office pe dispozitivul Android sau iOS. Microsoft dispune de aplicații gratuite Office disponibile pentru iOS și Android. Le puteți descărca din Magazin Google Play sau Apple App Store. Versiunile gratuite ale aplicațiilor oferă caracteristici de editare și creație de bază. Cu un abonament la Office 365, veți avea acces la funcții mai avansate.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 16 gratuit
  2
  Permiteți aplicațiilor Office să acceseze spațiul de stocare al dispozitivului. Când porniți aplicațiile pentru prima dată, vi se va cere să le dați acces la spațiul de stocare al dispozitivului. Dă-le permisiunea de a salva și încărca fișiere cu ușurință.
 • Imaginea intitulată Obțineți Microsoft Office gratuit Pasul 17
  3
  Conectați-vă cu un cont Microsoft pentru a vă conecta la OneDrive. Vi se va cere să vă conectați cu un cont Microsoft la prima pornire a aplicației. Deși puteți trece peste acest pas, dacă vă conectați sau creați un cont gratuit, veți primi 5 GB de spațiu de stocare în OneDrive și puteți sincroniza fișierele Office între diferite dispozitive.
 • Imaginea intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 18 gratuit
  4
  Toca "deschis" pentru a deschide fișiere din mai multe locații. Este posibil să deschideți fișierele pe care le-ați descărcat pe dispozitiv, documentele stocate în Google Drive sau Dropbox, fișierele OneDrive și multe altele. Aplicațiile Office suportă toate formatele acceptate în mod obișnuit (de exemplu, aplicația Word va deschide fișierele DOC, DOCX și TXT).
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul Pasul 19
  5
  Toca "nou" pentru a crea un nou document. În partea de sus a ecranului "nou", va apărea un meniu unde puteți selecta locul în care doriți să creați documentul. În cazul în care v-ați conectat cu contul dvs. Microsoft, selectarea implicită va fi folderul personal OneDrive. De asemenea, este posibil să salvați documentele pe dispozitiv.
 • Imaginea intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 20 gratuit
  6
  Utilizați butoanele din partea de sus pentru a accesa instrumentele de formatare de bază. Butonul "A" cu un creion se va deschide cadrul format. Puteți selecta instrumentele de editare și formatare de bază ale filelor cunoscute în acest cadru. Atingeți butonul "inițiere" pentru a vedea filele diferite între care este posibil să se schimbe. De asemenea, este posibilă navigarea în sus și în jos a cadrului de format pentru a vedea toate opțiunile disponibile.
 • În timp ce tastatura este deschisă, puteți glisa bara superioară spre stânga și spre dreapta pentru a vedea comenzile rapide la instrumentele de formatare.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 21 gratuit
  7
  Atingeți butonul "salva" pentru a salva. Documentul va fi salvat automat din când în când, dar puteți atinge butonul "salva" pentru a face o salvare la acel moment. Este, de asemenea, posibil să atingeți butonul "meniu" în colțul din stânga sus și selectați "salva" în orice moment
 • Metoda 4
  Utilizați alternative pentru Office

  Imaginea intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 22
  1
  Verificați alternativele de birou disponibile ale Office. Există mai multe programe disponibile care vă vor oferi cele mai multe dintre caracteristicile Office și chiar și unele pe care nu le aveți. Toate aceste programe pot deschide și edita documente Office, precum și o varietate de formate deschise. Cele mai populare sunt FreeOffice, OpenOffice și LibreOffice.
  • FreeOffice este considerat una dintre opțiunile cele mai confortabile pentru utilizatori, în timp ce OpenOffice și LibreOffice sunt mai puternice. În cazul în care sunteți familiarizat cu Office, luați în considerare utilizarea FreeOffice sau LibreOffice.
 • Imaginea intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 23 gratuit
  2
  Descărcați programul Când știți ce program doriți, vă puteți descărca programul de instalare. Vizitați următoarele pagini web pentru a descărca programul de instalare al programului dorit:
 • LibreOffice: libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/
 • FreeOffice: freeoffice.com/en/download
 • OpenOffice: openoffice.org/download/index.html
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Gratuit Pasul 24
  3
  Rulați programul de instalare. Veți avea opțiunea de a alege programele de productivitate pe care doriți să le instalați. Dacă alegeți numai acelea pe care le credeți că le puteți utiliza, puteți salva timpul de instalare și spațiul de pe hard disk.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Pasul 25 gratuit
  4
  Obișnuiți-vă cu noul dvs. program. Cele trei variante enumerate mai sus sunt și se comportă diferit și toate sunt programe complete. În acest caz, va trebui să vă petreceți puțin timp pentru a afla cum să le utilizați, mai ales dacă sunteți obișnuiți să folosiți Office. Caracteristicile de bază vor fi destul de simple de folosit și puteți viziona videoclipuri pe YouTube sau aici pe wikiHow pentru instrucțiuni despre cum să efectuați sarcini mai avansate.
 • Uită-te la Cum se utilizează OpenOffice Writer pentru detalii despre utilizarea Writer, alternativa OpenOffice pentru Word.
 • Uită-te la Cum se utilizează LibreOffice (în limba engleză) pentru sfaturi pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu procesorul de text LibreOffice.
 • Imagine intitulată Obțineți Microsoft Office pentru Gratuit Pasul 26
  5
  Luați în considerare utilizarea alternativelor la Office bazate pe cloud. Pe măsură ce instrumentele virtuale câștigă proeminență, este nevoie de tot mai puțin să instalați programe de productivitate pe calculator. În plus față de aplicațiile web Office detaliate mai sus, există mai multe opțiuni bazate pe cloud pe care le puteți utiliza. Toate aceste servicii vă vor permite să încărcați și apoi să editați documentele Office.
 • Google Docs este cea mai cunoscută opțiune bazată pe cloud. Este posibil să creați și să editați documente, foi de calcul și prezentări utilizând instrumentele virtuale ale Google. Puteți accesa totul de la Google Drive, locul în care vor fi stocate documentele dvs. Puteți accesa Google Docs în cazul în care aveți un cont Gmail. Uită-te la Cum să utilizați Disc Google pentru detalii despre crearea și editarea documentelor.
 • Zoho este o altă alternativă la Office bazată pe nor. Interfața sa este mult mai asemănătoare cu cea a Office decât cea a Google Docs. Ca și în Google Docs, puteți crea documente, foi de calcul și prezentări. Uită-te la Cum se utilizează Zoho Docs (în limba engleză) pentru instrucțiuni despre cum să utilizați Zoho.
 • OnlyOffice este o alternativă virtuală Office care vă permite să creați documente, foi de calcul și prezentări.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă o imagine în WordCum se adaugă o imagine în Word
  Modificarea licenței Microsoft OfficeModificarea licenței Microsoft Office
  Cum se convertesc documentele la PDF-uri gratuite (Windows)Cum se convertesc documentele la PDF-uri gratuite (Windows)
  Cum de a curba cuvinte Word Word în Microsoft Office Publisher 2013Cum de a curba cuvinte Word Word în Microsoft Office Publisher 2013
  Cum se descarcă Microsoft OfficeCum se descarcă Microsoft Office
  Cómo descargar Microsoft Office para MacCómo descargar Microsoft Office para Mac
  Cum se descarcă PowerPointCum se descarcă PowerPoint
  Cómo descargar Microsoft Office 2010Cómo descargar Microsoft Office 2010
  Cum să dezinstalați Microsoft Office 2013Cum să dezinstalați Microsoft Office 2013
  Cómo dibujar líneas en Open Office DrawCómo dibujar líneas en Open Office Draw
  » » Cum se obține gratuit Microsoft Office

  © 2011—2020 ertare.com