Cum să obțineți "Like" pe Facebook

Cu toții îi cunoaștem pe acei oameni care, cumva, primesc zeci de "Ca" pentru "orice" pe care o postă pe Facebook, fie o actualizare a statutului, fie o fotografie a cina lor. Cum o fac? Pentru a crește numărul de clicuri ale prietenilor dvs. pe butonul mic, urmați acești pași.

pași

Metoda 1
Cultivați prezența pe Facebook

Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 1
1
Dați "Like" activităților prietenilor dvs. Acest lucru vă va încuraja să vă întoarceți favoarea. Mai bine încă, faceți comentarii! Întreținerea prietenilor dvs. le face mai ușor să țină pasul cu dvs.
 • Nu numai că numele dvs. va apărea împreună cu oricare dintre ele, precum și cu comentariile și, de asemenea, cu algoritmi din Facebook va lua în considerare restul activităților dvs. cele mai importante, adăugându-le la pagina de știri a prietenilor tăi.
 • Ați auzit vreodată "S4S" pe YouTube? Aceasta înseamnă abonament prin abonament: vă abonați la conturile dvs. și vă vor abona la dvs. Acest lucru este similar pe Facebook, dacă vă plac fotografiile altor persoane, acestea vor fi mai atractive să vă placă a ta. Gândește-te la asta ca la un contract nescris.
 • Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 2
  2
  acțiune. Distribuiți conținut cu alții (site-ul preferat de distracție sau politic sau prietenii dvs.) pe care îl considerați interesant - probabil că vă place și prietenii dvs. Majoritatea site-urilor web vă permit să vă distribuiți direct conținutul.
 • acțiune dumneavoastră poze. Dacă postezi o fotografie, singurele persoane care o vor vedea vor fi cele care sunt online la acel moment. Când îl distribuiți mai târziu, o nouă audiență o va vedea.
 • Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 3
  3
  Faceți-i pe oameni să râdă! Nu trebuie să vă scrieți propriile glume, doar postați ceva amuzant pe care l-ați văzut pe internet.
 • Fii în timp util. O glumă bună la ora 4 dimineața va fi apreciată numai de oamenii care nu dorm și de cei care trăiesc într-o altă parte a lumii.
 • Fii curent. Umorul vine și merge în tendințe (gândiți-vă la hashtags). Utilizați ceea ce este la modă în acest moment pentru a ajunge la mai mulți oameni.
 • Luați în considerare publicul. Deși ați putea crede că vârful tăiat este o veste bună, alții nu le pasă.
 • Unele lucruri sunt nemuritoare. Oamenii vor iubi întotdeauna copiii.
 • Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 4
  4
  Rămâne activ Când cineva comentează și îți plac postările, răspunde! Implicarea prietenilor dvs. va duce la mai multe schimburi, râde și îmi place.
 • etichetă pentru prietenii dvs. în conținut legat de ele. Fotografii, stare, etc. acest lucru va garanta că ei (și probabil prietenii lor) o vor vedea.
 • Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 5
  5
  Adăugați mai multe persoane Acest lucru este simplu: mai mulți prieteni = mai mult îmi place!
 • Metoda 2
  Profitați de tehnologia mobilă  Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 6
  1
  Recunoașteți oportunitățile de fotografie Cele mai bune momente nu sunt deseori planificate. Trebuie să fiți gata să faceți o fotografie în orice moment și să încărcați imaginea pe Facebook.
  • Dacă nu aveți un smartphone, luați o cameră foto cu dvs. și încărcați ulterior fotografia.
  • Discutați puțin. Dacă prietenul tău este acoperit de enchiladas de ieri, ar fi mai bine să păstrezi fotografia pentru tine.
 • Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 7
  2
  Scrie. Dacă prietenul tău a murit râzând pentru un comentariu, ridică-ți telefonul și scrie conversația înainte să o uiți. Ai avut o revelație în mijlocul nopții? Scrie-o și publicați-o mai târziu.
 • Metoda 3
  Evitați greșelile

  Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 8
  1
  Nu exagereaza Există un singur lucru numit publicarea prea multor lucruri. Dacă publicați o mulțime, activitatea dvs. va fi enervantă pentru alții.
  • Aceasta se referă la statut, actualizări, fotografii, orice. Stăpânirea pe pagina de știri crește șansele de a vă ascunde mesajele sau de a vă șterge ca prieten.
 • Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 9
  2
  Nu publicați banal. Dacă nu este ceva extraordinar, evitați să îl publicați. Fotografiile cina dvs. pot merge pe blogul dvs. Pisica ta cu 3 picioare? Publicați-o!
 • Gândește-te dacă mesajul îi va multumi pe ceilalți. Dacă nu, atunci nu o publicați, pentru că cu siguranță nu veți obține reacția așteptată.
 • Imagine intitulată Obțineți felicitări pe Facebook Pasul 10
  3
  Nu cumpara Ca. Cu excepția cazului în care începeți o afacere și doriți să trișeați masele, nu aveți niciun motiv să faceți acest lucru. Orice lucru care nu garantează un adevărat fan al conținutului dvs. nu merită și nu va dura. Având roboți ca pagina dvs. nu va face pe alții să se simtă la fel.
 • avertismente

  • Nu apăsați prea mult! Este la fel de ușor să fii enervant pe Facebook, așa cum este în viața reală (poate chiar mai ușor). Nu comentați și nu postați pe Facebook alte persoane mai des decât cele pe care le postați pe a voastră.
  • Postul de gunoi sau fotografiile semi-goale vă pot aduce mai mult, dar nu vor fi din motivele potrivite. Nu vă abonați la fotografii care vă pot expulza de pe Facebook.
  • Nu cereți asta. Văzându-vă foarte disperat rareori funcționează.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ancorați un grup în Facebook MessengerCum să ancorați un grup în Facebook Messenger
  Cum să ștergeți prieteni de pe FacebookCum să ștergeți prieteni de pe Facebook
  Cum de a schimba un statut FacebookCum de a schimba un statut Facebook
  Cum să conectați Saga Candy Crush la Facebook de pe iPadCum să conectați Saga Candy Crush la Facebook de pe iPad
  Cum să dezactivați chat-ul FacebookCum să dezactivați chat-ul Facebook
  Cum să deblocați contul dvs. FacebookCum să deblocați contul dvs. Facebook
  Cum să oprești toate solicitările prietenilor pe FacebookCum să oprești toate solicitările prietenilor pe Facebook
  Cum să editați interesele FacebookCum să editați interesele Facebook
  Cum să editați cei mai buni prieteni pe Facebook pentru AndroidCum să editați cei mai buni prieteni pe Facebook pentru Android
  Cum să editați o pagină de afaceri pe FacebookCum să editați o pagină de afaceri pe Facebook
  » » Cum să obțineți "Like" pe Facebook

  © 2011—2020 ertare.com